Minden, ami válogatott
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Minden, ami válogatott
Nem mintha Dosampnal meg kellene lepődni bármin, meg fos nemzetek ligája meccs,de Kante a sivatagbol meg mindig alapkezdo,meg egy Kolo a kezdo csatar,aki 2 honapja pados a psgben,es egy Asensio a csatar helyette. Van szint...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A valogatott focinak pont a klubfoci a problemaja. Tul nagyra nottek a topklubbok, a legjobb jatekosok 6-8 klubban tomorulnek, ahol mindenki evente 60 meccset jatszik. Ezeknek a jatekosoknak a pihenes pont a valogatott, ahova altalaban mindenki extra motivaltan erkezik.
Gula meselte, hogy a BL miatt gyakorlatilag meg a regeneraciora sincs ideje, mert egy idegenbeli BL meccsrol hajnal 4 korul erkezik haza es 2 nap mulva mar megint meccs van, szoval nem ereszthet le. Persze emellett maganemberkent is letezni kell, van felesege, gyereke, szoval igyekszik kihasznalni az idejet. Ebbe az orult hajtasba meg belerakjak a valogatott meccseket. A nyari tornak is pont abban az idoben vannak, amikor a topjatekosoknak lenne egy kis idejuk kifujni magukat, aztan egy sikeresebb torna utan 2 hettel mar tetmeccset kell jatszani a klubjukban.
Kezenfekvo lenne a megoldas, viszont se az UEFA se a FIFA nem fogja csokkenteni a meccsszamot, mert akkor kevesebb jutna korrupciora...
Gula meselte, hogy a BL miatt gyakorlatilag meg a regeneraciora sincs ideje, mert egy idegenbeli BL meccsrol hajnal 4 korul erkezik haza es 2 nap mulva mar megint meccs van, szoval nem ereszthet le. Persze emellett maganemberkent is letezni kell, van felesege, gyereke, szoval igyekszik kihasznalni az idejet. Ebbe az orult hajtasba meg belerakjak a valogatott meccseket. A nyari tornak is pont abban az idoben vannak, amikor a topjatekosoknak lenne egy kis idejuk kifujni magukat, aztan egy sikeresebb torna utan 2 hettel mar tetmeccset kell jatszani a klubjukban.
Kezenfekvo lenne a megoldas, viszont se az UEFA se a FIFA nem fogja csokkenteni a meccsszamot, mert akkor kevesebb jutna korrupciora...
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amugy igy hogy 3x annyi valogatott meccs van meg ilyen semmibol kitalalt tornák keletkeztek ezeknek az elmult evekben felmerult bennem pár gondolat.
Igy hogy láttuk minden idők legszinvonaltalanabb vb jét Télen, amit rögtön követett a leglaposabb, unalmasabb eb, vajon mennyire bír döntő befolyassal ez az egész cirkusz és pár meccs egy teljes szezon ertekelésébe?
Régen teljes más volt. 4 évente lathattal egy brazil-franciat pl...ha szerencséd volt. Most meg ezek a nagy valogatottak gyakrabban talalkoznak egymassal, mint én a szomszéddal, aztan lelötyögik 1:0 al az egeszet, mert unjak meg csapagyasra vannak hajtva.
Most vegyük pl a spanyolok legjobb meccset az ebn.
Meg tegyuk mellé pl a mostani real-city adok kapok párharcot. Ég es föld az iram, a verseny, a hangulat, a közönség, (otthon, vagy idegenben mindegy, mindenhol.)
a minőség, a szorakoztatas, minden. Tuti, hogy egy partatlan ember is pislogas nelkul nezi vegig az egészet
És ezt vegig kell vinned teljes szezonon a bajnoksag mellett. Előfordul, hogy veretlenul nyered meg. Vagy 3x egymas utan. Wtf. Ez a kibaszott nagybetűs foci. Nem pedig az, hogy berugsz 7 tizenegyest 1 évben es mégis király vagy. Haaland meg menjen a busba.
Tulsagosan nagy presztízst keritenek a valogatott tornanak. Fele ennyi nincs már pedig ezekben. Nekem.
Van ez a mentsük meg a footballt szövegek stb.. de olyan szarul vegzik a dolgokat ott legfelul es olyan szar rendszereket talalnak ki, hogy inkabb a sport sirjat assak a szemunk elott
Igy hogy láttuk minden idők legszinvonaltalanabb vb jét Télen, amit rögtön követett a leglaposabb, unalmasabb eb, vajon mennyire bír döntő befolyassal ez az egész cirkusz és pár meccs egy teljes szezon ertekelésébe?
Régen teljes más volt. 4 évente lathattal egy brazil-franciat pl...ha szerencséd volt. Most meg ezek a nagy valogatottak gyakrabban talalkoznak egymassal, mint én a szomszéddal, aztan lelötyögik 1:0 al az egeszet, mert unjak meg csapagyasra vannak hajtva.
Most vegyük pl a spanyolok legjobb meccset az ebn.
Meg tegyuk mellé pl a mostani real-city adok kapok párharcot. Ég es föld az iram, a verseny, a hangulat, a közönség, (otthon, vagy idegenben mindegy, mindenhol.)
a minőség, a szorakoztatas, minden. Tuti, hogy egy partatlan ember is pislogas nelkul nezi vegig az egészet
És ezt vegig kell vinned teljes szezonon a bajnoksag mellett. Előfordul, hogy veretlenul nyered meg. Vagy 3x egymas utan. Wtf. Ez a kibaszott nagybetűs foci. Nem pedig az, hogy berugsz 7 tizenegyest 1 évben es mégis király vagy. Haaland meg menjen a busba.
Tulsagosan nagy presztízst keritenek a valogatott tornanak. Fele ennyi nincs már pedig ezekben. Nekem.
Van ez a mentsük meg a footballt szövegek stb.. de olyan szarul vegzik a dolgokat ott legfelul es olyan szar rendszereket talalnak ki, hogy inkabb a sport sirjat assak a szemunk elott
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nem tartom legfelső polcosnak Tuchelt de a jelenlegi válogatott edzők között megspékelve az angol kerettel ez egy igencsak vb esélyes felállás lehet. Tulajokkal se kell balhézni az igazolások miatt. Ha meglépi a radikális dolgokat amit az igenemberek nem mertek akkor ez vb cím lehet.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Inkabb ne legyen.
Sok erot egeszseget es boldogsagot kivanok neki es a csaladjanak, semmi szukseg, hogy ez az elbaszott ferto kozeg meg hullaszar jatekosok szetbasszak az eletet
Sok erot egeszseget es boldogsagot kivanok neki es a csaladjanak, semmi szukseg, hogy ez az elbaszott ferto kozeg meg hullaszar jatekosok szetbasszak az eletet
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az, hogy jo muszakvezeto vagy a gyarban, nem azt jelenti, hogy a gyar menedzserenek is fasza leszel.Oké, hogy másodedző volt de ez legyen már elég egy magyar válogatott padjára könyörgöm.
low szerintem az egyik, ha nem a legtobb potenciallal rendelkezo magyar szakember, kello tapasztalattal a topszinten es nyitottsaggal a modern futball fele.
en is siman be mernem dobni a melyvizbe a valogatott elere, de megertem, aki pl azt mondana, hogy lassuk mar elso emberkent is eloszor mashol, hogyan szuperal.
van, akinek jobban all ez a szerep, amit marky ir, az alapjan lehet neki is ez dukal inkabb.
en szurkolok neki, rohadt jo lenne egy magyar edzo mondjuk egy europai kupaindulo topligas csapatnal ujra.
-
Egyebkent en szurkolok neki, hogy vezetoedzokent is legyen sikeres karrierje, de a nyilatkozatai alapjan probalja elkerulni a stresszt es a tul nagy felelosseget.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Látod, tudsz te ha akarsz és mennyivel komolyabban vehető amit írsz, mint a korábbi hsz.Kerlon írta:Látok egy edzőt, aki eddig segítő vagy másodedző státuszban volt egy olyan edző mellett, akit inkább szerencsésnek titulálok, mint jónak és sehol nem tudott tartós munkát lerakni.Realista24 írta:
Ne csináld már. Jössz, bemondasz valami flegmat aztán azt sem tudod mit csinált eddig. És meg én soroljam nem ismersz?
Én hallgattam interjút Zsoltival, egy nemzetközileg felkészült szakember benyomását keltette, aki érti amit csinal, és csinálnia kell egy edzőnek egy nagy csapatnál.
Hogy ez kell e a magyaroknak az más kérdés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ZZ is másodedző volt egy BL győzelemnél, gondolom ő is csak bójarakosgató volt
Tetszik, nem tetszik az emberünk egy Salzburg-> Lipcse-> PSG-> Chelsea-> Bayern München sorban volt másodedző az elmúlt tíz évben.
Mikor el volt tiltva Tuchel volt hogy ott állt a partvonal mellett mint edző és kibaszott menő volt...
Szólj már hogy ennél ki tapasztaltabb magyar szinten, miközben kb Dárdai a Herthával a legmagasabb szint ahová eddig eljutottunk ilyen szinten mostanában.
Azt meg már le se írom, hogy németben is focizott anno, a Red Bull kötelékében tanulta ki a szakmát, nem ezt a lószar magyar iskolát kell követni, Dárdaival se véletlen lettünk sikeresek.
Olyan tapasztalata van, hogy ennek tényleg még csak a közelében sincs senki jelenleg.
Az emberünk BL-t nyert a Chelseavel, BL döntős volt a PSGvel, Német bajnok, 2-szeres francia bajnok.
Oké, hogy másodedző volt de ez legyen már elég egy magyar válogatott padjára könyörgöm.
Ha a világ legnagyobb szerencsés emberei is voltak a Tuchellel a közelében sincs nála jobb opció akkor se.
Tetszik, nem tetszik az emberünk egy Salzburg-> Lipcse-> PSG-> Chelsea-> Bayern München sorban volt másodedző az elmúlt tíz évben.
Mikor el volt tiltva Tuchel volt hogy ott állt a partvonal mellett mint edző és kibaszott menő volt...
Szólj már hogy ennél ki tapasztaltabb magyar szinten, miközben kb Dárdai a Herthával a legmagasabb szint ahová eddig eljutottunk ilyen szinten mostanában.
Azt meg már le se írom, hogy németben is focizott anno, a Red Bull kötelékében tanulta ki a szakmát, nem ezt a lószar magyar iskolát kell követni, Dárdaival se véletlen lettünk sikeresek.
Olyan tapasztalata van, hogy ennek tényleg még csak a közelében sincs senki jelenleg.
Az emberünk BL-t nyert a Chelseavel, BL döntős volt a PSGvel, Német bajnok, 2-szeres francia bajnok.
Oké, hogy másodedző volt de ez legyen már elég egy magyar válogatott padjára könyörgöm.
Ha a világ legnagyobb szerencsés emberei is voltak a Tuchellel a közelében sincs nála jobb opció akkor se.
Látok egy edzőt, aki eddig segítő vagy másodedző státuszban volt egy olyan edző mellett, akit inkább szerencsésnek titulálok, mint jónak és sehol nem tudott tartós munkát lerakni.Realista24 írta:Ne csináld már. Jössz, bemondasz valami flegmat aztán azt sem tudod mit csinált eddig. És meg én soroljam nem ismersz?Kerlon írta:
Na, sorold kérlek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne csináld már. Jössz, bemondasz valami flegmat aztán azt sem tudod mit csinált eddig. És meg én soroljam nem ismersz?Kerlon írta:Na, sorold kérlekRealista24 írta:
Nem vagy túl tájékozott a témában úgy látom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na, sorold kérlekRealista24 írta:Nem vagy túl tájékozott a témában úgy látom.Kerlon írta:
Mitől lenne jó egy "edző", aki csak bója rakosgató volt eddig?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem vagy túl tájékozott a témában úgy látom.Kerlon írta:Mitől lenne jó egy "edző", aki csak bója rakosgató volt eddig?ferni írta:
Na mondjuk az jó ötlet lenne.
Legalkalmasabb jelölt a magyarok közül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mitől lenne jó egy "edző", aki csak bója rakosgató volt eddig?ferni írta:Na mondjuk az jó ötlet lenne.Marky írta: Low meg fogja kapni a valogatottat, legkesobb a VB utan.
K
K
Na mondjuk az jó ötlet lenne.Marky írta: Low meg fogja kapni a valogatottat, legkesobb a VB utan.
-
Low meg fogja kapni a valogatottat, legkesobb a VB utan.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Lőw Zsolt anno lenyilatkozta, hogy 2-3 évig maradna egy helyben, mert a család (főleg a gyerekek) elfáradt, hogy 2 évente más ország, kultúra, iskola
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szerintem igen. Se neki, se a masik masodedzonek nem lett uj csapata, gondolom Tuchelre vartak.Realista24 írta:Vajon Zsolti is megy vele megint?Caraway írta:
Kozbe here we go Tuchel. Szerintem jo lesz, BL-ben altalaban jol szerepelt a csapataival, inkabb a bajnoksagba bukdacsolt mindig. Fekudni fog neki a tornarendszer.
Szerk: mire ezt leirtam, kirakta az m4, hogy Low nem tart vele. Vegulis jol tippeltem na.
- Pad'em
Leo Messi: "Nico Paz has an incredible mindset, and that’s why he’s where he is".
"Nico has a lot of quality and understands the game perfectly. He has an incredible mindset, and he’s with Cesc Fabregas as coach who is my friend and will help him grow a lot".
Negyedórát játszott, adott egy gólpasszt a triplázó messiásnak, 6-0-ra nyertek Bolívia ellen.
"Nico has a lot of quality and understands the game perfectly. He has an incredible mindset, and he’s with Cesc Fabregas as coach who is my friend and will help him grow a lot".
Negyedórát játszott, adott egy gólpasszt a triplázó messiásnak, 6-0-ra nyertek Bolívia ellen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"