bl döntőben mindkettőt megkapodRealista24 írta:Én szeretnék egy kupát és egy Barca verést. Más kérésem nincs :Đ
Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Edző és vezetőség
nekem eleg ha egy kupat elhozunk. a keret alkalmas mindketro megnyeresere a kerdes csak az hogy a bajnoksagban ki hogy dobalja majd a pontokat.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Hát már csak ezért is megérte Rafát elküldeni. Agyfaszt kaptam tőle, hogy nem láthattam Lukától azokat a pontos, precíz kifliketlestat írta:A taktika szerintem nagyban hasonlítani fog az Ancelotti féléhez...itt fejben kell rendet tenni...de az már mosg lászott főleg Benzinél hogy nagyon örülnek Zizounak...vagyis ismerik és gondolom tudják hogy ő nem faszsággal fogja tele nyomni a fejüket meg Modrictol se fogja kérni hogy ne passzoljon külsővel.
Ha nem lesz trófea az év végén az se nagy cucc igazából...de ja egy Barca verés jól esne a lelkünknek.
Amúgy meg duplázunk. Beniteznek is megadtam a triplát, most sem adhatom alább (de az elvárás a pofás, domináns, technikás, eredményes játék. A többi majd jövőre)
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A taktika szerintem nagyban hasonlítani fog az Ancelotti féléhez...itt fejben kell rendet tenni...de az már mosg lászott főleg Benzinél hogy nagyon örülnek Zizounak...vagyis ismerik és gondolom tudják hogy ő nem faszsággal fogja tele nyomni a fejüket meg Modrictol se fogja kérni hogy ne passzoljon külsővel.
Ha nem lesz trófea az év végén az se nagy cucc igazából...de ja egy Barca verés jól esne a lelkünknek.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én szeretnék egy kupát és egy Barca verést. Más kérésem nincs :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ettől én nem hiszem, hogy hirtelen kupákat fogunk nyerni. Esély az van, de inkább építse fel Zidane a taktikat, takarítsa ki a keretet, és jövőre legyen egy szép szezon
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Szerintem a bajnokságot mèg behúzhatjuk...a BL nehezebb lenne...nemtudom...a keretben ott van a lehetőseg.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy jó szavazás, sosem rossz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Köszöntelek mester!!!
Játékosként a kedvenc,mint aláírásba is látható:)
Remélem edzőként is hasonló sikereket érsz majd el mint játékosként!!!
Játékosként a kedvenc,mint aláírásba is látható:)
Remélem edzőként is hasonló sikereket érsz majd el mint játékosként!!!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én gondoltam hogy ez lesz. Szerintem ez azt jelenti, hogy hamesznek vége. Biztos vagyok benne, hogy Kroos-Modric alap lesz, rotálva Casemiroval meg Kováccsal, és a harmadik pedig Isco lesz.
Nem illik.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Várható volt. Bél nagy szerelme, Crt ki merné padoztatni, benzema meg...egyetlen fix pont a támadózónában.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
asszem túlságosan is jól kitanulta a dolgokat Carlo mellett
kijelentette hogy az a terve hogy a BBC mindig játszani fog
kijelentette hogy az a terve hogy a BBC mindig játszani fog
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szóról szóra, így.___Samy___ írta:Nos, Benítez bármennyire is egy nulla edző manapság, ez vmi egész gusztustalan húzás volt a klubtól, hogy így bántak vele az utolsó napján. Mint ember, én sajnálom szerencsétlent, a játék képén kívül semmiről nem tehet. Perez minden ilyen húzással felülmúlja az amúgy már alig felülmúlhatatlan önmagát. Szégyen. A játékosok szintén.
Zidane-ra kíváncsi leszek. Kétes érzéseim vannak vele kapcsolatosan. Egyrészt nagyon örülök, mert ebben a helyzetben a lehető legjobb döntés született, viszont egy kicsit féltem az edzői "zöldfülűsége" miatt. Biztos vagyok benne, hogy jó edző lesz, mert megvan hozzá a karaktere és a tudása, hogy az legyen. De még egyenlőre ez a jövő zenéje, nem lennék meglepve, ha kapna egy-két alapos taktikai zakót más edzőktől.
Én ebben az idényben nem várok tőle nagy dolgokat. Hozza a kötelezőt, szerezzen tapasztalatot, térképezze fel a csapatot és az állapotát. Aztán remélem, hogy nyáron kedvére formálhatja a csapatot, mert ezeknek a médiabizniszeknek már nincs értelmük. Perez utolsó esélye, és remélem már ő is rájön, hogy ennek a folyamatos edzőkeringőnek semmi, de semmi értelme nincs már. Zizout hagyni kell dolgozni, ha kell 3-4 évig. Nem érdekel, ha idén vagy jövőre nem nyerünk semmit. Ide komoly alapok lefektetése kell, ami nem 1-2 év alatt hozható össze.
Viszont ha idén ezek után sem lesz semmi változás a játékosok viselkedésében és küzdeni akarásában, és azt hiszik, hogy Ancelotti után egy újabb "haver" lett az edző, akkor el lehet őket innen takarítani. Legyen a hátára Ramos, vagy Casemiro írva, nem érdekel.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
The fact is that on Monday afternoon they had told him that no decision had been made, but that he should call by at the Bernabéu, something which he did not want to do in order to avoid his photo being taken going into the stadium. Neither he, nor his agent Manuel García Quilón went.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Mester77
az de aljas lett vna
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- ___Samy___
Nos, Benítez bármennyire is egy nulla edző manapság, ez vmi egész gusztustalan húzás volt a klubtól, hogy így bántak vele az utolsó napján. Mint ember, én sajnálom szerencsétlent, a játék képén kívül semmiről nem tehet. Perez minden ilyen húzással felülmúlja az amúgy már alig felülmúlhatatlan önmagát. Szégyen. A játékosok szintén.
Zidane-ra kíváncsi leszek. Kétes érzéseim vannak vele kapcsolatosan. Egyrészt nagyon örülök, mert ebben a helyzetben a lehető legjobb döntés született, viszont egy kicsit féltem az edzői "zöldfülűsége" miatt. Biztos vagyok benne, hogy jó edző lesz, mert megvan hozzá a karaktere és a tudása, hogy az legyen. De még egyenlőre ez a jövő zenéje, nem lennék meglepve, ha kapna egy-két alapos taktikai zakót más edzőktől.
Én ebben az idényben nem várok tőle nagy dolgokat. Hozza a kötelezőt, szerezzen tapasztalatot, térképezze fel a csapatot és az állapotát. Aztán remélem, hogy nyáron kedvére formálhatja a csapatot, mert ezeknek a médiabizniszeknek már nincs értelmük. Perez utolsó esélye, és remélem már ő is rájön, hogy ennek a folyamatos edzőkeringőnek semmi, de semmi értelme nincs már. Zizout hagyni kell dolgozni, ha kell 3-4 évig. Nem érdekel, ha idén vagy jövőre nem nyerünk semmit. Ide komoly alapok lefektetése kell, ami nem 1-2 év alatt hozható össze.
Viszont ha idén ezek után sem lesz semmi változás a játékosok viselkedésében és küzdeni akarásában, és azt hiszik, hogy Ancelotti után egy újabb "haver" lett az edző, akkor el lehet őket innen takarítani. Legyen a hátára Ramos, vagy Casemiro írva, nem érdekel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kinéztem volna a bagázsból, hogy kimegy a sok ember, élőben adják Zidane első edzését, erre odamegy Benitez is a kis madridos kabátkájában, hogy mi a szar srácok, mi ez a tömeg, és mit keres itt ez a kopasz francia.
Nem illik.
- Mester77
Valóban minősíthetetlen eljárásmód. Még Benítezzel szemben is.
Legalább egy telefont megérdemelt vna.
Legalább egy telefont megérdemelt vna.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem Pérez biztos nem beszélt Benitezzel...simán kinézem, hogy mindenki a másikra vártVanillaSky írta:Ha igazak a hírek miszerint csóró Benitezzel még hivatalosan nem közölték, hogy mi a helyzet, akkor az úriemberek klubja szlogent is felül kéne vizsgálnia a médiáért felelős szekciónak, mert elég tahó eljárásmód.
-
Ha igazak a hírek miszerint csóró Benitezzel még hivatalosan nem közölték, hogy mi a helyzet, akkor az úriemberek klubja szlogent is felül kéne vizsgálnia a médiáért felelős szekciónak, mert elég tahó eljárásmód.