Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 22., kedd 11:13

fehérlap írta:
Sierra írta:Nem Reallal vagyok, és én még mindig a 11-gyel tolom. :mrgreen: :mrgreen:
Nekem is megvan 14, 15, 16 eredetiben, de most töltöm 11-t :mrgreen: Jobbak voltak azok a verziók szerintem :)
Nekem a 12-es széria a legjobb. Az újabbakat nem tudom kezelni. :mrgreen: A 15-ben megvertem valakit, majd a következő meccsen indokolatlanul szarul játszottunk és kikaptunk 4-0-ra. :lol: Meg azok az állandó rinyálások... 15 éves nyikhaj rinyál, aztán ha kiraknám akkor mindenkinek a morálja a béka segge alatt... és ilyen egyéb apróságok...

A 12-ben a Nyíregyháza Spartacussal 2018 körül járok, 42 millió a klub értéke, bl-ben már szinte ott vagyok mindig. :mrgreen: Csak sajnos gyenge a gépem, aztán már nagyon belassult a játék...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 22., kedd 11:08

08 totál bugos volt, lehetett lőni 40 gólt szögletből egy szezonban.
09 volt elég fasza, meg a 10-es.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. március 22., kedd 11:05

én már rég játszottam nagyon, de vagy a '11 vagy a '12 volt az utolsó amivel igen, most nem is tudom pontosan melyik, de valamelyiknél leragadtam és nem is érdekeltek utána sem az újabbak, ezeket frissítgettem. de rég volt..

'08 ? ha jól emlékszem abban volt Lulinha hatalmas spíler. :shifty:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. március 22., kedd 11:01

fehérlap írta:Nekem is megvan 14, 15, 16 eredetiben, de most töltöm 11-t Jobbak voltak azok a verziók szerintem
Én is bepróbálkoztam a többivel, de ezzel annyit játszottam, hogy túlságosan megszoktam, ez még átlátható volt számomra, többi már bonyi. :D A 11-gyel meg a 2008-cal játszottam nagyon sokat. Emlékszem a 08-ban nagyon kimaxoltam a Reallal, azt hiszem úgy 10 szezont húztam le, abból megnyertem vagy nyolcszor a bajnokságot+kupát, szuperkupát is hasonló arányban, a BL-t meg kb 5x, 6x. :D Akkor vettem meg Benzemát 91 millióért. :lol:

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. március 22., kedd 10:37

Sierra írta:Nem Reallal vagyok, és én még mindig a 11-gyel tolom. :mrgreen: :mrgreen:
Nekem is megvan 14, 15, 16 eredetiben, de most töltöm 11-t :mrgreen: Jobbak voltak azok a verziók szerintem :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. március 22., kedd 10:29

Nem Reallal vagyok, és én még mindig a 11-gyel tolom. :mrgreen: :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2016. március 22., kedd 1:06

Megoldódott, Pipita figyelmembe ajánlotta a leírás ismételt elolvasását :)

Sopronban szeretnék ismét focit csinálni :)
"And my heart will leave you never."

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 21., hétfő 22:11

Sierra írta:Nincs valami cheat a kurva sérülések ellen? Tényleg a pöcsöm ki van már, lejjebb vettem az edzés intenzitását, vettem fel új orvost, és mégis, kulcsjátékosok edzésen bizonyos gyakorlat közben sérvet meg hasonlókat szereznek, 2-3 hónap off, hát ilyen a világon nincsen.
A Reallal vagy? Mert akkor tök realisztikusra sikerült a játék. :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 21., hétfő 21:27

Ne a Madriddal kezdj. :lol:
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. március 21., hétfő 21:18

Nincs valami cheat a kurva sérülések ellen? Tényleg a pöcsöm ki van már, lejjebb vettem az edzés intenzitását, vettem fel új orvost, és mégis, kulcsjátékosok edzésen bizonyos gyakorlat közben sérvet meg hasonlókat szereznek, 2-3 hónap off, hát ilyen a világon nincsen.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 21., hétfő 17:55

messideco írta:A helyzet a következő: letöltöttem a magról az Fm16-ot. Feltelepítettem, elindul szépen, aztán tele van random, generált nevekkel. Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani szerintetek?
Van rá megoldás, nézz jobban körül a magon vagy a kalózöbölben, leírásban biztosan írják. FMasking kulcsszóval nézelődj.
Nem illik.

Bözsike765
Kedvenc játékosaid: Nana Welbeck, Ahmed Benali

HozzászólásSzerző: Bözsike765 » 2016. március 21., hétfő 17:52

messideco írta:A helyzet a következő: letöltöttem a magról az Fm16-ot. Feltelepítettem, elindul szépen, aztán tele van random, generált nevekkel. Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani szerintetek?
Lehet megoldja ha megveszed eredetiben :hmmm:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2016. március 21., hétfő 15:29

A helyzet a következő: letöltöttem a magról az Fm16-ot. Feltelepítettem, elindul szépen, aztán tele van random, generált nevekkel. Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani szerintetek?
"And my heart will leave you never."

