Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 6:45

ferni írta: Annyit írtam látszik mi mennyire fontos.
Cikk címe az, hogy "28 milliárdot saját maguk ellátására"
A kormányzati igazgatást járművekkel, bútorzattal és egyéb eszközökkel ellátó Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósághoz pedig 28 milliárd forintot csoportosít át a kormány.
Most mivel nagyon jól tudjuk folyamat megy a felesleges dolgokra a pénz, azok is magasan túlárazottan mennek képzelhetjük megint mennyi megy a zsebekbe ebből.

De ez most másodlagos is, az arányokra akartam volna felhívni a figyelmet, hogy erre 28, külföldi magyarokra 17, egyház 16,5, 1-1 milliárddal dobják meg a kormányzati kommunikációt és kiemelt sporteseményeket/állami rendezvényeket.

Gyermekvédelemre meg kiadnak 3 milliárdot, mert elég cink volt mikor kiderült, hogy tizenéveken át mennyire lókuki pénzekből tartották fel a dolgokat és talán valamit fognak kezdeni végre a helyzettel, mert hagyták lepusztulni a dolgokat minden tekintetben.

HÍRTV riportja és ami valójában elhangzott Magyar Péterről és Menczer Tamásról // MZP

Fent van az egész Hír TVs interjúja amúgy MZPnek mit nyilatkozott, vicces mit meg hogy emelnek ki.
De mi az az erre ferni a jó eg áldjon meg!
Fogalmad síncs, ugye? Kérdezz rá redditen, azt javaslom.

A másik meg, hogy mire akartad felhívni a figyelmet…dehogy akartad, amíg sw fel nem hozta a többi számot, eszedbe sem jutott, mert van rá egy huszasom hogy rá sem néztél csak betetted ide, mert hangzatos volt a főcím.

Ez pont az a fajta gyűlöletkampány, amit csinálsz, ami elol menekülni akarunk. Tények nélküli vádaskodás, ferdítések és celozgatasok. Nekem ezzel van a legnagyobb bajom.

Ahogy megyünk előre az időben, úgy esik a színvonal. Most mondom, tokon fogjak rugni sajat magukat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 9., hétfő 0:16

https://telex.hu/kulfold/2024/12/08/tru ... as-interju
A megválasztott amerikai elnök Donald Trump az NBC-nek adott interjújában arról beszélt, hogy már nem ígéri azt, hogy 24 órán belül lezárja az orosz-ukrán háborút
*Szomorú Orbán Viktor hangok* :(

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 8., vasárnap 21:56

Annyit írtam látszik mi mennyire fontos.
Cikk címe az, hogy "28 milliárdot saját maguk ellátására"
A kormányzati igazgatást járművekkel, bútorzattal és egyéb eszközökkel ellátó Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósághoz pedig 28 milliárd forintot csoportosít át a kormány.
Most mivel nagyon jól tudjuk folyamat megy a felesleges dolgokra a pénz, azok is magasan túlárazottan mennek képzelhetjük megint mennyi megy a zsebekbe ebből.

De ez most másodlagos is, az arányokra akartam volna felhívni a figyelmet, hogy erre 28, külföldi magyarokra 17, egyház 16,5, 1-1 milliárddal dobják meg a kormányzati kommunikációt és kiemelt sporteseményeket/állami rendezvényeket.

Gyermekvédelemre meg kiadnak 3 milliárdot, mert elég cink volt mikor kiderült, hogy tizenéveken át mennyire lókuki pénzekből tartották fel a dolgokat és talán valamit fognak kezdeni végre a helyzettel, mert hagyták lepusztulni a dolgokat minden tekintetben.

HÍRTV riportja és ami valójában elhangzott Magyar Péterről és Menczer Tamásról // MZP

Fent van az egész Hír TVs interjúja amúgy MZPnek mit nyilatkozott, vicces mit meg hogy emelnek ki.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 8., vasárnap 20:45

Realista24 írta:

kiseriket nem olvasom a politika topicban, sorry :mrgreen:
Szemét :box: Másrészt, ha én ezt előbb tudom... szabad a garázda >:] :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 8., vasárnap 20:24

swfan írta:
Realista24 írta: Itt a forumon ki? Felerol nem is tudnank, ha nem lenne vagy lennetek ilyen hiperaktivak.
Kiserik? Ő jött azzal, hogy mekkorát ment ma is a Tisza
A legutobbi cikk is, 28 milliardot tettek el maguknak. Ki? Mire es hogyan? Egy fostalicska cikk van a linkben, meg a forras, a MK.
Vannak ott még egyéb nagy számok is, amihez nem kell szakértőnek lenni, hogy tudjuk, hogy full feleslegesek:

- 16,5 milliárd forint pluszforrás mehet egyházi célokra - minek? Normális, valóban keresztény országokban az egyházakat a híveik tartják fenn, nem az állam
- a propagandának is jutott valahonnan plusz egy milliárd
kiseriket nem olvasom a politika topicban, sorry :mrgreen: ferni aki hetek ota roadshowzik Benovel karoltve.

En megneztem az MK-t, es latom a szamokat, a cikkre reagaltam, amiben a 28 milliard van hangsulyozva, ezert kerdeztem vissza fernihez.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 8., vasárnap 20:20

Realista24 írta: Itt a forumon ki? Felerol nem is tudnank, ha nem lenne vagy lennetek ilyen hiperaktivak.
Kiserik? Ő jött azzal, hogy mekkorát ment ma is a Tisza
A legutobbi cikk is, 28 milliardot tettek el maguknak. Ki? Mire es hogyan? Egy fostalicska cikk van a linkben, meg a forras, a MK.
Vannak ott még egyéb nagy számok is, amihez nem kell szakértőnek lenni, hogy tudjuk, hogy full feleslegesek:

- 16,5 milliárd forint pluszforrás mehet egyházi célokra - minek? Normális, valóban keresztény országokban az egyházakat a híveik tartják fenn, nem az állam
- a propagandának is jutott valahonnan plusz egy milliárd

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 8., vasárnap 19:49

Szerintem megfelelő és elegendő információ hiányába ne nyilatkozzanak, mert az csak szar kavarás, sárdobálás lesz. Mint a faluba az öregek akik 2 szóból egy egész mesét kreálnak.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 8., vasárnap 19:48

gutihaz14 írta:
Bencze írta: Assad gepet elvileg lelottek a sziria/libanon hatar kozeleben
moszkvaban van papa putyinnal
Akkor a hirtelen csokkeno repulesi magassag es a fura flight path csak eltereles volt mielott lekapcsoltak a transpondert. Francba :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 8., vasárnap 19:46

swfan írta:
Realista24 írta:
Ha pedig azt akarod belelatni amit irsz, akkor legyen. Mennyivel tobb vagy jobb a te allaspontod, mint az enyem?
Csak mert Tiszas vagy?
Én ugyan nem mondtam hogy jobb. De Fernivel egyetértek abban, hogy full lényegtelen (vélt vagy valós) hibákat vernek sokan legalább akkora dobra, amilyenek kb. a Fidesz legdurvább húzásai.
De ki veri nagy dobra? A media? Hat Viktoreke az egesz, johogy nagy dobra van verve.
Itt a forumon ki? Felerol nem is tudnank, ha nem lenne vagy lennetek ilyen hiperaktivak.

Esz nelkul jonnek be ide a linkek, hozzaadott tartalom nelkul...mindig csak annyi, hogy lopnak, lopnak, lopnak.

Ezert kerdeztem, hogy mit lat ebbe ferni, tovabb is olvasott-e vagy jart-e a temanak vagy eleg volt a szalagcim?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 8., vasárnap 19:42

Realista24 írta:
swfan írta:

Ebben semmi hazugságra utalás nincs... írja előtte is, hogy már cáfolták a hírt. De mindegy, ha valaki minden áron mindenbe is bele akar MP kapcsán kötni, akkor legyen
Ha pedig azt akarod belelatni amit irsz, akkor legyen. Mennyivel tobb vagy jobb a te allaspontod, mint az enyem?
Csak mert Tiszas vagy?
Én ugyan nem mondtam hogy jobb. De Fernivel egyetértek abban, hogy full lényegtelen (vélt vagy valós) hibákat vernek sokan legalább akkora dobra, amilyenek kb. a Fidesz legdurvább húzásai.

Magam részéről pedig azért vagyok "Tiszás", mert nekik van esélyük megdönteni Orbánt. Amúgy lehet, hogy lenne szimpatikusabb párt

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 8., vasárnap 19:38

swfan írta:
Realista24 írta:

Nem javitotta ki magat, hanem arra utal, hogy hazudik a Fidesz.
"közben már sűrűn cáfolja a szír gép érkezését az Orbánék által megvásárolt Budapest Airport…"
Ebben semmi hazugságra utalás nincs... írja előtte is, hogy már cáfolták a hírt. De mindegy, ha valaki minden áron mindenbe is bele akar MP kapcsán kötni, akkor legyen
Csak mert Tiszas vagy?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 8., vasárnap 19:37

Realista24 írta:
swfan írta:

Tehát, az is baj, hogy hibázott, meg az is, hogy kijavította magát? Mi van? :ozil:
"közben már sűrűn cáfolja a szír gép érkezését az Orbánék által megvásárolt Budapest Airport…"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 8., vasárnap 19:31

swfan írta:
Realista24 írta: Ez a helyesbítés számomra verciki.
Tehát, az is baj, hogy hibázott, meg az is, hogy kijavította magát? Mi van? :ozil:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 8., vasárnap 19:30

Realista24 írta: Ez a helyesbítés számomra verciki.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 8., vasárnap 19:21

Bencze írta: Assad gepet elvileg lelottek a sziria/libanon hatar kozeleben
moszkvaban van papa putyinnal
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 8., vasárnap 19:20

ferni írta: Vicces, hogy ha valamit eltosz a Tisza megy fennhangon a számonkérés, miközben tökéletesen látszik pl a Fidesznél, hogy mi mennyire fontos.

https://24.hu/belfold/2024/12/06/hirtel ... llatasara/

Megint nem az a baj, hogy számon vannak kérve, ez egy jó dolog, fognak is még hibázni, igenis törekedjenek ne legyenek ilyenek, csak mikor 10-20-30 milliárdok tűnnek el egyetlen éjszaka alatt kicsit elborul az a mérleg és megint nem a lényegről beszélünk.

Ez a Menczer is a legnagyobb gumicsont volt ever.
Ő a téma, nem az a rengeteg kép amiket kapunk a gyermekotthonokból, nem az ország állapota...

Valahogy nem látom ezt a hű de nagy felháborodást ezekben a témákban, bezzeg Tiszánál valami szarul van csinálva, ami kb lényegtelen apróság a nagy egészet nézve, na akkor meg.... Fura na
Ez a legnagyobb baj veletek, elvakult tiszasokkal, hogy mindent lehet, minden el van nezve, csak mert a jelenlegiek regota lopnak, csalnak, hazudnak, stb.

Menczer...hat itt is ez volt a legnagyobb tema napokig, foleg altalad etetve, ragtad mintha muszaj lenne.

A penzekhez, tudod egyebkent, hogy a KEF milyen beszerzeseket es milyen intezmenyek reszere vegez?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 8., vasárnap 19:02

Vicces, hogy ha valamit eltosz a Tisza megy fennhangon a számonkérés, miközben tökéletesen látszik pl a Fidesznél, hogy mi mennyire fontos.

https://24.hu/belfold/2024/12/06/hirtel ... llatasara/

Megint nem az a baj, hogy számon vannak kérve, ez egy jó dolog, fognak is még hibázni, igenis törekedjenek ne legyenek ilyenek, csak mikor 10-20-30 milliárdok tűnnek el egyetlen éjszaka alatt kicsit elborul az a mérleg és megint nem a lényegről beszélünk.

Ez a Menczer is a legnagyobb gumicsont volt ever.
Ő a téma, nem az a rengeteg kép amiket kapunk a gyermekotthonokból, nem az ország állapota...

