FIFA
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: FIFA
A klasszikus csapatot meg adott XP után tudod feloldani azt hiszem, vagy ha nem az egyéb csapatoknál lesz. De amúgy igen, csak az FUT módban vannak az ICON kártyák, elérhetetlenül drágán.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
?Galacticos írta:Vettem egy ps4et viszont soha nem jatszottam meg online meg semmi ilyesmi.
Az lenne a kerdesem hogy a legendakat hol talalom?
Legendák csak az UTben vannak sztem.
- Galacticos
Vettem egy ps4et viszont soha nem jatszottam meg online meg semmi ilyesmi.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
köszi, nem tudtam, magamnak meg nem tudok venni mert bugos a EAsfc vagy mi és nem kapok xp-t, emiatt nem érem el a szükséges szintet
Coin boostot nem lehet küldeni, nem engedi a játék.Úszómester írta:valaki nem tudna küldeni ajándékba coin boostot ?
- Úszómester
valaki nem tudna küldeni ajándékba coin boostot ?
- mocsok
nektek működik a coop seasons?
nekem napok óta nem. kiírja hogy talált ellenfelet, bedob a kis arénába és az idők végezetéig vezethetem a labdát a kapusra, nem csinál semmit. az az egyedüli megoldás ha kilépek a játékból.
pc.
nekem napok óta nem. kiírja hogy talált ellenfelet, bedob a kis arénába és az idők végezetéig vezethetem a labdát a kapusra, nem csinál semmit. az az egyedüli megoldás ha kilépek a játékból.
pc.
- ___Samy___
Annyi változás van, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták küldjem nekik vissza, ha kibontottam a cuccot, ha nem, és visszafizetik az árát. Elmondásuk szerint az egész világon káosz van, a spanyoloknál talán csak orosz nyelvűeket küldtek, a cseheknél meg lengyeleknél meg csak németet. Mondjuk most ezt nem tudom, hogy csak próbálják az EA-re kenni a dolgot, vagy tényleg igaz.
Az a lényeg, hogy a lóvét elvileg visszakapom.
Az a lényeg, hogy a lóvét elvileg visszakapom.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Ahogy olvasgattam neten, elég sokan befurodtek így velük. Ezek után en biztos nem vásárlok tőlük soha semmit.
Kivancsi vagyok, hogy ezzel a helyzettel is mennyire lesznek korrektek. Vagy szerezzenek angol letöltő kódot, vagy akkor adják vissza a lovet.
Kivancsi vagyok, hogy ezzel a helyzettel is mennyire lesznek korrektek. Vagy szerezzenek angol letöltő kódot, vagy akkor adják vissza a lovet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Előrendeléssel megvettük az új fifát pc-re konzolbirodalomról. A gond csak az, hogy cseh verziót küldtek le, amiben csak cseh meg lengyel nyelv van.
Járt vki így?
Járt vki így?
Sziasztok! Xbox onenon nem enged elinditani semmilyen online modot pedig van liveom. Valami olyasmit ir hogy az ea accountomat meg az xbox profilomat kene osszehangolni. Ilyenkor mi a teendo, hogy kene ezt csinalni? Koszonom a segitseget elore is!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem. Annyi lett volna a különbség, hogy marad az ügynököd, de ugyanúgy az MLS-ben kötsz ki.realistahuni írta:Journey kérdés a 18-ból.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha nem bactam volna ki az ügynököm akkor maradtam volna az angol klubomba?
Csak mert ügynök nélkül a fater hívott LA-ből aztán MLS-ben kötöttem ki aminek annyira nem örülök.
extra spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!utána pedig csak a Bayern, PSG, Atletico trióból választhatsz, semmi Real Madrid... elvileg
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Journey kérdés a 18-ból.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha nem bactam volna ki az ügynököm akkor maradtam volna az angol klubomba?
Csak mert ügynök nélkül a fater hívott LA-ből aztán MLS-ben kötöttem ki aminek annyira nem örülök.
- Úszómester
gondolom ncore
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
"Ingyen A könyvespolcon", aki még nem tudná!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Még benne van a régi védekezés?:D online nem használható sztem 16otaYazid írta:én elkezdtem egy karriert guti hernandez néven
palermo.
3 védős rendszerről kell átállni és sajna a játékosállomány arra épül, úgyhogy télen venni kellesz pár játékost, mert a nyári átigazolást kiszoktam kapcsolni direkt.
nagyon fasza szerintem a játék, aki könnyűnek véli használja a tactical védekezést, eléggé megnehezíti
én elkezdtem egy karriert guti hernandez néven
palermo.
3 védős rendszerről kell átállni és sajna a játékosállomány arra épül, úgyhogy télen venni kellesz pár játékost, mert a nyári átigazolást kiszoktam kapcsolni direkt.
nagyon fasza szerintem a játék, aki könnyűnek véli használja a tactical védekezést, eléggé megnehezíti
palermo.