Edző és vezetőség
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
En kivancsi leszek Kovacic jatekara Zidane iranyitasa alatt. En ugy ereztem, hogy az elso meccsein tamadobb felfogasban tolta, majd kesobb vmi oknál fogva (egyebkent szerintem Benitez utasitasaira), tulsagosan defenziv, es alibi hatra passzokkal operalt volna. Ugy elvolt, es csak a biztosra ment, nem nagyon vallalt semmit.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
védekezésben kevésnek érzem ezt, arra is kiváncsi leszek, hogy valóban mindenki hajlandó lesz-e védekezni, mert ezzel a kp-val máshogy nem megy, nem lehet, hogy elöl 2-en csak sétálnak és bámészkodnak.Matt009 írta:wZoLee7 írta:De ki játszana a BBC helyett? Amúgy se fognak ők mindig játszani, ezt nem akarom elhinni. Zidane nem hülye, ha elköveti a mellette levő CA és az előtte padon ülő Benitez hibáit akkor talán mégis, de akkor nagyon csalódott leszek. testközelből láthatta, mit nem kell csinálni
Ha igazak hírek, miszerint 4-3-3 Modric-Kroos-Isco-BBC felállásban, akkor ez nagyon Carlo 2014-es rendszerére hajaz, ami kifejezetten jól működött. A kp 3-as elég jó, hogy támogassa a BBC-t, és egyensúlyt adjon. Ha Zidane megoldja, hogy ne középen tömörüljünk, hanem széthúzzuk a pályát, akár szélső védőkkel, akár Bale hangsúlyosabb széljátékával, akkor ez működhet. Ha meg nem, akkor nálam Zidane tűnik annak az embernek, aki képes lesz megdumálni Perezt, hogy a BBC ne kezdhessen mindig. Ha Perez Zidanera sem fog hallgatni, akkor kalap-kabát az elnökünknek.
nálam továbbra is kovacsics a kulcs a 3. emberként a kp-ra, és elöl meg lehet verekedni a 3 helyért.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
wZoLee7 írta:De ki játszana a BBC helyett? Amúgy se fognak ők mindig játszani, ezt nem akarom elhinni. Zidane nem hülye, ha elköveti a mellette levő CA és az előtte padon ülő Benitez hibáit akkor talán mégis, de akkor nagyon csalódott leszek. testközelből láthatta, mit nem kell csinálni
Ha igazak hírek, miszerint 4-3-3 Modric-Kroos-Isco-BBC felállásban, akkor ez nagyon Carlo 2014-es rendszerére hajaz, ami kifejezetten jól működött. A kp 3-as elég jó, hogy támogassa a BBC-t, és egyensúlyt adjon. Ha Zidane megoldja, hogy ne középen tömörüljünk, hanem széthúzzuk a pályát, akár szélső védőkkel, akár Bale hangsúlyosabb széljátékával, akkor ez működhet. Ha meg nem, akkor nálam Zidane tűnik annak az embernek, aki képes lesz megdumálni Perezt, hogy a BBC ne kezdhessen mindig. Ha Perez Zidanera sem fog hallgatni, akkor kalap-kabát az elnökünknek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De ki játszana a BBC helyett? Amúgy se fognak ők mindig játszani, ezt nem akarom elhinni. Zidane nem hülye, ha elköveti a mellette levő CA és az előtte padon ülő Benitez hibáit akkor talán mégis, de akkor nagyon csalódott leszek. testközelből láthatta, mit nem kell csinálni
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez nem baj,csak szarjak a golokat,es jatszanak ugy mint amikor BLt nyertunk: lealaztak mindenkit.Mike írta:asszem túlságosan is jól kitanulta a dolgokat Carlo mellett
kijelentette hogy az a terve hogy a BBC mindig játszani fog
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ne is. Odaig ne jusson el a barca. Ne legyen eselyuk se duplazni a BL-t.Realista24 írta:
Ez az a meccs, ami remélem soha nem következik be.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Az nem úgy van! Hát arról nem szólt a fáma, hogy még életben van a Zeltiltás!!! COMPRENDE?
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
és hányadik olyan aki miatt ki lett tíltva a klub a CDR-ből?Realista24 írta:https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=570BB014
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na így már jobban hangzik...bar tegnap láttam CR már masfel oraval kesobb a fiaval pozolt otthon ebedelt...na mondom ez sem sokat maradt bent...mondjuk ő tuti otthon még gyúrja magát kondiba.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Általában délelőtt van az edzés (10 vagy 11), együtt, addigra mindenkinek ott kell lennie. Aztán az együttlét után mindenki mehet kondiba, regenerálódni, erre, arra. Van aki egykor megy el, van aki délután négykor...stb. De van aki csak este, mert az ottani szobájában pihen, regenerálódik, stb.lestat írta:Ja valahol írták hogy ugatott emiatt Rafa Modricnak ...aztán kitudja hogy mennyire igaz...de már az h felmerül ilyesmi
Amugy hogy vannak az edzések? Minden nap egy edzés reggel és kesz? Nem kevés az? Vagy arra hogy mennek a dolgok? Edzel de maradni kell kondiba vagy mi? Vagy aki akar marad kint a palyan?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ja valahol írták hogy ugatott emiatt Rafa Modricnak ...aztán kitudja hogy mennyire igaz...de már az h felmerül ilyesmi
Amugy hogy vannak az edzések? Minden nap egy edzés reggel és kesz? Nem kevés az? Vagy arra hogy mennek a dolgok? Edzel de maradni kell kondiba vagy mi? Vagy aki akar marad kint a palyan?
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy, nézem az edzés képeket és videókat és annyira jó látni, hogy Zidane is beáll, anno láttam a Castillával is, amikor Valdebebasban voltam, hát az a mozgás, apám....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ilyet komolyan kért Rafa??lestat írta:Modrictol se fogja kérni hogy ne passzoljon külsővel.
Reménykedj, hogy a vezetőségetek nem így gondolja.. Szerintem ezek még irreális elvárások. Múltkor az kiment a fejemből, hogy ismeri a keret nagy %-át, de amíg a saját elgondolásait és taktikáját megszokja a csapat, ki tudja mennyi idő lesz. Lehet 1 hét, lehet 3 hónap.. Első lépésnek inkább az lenne Reális elvárás szerintem, hogy év végére az ellenfelek legalább 75%-ra a saját elképzeléseit rá tudja erőltetni, és ti uraljátok a meccseket. Egy rangadóba még könnyen beletörhet a bicskája, de ez nem azt jelentené, hogy a kinevezése rossz döntés lenne. Hát még ha esetleg nem esik le egy kupa se. A Bl-ben és a Bajnokságban is nem egy olyan csapat van, amelyik sokkal jobban összeállt már mint ti, még ha a keret nem is olyan erős.BBeno írta:nekem eleg ha egy kupat elhozunk. a keret alkalmas mindketro megnyeresere a kerdes csak az hogy a bajnoksagban ki hogy dobalja majd a pontokat.
...
ja es nagyonfontos mef hogy a rangadokat jo szazalekban hozzuk
Szerintem egy kialakult és jól működő koncepcióval év végére már boldogok lehettek, minden más csak plusz - ahogy írta VanillaSky is.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyilván ez a realitás.VanillaSky írta:Nekem inkább szimplán "majd jövőre". Ehhez valahogy rengeteg mindennek kellene klappolnia, de az előjelek alapján a lényegi részek nem változnak.
Èn már csak a "magánvágyaimat" tettem hozzá
Meglegyen a BL hely oszt annyi
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Nekem inkább szimplán "majd jövőre". Ehhez valahogy rengeteg mindennek kellene klappolnia, de az előjelek alapján a lényegi részek nem változnak.
ja es nagyonfontos mef hogy a rangadokat jo szazalekban hozzuk
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Majd jovore.
Ha megszoritjuk a barcat a campban,meg itthon leverjuk choloèkat,èn már boldog leszek.
Ha ezen felul valami + lesz,mèg jobb
Ha megszoritjuk a barcat a campban,meg itthon leverjuk choloèkat,èn már boldog leszek.
Ha ezen felul valami + lesz,mèg jobb
LEGIO PATRIA NOSTRA
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én csak abban reménykedek, hogy a játékosok jó időben lendülnek formába Zidane kezei alatt. Elvileg egy sérülés hullámon túl vagyunk, még egy csak nem ér minket a szezonban, úgyhogy ha a formát sikerülne április-május felé időzíteni, és addig még a bajnokságban is tudjuk a lépést tartani, akkor még lehet jó szezonunk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez az a meccs, ami remélem soha nem következik be.csabi* írta:bl döntőben mindkettőt megkapodRealista24 írta:Én szeretnék egy kupát és egy Barca verést. Más kérésem nincs :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema