de neki és Remynek tök mind1 mit írnakPad'em írta: Mi ez a kevés downvote ezen az agyhalottan? Hehe egy egy random hsz-ét jobban megtoljuk
Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mi ez a kevés downvote ezen az agyhalottan? Hehe egy egy random hsz-ét jobban megtoljuk
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Főleg hogy írtam, meg akar jó befektetés is lehet, de majd megirjak az okosabbak.wZoLee7 írta: Akartam is írni hogy ezt a szarcunamit ami napi szinten csapódik a nyakukba mindenhonnan a világból nem sokáig bírják és valaki úgy dönt itt éli ki magát. Pedig ezt lehetett volna rendes érvekkel, számokkal/adatokkal együtt is, de nem...Még a hülye is látja, hogy többnyire sjaát pénzzel megy a jóték de mind1, ezt a személyeskedést nem értem. Eltenném későbbre és amikor minden szar beüt és kiderülnek a dolgok emailben átköldeném, hogy tessék, ilyen oltári nagy paraszt voltál a semmire, gratulálok.
Nem baj, továbbra is remélem, hogy mindenkit sikerül regisztrálni, akik megmentették a csapat valagát tavasszal azokat sikerül elzavarni vagy beperelni aztán meglehet mutatni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akartam is írni hogy ezt a szarcunamit ami napi szinten csapódik a nyakukba mindenhonnan a világból nem sokáig bírják és valaki úgy dönt itt éli ki magát. Pedig ezt lehetett volna rendes érvekkel, számokkal/adatokkal együtt is, de nem...Még a hülye is látja, hogy többnyire sjaát pénzzel megy a jóték de mind1, ezt a személyeskedést nem értem. Eltenném későbbre és amikor minden szar beüt és kiderülnek a dolgok emailben átköldeném, hogy tessék, ilyen oltári nagy paraszt voltál a semmire, gratulálok.
Nem baj, továbbra is remélem, hogy mindenkit sikerül regisztrálni, akik megmentették a csapat valagát tavasszal azokat sikerül elzavarni vagy beperelni aztán meglehet mutatni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Még addig maradjon, amíg le nem írja, h Laci p*cse szerinte mekkora.. Azt mindig szoktam imádni, amikor "előveszik" (dad joke intented)..Süti írta: Hagyjuk, végre érdemi, tartalmas hozzászólások is vannak a fórumon, kíváncsi vagyok mivel egészítené még ki a részletes és érvekkel alátámasztott okfejtését.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Olyan mint a Walt Disney Studios a Disneylandben, csak jobb. Megveheted a Messis NFT-t és vannak archív felvételek arról, ahogy először adják neki a gumibogyószörpöt. Könnyen ki is jön a milliárdos cégérték, csak itt mindenki hülye és nem érti.h3x0r írta:Kíváncsiságból rákerestem:cart írta: Akkor leirhatnad nekünk mi az a Barca studios vagy akármi és honnan van bevétele ha te annyira képben vagy vele
- Located 15 minutes from Camp Nou, in Sant Just Desvern
- Its facilities centralize all the audiovisual offer of FC Barcelona
- Ideal for large format events
- A completely diaphanous space that allows all kinds of assemblies
- Versatile and multipurpose space to design to the client's taste
- Available all year round
- Easy access for downloading material
- Ideal for dinners, presentations, celebrations, shootings, etc.
Dimensions: 517,63 m²
Banquet: 240 pax
Cocktail: 400 pax
Theater: 350 pax
Szóval Barca studios = barca tv + egy lakodalmas terem ?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Süti
Hagyjuk, végre érdemi, tartalmas hozzászólások is vannak a fórumon, kíváncsi vagyok mivel egészítené még ki a részletes és érvekkel alátámasztott okfejtését.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ki ez? Hagyjuk meg vagy offoljam?
Egyébként ahogy minden hülyének felajanlottamkorabban, vedd fel velem a kapcsolatot, talalkozunk, aztan meglátjuk ki mosolyog a végén.
De általában inkább beleveritek egy kefirbe.
Egyébként ahogy minden hülyének felajanlottamkorabban, vedd fel velem a kapcsolatot, talalkozunk, aztan meglátjuk ki mosolyog a végén.
De általában inkább beleveritek egy kefirbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Kíváncsiságból rákerestem:cart írta: Akkor leirhatnad nekünk mi az a Barca studios vagy akármi és honnan van bevétele ha te annyira képben vagy vele
- Located 15 minutes from Camp Nou, in Sant Just Desvern
- Its facilities centralize all the audiovisual offer of FC Barcelona
- Ideal for large format events
- A completely diaphanous space that allows all kinds of assemblies
- Versatile and multipurpose space to design to the client's taste
- Available all year round
- Easy access for downloading material
- Ideal for dinners, presentations, celebrations, shootings, etc.
Dimensions: 517,63 m²
Banquet: 240 pax
Cocktail: 400 pax
Theater: 350 pax
Szóval Barca studios = barca tv + egy lakodalmas terem ?
Ez az a fosibácsi lesz sztem, az nyomta anno ilyen styleban.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én nyomtam rá egy upvote ot Tetszik a fellépése. Nem az a fajta, aki beregel, megy a nyalifali aztán pár hét után kibújik a szög a zsákból. Mondjuk nem értem, hogy innen Magyarországról, hogyan fájhat ennyire egy forumos etyepetye valakinek egy külföldi fodballcsapatrol annyira, mintha a családját meszaroltak volna le . Ennek tekintetében a lehet par helyen erős volt. Főleg a csicskás és a szájbabaszásra gondolok, de van benne szpiritó.
Nem egy atesz, de remelem maradhat még!
Nem egy atesz, de remelem maradhat még!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
A blahan a cigany kisgyerekek szoktak ilyen kemenyek lenni boxedzes utan
thereisonly1ronaldo
Foleg, hogy nem dzsi a legfobb csicskaja hanem ziro, de na, azert ertjuk a lenyeget.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az utolsó bekezdést mondjuk nem értem miért R24nek címezte, mikor Hehéről vagy Kerlonról beszélt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ez igen!blahblahblah írta:Igazából szokás szerint fingod sincs mekkora potenciál van benne, hisz azt sem tudod mi az a barca studios. Nyilván te, a madridom főfasza, jobban tudod mi éri meg, mint azok akik 100 millió eurókkal játszanak napi szinten. Most is csak ugatsz bele a világba mint egy kis palotapincsi, meg uszítod a kis fórumos csicskáidat, akik egész nap a seggedet nyalják, miközben te fürdőzöl a sikerben. (dzsi91, meg a többi agyhalott)Realista24 írta: Ezt a Barca Studiost igazából a Cápák között spanyol kiadásban kellett volna indítani, akkora potenciál van benne.
Szánalmas kis fasz vagy, tipikusan olyan akit szívesen szájbabaszna az ember. Bar gondolom a való életben nincs ekkora pofád.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Akkor leirhatnad nekünk mi az a Barca studios vagy akármi és honnan van bevétele ha te annyira képben vagy vele
- RealMadridFanatic
Erdemi tartalom, ervek zero, de legalabb ma lehet merevedesed mert jol megmondtad arctalanul egy forumon. Lehet inkabb gondolkodni kellene, honnan ez a frusztraltsag.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Köszönjük rövid jelenléted. Megérte ezért regelni. Go back to HungaroKatalonia.blahblahblah írta:Igazából szokás szerint fingod sincs mekkora potenciál van benne, hisz azt sem tudod mi az a barca studios. Nyilván te, a madridom főfasza, jobban tudod mi éri meg, mint azok akik 100 millió eurókkal játszanak napi szinten. Most is csak ugatsz bele a világba mint egy kis palotapincsi, meg uszítod a kis fórumos csicskáidat, akik egész nap a seggedet nyalják, miközben te fürdőzöl a sikerben. (dzsi91, meg a többi agyhalott)Realista24 írta: Ezt a Barca Studiost igazából a Cápák között spanyol kiadásban kellett volna indítani, akkora potenciál van benne.
Szánalmas kis fasz vagy, tipikusan olyan akit szívesen szájbabaszna az ember. Bar gondolom a való életben nincs ekkora pofád.
Bye
-
Igazából szokás szerint fingod sincs mekkora potenciál van benne, hisz azt sem tudod mi az a barca studios. Nyilván te, a madridom főfasza, jobban tudod mi éri meg, mint azok akik 100 millió eurókkal játszanak napi szinten. Most is csak ugatsz bele a világba mint egy kis palotapincsi, meg uszítod a kis fórumos csicskáidat, akik egész nap a seggedet nyalják, miközben te fürdőzöl a sikerben. (dzsi91, meg a többi agyhalott)Realista24 írta: Ezt a Barca Studiost igazából a Cápák között spanyol kiadásban kellett volna indítani, akkora potenciál van benne.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nekem először a gta jutott eszembe a barca studiosról, ők csinálják az újat: Áll a fiatal Laporta a spotify előtt, mindenfele lógnak a Barto poszterek, ő meg húzhatja ki újra a ganéból a klubot: Ah sh*t, here we go again
Amúgy ha minden szabályt betartanak most, nekem sok bajom nincs ezzel az ügyeskedésükkel (azon túl, h ritka szánalmas), mert ez tényleg visszanyal, évtizedekre mondanak le a bevételeik fix %-áról.
Az
Vissza
Fog
Nyalni.. tuti..
Nagyon rövid lesz a takaró, ami alatt nyújtózkodhatnak.
Amúgy ha minden szabályt betartanak most, nekem sok bajom nincs ezzel az ügyeskedésükkel (azon túl, h ritka szánalmas), mert ez tényleg visszanyal, évtizedekre mondanak le a bevételeik fix %-áról.
Az
Vissza
Fog
Nyalni.. tuti..
Nagyon rövid lesz a takaró, ami alatt nyújtózkodhatnak.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy