Marhaság? Nem látok cáfolatot.lesliejr írta:Annyi a baj ezekkel a belinkelt képekkel, hogy kiragadtok 2 esetet innen is és onnan is, aztán már lehet is mutogatni a bíróra. Elő kell keresni a többi képet is, előző meccsen pl ugyanígy taposták meg Denis-t, az se lett piros. Modric amit kapott szintén az lett volna, teljesen egyértelmü. De ezért miért a Barca-ra kell mutogatni?
Mindig tévednek a bírók mindenkinek, de ha ide csak két ellentétes esetet lövünk be akkor az max arra jó, hogy hergeljük a népet. Mert a barca-nak fújnak 80-20 arányban....marhaság. Sok meccsen agyon rúgnak minket és még mi kapjuk a sárgákat közben. Ezért pontozódott már ki Piqué, Umtiti és Busquets meg egy lapra van az eltiltástól. Botrányos a játékvezetés és ez alól senki nem kivételezett.
Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Annyi a baj ezekkel a belinkelt képekkel, hogy kiragadtok 2 esetet innen is és onnan is, aztán már lehet is mutogatni a bíróra. Elő kell keresni a többi képet is, előző meccsen pl ugyanígy taposták meg Denis-t, az se lett piros. Modric amit kapott szintén az lett volna, teljesen egyértelmü. De ezért miért a Barca-ra kell mutogatni?
Mindig tévednek a bírók mindenkinek, de ha ide csak két ellentétes esetet lövünk be akkor az max arra jó, hogy hergeljük a népet. Mert a barca-nak fújnak 80-20 arányban....marhaság. Sok meccsen agyon rúgnak minket és még mi kapjuk a sárgákat közben. Ezért pontozódott már ki Piqué, Umtiti és Busquets meg egy lapra van az eltiltástól. Botrányos a játékvezetés és ez alól senki nem kivételezett.
Mivel a sporik nektek fújnak, tehát veletek vannak, ő pedig pont vonalban van, ezért nem les.palesz77 írta:Csak és kizárólag ehhez a részhez akarok szólni, de azt nem véletlen mondta a kommentátor. Élőképen kikockázva az így nézett ki: kép1, kép2. Egyik labda elrúgás előtt kicsivel, másik kicsivel utána, de mindkettőn lesen állt Soriano.Kerlon írta:Úgy tudom jellemezni, mint a tegnapi sport tv-s kommentátort: visszajátszás, grafikusan behúzzák a leshatárt ő meg magyaráz, hogy jobb kamera állás kéne ez nem perdöntő. Természetesen a Villarrealnak húztak lest, amikor nem volt az.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Csak és kizárólag ehhez a részhez akarok szólni, de azt nem véletlen mondta a kommentátor. Élőképen kikockázva az így nézett ki: kép1, kép2. Egyik labda elrúgás előtt kicsivel, másik kicsivel utána, de mindkettőn lesen állt Soriano.Kerlon írta:Úgy tudom jellemezni, mint a tegnapi sport tv-s kommentátort: visszajátszás, grafikusan behúzzák a leshatárt ő meg magyaráz, hogy jobb kamera állás kéne ez nem perdöntő. Természetesen a Villarrealnak húztak lest, amikor nem volt az.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Össze lehet, csak nincs értelmedzsi91 írta:Azért ne hasonlítsuk már a mi epic 90+os győztes góljainkat szar játékkal is ehhez a trágyához amit a bírók meg az öngólok tartanak össze.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért ne hasonlítsuk már a mi epic 90+os győztes góljainkat szar játékkal is ehhez a trágyához amit a bírók meg az öngólok tartanak össze.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/DQts0BDXUAErNZj.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DQts0vdW0AAvIGC.jpg
Egyik piros, másik nem.
Surprise madafaka
https://pbs.twimg.com/media/DQts0vdW0AAvIGC.jpg
Egyik piros, másik nem.
Surprise madafaka
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
adna az eg. szivesen megneznem a reakciokat.Realista24 írta:ha az El Clásicót egy les góllal és egy kamu büntetővel nyernénk meg.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még egyet is értenék, ha nem 80-20 arányban a Barca javára tévednének a bírók. Biztos azért nyilatkozzák sorra a spanyol edzők, hogy tudják milyen a Barcelona ellen játszani, ha éppen megnehezítik a dolgukat...persze a sors mindig úgy akarja, hogy nálatok nem veszik észre a kezezést a tizenhatoson belül, a szabálytalanságokat, elnézik az artikulálatlan ordibálást és megeszik a színészkedést.Adolf írta:Az szeretném már most leszögezni: nem feszültségkeltés a célom, pusztán pár szituációt "átbeszélni".
Nem szoktam a meccseiteket nézni, így egyik leírt szitut sem láttam, de egy valamiben biztos vagyok: nem szándékosan "csalják el" a meccseiteket és nem szánt szándékkal ítélkeznek így a spanyol játékvezetők. Egyszerűen ilyen gyengék. Olyan gyengék, mint a vezetésük.lestat írta:Csk vicces hogy ami nálatok egyből piros nálunk a spori tovabb engedi. Lásd atma ellen. Vagy CR kap sargat szineszkedesert mikor köze nem volt a dologhoz. És sorolhatnánk.
Íme egy példa: Vale-Barca. Tudjuk, mi történt. Tévedhetnek a jv-k, ők is emberek, nem ezzel van a baj. Ami számomra furcsa az az, hogy ez a játékvezető, egy mérkőzés végeredményét befolyásoló hibát követően pár nappal újra működhetett. Ahol szintén egy akkora blamát követett el, hogy ha ilyet a megyében csinálnánk, heteket kellene "pihenni". De nem, még kommunikálják is: továbbra is megbíznak benne és küldik meccsekre. Hogy mi van? Ez mégis mi a tosz?
Két lehetőség van: vagy nincs aki a "helyére léphetne", vagy megvannak ott is a kis kedvencek, a kör, ahova ha bekerülsz, érinthetetlen leszel.
No, de száz szónak is egy a vége: ha a játékvezetők ilyen hiba után is élvezik a bizalmat, és a legnívósabb bajnokságban retorzió nélkül bohóckodhatnak, az nevetséges. Nem vetít túl szép jövőképet elénk.
Gondolom akkor is ez lenne a véleményed, ha az El Clásicót egy les góllal és egy kamu büntetővel nyernénk meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem ez itt a probléma, hanem hogy míg nektek 10:1-hez tévednek, addig lassan nekünk fordítva és már nagyon látványos dolgok vannak. Úgy tudom jellemezni, mint a tegnapi sport tv-s kommentátort: visszajátszás, grafikusan behúzzák a leshatárt ő meg magyaráz, hogy jobb kamera állás kéne ez nem perdöntő. Természetesen a Villarrealnak húztak lest, amikor nem volt az. Kérdéses szituációkból mindig a Barca jön ki jobban. Busquets is tegnap eljátszotta a nagy halált (tényleg lerúgták), aztán simán felkelt és elsétált. A gyerek hülye volt, de nem lerúgni akarta...Adolf írta:Az szeretném már most leszögezni: nem feszültségkeltés a célom, pusztán pár szituációt "átbeszélni".
Nem szoktam a meccseiteket nézni, így egyik leírt szitut sem láttam, de egy valamiben biztos vagyok: nem szándékosan "csalják el" a meccseiteket és nem szánt szándékkal ítélkeznek így a spanyol játékvezetők. Egyszerűen ilyen gyengék. Olyan gyengék, mint a vezetésük.lestat írta:Csk vicces hogy ami nálatok egyből piros nálunk a spori tovabb engedi. Lásd atma ellen. Vagy CR kap sargat szineszkedesert mikor köze nem volt a dologhoz. És sorolhatnánk.
Íme egy példa: Vale-Barca. Tudjuk, mi történt. Tévedhetnek a jv-k, ők is emberek, nem ezzel van a baj. Ami számomra furcsa az az, hogy ez a játékvezető, egy mérkőzés végeredményét befolyásoló hibát követően pár nappal újra működhetett. Ahol szintén egy akkora blamát követett el, hogy ha ilyet a megyében csinálnánk, heteket kellene "pihenni". De nem, még kommunikálják is: továbbra is megbíznak benne és küldik meccsekre. Hogy mi van? Ez mégis mi a tosz?
Két lehetőség van: vagy nincs aki a "helyére léphetne", vagy megvannak ott is a kis kedvencek, a kör, ahova ha bekerülsz, érinthetetlen leszel.
No, de száz szónak is egy a vége: ha a játékvezetők ilyen hiba után is élvezik a bizalmat, és a legnívósabb bajnokságban retorzió nélkül bohóckodhatnak, az nevetséges. Nem vetít túl szép jövőképet elénk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
Az szeretném már most leszögezni: nem feszültségkeltés a célom, pusztán pár szituációt "átbeszélni".
Süti írta:
És 3 pont megszerzése után egy közepes meccsen az az első, hogy beköszönsz ide. Egyrészt sajnállak, mert gyaníthatóan neked jobban fájt a mi BL duplánk, mint sokaknak egy foghúzás, másrészt mókás, hogy úgy érzed, magyarázatra szorul a bírói tevékenység. Ez azért sokat elmond a helyzetről.
Tévedsz, egyáltalán nem fáj, mert hiába vagyok Barca drukker, nem vagyok ellendrukkere egyetlen csapatnak sem. Az más, hogy nem szimpatizálok veletek és sok más csapattal sem, de pl a BL döntőt nem is nézem, ha nem a Barca játszik. Egyszerűen nem érdekel, hogy ki mit játszik. Megnézem a saját csapatom meccseit és élem kis életem.
Szeritem utálatnak csak beteg emberek fejében van helye, az meg legyen az ő bajuk. Ennél nekem kiegyensúlyozottabb és értelmesebb életvitelem van, hogy azon idegeskedjek, nyeritek -e a BL-t vagy sem.
De azért köszi, hogy megpróbáltál bekarakterizálni, csak kicsit lőttél mellé
A köszönés részében igazad van és bocs tőled és a többiektől is.
Így utólag is üdv mindenkinek !
ps.: közepes meccs az max a tiétek volt tegnap, a miénk még a megyeit sem nagyon érte el...
- Süti
Vino írta:Vergődhetsz, ettől még nem lesz igazad... nekem sem, mert a Malaga ellen pl mi rúgtunk úgy gólt, hogy kintről lett bekanalazva labda, ezt le is írtam ahol regelve voltam. Követem egy ideje, hogy mit irogattok ide. Múlt héten fel sem hoztátok, hogy ellenünk fújtak... fura, gondolom felrobbant volna a kis bucid, ha ellenetek teszik ezt.....
Innen vergődhetsz és mások is, én is. Majd jövőre lesz videózás aztán, ha akkor sem nyertek ,akkor mi lesz a kifogás ? Egyébként is hosszú még ez a szezon, retek formában vagyunk, de egyelőre jönnek a meccsek. Ha kicsit felfrissíted a memódat, tavaly ugyanilyen nulla játékkal nyertétek meg a bajnokságot.... ennyi
once up , once down...
Arról meg ugye nem is akartok beszélni, hogy tavaly kb a Casemiro - Ramos páros minden 3. meccsen mehetett volna le.... meg rendre rúgdostátok a lesgólokat.... és nem 5 gólos vezetéseknél.....
De hagyjuk....
És 3 pont megszerzése után egy közepes meccsen az az első, hogy beköszönsz ide. Egyrészt sajnállak, mert gyaníthatóan neked jobban fájt a mi BL duplánk, mint sokaknak egy foghúzás, másrészt mókás, hogy úgy érzed, magyarázatra szorul a bírói tevékenység. Ez azért sokat elmond a helyzetről.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Buszkfenc 3 pontos alakítása ez a mai meccs röviden és tömören.
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem az a baj hogy szar formában hozzátok a dolgokat. Azt mindenki megteszi egy bizonyos szakaszban a bajnoksagban ha bajnok akar lenni.
Csk vicces hogy ami nálatok egyből piros nálunk a spori tovabb engedi. Lásd atma ellen. Vagy CR kap sargat szineszkedesert mikor köze nem volt a dologhoz. És sorolhatnánk. Évek óta ez megy. Chelsea ellen ugye nemkell mondanom micsoda rablás ment?! A világ nem látott még olyat.
Videóbriró ide oda. Ugyan ugy el lehet az is csalni. Nem nèzi vissza nem úgy fúj mezőnyben.
Szoval ja. Ha az lesz akkor is lesznek kérdéses dolgok. Ez már csak így megy ha az ember istenfia csapatával van egy bajnoksagban.
Ide jössz sirni mert 2 meccsen nem ugy fujjtak. Elnondjam nekunk hány klasszikuson nem igy fujtak? És ezek csak a klasszikusok.
Csk vicces hogy ami nálatok egyből piros nálunk a spori tovabb engedi. Lásd atma ellen. Vagy CR kap sargat szineszkedesert mikor köze nem volt a dologhoz. És sorolhatnánk. Évek óta ez megy. Chelsea ellen ugye nemkell mondanom micsoda rablás ment?! A világ nem látott még olyat.
Videóbriró ide oda. Ugyan ugy el lehet az is csalni. Nem nèzi vissza nem úgy fúj mezőnyben.
Szoval ja. Ha az lesz akkor is lesznek kérdéses dolgok. Ez már csak így megy ha az ember istenfia csapatával van egy bajnoksagban.
Ide jössz sirni mert 2 meccsen nem ugy fujjtak. Elnondjam nekunk hány klasszikuson nem igy fujtak? És ezek csak a klasszikusok.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Őszintén nem tud izgatni, hogy mit játszik a Barca, amíg saját magunk nem tudjuk megnyerni a meccseket. Az viszont már igen amikor átjöttök és leírjátok hogy a csúnya bírók már megint ellenetek fújtak és/vagy a Realnak kedveztek.Vino írta:Vergődhetsz, ettől még nem lesz igazad... nekem sem, mert a Malaga ellen pl mi rúgtunk úgy gólt, hogy kintről lett bekanalazva labda, ezt le is írtam ahol regelve voltam. Követem egy ideje, hogy mit irogattok ide. Múlt héten fel sem hoztátok, hogy ellenünk fújtak... fura, gondolom felrobbant volna a kis bucid, ha ellenetek teszik ezt.....
Innen vergődhetsz és mások is, én is. Majd jövőre lesz videózás aztán, ha akkor sem nyertek ,akkor mi lesz a kifogás ? Egyébként is hosszú még ez a szezon, retek formában vagyunk, de egyelőre jönnek a meccsek. Ha kicsit felfrissíted a memódat, tavaly ugyanilyen nulla játékkal nyertétek meg a bajnokságot.... ennyi
once up , once down...
"Majd jövőre lesz videózás aztán, ha akkor sem nyertek ,akkor mi lesz a kifogás ?"
Nem lenne semmi kifogás. Előző pár évben is inkább a mi bénázásunk miatt nyertetek egy vagy két bajnokságot. A csapaton múlik. Ellenben veled, te már jönnél kifogásokkal meg mutogatnál.
"Ha kicsit felfrissíted a memódat, tavaly ugyanilyen nulla játékkal nyertétek meg a bajnokságot"
Igen, így van. Ősszel. Tavasszal már megérdemelt volt.
Vergődhetsz, ettől még nem lesz igazad... nekem sem, mert a Malaga ellen pl mi rúgtunk úgy gólt, hogy kintről lett bekanalazva labda, ezt le is írtam ahol regelve voltam. Követem egy ideje, hogy mit irogattok ide. Múlt héten fel sem hoztátok, hogy ellenünk fújtak... fura, gondolom felrobbant volna a kis bucid, ha ellenetek teszik ezt.....
once up , once down...
Arról meg ugye nem is akartok beszélni, hogy tavaly kb a Casemiro - Ramos páros minden 3. meccsen mehetett volna le.... meg rendre rúgdostátok a lesgólokat.... és nem 5 gólos vezetéseknél.....
De hagyjuk....
once up , once down...
De hagyjuk....
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jössz 2 meccsel, amikor ellenetek ítéltek. Szép munka. Érdekesek vagytok ti hungarokatalánok. Amikor az ellenfeletek kap kamupirosat/sárgát/tizit kaptok/nem ítélnek ellenetek tizit/pirosat, hirtelen csendben vagytok. Bezzeg az idényben nem volt baj amikor a Real ellen fújtak. Jó hogy itt voltál. Gyere még.Vino írta:El, mint a Vale és a Celta ellen ... Uefalona !!! LOLV. Mester 77 írta:És az a baj, h majd a klasszikuson is ugyan ez lesz.. elfujják nekik a meccset mi meg csak lesunk, h mivan
El, mint a Vale és a Celta ellen ... Uefalona !!! LOLV. Mester 77 írta:És az a baj, h majd a klasszikuson is ugyan ez lesz.. elfujják nekik a meccset mi meg csak lesunk, h mivan
Azért az Atlético a surranópályán szépen fellépett a dobogóra. Én még őket sem írnám le, BL nélkül a tavasszal mindent feltehetnek a bajnokságra.