Minden, ami válogatott

Foci a Real Madridon túl...

Szerinted hol végez a csoportban a válogatottunk?

A szavazás 2023. december 18., hétfő 10:28-kor befejeződött.

1.
8
15%
2.
21
38%
3.
18
33%
4.
8
15%

Szavazatok száma: 55

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Minden, ami válogatott

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 14., csütörtök 21:28

Nem mintha Dosampnal meg kellene lepődni bármin, meg fos nemzetek ligája meccs,de Kante a sivatagbol meg mindig alapkezdo,meg egy Kolo a kezdo csatar,aki 2 honapja pados a psgben,es egy Asensio a csatar helyette. Van szint... :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 31., csütörtök 19:38

https://youtube.com/shorts/Ls8nfSvKTzc? ... OSB-BkvsS6

Megtalaltam tesomszt vegre :lol: :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 31., csütörtök 6:54

A valogatott focinak pont a klubfoci a problemaja. Tul nagyra nottek a topklubbok, a legjobb jatekosok 6-8 klubban tomorulnek, ahol mindenki evente 60 meccset jatszik. Ezeknek a jatekosoknak a pihenes pont a valogatott, ahova altalaban mindenki extra motivaltan erkezik.

Gula meselte, hogy a BL miatt gyakorlatilag meg a regeneraciora sincs ideje, mert egy idegenbeli BL meccsrol hajnal 4 korul erkezik haza es 2 nap mulva mar megint meccs van, szoval nem ereszthet le. Persze emellett maganemberkent is letezni kell, van felesege, gyereke, szoval igyekszik kihasznalni az idejet. Ebbe az orult hajtasba meg belerakjak a valogatott meccseket. A nyari tornak is pont abban az idoben vannak, amikor a topjatekosoknak lenne egy kis idejuk kifujni magukat, aztan egy sikeresebb torna utan 2 hettel mar tetmeccset kell jatszani a klubjukban.

Kezenfekvo lenne a megoldas, viszont se az UEFA se a FIFA nem fogja csokkenteni a meccsszamot, mert akkor kevesebb jutna korrupciora...

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 30., szerda 22:19

Amugy igy hogy 3x annyi valogatott meccs van meg ilyen semmibol kitalalt tornák keletkeztek ezeknek az elmult evekben felmerult bennem pár gondolat.
Igy hogy láttuk minden idők legszinvonaltalanabb vb jét Télen, amit rögtön követett a leglaposabb, unalmasabb eb, vajon mennyire bír döntő befolyassal ez az egész cirkusz és pár meccs egy teljes szezon ertekelésébe?
Régen teljes más volt. 4 évente lathattal egy brazil-franciat pl...ha szerencséd volt. Most meg ezek a nagy valogatottak gyakrabban talalkoznak egymassal, mint én a szomszéddal, aztan lelötyögik 1:0 al az egeszet, mert unjak meg csapagyasra vannak hajtva.

Most vegyük pl a spanyolok legjobb meccset az ebn.
Meg tegyuk mellé pl a mostani real-city adok kapok párharcot. Ég es föld az iram, a verseny, a hangulat, a közönség, (otthon, vagy idegenben mindegy, mindenhol.)
a minőség, a szorakoztatas, minden. Tuti, hogy egy partatlan ember is pislogas nelkul nezi vegig az egészet
És ezt vegig kell vinned teljes szezonon a bajnoksag mellett. Előfordul, hogy veretlenul nyered meg. Vagy 3x egymas utan. Wtf. Ez a kibaszott nagybetűs foci. Nem pedig az, hogy berugsz 7 tizenegyest 1 évben es mégis király vagy. Haaland meg menjen a busba.

Tulsagosan nagy presztízst keritenek a valogatott tornanak. Fele ennyi nincs már pedig ezekben. Nekem.
Van ez a mentsük meg a footballt szövegek stb.. de olyan szarul vegzik a dolgokat ott legfelul es olyan szar rendszereket talalnak ki, hogy inkabb a sport sirjat assak a szemunk elott
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 16., szerda 18:21

Nem tartom legfelső polcosnak Tuchelt de a jelenlegi válogatott edzők között megspékelve az angol kerettel ez egy igencsak vb esélyes felállás lehet. Tulajokkal se kell balhézni az igazolások miatt. Ha meglépi a radikális dolgokat amit az igenemberek nem mertek akkor ez vb cím lehet.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 18:10

Inkabb ne legyen.
Sok erot egeszseget es boldogsagot kivanok neki es a csaladjanak, semmi szukseg, hogy ez az elbaszott ferto kozeg meg hullaszar jatekosok szetbasszak az eletet :coffee:
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 16., szerda 18:05

Oké, hogy másodedző volt de ez legyen már elég egy magyar válogatott padjára könyörgöm.
az, hogy jo muszakvezeto vagy a gyarban, nem azt jelenti, hogy a gyar menedzserenek is fasza leszel.

low szerintem az egyik, ha nem a legtobb potenciallal rendelkezo magyar szakember, kello tapasztalattal a topszinten es nyitottsaggal a modern futball fele.
en is siman be mernem dobni a melyvizbe a valogatott elere, de megertem, aki pl azt mondana, hogy lassuk mar elso emberkent is eloszor mashol, hogyan szuperal.
van, akinek jobban all ez a szerep, amit marky ir, az alapjan lehet neki is ez dukal inkabb.

en szurkolok neki, rohadt jo lenne egy magyar edzo mondjuk egy europai kupaindulo topligas csapatnal ujra.

Marky

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 16., szerda 17:38

Egyebkent en szurkolok neki, hogy vezetoedzokent is legyen sikeres karrierje, de a nyilatkozatai alapjan probalja elkerulni a stresszt es a tul nagy felelosseget.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 16., szerda 17:21

Kerlon írta:
Realista24 írta:

Ne csináld már. Jössz, bemondasz valami flegmat aztán azt sem tudod mit csinált eddig. És meg én soroljam :kalapos: nem ismersz?
Látok egy edzőt, aki eddig segítő vagy másodedző státuszban volt egy olyan edző mellett, akit inkább szerencsésnek titulálok, mint jónak és sehol nem tudott tartós munkát lerakni.
Látod, tudsz te ha akarsz és mennyivel komolyabban vehető amit írsz, mint a korábbi hsz.

Én hallgattam interjút Zsoltival, egy nemzetközileg felkészült szakember benyomását keltette, aki érti amit csinal, és csinálnia kell egy edzőnek egy nagy csapatnál.

Hogy ez kell e a magyaroknak az más kérdés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 16., szerda 17:20

ZZ is másodedző volt egy BL győzelemnél, gondolom ő is csak bójarakosgató volt :shutup:

Tetszik, nem tetszik az emberünk egy Salzburg-> Lipcse-> PSG-> Chelsea-> Bayern München sorban volt másodedző az elmúlt tíz évben.

Mikor el volt tiltva Tuchel volt hogy ott állt a partvonal mellett mint edző és kibaszott menő volt... :kalapos:

Szólj már hogy ennél ki tapasztaltabb magyar szinten, miközben kb Dárdai a Herthával a legmagasabb szint ahová eddig eljutottunk ilyen szinten mostanában.

Azt meg már le se írom, hogy németben is focizott anno, a Red Bull kötelékében tanulta ki a szakmát, nem ezt a lószar magyar iskolát kell követni, Dárdaival se véletlen lettünk sikeresek.

Olyan tapasztalata van, hogy ennek tényleg még csak a közelében sincs senki jelenleg.

Az emberünk BL-t nyert a Chelseavel, BL döntős volt a PSGvel, Német bajnok, 2-szeres francia bajnok.

Oké, hogy másodedző volt de ez legyen már elég egy magyar válogatott padjára könyörgöm.

Ha a világ legnagyobb szerencsés emberei is voltak a Tuchellel a közelében sincs nála jobb opció akkor se.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 16., szerda 16:54

Realista24 írta:
Kerlon írta:

Na, sorold kérlek
Ne csináld már. Jössz, bemondasz valami flegmat aztán azt sem tudod mit csinált eddig. És meg én soroljam :kalapos: nem ismersz?
Látok egy edzőt, aki eddig segítő vagy másodedző státuszban volt egy olyan edző mellett, akit inkább szerencsésnek titulálok, mint jónak és sehol nem tudott tartós munkát lerakni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 16., szerda 16:42

Kerlon írta:
Realista24 írta:

Nem vagy túl tájékozott a témában úgy látom. :D
Na, sorold kérlek
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 16., szerda 16:15

Realista24 írta:
Kerlon írta:

Mitől lenne jó egy "edző", aki csak bója rakosgató volt eddig? :lol:
Na, sorold kérlek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 16., szerda 16:06

Kerlon írta:
ferni írta:

Na mondjuk az jó ötlet lenne.
Legalkalmasabb jelölt a magyarok közül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 16., szerda 16:01

ferni írta:
Marky írta: Low meg fogja kapni a valogatottat, legkesobb a VB utan.
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 16., szerda 14:24

Marky írta: Low meg fogja kapni a valogatottat, legkesobb a VB utan.

Marky

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 16., szerda 14:09

Low meg fogja kapni a valogatottat, legkesobb a VB utan.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. október 16., szerda 12:45

Lőw Zsolt anno lenyilatkozta, hogy 2-3 évig maradna egy helyben, mert a család (főleg a gyerekek) elfáradt, hogy 2 évente más ország, kultúra, iskola
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. október 16., szerda 10:52

Realista24 írta:
Caraway írta:

Kozbe here we go Tuchel. Szerintem jo lesz, BL-ben altalaban jol szerepelt a csapataival, inkabb a bajnoksagba bukdacsolt mindig. Fekudni fog neki a tornarendszer.
Vajon Zsolti is megy vele megint?
Szerintem igen. Se neki, se a masik masodedzonek nem lett uj csapata, gondolom Tuchelre vartak.

Szerk: mire ezt leirtam, kirakta az m4, hogy Low nem tart vele. Vegulis jol tippeltem na. :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 16., szerda 10:50

Leo Messi: "Nico Paz has an incredible mindset, and that’s why he’s where he is".

"Nico has a lot of quality and understands the game perfectly. He has an incredible mindset, and he’s with Cesc Fabregas as coach who is my friend and will help him grow a lot".

Negyedórát játszott, adott egy gólpasszt a triplázó messiásnak, 6-0-ra nyertek Bolívia ellen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: