De mi az az erre ferni a jó eg áldjon meg!ferni írta: Annyit írtam látszik mi mennyire fontos.
Cikk címe az, hogy "28 milliárdot saját maguk ellátására"Most mivel nagyon jól tudjuk folyamat megy a felesleges dolgokra a pénz, azok is magasan túlárazottan mennek képzelhetjük megint mennyi megy a zsebekbe ebből.A kormányzati igazgatást járművekkel, bútorzattal és egyéb eszközökkel ellátó Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósághoz pedig 28 milliárd forintot csoportosít át a kormány.
De ez most másodlagos is, az arányokra akartam volna felhívni a figyelmet, hogy erre 28, külföldi magyarokra 17, egyház 16,5, 1-1 milliárddal dobják meg a kormányzati kommunikációt és kiemelt sporteseményeket/állami rendezvényeket.
Gyermekvédelemre meg kiadnak 3 milliárdot, mert elég cink volt mikor kiderült, hogy tizenéveken át mennyire lókuki pénzekből tartották fel a dolgokat és talán valamit fognak kezdeni végre a helyzettel, mert hagyták lepusztulni a dolgokat minden tekintetben.
HÍRTV riportja és ami valójában elhangzott Magyar Péterről és Menczer Tamásról // MZP
Fent van az egész Hír TVs interjúja amúgy MZPnek mit nyilatkozott, vicces mit meg hogy emelnek ki.
Fogalmad síncs, ugye? Kérdezz rá redditen, azt javaslom.
A másik meg, hogy mire akartad felhívni a figyelmet…dehogy akartad, amíg sw fel nem hozta a többi számot, eszedbe sem jutott, mert van rá egy huszasom hogy rá sem néztél csak betetted ide, mert hangzatos volt a főcím.
Ez pont az a fajta gyűlöletkampány, amit csinálsz, ami elol menekülni akarunk. Tények nélküli vádaskodás, ferdítések és celozgatasok. Nekem ezzel van a legnagyobb bajom.
Ahogy megyünk előre az időben, úgy esik a színvonal. Most mondom, tokon fogjak rugni sajat magukat.