Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. augusztus 15., csütörtök 12:36

Yazid írta: Nem ertem tchout miert veszik elo többen is. Krooshoz minek hasonlitani 1?

2 Ő nem egy latvanyos playa, zarta a teruleteket es besegitett a vedoknek. Szep csendesen hozta amit kell es ettol még jobb is lesz.
Mert szar volt :D

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:40

Pad'em írta: Első félidőben mindenki elfutott a pálya közepéről nagyon látványosan, Fede kihúzott szélre, Bellingham előre ment, Tchou meg elbújt valahova folyamat. Rüdiger, Militao, Courtois meg Vinicius szervezett :lol:

Csiszolni kell ezt nyilván, a másodikban már sokkal jobban mutattunk. Modric, Cama de akar Ceballos is jó lehet elkérni mélyen, na meg a török gemnek kéne valahogy helyett csinálni. Igazából korlatlan variáció van, Ancelottiék lubickolhatnának a felállások közt. Nyilván egy City ellen majd biztosabb kpval fogunk felállni ha arra kerül a sor.

Hétvégén megyünk Mallorcára, indulhat a hentelés meg a balfasz bírók ámokfutása. Jó lesz.
Jo volt latni azt is, hogy Fede mennyit mehetett elore es rohadt sokat is hozzarakott tamadasepitesben. Tavaly elegge melyen nyomta es vissza is volt fogva, pedig lathattuk 2 eve hogy mire kepes tamadasban (az a szolo gol :sziv: ) es hogy abszolut a hatara tudja venni a csapatot. Fu, izgatott vagyok nagyon a szezont illetoen.

Es akkor meg a padon ul Guler meg Brahim, akik barmikor kepesek barmilyen meccset eldonteni. :lol: Remelem Rordygot megversenyeztetjuk veluk. Tegnap egyebkent jo volt o is.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:23

Első félidőben mindenki elfutott a pálya közepéről nagyon látványosan, Fede kihúzott szélre, Bellingham előre ment, Tchou meg elbújt valahova folyamat. Rüdiger, Militao, Courtois meg Vinicius szervezett :lol:

Csiszolni kell ezt nyilván, a másodikban már sokkal jobban mutattunk. Modric, Cama de akar Ceballos is jó lehet elkérni mélyen, na meg a török gemnek kéne valahogy helyett csinálni. Igazából korlatlan variáció van, Ancelottiék lubickolhatnának a felállások közt. Nyilván egy City ellen majd biztosabb kpval fogunk felállni ha arra kerül a sor.

Hétvégén megyünk Mallorcára, indulhat a hentelés meg a balfasz bírók ámokfutása. Jó lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:17

Nika91127 írta: Vagy a régi milanos diamond:
-----Tchou------
Fede----Arda
-----Jude------
Mbappé-Vini Jr.
Ilyesmi kellene igen, Csucsutól kéne sokkal több a támadásépítésnél, mert tegnap csak állt meg bújkált mikor ki kellett hozni a labdát, nála még Mendy is többet szervezett. Arda és Modric nagyon fontos lesz idén, hogy ne szakadjon ketté a pálya. Illetve aki fú alatt az egyik legfontosabb játékosunk az Valverde, elképesztő mennyit melózik, végig sprintben, kb az ilyen teljesítmény a vízválasztó hogy galaktikus bukta vagy álomcsapat egy ilyen orrnehéz együttes.
Nem illik.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:14

Nem ertem tchout miert veszik elo többen is. Krooshoz minek hasonlitani 1?

2 Ő nem egy latvanyos playa, zarta a teruleteket es besegitett a vedoknek. Szep csendesen hozta amit kell es ettol még jobb is lesz.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:13

Na ez jó kis foci volt.
A második félidő azért már mutatott valamit hogy mi várható.
Jude brutál volt a második felesben. :agree:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:08

Babinho írta: Tegnap a második félidőben többször előfordult, hogy Bellingham helyett Rodrygo jött vissza a félpályára elkérni a labdát, és tette fel Vininek, vagy épp Bellinghamnek. Jude a saját térfelünkről nem tud jól szervezni szvsz, miután fentebb megkapta a labdát, érződött, hogy ez az ő terepe.

Miután Arda beállt, pedig érződött, hogy mennyit tud a kp-n adni a kistörök, átmenetekben, labdakihozatalokban.
Tehát én Rodrygo-t Ardara cserélném, akit a középpályán (jobb oldalt) játszatnék, így több lehetősége lenne Jude-nak a tavalyi szerepkörében játszani.
Ez egyfajta 4-2-2-2 felállás lenne.
Vagy a régi milanos diamond:
-----Tchou------
Fede----Arda
-----Jude------
Mbappé-Vini Jr.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 15., csütörtök 11:01

Tegnap a második félidőben többször előfordult, hogy Bellingham helyett Rodrygo jött vissza a félpályára elkérni a labdát, és tette fel Vininek, vagy épp Bellinghamnek. Jude a saját térfelünkről nem tud jól szervezni szvsz, miután fentebb megkapta a labdát, érződött, hogy ez az ő terepe.

Miután Arda beállt, pedig érződött, hogy mennyit tud a kp-n adni a kistörök, átmenetekben, labdakihozatalokban.
Tehát én Rodrygo-t Ardara cserélném, akit a középpályán (jobb oldalt) játszatnék, így több lehetősége lenne Jude-nak a tavalyi szerepkörében játszani.
Ez egyfajta 4-2-2-2 felállás lenne.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:44

Remy írta:
Tjacks írta:

Nyilván esélyesek vagyunk, de egy bl, kupa szereplés sokszor nüanszokon múlik, 1-1 hiba és máris kiestél.

Én továbbra is spanyol liga dominanciát várnék, jó lenne zsinórban behúzni pár liga címet. :)
2012-es csapatunk se nyert BLt ugye, pedig az kurva erős volt.

Én is elsősorban spanyol dominanciát várok. 3-4 bajnoki címet behúzni egyhuzamban, jó néhányszor duplázva... Ezzel a kerettel, ha vékony a védelem, ha nem... elbukni a ligát, óriási baki.
Ne remyzd el kérlek. Azért papíron lehet erős a csapat, ezt a pályán is be kell bizonyítani.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:32

Kiélezett nagy tetes meccseken Vini is sprintelve járt hátra emlékeim szerint, es reményeink szerint Bappera is ra ragad majd ez a morál.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:29

Azért védekezésnél sokszor fennragadt az elülső 4-es. Nagyobb meccseken szerintem Rodrgyo lesz bealdozva, helyette fog jönni Modric a tavalyi a formációba.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:12

Tjacks írta:

Nyilván esélyesek vagyunk, de egy bl, kupa szereplés sokszor nüanszokon múlik, 1-1 hiba és máris kiestél.

Én továbbra is spanyol liga dominanciát várnék, jó lenne zsinórban behúzni pár liga címet. :)
2012-es csapatunk se nyert BLt ugye, pedig az kurva erős volt.

Én is elsősorban spanyol dominanciát várok. 3-4 bajnoki címet behúzni egyhuzamban, jó néhányszor duplázva... Ezzel a kerettel, ha vékony a védelem, ha nem... elbukni a ligát, óriási baki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:04

Kis vitinhat is jovore kimenekitenem a fertobol es raknam be azonnal nuevo modricnak.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 15., csütörtök 10:01

Sztem a cici a rakenyszeritos jatekstilusa miatt erosebb, ilyen kaotikus, felig fogalmatlan kp-val, ami nalunk most van, egyértelműen jobbak.
Egyszeruen modricnak jatszania kell, valakit ki kell dobni a kezdobol, kulonben mint egy fejetlen csirke az egesz.
Tavaszig ki kell talalni hogy legyen.
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:51

ikarus93 írta: Innen nincs mese mindent megkell nyerni.
Ez a csapat olyan mint mikor az NBA all star csapat játszik csak ott több klubbol szedik össze a legjobbakat, itt meg mindenki egy klubba játszik.

Papiron mindenhol egyértelműen főesélyesek vagyunk a BLben is.

Amire kivancsi vagyok hogy fogunk jatszani igy hogy nem underdogként néznek ránk. Elvárás az egekben, de ha valakik akkor ezek a jatekosok kepesek lesznek megugrani azt.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:47

ikarus93 írta:
Én valamiért a Spanyol Kupától tartok. A többi simán meglehet. :mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:46

Azert na. Ertem en, hogy optimuzmus, meg hurra hangulat, de egyreszt elso meccsunk volt, masreszt meg kurva hosszu a szezon, barmi megtorenhet. Rudiger vagy Mili kiesik 3-4 honapra, aztan gatya. Nagyon vekony ez a vedelem.

Illetve a Kroos nelkuli futballt is nagyon nehez lesz megtanulniuk, nekem tegnap sem tetszett a kp. Belli fent, Valverde nem mindig ert vissza, Csuameni meg nagyon keves volt.

Szerintem le kell szallni egy kicsit a foldre, es realisan kell nezni a dolgokat. Egy ujabb bajnoki cimmel nalam mar sikeresnek szamitana a szezon.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:38

Innen nincs mese mindent megkell nyerni.
Ez a csapat olyan mint mikor az NBA all star csapat játszik csak ott több klubbol szedik össze a legjobbakat, itt meg mindenki egy klubba játszik.

Amire kivancsi vagyok hogy fogunk jatszani igy hogy nem underdogként néznek ránk. Elvárás az egekben, de ha valakik akkor ezek a jatekosok kepesek lesznek megugrani azt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:35

Egyéni statokban biztos nem lesz meg a BBC, szerintem az MSN sem.
BL címek száma más kérdés, Vini ott még előzhet is akár.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 15., csütörtök 9:23

Nálam ez meg nincs a BBC felett…sőt, elég messze van.

Névre megvannak, majd meglátjuk pár év múlva ki lesz belőlük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: