A barsza mindenkori vezetőségét írtam nem 1-2 elnököt. Pique se lesz jobb vagy akárki. A Real Madrid ezen a szinten tartja fent magát már nagyon rég óta, a barsza még csak most került oda de elég tisztán látszik mennyire nem bírják. A fizetések a kidobott csilliárdok ilyen coutinhokra a botrányok,adócsalás stb...rashidm írta:Ki írta, hogy elhiszem? Azt írtam hogy vissza fognak esni, de nem úgy - ahogy írjátok - hogy majd kieső helyen lesznek. Mert már kb ott tartunk velük kapcsolatban. Először vonuljon/igazoljon el Messi. Az még alsó hangon 3-4 év. Addig imádkozhattok. Én addig az esélytelenek nyugalmával nézem a Barca elleni meccseket.dzsi91 írta:Érthetetlen számomra,hogy valaki elhiszi,hogy a barsza mindenkori vezetősége képes lenne az elitben (értem ez alatt top3-4) tartani a klubot messi nélkül. Minden évben akkora baromságokat csinálnak ami messi nélkül már csődbe vitte volna őket. A fizetésektől az átigazolásokon át komolytalan az egész.
Az, hogy oktondi a vezetőség, miért gondolod azt, hogy ők a végtelenségig ott lesznek? Majd kukáznak valahonnan egy játékost, kicsit átalakul a játékuk és ugyanúgy veszélyesek lesznek. Ha nem Messi-re kell majd figyelni, majd figyelni kell másra. Lehetne több tisztelet feléjük. Még ha tőlük a játékosok nem adják meg...
Én a legnagyobb tisztelettel mondom,hogy nem lesznek képesek fenttartani azt amivé a dinho messi korszak tette a klubot. Sőt szerintem messi visszavonulásával sokkal több szurkolót buknak mint mi cr-el. A legtöbb barszás messibe van belebuzulva szarnak minden másra.Ezek szerintem a focival is felhyagnak ha az argentín visszavonul.