Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
az RB Leipzig feljutott a másodosztályba..2009-ben alapították a csapatot, komoly háttérrel, komoly stadionnal..érdemes lesz őket figyelni majd a későbbiekben
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
A második félidő lendülete biztató keddre nézve.
Éles a kontraszt a két félidő között.
Éles a kontraszt a két félidő között.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egy Werder és egy Real Madrid között azért van némi eltérés...gkovi írta:Na a Bayern gyorsan megfordította, 8 perc alatt rúgott 3 gólt.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Na a Bayern gyorsan megfordította, 8 perc alatt rúgott 3 gólt.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nézem ezt a Bayern meccset, és mintha kiköpött a szerdai meccset látnám. Hasonlóan szerezte meg a vezetést a Bremen, mint mi, csak 10 perccel korábban.
- ziro4vr
Dortmund bejutott a kupadöntőbe, remélem megcsapják majd a bajorokat (ha bejutnak ők is valahogy )
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Schweini típusú box to box kp-s.
Jó fizikummal. Tipikus jó kiegészítő ember lehet belőle. Német U válogatott jelenleg.
Jó fizikummal. Tipikus jó kiegészítő ember lehet belőle. Német U válogatott jelenleg.
- ziro4vr
jó hát a fifával nem vitatkozokMarci77 írta:Fifa alapjan nem rosszziro4vr írta:BM megszerezte ingyen Sebastian Rodet, 23 eves, vkp. Valaki aki ismeri esetleg..ki o?
Meg ugy tudom hogy a Frankfurt egyik legjobbja.
Cserenek jo lesz.
az érdekelt volna inkább, hogy beleillik-e a tikitakihimihumiba, vagy ő még a régebbi német iskolát követi, de sok vizet nem fog zavarni valószínűleg
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Fifa alapjan nem rosszziro4vr írta:BM megszerezte ingyen Sebastian Rodet, 23 eves, vkp. Valaki aki ismeri esetleg..ki o?
Meg ugy tudom hogy a Frankfurt egyik legjobbja.
Cserenek jo lesz.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ziro4vr
BM megszerezte ingyen Sebastian Rodet, 23 eves, vkp. Valaki aki ismeri esetleg..ki o?
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Reus nem akar onnan menni semerre. Legalábbis tavaly 100% idén szerintem kb. 80.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Zubi elvileg tárgyalt is Reus-szal és az ügynökével még az eltiltás bejelentése előtt, és a kiszivárgott információk szerint a dortmundi szívesen jönne/jött volna Barcelonába. Aztán az átigazolási tilalom közzététele után is volt egy olyan hír (Mundóban talán), hogy Zubiék rá akarják venni Reust, hogy maradjon még egy évet Dortmundban, és 2015 nyarán igazoljon hozzánk. Örülnék is neki egyébként, bár, ha marad a tilalom, akkor szerintem el fogja vinni egy másik nagycsapat.madridronie írta:Egyébként a Barcát az eltiltásig reális célpontnak tartottam ... Nálunk nem nagyon látni a helyét Gareth-tel a csapatban.
A Real szerintem sem jön szóba, addig legalábbis biztosan nem, amíg ott van a Ronaldo-Bale páros.
40 millióért megérné, de igazából tavaly kellett volna hozni a 91 milliós Bale helyett. Szerintem jobban jártunk volna Reus-szal.
- ikarus93
https://www.youtube.com/watch?v=X42jpzsg3Pc#t=24
Elég jól elmagyarázza BM gazdaságát, de abban nem értek egyet, hogy előbb utóbb a német bajnokság lesz a top.
Meg kitérnek az UEFA fair play-re is.
Elég jól elmagyarázza BM gazdaságát, de abban nem értek egyet, hogy előbb utóbb a német bajnokság lesz a top.
Meg kitérnek az UEFA fair play-re is.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
inkább a klub fedhetetlenségére utaltam, hogy azért ott is megy a mutyi, bármennyire is szimpatikus mondjuk, hogy a vezetőséget megtöltik korábbi legendákkal. Uli miatt nem aggódok én se, nem hinném hogy szappanért kéne majd hajolgatnia Breno és hasonló emberek társaságábanRealista24 írta:Uli köszöni jól van a teniszpályával ellátott börtönében és 500 cm-es plazma tv-s "cellájában". Ha majd kijön, akkor szerintem úgy nagyjából a bevallott lóvénak a tízszereséből bulizhat tovább.lásd Uli )
Nem illik.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Azért ! Egyébként a Barcát az eltiltásig reális célpontnak tartottam ... Nálunk nem nagyon látni a helyét Gareth-tel a csapatban.Úgy higgyetek ennek a hírnek, hogy a méltán balfallosz François Gallardo keze van benne a dologban
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Úgy higgyetek ennek a hírnek, hogy a méltán balfallosz François Gallardo keze van benne a dologbanmadridronie írta:Tessék, 2 napos! Elvileg tavaly óta figyeljük (és a vezetés szerint több, mint meggyőző a teljesítménye), az ára 40 guriga, hozzáteszem a játékos állítólag szívesen csatlakozna mind a Madrid, mind a Barca keretéhez (bár utóbbi az eltiltás miatt kezd kikerülni a képből :Đ ).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mai hír szerint már csak 35madridronie írta:Tessék, 2 napos! Állítólag tavaly óta figyeljük (és a vezetés szerint több, mint meggyőző a teljesítménye), az ára 40 guriga, hozzáteszem a játékos állítólag szívesen csatlakozna mind a Madrid, mind a Barca keretéhez (bár utóbbi az eltiltás miatt kezd kikerülni a képből :Đ ).Reust kb most azonnal hoznám és tolnám be a csapatba szinte bárki helyett.Kár, hogy még csak szóba se kerül velünk kapcsolatba, pedig ő sztem a megszerezhető játékosok közé tartozik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Tessék, 2 napos! Elvileg tavaly óta figyeljük (és a vezetés szerint több, mint meggyőző a teljesítménye), az ára 40 guriga, hozzáteszem a játékos állítólag szívesen csatlakozna mind a Madrid, mind a Barca keretéhez (bár utóbbi az eltiltás miatt kezd kikerülni a képből :Đ ).Reust kb most azonnal hoznám és tolnám be a csapatba szinte bárki helyett.Kár, hogy még csak szóba se kerül velünk kapcsolatba, pedig ő sztem a megszerezhető játékosok közé tartozik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. április 13., vasárnap 16:11-kor.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Uli köszöni jól van a teniszpályával ellátott börtönében és 500 cm-es plazma tv-s "cellájában". Ha majd kijön, akkor szerintem úgy nagyjából a bevallott lóvénak a tízszereséből bulizhat tovább.lásd Uli )
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema