Dibusznak van érzéke ehhez , a ludogorec ellen megfogott egy Panenkàt , hogy egy picit elmozdult de visszaért óriási bravúrral és kiszedtedzsi91 írta:Lehet nem egyszerű manőver de egy mozgékonyabb kapus vagy egy magasabb szerintem visszaér. Mint egy zsák szar úgy dőlt el minden tizinél, kb ha eltalálja az irányt akkor se védett volna semmit.illgner írta:
Amikor ott elment a másik irányba, akkor már nagyon nehéz ellentétes irányba elvetődni. Azt persze nem vitatom, hogy Lloris pocsékul védte a büntetőket, pontosabban sehogyan sem. De azt sem szeretem, amikor felszopják az Aston Villa 30 éves kapusát, mert volt egy valóban jó vb-je. Most a faszra húzott díjról ne is beszéljünk
Karim Benzema
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehet nem egyszerű manőver de egy mozgékonyabb kapus vagy egy magasabb szerintem visszaér. Mint egy zsák szar úgy dőlt el minden tizinél, kb ha eltalálja az irányt akkor se védett volna semmit.illgner írta:Amikor ott elment a másik irányba, akkor már nagyon nehéz ellentétes irányba elvetődni. Azt persze nem vitatom, hogy Lloris pocsékul védte a büntetőket, pontosabban sehogyan sem. De azt sem szeretem, amikor felszopják az Aston Villa 30 éves kapusát, mert volt egy valóban jó vb-je. Most a faszra húzott díjról ne is beszéljünkdzsi91 írta: Messi tizijére a kapusok 90%a visszaért volna szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Amikor ott elment a másik irányba, akkor már nagyon nehéz ellentétes irányba elvetődni. Azt persze nem vitatom, hogy Lloris pocsékul védte a büntetőket, pontosabban sehogyan sem. De azt sem szeretem, amikor felszopják az Aston Villa 30 éves kapusát, mert volt egy valóban jó vb-je. Most a faszra húzott díjról ne is beszéljünkdzsi91 írta: Messi tizijére a kapusok 90%a visszaért volna szerintem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spurs játékos, mit vársz. benne van a DNS-ében a lúzerség.ferni írta: Jó volt az elképzelése ott Llorisnak, csak balfasz
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Jó volt az elképzelése ott Llorisnak, csak balfasz
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Messi tizijére a kapusok 90%a visszaért volna szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Az argentin kapus is elmozdult minden lövésre, pont a Dybala-féle középre lövést nem védte volna. Ok, ő megfogott egyet, amit Coman pocsékul rúgott, és mivel eltalálta az irányt, nem volt nehéz dolga.Toti írta: lloris bazdmeg, - ha ez igaz - ennek örül? takarodjon már, akkora balfasz az ember, h egy kibaszott 11est nem tud kivédeni, ugrált el a labdák elől. ha egy fadarabot odaraktak volna az megállított volna legalább egy lövést, mondjuk a dybalaét.
hülye gyökér
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Bomba lesz.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
kapuban lloris?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én egy normális jobbszélsőt akartam, nem Fedet ott pazarolni, vagy Rodryt ott erőltetni. Ne éld ki rajtunk a frusztrációdat, mert kiderült róla, h egy áskálódó egysejtűAnthony írta: Ja értem tehát Dembele kabaré szar teljesítménye miatt is Benzema a hibás, aki ott sem volt. Irtó toxikus csávó, és egyesek Madridban akarták látni. No comment.
Viszont így tökéletes helyen van odaát.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ja értem tehát Dembele kabaré szar teljesítménye miatt is Benzema a hibás, aki ott sem volt. Irtó toxikus csávó, és egyesek Madridban akarták látni. No comment.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
ELSiete írta: | Hugo Lloris and Antoine Griezmann were happy when Benzema was ruled out of the World Cup, because they considered France their team and they're the leaders. @Romain_Molina #rmalive
| Giroud doesn't have any problem with Benzema, he even wanted to start alongside him in the XI. It was Griezmann and Lloris who struggled to accept Benzema's return because of his leader status. @Romain_Molina #rmalive
Lloriskám, inkább azzal foglalkoznál, hogyha tizit rúgnak neked, legalább egyszer eltalald az irányt.
