En lenyomtam a 10 ora trialt, tetszett. Viszont megse vettem meg, mert mondom kinem adok erte 35 ezret. Aztan novemberbe leakcioztak 20 ra, na mondom ennyiert mar duzzogva oke megveszem, meg ugyis itt a szar ido. Jatszottam vele 1 napot, aztan refundoltam az egeszet. Total mas gameplay, konkretan mint valami extragyors szimulator a fejemet kapkodtam folyamat, 1 perc alatt a masik csapat kapuja elott voltal, teljesen mas jatek volt mint amikor kiadtak. Szoval ez volt az en kis kalandom az idei jatekkal.ferni írta: Nekem egy barátom játssza el minden évben, hogy majd ez a Fifa, de jó lesz stb.
Hosszú évek óta ez megy hogy kijönnek egy jó játékkal, novemberre-decemberre, meg minden évben szétbasszák az egészet Mondom neki mindig, hogy megint ez lesz, áh nem, most nem....
Most is állítólag az elején full jó volt, most meg már megint egy kalap szar a sok patch miatt És minden évben baszki megcsinálják ezt.
Nyitottam neki web appon egy Fodent, 370k-ért lett eladva, még ez se hozta meg a kedvét játszani újra
FIFA
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: FIFA
Nekem egy barátom játssza el minden évben, hogy majd ez a Fifa, de jó lesz stb.
Hosszú évek óta ez megy hogy kijönnek egy jó játékkal, novemberre-decemberre, meg minden évben szétbasszák az egészet Mondom neki mindig, hogy megint ez lesz, áh nem, most nem....
Most is állítólag az elején full jó volt, most meg már megint egy kalap szar a sok patch miatt És minden évben baszki megcsinálják ezt.
Nyitottam neki web appon egy Fodent, 370k-ért lett eladva, még ez se hozta meg a kedvét játszani újra
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
Caraway írta: Valaki volt olyan bator es megvette az ujat?
Én minden évben.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondanám , hogy jópofa. Dua lipa meg hamilton is hű de jópofa volt. Aztán nemtudom elgyepálni a müntyent az arroganz arénában mert arra nincs pénz.Remy írta: Ted Lasso a FIFA-ban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- flori
Vini röhögésén meghalok.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Hanem kapufákbanEl Sie7e írta:A jóságot nem gólokban mérikpheco írta: Ja, akkor csak Instan raktak ki becsaposan a kepet. Mondjuk akkor sem ertem, hogy mitol 91-es a kb 10 goljaval.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A jóságot nem gólokban mérikpheco írta:Ja, akkor csak Instan raktak ki becsaposan a kepet. Mondjuk akkor sem ertem, hogy mitol 91-es a kb 10 goljaval.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- RealMadridFanatic
Az csak chemistry miatt van... Ingame nyilván nem így néz ki.
A keret meg a végére lett ilyen, év közben volt Real past&present és sok játékost kipróbáltam, akiket csípek. Július végétől a packluck kilőtt, akkor meg nyilván a legjobb lapokat is meghajtom...
A keret meg a végére lett ilyen, év közben volt Real past&present és sok játékost kipróbáltam, akiket csípek. Július végétől a packluck kilőtt, akkor meg nyilván a legjobb lapokat is meghajtom...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Az ilyen keretek miatt engedtem el a FUT témát már a legelejénRealMadridFanatic írta: Nekem is veget ert a jatek, a vegere brutal lett a pack weight, majdnem mindenki untrade, Cet vettem csak, de a TOTS verzioja is megvan... Padon egy SS Ribery, aki nem fer be...
https://www.futbin.com/22/squad/9235255
Neymar messze a legjobb lap, amit iden probaltam, pedig vegigmentem a meta lapok nagyjan...
Arra viszont raebredtem, hogy a jatek onmagaban egy rakas szar, tenyleg csak a szerencsejatek resze a nyitogatasokkal, ami izgalmas...
Viera csatárban, Neymar cdmben, jó hogy nem Kroos a kapusod
- RealMadridFanatic
Nekem is veget ert a jatek, a vegere brutal lett a pack weight, majdnem mindenki untrade, Cet vettem csak, de a TOTS verzioja is megvan... Padon egy SS Ribery, aki nem fer be...
Neymar messze a legjobb lap, amit iden probaltam, pedig vegigmentem a meta lapok nagyjan...
Arra viszont raebredtem, hogy a jatek onmagaban egy rakas szar, tenyleg csak a szerencsejatek resze a nyitogatasokkal, ami izgalmas...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Meta rat? Csak leírtam az említésre méltó embereket akik estek. Be se építettem még egyiket se Son kivételével. WL-t nem is toltam Tots 2. vagy 3. hete óta . De amúgy is kb havi 1x szoktam max.realistahuni írta: Meta rat-ek vagytok.
Nekem most hétvégén volt időm WL-re és meg tudtam csinálni a 11 wint Real Madrid past and present csapattal és 98-as béla nélkül mert szimplán utálom a való életben is.
https://www.futbin.com/22/squad/9246079
14 wint amúgy sem tudnék semmilyen csapattal szerintem, az a szint már az elastico szimulátor meg a kickoff glitch szimulátor.
Annyira nem is érdekel már,csak a szerencsejáték problémáimnak kell a pack opening szóval mindenki aki nem kell megy vissza a jobb upgradekbe Csak amiatt játszok még néha,hogy az olcsó swap packokhoz legyen meg a 10-12 token.
Pénzem meg úgysincs soha
Asszem az utolsó csapatom amivel pár rivalst toltam Van Der Sar Moments-Tots Cancelo,Flashback Varane,EoaE Chiellini, Martinez Quarta SS-Dinho prime,Dempsey SS,Spina SS,Felipe Anderson SS-Son SS,Best Moments volt.(Melóban nem tudok futbint használni ) Nem épp extra. De majd valamit még a végére összerakok.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Meta rat-ek vagytok.
Nekem most hétvégén volt időm WL-re és meg tudtam csinálni a 11 wint Real Madrid past and present csapattal és 98-as béla nélkül mert szimplán utálom a való életben is.
14 wint amúgy sem tudnék semmilyen csapattal szerintem, az a szint már az elastico szimulátor meg a kickoff glitch szimulátor.
De legalább jól esik az öreg CKM-el gyalulni az ilyen buzi saint maximinokat.
De legalább jól esik az öreg CKM-el gyalulni az ilyen buzi saint maximinokat.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ginolát akarom basszus támadók közül egész szezonba,miatta csinálom a fos francia PPket is most,de se abból,se 100 jó upgradeből nem esettferni írta: Épp most nyitottam egy 98as SS Ginolát, tradeable, 2ésfél milka még mindig
Esett a brazil pakkból Prime R9 pár hete, aztán TOTS Dybala meg TOTS KAK is az elmúlt pár napban....
Legalább a játék végefelé dobál is valamit végre
Messi SS,Neymar Tots,Son SS,Abedi Pelé SS igen,azok közül,akik még értéket is képviselnek. (Mind untradeable)
Mondjuk legjobban így is Tots Cancelonak meg Tots Hernandeznek örültem,őket akartam kipróbálni mióta kijöttek. Idén a jó szélsővédők voltak a gyengéim
Puskást gondoltam,hogy kiszedem,csak mert magyar ugye,de aztán csináltam egy icon picket (ami borzasztó value,tudom) erre csak egy Casillas esett ki sajnos,aki meg tragédia..
Dembele Futties jo value,tippre ő a legjobb szélső (lehet h legjobb játékos is) a játékban, de nem tudom jól linkelni,szóval asszem kimarad. Egy Gullit/Zidane beeshetne még majd valami iconból,hogy értelmesebb utolsó csapatot össze tudjak rakni.Kicsit nehezen megy a linkelés,főleg,hogy minden posztra kb más ligából van a kedvencem.
23-mas chemistry számolás jól jönne így a szezon végi csapathoz,de amúgy aránylag bonyolult,a mostanihoz képest,szerintem sokan szenvednek majd vele
SBCk tragédiák lesznek
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!