Luka Modrić - 10
- ateeemadrid
Re: Luka Modrić - 10
Én csak a lehetséges dupla miatt mondanám, hogy lépjen, ennél nehezebb lenne szebb búcsút elképzelni. Sztem Kroos is lehet emiatt gondolkozik.
Ha nyer a Dortmund, akk hosszabbithat mind2.
Ha nyer a Dortmund, akk hosszabbithat mind2.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
38-39 éves, magas fizetéssel. Az Ő helyében azonnal visszavonulnék ha bl-t nyerünk, de akkor sem maradnék ha nem. Egyszerűen marha nagy luxus lenne pl a török elé tenni. Nekünk a jövőre is kell gondolni. Csak abban az esetben tartanám itt, ha drasztikusan csökkentik a fizetését és elfogadja, hogy még a mostaninál is kevesebbet fog játszani. Viszont Modric ezt nem teszi majd meg, Ő játszani akar, ezért sem gondol visszavonulásra. Mostanában nagyon elterjedt ez a karrier túlhúzása dologJ. Dee írta: Én nem értem, mi itt a terv. Tavaszra baromi jól megtalálta a szerepét Carlo is, kb mindig jól szállt be, nagyon kellett Kroos mögé.
Bőven indokolt sportszakmailag a maradása. Tudjuk, hogy minden álma innen visszavonulni, fizut is leadná. Ez nem olyan, mint Ramos esete volt, nekem ez kicsit szembekopesnek erzodik a klub részéről.
Aztan meg Kroos is úgy dönt, hogy akkor megkoszoni, aztán meglatjuk Ceba akar-e meg itt lenni, de ha igen, akkor is kurva karcsú lesz a közepe, mire az eleje jól nézne ki.
Nem értem a vezetőséget egyáltalán.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hosszútávon még működhet is, már ha güler is akarja. Bappé és endrick érkezésével elöl hirtelen sokan leszünk .Pad'em írta:One reason Real Madrid want Modric to leave is Arda Güler. They want to offer him more minutes.hehetheoriginal írta: vagyis megfizethető, bármi áron maradjon, inkább, mint ilyen pazokat kelljen nézni
— @relevo
Azt írják Güliből akarunk középpályást faragni aki átveheti Modric szerepét.
Én "örülök" neki ha megy , idén sem vallott kudarcot, legnagyobb kedvencem lett Raúl óta.
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Én nem értem, mi itt a terv. Tavaszra baromi jól megtalálta a szerepét Carlo is, kb mindig jól szállt be, nagyon kellett Kroos mögé.
Bőven indokolt sportszakmailag a maradása. Tudjuk, hogy minden álma innen visszavonulni, fizut is leadná. Ez nem olyan, mint Ramos esete volt, nekem ez kicsit szembekopesnek erzodik a klub részéről.
Aztan meg Kroos is úgy dönt, hogy akkor megkoszoni, aztán meglatjuk Ceba akar-e meg itt lenni, de ha igen, akkor is kurva karcsú lesz a közepe, mire az eleje jól nézne ki.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Real Madrid want to HONOUR Luka Modric in the best way possible. @relevo
Real Madrid will make a very special tribute for Luka Modrić. @relevo
May 25 against Real Betis. This is the game where both Luka Modrić and Nacho could say goodbye to Madrid. @JorgeCPicon @Rodra10_97
Real Madrid will make a very special tribute for Luka Modrić. @relevo
May 25 against Real Betis. This is the game where both Luka Modrić and Nacho could say goodbye to Madrid. @JorgeCPicon @Rodra10_97
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Haaaat, szerintem megy. Csak jelentsek be, aztan egy oriasi bulit csapjanak a Betis ellen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mindennel bizonyított számomra ebben a szezonban is, hogy itt a helye, sosem érdekeltek a pénzügyi dolgok, ami nem az én pénztárcámat illeti, nem érdekel, hogy milyen fizetéssel, de maradjon velünk jövőre is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Pad'em
One reason Real Madrid want Modric to leave is Arda Güler. They want to offer him more minutes.hehetheoriginal írta: vagyis megfizethető, bármi áron maradjon, inkább, mint ilyen pazokat kelljen nézni
— @relevo
Azt írják Güliből akarunk középpályást faragni aki átveheti Modric szerepét.
Erre sok jel nem volt mondjuk, mindig a támadóharmadban játszott eddig.
Relevo nagyon tutira írja, hogy nem adunk neki szerződést. Csalódott lennék nagyon, ha tényleg maradna még.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nem hiszem, hogy hosszabbítanak vele, így is megdöntötte Puskás rekordját mint a legidősebb játékos aki pályára lépett a Realban.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
amig nem szégyeniti meg magát a pályán a teljesitményével - szia raul -, addig maradnia kell, lehet nem bír már 90 perceket szerdaszombatban, de a labdabiztosság, a technikai tudás és a rutin az megfizethetetlen.
vagyis megfizethető, bármi áron maradjon, inkább, mint ilyen pazokat kelljen nézni
vagyis megfizethető, bármi áron maradjon, inkább, mint ilyen pazokat kelljen nézni
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Elég ellentétes hírek jelennek meg. Relevo szerint távozik, AS azt mondja mindenképp maradni akar még jóval csökkentett fizuval is.
Confirmed: These are the final days of Real Madrid fans seeing Modric playing for the club. He will leave.
— @relevo
Confirmed: These are the final days of Real Madrid fans seeing Modric playing for the club. He will leave.
— @relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nalam o az a kategoria, aki maradhat barmeddig, amig nem lesz belole Marcelo.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Legyen igy.h3x0r írta:Szavazzunk!ELSiete írta: Adjuk meg neki ezt a lehetőséget.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Szavazzunk!ELSiete írta: Adjuk meg neki ezt a lehetőséget.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Luka Modrić is willing to have his salary significantly reduced in order to continue at Real Madrid.
He is going to wait for Real Madrid until the last minute because his biggest dream is to retire at the club of his life. @JLSanchez78
Adjuk meg neki ezt a lehetőséget.
He is going to wait for Real Madrid until the last minute because his biggest dream is to retire at the club of his life. @JLSanchez78
Adjuk meg neki ezt a lehetőséget.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
nachonak is 25 van. egyutt erhetik el a 26-otgutihaz14 írta:remeljuk o lesz az elso 1 honap mulvaRemy írta:
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
remeljuk o lesz az elso 1 honap mulvaRemy írta:𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Luka Modrić now has the joint most titles in Real Madrid history.
valamelyik univerzumban:
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Luka Modrić now has the joint most titles in Real Madrid history.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
padra pont a rutinos játékosok valók, mint Modric, aki még most is zseni, ez nem múlik el
a fiatalok menjenek kölcsönbe tapasztalatot szerezni, aztán ha jók, visszajöhetnek
sajnos Ceba itt felesleges...
a fiatalok menjenek kölcsönbe tapasztalatot szerezni, aztán ha jók, visszajöhetnek
sajnos Ceba itt felesleges...