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. február 29., hétfő 7:52

nmate írta:Ó pedig be lehet azt. Van olyan menüpont a taktikán belül, hogy Team instructions, azt kell beállítani. De ha kezdesz egy csapattal a tactic creator egyből odavezet.
Igen, közben sikerült, meg is lett az eredménye, spanyol bajnok és kupagyőztes lettem első évemben! :mrgreen: Ezután az év után még jobban esik, hogy legalább FM-ben sikeres a csapat! :lol:
Toti írta:benítez te vagy az? :Đ
Tisztára úgy indult az egész egyébként, néztem is, hogy nagyon hiteles ez a játék és nagyon meglátszik a csapaton, hogy nem tudom beállítani a taktikát, meg az edzéseket. :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 25., csütörtök 14:52

A 06-tól kezdődően, a 12-vel bezárólag mindegyikbe sok száz órát raktam, utána a 14-el is játszottam még viszonylag sokat, de már közel sem volt akkora móka :/ Talán a 09 és 12 jöttek be a legjobban, ha jól emlékszem, de már régen volt, szóval nem tuti. Mindig több giga cuccom volt még az alapjátékhoz, több mint maga a játék mérete :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 25., csütörtök 14:40

fehérlap írta:Én is megvettem a 16-t, mint minden évben (előrendeltem), de alig játszottam vele, talán ha 5 órát öltem bele. Jó-jó a game, de valami hiányzik belőle. :/
Ezért is mondtam, hogy jobb volt a 09-esben lévő taktikai állítgatás még. Most meg csak szövegekre kell kattintgatni, gondolkodni nem igen kell már a taktikánál. Annyi a nehézség, hogy kell idő míg betanulják. Brafó.

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. február 25., csütörtök 14:07

Én is megvettem a 16-t, mint minden évben (előrendeltem), de alig játszottam vele, talán ha 5 órát öltem bele. Jó-jó a game, de valami hiányzik belőle. :/

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. február 25., csütörtök 12:53

M1Ö írta:de sehol sem találom a részletes taktikai beállításokat. Mint ahogy volt a 12-nél, hogy feltolt legyen-e a védelem, közvetlen vagy rövid passzokat toljanak, lesre játszás, kontratámadások, ilyesmik. Sehol nem tudom ezeket beállítani, csak annyit, hogy mezőnyfölényben játszunk, meg hogy rugalmas legyen a csapat. Így meg élvezhetetlen a játék, mert most például még egy Dinamo Kijev is megvert... :(
benítez te vagy az? :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 25., csütörtök 11:34

nmate írta: Most raktam fel a 16-ot, egy az egyben 15, a szimuláció szebb, meg kézzelfoghatóbb a taktikai beállítás. Bár nekem a 09-es FM ilyen szempontból jobban tetszett, szerintem azon a vonalon kellett volna továbbmenni.
Kiscsapatok ebben is leszopatnak, Espanyol 10 emberrel 11. perctől, 27 kapuralövésem után 89-ben Penaldo betalál, aztán 91-ben kiegyenlítenek az egyetlen kapura tartó lövésükből.

Oké.
PM-ben kérnék elérhetőséget. :mrgreen:

Őő már hogy melyik boltban érdemes megvenni, tesco vagy ilyesmi.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 25., csütörtök 11:32

M1Ö írta:Nagyon pöcs vagyok, de segítsetek már! :mrgreen: Nekem teljesen új még a 15 is. Per pill azzal játszok, de sehol sem találom a részletes taktikai beállításokat. Mint ahogy volt a 12-nél, hogy feltolt legyen-e a védelem, közvetlen vagy rövid passzokat toljanak, lesre játszás, kontratámadások, ilyesmik. Sehol nem tudom ezeket beállítani, csak annyit, hogy mezőnyfölényben játszunk, meg hogy rugalmas legyen a csapat. Így meg élvezhetetlen a játék, mert most például még egy Dinamo Kijev is megvert... :(
Ó pedig be lehet azt. Van olyan menüpont a taktikán belül, hogy Team instructions, azt kell beállítani. De ha kezdesz egy csapattal a tactic creator egyből odavezet.

Most raktam fel a 16-ot, egy az egyben 15, a szimuláció szebb, meg kézzelfoghatóbb a taktikai beállítás. Bár nekem a 09-es FM ilyen szempontból jobban tetszett, szerintem azon a vonalon kellett volna továbbmenni.
Kiscsapatok ebben is leszopatnak, Espanyol 10 emberrel 11. perctől, 27 kapuralövésem után 89-ben Penaldo betalál, aztán 91-ben kiegyenlítenek az egyetlen kapura tartó lövésükből.

Oké.

Vissza: