Majd a dollártízmillióival megtörölgeti a szemecskéit, mert a csúnya gonosz hehe beszólt nekihehetheoriginal írta: Nacsosz
Helyere kerul
Nacho
Re: Nacho - 6
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Most jutottak fel és amúgy voltak kezdetleges tárgyalások az Al-Ittihaddal._Bushido_ írta:Ráadásul ezek arab2ben játszanak.Remy írta:
Gratulálok haver... kaphattál volna egy fasza búcsút, de hát minek...
(lehet feljutottak, passz)
Vietto, 2 spanyol játékos, egykori UTE csatár diagne vannak még ott például. De Nacho nem talált arab első osztályú csapatot? Benz mellé pl?!
Relovo: Nacho is close to joining Al Qadsiah. Due to Al-Ittihad not knowing the exact amount they will spend this summer, it was unable to afford the proposed bonuses for the player.
Most jutottak fel az első osztályba. Amúgy tökmindegy. Elmegy felvenni a csekket, egészségére.
Köszi mindent, én bírtam Nachitost, kellenek mindig az ilyen játékosok a csapatba.
Köszi mindent, én bírtam Nachitost, kellenek mindig az ilyen játékosok a csapatba.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
After 23 years at the club, Nacho is set to leave Real Madrid as the MOST decorated player in the club's history.
And he kept his promise by not joining any other club in Europe as he doesn't want to face Real Madrid.
LEGEND! Forever grateful.
CONFIRMED: Nacho is leaving Real Madrid to join Al Qadsiah. @FabrizioRomano
And he kept his promise by not joining any other club in Europe as he doesn't want to face Real Madrid.
LEGEND! Forever grateful.
CONFIRMED: Nacho is leaving Real Madrid to join Al Qadsiah. @FabrizioRomano
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ráadásul ezek arab2ben játszanak.Remy írta:Gratulálok haver... kaphattál volna egy fasza búcsút, de hát minek...CONFIRMED: Nacho is about to leave Real Madrid for Al-Qadsiah. Negotiations between the parties are advanced.
(lehet feljutottak, passz)
Vietto, 2 spanyol játékos, egykori UTE csatár diagne vannak még ott például. De Nacho nem talált arab első osztályú csapatot? Benz mellé pl?!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mi van ha nem akar, ha nincs ra szuksege? Csk kent volt jelen minden unneplesen. Szerintem egy bucsu sem tudja uberelni azt ami a cibelesen voltRemy írta:Gratulálok haver... kaphattál volna egy fasza búcsút, de hát minek...CONFIRMED: Nacho is about to leave Real Madrid for Al-Qadsiah. Negotiations between the parties are advanced.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gratulálok haver... kaphattál volna egy fasza búcsút, de hát minek...CONFIRMED: Nacho is about to leave Real Madrid for Al-Qadsiah. Negotiations between the parties are advanced.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
@FabrizioRomano: Doubts on Nacho's move to Al Ittihad are serious, as reported yesterday. Both player and club have still not proceeded with green light despite advanced talks on two-year deal.Realista24 írta:Al-Ittihad.
Real Madrid expect Nacho to close the saga with final decision in the next days.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Kölcsönben volt, de folyamat sérülten, nem játszott sztem fél órát összesen egész szezonban. Ellenben Rafa Marín is kölcsön volt adva, aki viszont végigjátszotta a szezont az Alavesnél, bár azt nem tudom milyen teljesítménnyel, de 4. sz. kh-nak még mindig inkább őt hoznám vissza, Vallejót már elengedném.R. Carlos írta:Nem vicc, úgy tudom kölcsönben van.Berti írta:
Mondok jobbat, Vallejot hozzuk vissza a helyére
Szerintem is amúgy most van a megfelelő pillanat távozni, így a csúcson. Kezdőként, csapatkapitányként nyert BL-t és bajnokságot. Felért tényleg a csúcsra. Szerettem mint játékost és úgy vélem ilyen jellemű, alázatos emberekre lenne még szükségünk, akik példát mutathatnak az új érkezőknek. Ezzel szemben viszont azt is gondolom már akad ebből is egy pár játékos a csapatban, ő volt az elsők között, de azóta már van utánpótlás. Most már csak Vinit kellene megnevelnünk.
De Nacho távozásával gondolom megyünk Yoroért, amit eddig is beszéltek, de így már keletkezik egy űr is számára a keretben.
Ami Nachot illeti szerintem megérdemli, hogy elmenjen levezetni írtó nagy lóvéért. Annyiszor választhatta volna a stabil kezdő tagságot máshol, de mindig a szívére hallgatott és itt maradt 3-4. számúnak. Ha mégis is maradna annak is örülnék.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nem vicc, úgy tudom kölcsönben van.Berti írta:Mondok jobbat, Vallejot hozzuk vissza a helyérehehetheoriginal írta:
nacsosz
Szerintem is amúgy most van a megfelelő pillanat távozni, így a csúcson. Kezdőként, csapatkapitányként nyert BL-t és bajnokságot. Felért tényleg a csúcsra. Szerettem mint játékost és úgy vélem ilyen jellemű, alázatos emberekre lenne még szükségünk, akik példát mutathatnak az új érkezőknek. Ezzel szemben viszont azt is gondolom már akad ebből is egy pár játékos a csapatban, ő volt az elsők között, de azóta már van utánpótlás. Most már csak Vinit kellene megnevelnünk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mostanában írsz jókat. Mi van veled?ferni írta: Annál hová kell szebb búcsú, hogy a Cibeles-téren kétszer díszítette fel a szobrot csapatkapitányként...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így van, nem mindenki egyforma karakter, valaki szeret a háttérben lenni, nem szereti a felhajtást stb..ferni írta: Annál hová kell szebb búcsú, hogy a Cibeles-téren kétszer díszítette fel a szobrot csapatkapitányként...
modjatok még 1 olyan csk-nkat, aki Bl és bajnoki címmel búcsúzott
Ennyi...Kicsit túl van pörgetve ez a búcsúzás is. Szép dolog persze a pályán integetni, de az ünnepléseken épp eléggé meg volt tapsolva ő is.ferni írta: Annál hová kell szebb búcsú, hogy a Cibeles-téren kétszer díszítette fel a szobrot csapatkapitányként...
Ha még nem volt eldöntve, csak azért előrehozni egy ilyen fontos döntést, hogy lehessen meccsen elbúcsúzni, felesleges.
Ha az arabokhoz megy, tök mindegy melyik csapatba, elmegy bohóckodni sok pénzért, egészségére.
40 milliót ajánlottak neki állítólag az arabok, azért erre nehezen mond nemet az ember az ő korában.
Annál hová kell szebb búcsú, hogy a Cibeles-téren kétszer díszítette fel a szobrot csapatkapitányként...
Tök mindegy hova megy ott, CR-en kívül senki nem győzni megy oda.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó azért nála szerintem sokkal érthetőbb. Nemtudom a pontos fizetését nyilván nem éhezett de gondolom ez neki bődületes összeg.
Csináljon amit akar itt mar nincs mit bizonyítson.
Csináljon amit akar itt mar nincs mit bizonyítson.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most akkor jobb lett volna, ha visszavonul vagy Al Nassr vagy arab top3?_Bushido_ írta:Ahogy mondod.BLevi96 írta:
Ennél még az is jobb lett volna ha visszavonul.
Normális búcsú nélkül távozik, ráadásul az arabokhoz, neki tényleg jobban állt volna amerika.
Ez így dicstelen búcsú. Saját nevelésű "cantera" legendáként távozhatott volna, méltó bucsuval Kroosszal együtt. Miért nem inkább Al Nassr, (Laporte helyett keresnek épp mást) top2, ittihad semmire se megy. Abszolút érthetetlen döntés és váltás ez így.
Nagyon nagy kár érte.
Nyilván visszavonulni még korai volt,
többször mondta, hogy megprobálná külföldön.
De ez.....
A lehető legrosszabb választás.
Arab top3ba kellett volna, ha már odamegy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lol mintha bármit is számítana, hogy milyen arab csapat. kit érdekel. mindegyik ugyanabban a kézben van és pénzt mindehol osztogatnak. 6 bl után biztos az arab pénzliga a fontos.