Egy masik helyen azt olvastam,(volt par kep is), hogy Lloris, Griezmann, Rabiot es Dembele volt nagyon Benzema ellen, mondvan megvaltoztattak a taktikat es a hangulat is sokkal rosszabb lett, mikor ujra valogatott lett. Dembele azt kommunikalta a valogatott vezerkar ele, hogy emiatt volt a ket dan elleni vereseg is, mig Mbappe es Giroud megvedte tobbszor is es szerettek volna, hogy ott legyen a vbn, mondvan o univerzalis jatekos es akar masik rendszert is tudnak vele valtani a megszokottnal. Giroud elott amugy le a kalappal, tobbszor is nagyon korrekten nyilatkozik Benzemarol, pedig legokartozta ot. Nagyon szimpi jatekos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Griez legalabb valamit lerak a valogatottban. Negy eve is es most is.p.csabi1 írta:Miért Griezman jobb?lloris bazdmeg,
Ezek ketten mint vezérek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Miért Griezman jobb?lloris bazdmeg,
Ezek ketten mint vezérek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
lloris bazdmeg, - ha ez igaz - ennek örül? takarodjon már, akkora balfasz az ember, h egy kibaszott 11est nem tud kivédeni, ugrált el a labdák elől. ha egy fadarabot odaraktak volna az megállított volna legalább egy lövést, mondjuk a dybalaét.
hülye gyökér
hülye gyökér
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mintha ez számitana, mikor minden héten a bernabeuban vagytoklattuk a kolyokkel eloben is a Puskasban
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Le se szarja Karim, latod CR mas.
Karim mar 6-7 eve visszavonult kvazi, kapott egy csontot a szovetsegtol, mert azt mar ok sem tudtak volna kimagyarazni, hogy az Aranylabdas formaban jatszo, legjobb francia miert nincs a keretben
En ott meg elhittem, hogy van neki visszaut, lehet vele is elhitettek, maskulonben nem vallaltam volna a helyeben. De ugy fest, hogy ketszer is bele lehet lepni ugyanabba a folyoba.
De leszarom, meg behivtak, az NL-ben jot ment, lattuk a kolyokkel eloben is a Puskasban, megnyerte az Aranylabdat, es megszamlalhatatlan örömöt okozott a madridistaknak. Felolem holnap vissza is vonulhatna.
Karim mar 6-7 eve visszavonult kvazi, kapott egy csontot a szovetsegtol, mert azt mar ok sem tudtak volna kimagyarazni, hogy az Aranylabdas formaban jatszo, legjobb francia miert nincs a keretben
En ott meg elhittem, hogy van neki visszaut, lehet vele is elhitettek, maskulonben nem vallaltam volna a helyeben. De ugy fest, hogy ketszer is bele lehet lepni ugyanabba a folyoba.
De leszarom, meg behivtak, az NL-ben jot ment, lattuk a kolyokkel eloben is a Puskasban, megnyerte az Aranylabdat, es megszamlalhatatlan örömöt okozott a madridistaknak. Felolem holnap vissza is vonulhatna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kicsinyes kisebbsegi komplexus, de amugy a franciak hiaba gyakran jok az elso helyre a nevek alapjan, az elmult par eb-n, vb-n mindig voltak ego-ból adódó leolvadások, es belső konfliktus.
most épp a zsidó grizmann, aki folyamat kapta torokra az atmaban meg a barcaban is, hogy jo vagy öcsém, de karim sokkal jobb nálad, meg a fehérgyerek? jóris, sima féltékenységből, korábban az afrikaiak nem tűrték egymást, evráék évei alatt, ilyen ez a multikulti, az egész világ rasszista, nincs ezen semmi meglepő, csak az élet rendje.
én benzemától - bár lehet ezért nem vagyok én ott, ahol ő - többet várnék, pláne manapság, amikor a pc, a metoo meg sok a szar, hogy egy lequipe vagy marca cimlapon 10 oldalas interjuban, vagy youtubeon elmondja az ő nézőpontját, bizonyitékokkal alatamasztva.
ez hogy nagy durcásan/csalodottan lemondja a válogatottsagot, hát döcsamp meg a sok buzi csak kiröhögi, hogy á de szerencsétlen gyenge szar vagy öcsém, azt és akkor csinalunk meg veled - regnáló aranylabdásként, beellgyoztes es bajnokkent - amit csak akarunk.
most épp a zsidó grizmann, aki folyamat kapta torokra az atmaban meg a barcaban is, hogy jo vagy öcsém, de karim sokkal jobb nálad, meg a fehérgyerek? jóris, sima féltékenységből, korábban az afrikaiak nem tűrték egymást, evráék évei alatt, ilyen ez a multikulti, az egész világ rasszista, nincs ezen semmi meglepő, csak az élet rendje.
én benzemától - bár lehet ezért nem vagyok én ott, ahol ő - többet várnék, pláne manapság, amikor a pc, a metoo meg sok a szar, hogy egy lequipe vagy marca cimlapon 10 oldalas interjuban, vagy youtubeon elmondja az ő nézőpontját, bizonyitékokkal alatamasztva.
ez hogy nagy durcásan/csalodottan lemondja a válogatottsagot, hát döcsamp meg a sok buzi csak kiröhögi, hogy á de szerencsétlen gyenge szar vagy öcsém, azt és akkor csinalunk meg veled - regnáló aranylabdásként, beellgyoztes es bajnokkent - amit csak akarunk.
thereisonly1ronaldo