Valahogy nem látom ezt a hű de nagy felháborodást ezekben a témákban, bezzeg Tiszánál valami szarul van csinálva, ami kb lényegtelen apróság a nagy egészet nézve, na akkor meg.... Fura na

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. december 8., vasárnap 18:54

Tényleg az, de azért a miheztartás végett nem ártana egy hivatalos közlemény. Befogadnánk-e akár a kim családból is valakit, mert oroszbarát, vagy azért egy pedofilsegítő felmentésénél tovább már ez az ország sem megy, valahol azért itt is van egy morális határ? :coffee:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 8., vasárnap 17:48

Ez a helyesbítés számomra verciki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 8., vasárnap 17:32

kiserik írta:
csababarca írta:

Nézd kiserik, Füssy Angéla egy mániákus és bizonyított hazudozó. Ő volt az, aki az oknyomozó újságírás címén egy facebook kommentre hivatkozva hozott le lejárató cikkeket. Azt állította bizonyítékai vannak. Tudod mi volt a bizonyíték? Egy darab arcnélküli facebook komment. (talán ezt aztán le is vetette vele Huth a pestisrácokról, de nem vagyok benne biztos, mert Huth is pontosan ugyanezen eszközökkel oknyomoz.)

Na most tőle, köszönöm szépen nem kérek semmiféle cikket, videót, semmit, mert egy megrögzött fideszes propagandista, abból is a legrosszabb fajta.

Remélem érzed a különbséget aközött, hogy valaki említi a témát, vagy hónapokig rágja. Mondjuk tőlük már az is megsüvegelendő, hogy megemlítik, ez tény.
Annak hiszel, akinek akarsz, de ha foglalkozom egy üggyel, akkor nekem senki ne jöjjön bezzegezni, hogy nem is, csak azért, mert ő nem hajlandó megnézni azt, amit hozok. Meg ne skatulyázzon be senki ugyan ilyen elvek alapján.

Egyébként igen, megemlíti. Nem ő nála bukott ki, nem ő hozta nyilvánosságra, nem ő foglalkozott vele. Beszéltek róla, el is ítélték. Teljesen más a szitu, mint mikor Te deríted ki, hogy mi történt, vagy Te foglalkozol tovább az üggyel, áldozattal.

Egyébként ismét a jó öreg téma: nekem mondhat bármit az a hazug propagandista, nem vagyok rá kíváncsi. Ezzel csak az a baj, hogy a tettes tettes marad, az elkövető elkövető marad, a rendőrségi nyomozás rendőrségi nyomozás marad, az áldozat meg áldozat marad attól függetlenül, hogy kihozza nyilvánosságra. Az, hogy ezt megpróbálják propagandával összemosni, elhitelteleníteni csak annyit jelent, hogy mosdatják a sajátjukat.

Ma Magyar Péter egy hazugságon alapuló poszttal rágalmazta a repteret, annak vezetőségét és ezzel kapcsolatban a kormányt. A bejegyzés azóta is elérhető. Ez így akkor ok? Ismét a jó öreg kettősmérce? A tiszás képviselő, aki a wikipédiát vette forrásnak és terjesztette elő az alapján a valótlanságait, az ok? Az még belefér?
Csaxólok, hogy MP javította a bejegyzését, kommentem időpontjában ez olvasható:

"Úgy tűnik megbukott és elmenekült Szíriából az oroszok által támogatott, 24 éve uralkodó Bassár el-Aszad, szíriai diktátor.

Eközben december 2-án még a Karmelitában fogadta Orbán Viktor II. Efrém szíriai ortodox pátriárkát, aki a magyar miniszterelnökön keresztül próbált támogatást szerezni a szíriai diktátor hatalmon maradásához.

Tegnap este pedig teljes titokban, a Terrorelhárítási Központ biztosítása mellett, egy szír utasszállító gép landolt a Liszt Ferenc Repülőtéren, miután Aszad elhagyta Szíriát (a hírt azóta cáfolták).

Követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra, hogy Orbán Viktor milyen segítséget nyújtott az utóbbi években és különösen az utóbbi egy hétben a bukott szíriai diktátornak, akinek a kezéhez százezrek halála tapad.

Frissítés: közben már sűrűn cáfolja a szír gép érkezését az Orbánék által megvásárolt Budapest Airport…most már csak az a kérdés, hogy mit kért Aszad nevében a szír pátriárka Orbán Viktortól december 2-án a Karmelita Palotában…vagy esetleg most már ezt a találkozót is cáfolják?

A TISZA Párt tudni akarja továbbá, hogy hány Aszad körüli üzletember vett részt Rogán Antal letelepedési kötvényprogramjában."

Egyébként az eredeti szövegben sem volt semmi rágalmazás, csak arra kérte a kormányt, hogy hozzák nyilvánosságra, hogy ki érkezett

Vissza: