Ha jol emlekszem, 35 millio eurot kaptak az atigazolasi dij felett. Volt valami kimutatas a Chelseanel, ahol irtak az elmult 3 ev bevetelet es kiadasat es ott lattam.realbeckham írta: Arrol lehet tudni valamit, hogy a chelsea eddig mennyi bonuszt kapott tőlünk?
Eden Hazard
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Eden Hazard - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az egész üzlet egy bónusz nekik.realbeckham írta: Arrol lehet tudni valamit, hogy a chelsea eddig mennyi bonuszt kapott tőlünk?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Arrol lehet tudni valamit, hogy a chelsea eddig mennyi bonuszt kapott tőlünk?
kapta is boven a bonusz 10 milliokat a mocsokRemy írta: Gratulálok! Végülis megérte.
Ha valaki azt mondja a leigazolásakor, hogy mindent megfog nyerni a csapattal, mindenki aláírta volna. Szóval mindenkinek kuss.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gratulálok! Végülis megérte.
Ha valaki azt mondja a leigazolásakor, hogy mindent megfog nyerni a csapattal, mindenki aláírta volna. Szóval mindenkinek kuss.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- flori
Remélem egy másodpercet sem kap, a tavaly érmet is bűn volt a nyakában látni. Hozza Viniéknek a frissítőt meg legyenek ki edzésen, ennyit várunk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Kíváncsi vagyok ma pályára lép e "otthon"...nyilván ehhez kedvező eredmény is kell.
Meg is nézném...meg a tavalyi vigyorgása után nem is nézném...
Meg is nézném...meg a tavalyi vigyorgása után nem is nézném...
- h3x0r
Pique szervezi ezt a bajnoksagot is?
- kistari
- Kedvenc játékosaid: Figo, Zidane, Marcelo, Roberto Carlos
Legjobb pillanata a meccsen az volt amikor kisszögletet akart elvégezni és odapasszolta a 2 méterre álló ellenfélnek. Következő képkockán meg mutatták Benzemát és Modricot ahogy ott nevettek a kispadon
- h3x0r
Nem érted te, hát Ancelotti miatt pocakosRealista24 írta:Most a pocakos Hazardrol van szó?madrid4life írta:
Szép játék, labdabiztosság, kombinatív játék, dominancia Spanyolországban és Európában. Mi más lenne? Az ilyen játékosokra lehet alapozni (ha fel vannak építve rendesen).
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most a pocakos Hazardrol van szó?madrid4life írta:Szép játék, labdabiztosság, kombinatív játék, dominancia Spanyolországban és Európában. Mi más lenne? Az ilyen játékosokra lehet alapozni (ha fel vannak építve rendesen).Steve írta:
Csak érdeklődök, nem valami cinikus kérdés.
Mit lehet erre építeni? Mi a cél?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
4-0-nál stabilan berakhatóvá tenniSteve írta:Csak érdeklődök, nem valami cinikus kérdés.madrid4life írta: Úgy látszik, olvassák a topicját "fent" is Megkapta a lehetőséget, élt is vele. Ez van, ha nem száműzöd, hanem megadod neki az esélyt. Erre lehet építeni, ahogy korábban is írtam. Végre, szép volt, így tovább, csak legyen végre a másik oldalban is fogadókészség.
(a válasz cinikus)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Csak érdeklődök, nem valami cinikus kérdés.madrid4life írta: Úgy látszik, olvassák a topicját "fent" is Megkapta a lehetőséget, élt is vele. Ez van, ha nem száműzöd, hanem megadod neki az esélyt. Erre lehet építeni, ahogy korábban is írtam. Végre, szép volt, így tovább, csak legyen végre a másik oldalban is fogadókészség.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tegnap bemutatta mire valo, 4-0 allasnal tet nelkul be lehet rakni fel orara tartani az eredmenyt.
Bazdki! ZZ 2 éve alatt összesen 4 meccsen ült a padon, Carlo első félévében szintén 4 meccsen ült a padon. A többin vagy játszott, vagy sérült volt. Ennyi idő alatt bőven bizonyította mindenkinek, hogy mit lehet tőle várni.
Egyébként ha én lettem volna Carlo helyében már rég a lelátóra száműztem volna, miután a sajtóban olyan kedvesen elkezdte bírálni. De persze a Don inkább meghallotta amit Hazard mondott és megadta a lehetőséget neki, hogy bizonyítson. Akkor sem sikerült neki.
Egyébként ha én lettem volna Carlo helyében már rég a lelátóra száműztem volna, miután a sajtóban olyan kedvesen elkezdte bírálni. De persze a Don inkább meghallotta amit Hazard mondott és megadta a lehetőséget neki, hogy bizonyítson. Akkor sem sikerült neki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Amúgy no offense, de nem volt tegnap annyira gyenge. Adott egy gólpasszt, és kihagyott egy nagy ziccert, ami ha nem fél évente 1szer kerül a pálya közelébe, valószínű belőtte volna. Amúgy meg elpasszolgatott.
Egyetértek hehevel abban, hogy lehetett volna többet is jatszatni. Ha jól emlékszem, abban az időszakban amikor először kikerult, pont gólt és golpasszt jegyzett, egy meccsen, majd a kövi meccsen gyengébb volt (ahogy az egész csapat) és Carlo elmeszelte és Rodrygo került a helyére. A brazil ugyanúgy hetekig nulla volt, Hazi mégsem került ismét elő a kalapból. Nyílván bőven van vaj a füle mögött, az alkatára tovabbra sem találok magyarázatot (bár a Chelseban sem volt egy Cristiano Ronaldo), de azért ez a 2 havonta bedobjuk egy meccsre majd újra elmeszeljuk sem túl profi. Főleg, hogy mások ugyanúgy szarok, de fosásig vannak eroltetve.
Ha más nem azért kellene hosszabb ideig jatszatni, hogy lássa a madridi közönség és rohogjon rajta egy jót, de így továbbra is egy misztikum ez a pali. Nyáron amúgy remelem, hogy megy, legrosszabb igazolas ever, és sajnos a legszomorubb is, mert az egyik legjobb playa.
Egyetértek hehevel abban, hogy lehetett volna többet is jatszatni. Ha jól emlékszem, abban az időszakban amikor először kikerult, pont gólt és golpasszt jegyzett, egy meccsen, majd a kövi meccsen gyengébb volt (ahogy az egész csapat) és Carlo elmeszelte és Rodrygo került a helyére. A brazil ugyanúgy hetekig nulla volt, Hazi mégsem került ismét elő a kalapból. Nyílván bőven van vaj a füle mögött, az alkatára tovabbra sem találok magyarázatot (bár a Chelseban sem volt egy Cristiano Ronaldo), de azért ez a 2 havonta bedobjuk egy meccsre majd újra elmeszeljuk sem túl profi. Főleg, hogy mások ugyanúgy szarok, de fosásig vannak eroltetve.
Ha más nem azért kellene hosszabb ideig jatszatni, hogy lássa a madridi közönség és rohogjon rajta egy jót, de így továbbra is egy misztikum ez a pali. Nyáron amúgy remelem, hogy megy, legrosszabb igazolas ever, és sajnos a legszomorubb is, mert az egyik legjobb playa.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
amugy nyilvan szeretnem, sokkal jobban szeretnem mint egy rodrigot, asensiot vagy valverdet tamadokent látni, mert nyilvan több futball van a vénájában, csak a legfelső szintre a tudas es tehetseg sajnos kevés.
egyebkent meglepodtem, hogy egyaltalan edzobatol kapott jatekhehetoseget, nem gondolnam, hogy az elmult hetekben annyira sokkal jobban edzett volna barmi miatt is
egyebkent meglepodtem, hogy egyaltalan edzobatol kapott jatekhehetoseget, nem gondolnam, hogy az elmult hetekben annyira sokkal jobban edzett volna barmi miatt is
thereisonly1ronaldo
én speciel értem a poént, de nálad ezt nem lehet tudni. sokszor úgy írod ezeket, mintha poénkodnál, de közben meg tényleg úgy gondolod.