Igen pont camavinga és fede...cart írta: Mivel 7 ember van a kozeppalyan valoszinuleg 1-2 ember a rendes posztjan kivul fog jatszani.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Mivel 7 ember van a kozeppalyan valoszinuleg 1-2 ember a rendes posztjan kivul fog jatszani.
Elképesztő pazarlás lenne Camavingát a balbekkbe rakni ismét. Tény hogy gecijó ott is, de na, középpályán azért nagyobb szükség lenne rá.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Cancelo nagyon adná magát, viszonylag olcsón meg lehetne szerezni, mindkét szélt le tudja hozni, a ramaty jobbszélünknek igazi felüdülés lenne bármennyire is vannak gondok vele.
De persze a Barcával van hírben.
De persze a Barcával van hírben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
cancelo kelleneRealista24 írta: Marca szerint akarunk egy fullback-et, aki mind a ket oldalon bevetheto akar.
Mendynek mennie kene, hogy Davies erkezzen.
Harry Kane 100 millios ara miatt out of scope.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ez valami borzalom.Yazid írta:Vini_rodry_fedemiro. írta: Nem tudom elkepzelni a kovetkezo szezont Benzema helyen egy Joseluval.
Jude_kroos_modr
Cama_alaba_milit_dani
Töltelék lesz bőven a padon minőséget ha figyelmen kívűl hagyjuk
Tudom korán van még de nevek híján nagyon is reális, hogy nem hozunk senkit. Akkor 1000%ig biztos vagyok, hogy ez lesz a gálakezdőnk:miro. írta: Nem tudom elkepzelni a kovetkezo szezont Benzema helyen egy Joseluval.
Vini_rodry_fede
Jude_kroos_modr
Cama_alaba_milit_dani
Töltelék lesz bőven a padon minőséget ha figyelmen kívűl hagyjuk
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Meglepődnék, ha lenne bármilyen védő erősítésünk.
Jött Fran Garcia, már előrelépés a baloson. remélem Camanak nem kell ott játszani.
Mendyt sztm senki nem veszi meg...
A jobbos pedig telített, onnan is dobni kellene Odrit
Joseluval megyünk neki a szezonnak, aztán lehet bízni Bappeban...
Jött Fran Garcia, már előrelépés a baloson. remélem Camanak nem kell ott játszani.
Mendyt sztm senki nem veszi meg...
A jobbos pedig telített, onnan is dobni kellene Odrit
Joseluval megyünk neki a szezonnak, aztán lehet bízni Bappeban...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nem tudom elkepzelni a kovetkezo szezont Benzema helyen egy Joseluval.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A 7es is pihent egy szezont CR után, nem?
Valaki írta, hogy lesz 9es, mint anno CR egy évre, aztán megkapná a 10est. A brandjének még lehet jót is tenne, hiába épült a 7esre. Mindenki vehetné helyette a 10est.
Valaki írta, hogy lesz 9es, mint anno CR egy évre, aztán megkapná a 10est. A brandjének még lehet jót is tenne, hiába épült a 7esre. Mindenki vehetné helyette a 10est.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igen, nalam pihenne.wZoLee7 írta:és ha csak Ő jön akkor egy évig pihen a mez? nyilván más ha jön egy Kane pl és előre tudjukRealista24 írta:
Persze...Joselunak a kilencest....legalabb akkora sertes, mint Marianonak a hetes.
Vannak szamok, amiket nem kell tulmisztifikalni, mint a 24-es meg a 21-es...de baszki, 7..9..10..11.....ezeknek sulya, tortenete/tortenelme es hagyomanya van. Nehogy mar csak ugy rategyuk valakire.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Cancelo annyira illene a képbe ha nem lengené körül ez a toxic aura.
Érdekes lesz ez, teknős hadművelet, ha csak jövőre jön, akkor meg egy átmeneti év, 1 db Joseluval? Legalább akkor valami Firminot vagy viszonylag értelmes veteránt kéne még szerezni.
Érdekes lesz ez, teknős hadművelet, ha csak jövőre jön, akkor meg egy átmeneti év, 1 db Joseluval? Legalább akkor valami Firminot vagy viszonylag értelmes veteránt kéne még szerezni.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
és ha csak Ő jön akkor egy évig pihen a mez? nyilván más ha jön egy Kane pl és előre tudjukRealista24 írta:Persze...Joselunak a kilencest....legalabb akkora sertes, mint Marianonak a hetes.wZoLee7 írta: Túlmisztifikáljátok a mezszám kérdést. Senki nem fog félretenni egy a szurkolóknak fontos számot valakinek aki vagy jön vagy nem. Majd ha itt lesz akkor lehet gondolkodni mik a szabadok, én pl ha bejelentjük Joselut instant adnám neki a 9-est. Amikor jön egy játékos majd megbeszélheti a szám aktuális tulajával, ahogy ez történt az 5-össel, ebbe a klubnak nem is nagyon beleszólnia majd.
Vannak szamok, amiket nem kell tulmisztifikalni, mint a 24-es meg a 21-es...de baszki, 7..9..10..11.....ezeknek sulya, tortenete/tortenelme es hagyomanya van. Nehogy mar csak ugy rategyuk valakire.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marca szerint akarunk egy fullback-et, aki mind a ket oldalon bevetheto akar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Én nem gondolom túl,inkább azt érzem ez megint Mbappe szappanopera a fizetésről, meglátta mennyit keres az araboknál egy kiöregedett sztár és erre hát "én még fiatal vagyok miért ne keressek sokkal többet?"
Tavaly elragadta a sötét oldal és mint tudjuk onnan nincs visszaút (elképzelhető hogy tévedek),tehát nem csak a mezszámokra gondoltam,semmi alázat nincs benne, sem a mostani klubja sem a jövőbeli klubja iránt(ha lesz),számomra totál unszimpatikus.
Tavaly elragadta a sötét oldal és mint tudjuk onnan nincs visszaút (elképzelhető hogy tévedek),tehát nem csak a mezszámokra gondoltam,semmi alázat nincs benne, sem a mostani klubja sem a jövőbeli klubja iránt(ha lesz),számomra totál unszimpatikus.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze...Joselunak a kilencest....legalabb akkora sertes, mint Marianonak a hetes.wZoLee7 írta: Túlmisztifikáljátok a mezszám kérdést. Senki nem fog félretenni egy a szurkolóknak fontos számot valakinek aki vagy jön vagy nem. Majd ha itt lesz akkor lehet gondolkodni mik a szabadok, én pl ha bejelentjük Joselut instant adnám neki a 9-est. Amikor jön egy játékos majd megbeszélheti a szám aktuális tulajával, ahogy ez történt az 5-össel, ebbe a klubnak nem is nagyon beleszólnia majd.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Túlmisztifikáljátok a mezszám kérdést. Senki nem fog félretenni egy a szurkolóknak fontos számot valakinek aki vagy jön vagy nem. Majd ha itt lesz akkor lehet gondolkodni mik a szabadok, én pl ha bejelentjük Joselut instant adnám neki a 9-est. Amikor jön egy játékos majd megbeszélheti a szám aktuális tulajával, ahogy ez történt az 5-össel, ebbe a klubnak nem is nagyon beleszólnia majd.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mar a szezon soran szo volt rola, hogy meg fogja kapni a hetes mezt.Peti765 írta:Ez tavaly ugyan így eljátszotta, nem hiszem hogy Pereznek bejön ez a viselkedése és az is érdekes most kapta meg Vinicius a 7 mezt, szerintem nem fog jönni ez csak újabb röhejes hercehurca.RealAsensio írta:
Viszont ott van az is, hogy szerintem a klub (es elsosorban Perez) kommunikal Mbappeval. Tehat vannak beszelgetesek. Perez kijelentette, hogy nem haragszik ra, es tovabbra is utjuk a vasat. Ebbol a szempontbol nezve, ha Mbappe megint kikosaraz minket, teljesen mindegy milyen mentsege lenne ra, azzal szerintem magara haragitana Perezt es vege lenne a dalnak. Szoval ha almai klubja vagyunk, es itt akar majd jatszani, nem baszhat ki az oreggel. Egyszer belefert, mert mondjuk tenyleg olyan szerzodest tettek ele, es konyorgott neki a francia elnok is, hogy csak egy evet akar de maradjon, akkor azt meg lenyeli az ember es megprobalja megerteni… de ketszer nem baszhat ki velunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Mikor kellett volna Vini megkapja, ha most szabadult fel? Marketing szempontbol is fontos jatekos, a posztjahoz is illik ez a szam, teljesen jo helyen van nala a 7-es.Peti765 írta: Ez tavaly ugyan így eljátszotta, nem hiszem hogy Pereznek bejön ez a viselkedése és az is érdekes most kapta meg Vinicius a 7 mezt, szerintem nem fog jönni ez csak újabb röhejes hercehurca.
A 9-es szabad, Mbappe azt kapna meg, ha iden jonne, de jovore a 10-es is ott lesz, a valogatottban a 18-as VB ota abban jatszik.
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Ez tavaly ugyan így eljátszotta, nem hiszem hogy Pereznek bejön ez a viselkedése és az is érdekes most kapta meg Vinicius a 7 mezt, szerintem nem fog jönni ez csak újabb röhejes hercehurca.RealAsensio írta:Viszont ott van az is, hogy szerintem a klub (es elsosorban Perez) kommunikal Mbappeval. Tehat vannak beszelgetesek. Perez kijelentette, hogy nem haragszik ra, es tovabbra is utjuk a vasat. Ebbol a szempontbol nezve, ha Mbappe megint kikosaraz minket, teljesen mindegy milyen mentsege lenne ra, azzal szerintem magara haragitana Perezt es vege lenne a dalnak. Szoval ha almai klubja vagyunk, es itt akar majd jatszani, nem baszhat ki az oreggel. Egyszer belefert, mert mondjuk tenyleg olyan szerzodest tettek ele, es konyorgott neki a francia elnok is, hogy csak egy evet akar de maradjon, akkor azt meg lenyeli az ember es megprobalja megerteni… de ketszer nem baszhat ki velunk.Pad'em írta:
Oda figyelt e? Aláíratni vele bármit legkorábban januárban lehetne.
Ez az egészben a legrosszabb, hogy most megint csak bízni tudunk benne hogy tényleg nem hosszabbít. Aztán ha egyik reggel megint úgy kell fel ősszel hogy mégis maradok? Mi meg skippelünk egy nyarat miatta. Én adnék ennek a sztorinak még max egy hónapot, hátha tényleg eladnák, de ha nincs fejlemény hoznék egy támadót aztán jövőre majd meglátjuk.