Megy a meccs!
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Nesze Remy.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
8.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
ott vaaaaaaan
Benz+Cé
Benz+Cé
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
köszi caceres
- Galacticos
who else?
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
[/quote]5 sarok passz egy Modric kötény majd egy flegma CR bicikli és vigyorog mindenki. én ezt akarom!!!!!!
fifázzál.
vagy csak a felkészülési meccseket nézd.[/quote]
nem akarok én hűde nagy cseleket, csak egy pár kényszerítőt, lefordulást, megtolom és beviszem 2 ember közé...legyünk egy kicsit tökösek. arra próbáltam utalni, hogy kicsit élvezzék a focit, hogy minket szurkolókat is kiszolgáljanak.
[FIFA WORLD]
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ez megint egy nagyon alibi 45 perc volt a részünkről, a probléma, hogy ebben a csiga tempóban is rengeteg hibával játszunk! Ennyi pontatlan passzt ...... Vidal, Pogba meg nem kicsit más szint a mi Hercegünkhöz képest; míg Saminak minimum 3X-szor kell a labdához érnie, hogy megszelídítse azt, addig a Juve 2 technikás kkp-sa azt csinál a labdával, amit akar; emellett védekezésben és dinamikában is nagyon más kategóriát képviselnek, nem nagyon lehet elnyomni őket!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- mocsok
nevetséges.LeagueofLesbians írta: hát nem tudom, ha már továbbmentünk a csoportból is igen továbbmentünk, akkor miért nem tudjuk úgy leszarni a meccset, hogy felteszünk 4védőt meg 6csatárt és mindenki színezi meg játssza az agyát a labdával stb. miért kell úgy leszarni, mint valami nyomorultak, akik utálnak focizni. nem hiszem, hogy nem láttunk még egyetlen egy "felszabadult" mérkőzést sem ettől a csapattól...5 sarok passz egy Modric kötény majd egy flegma CR bicikli és vigyorog mindenki. én ezt akarom!!!!!!
az utóbbi két meccsen ezt csináltuk. lőttük a gólokat, de mivel nem foglalkoztunk a védekezéssel ezért kaptuk is őket.
azóta carlo a világ legrosszabb edzője.
[/quote]5 sarok passz egy Modric kötény majd egy flegma CR bicikli és vigyorog mindenki. én ezt akarom!!!!!!
fifázzál.
vagy csak a felkészülési meccseket nézd.
Welbeck tavaly megette Alonsot...
Én pont ezért várnék felszabadult támadójátékot, de ez egy nagy görcs, hogy minél előbb lekontrázzuk őket. Ráadásul, ha nálunk a labda, akkor se tudunk vele, mit kezdeni. A félpályán jár körbe, körbe. Nem merünk belemenni egy fel passz-kényszerítő kombóba vagy akármibe, hanem mind a 3-an alibiznek ott középen...bl meccsen. a juvénak a kiesés a tét, nekünk konkrétan semmi. ők vannak otthon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. november 5., kedd 21:48-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Meg kellene húzni az Isco Xabi cserét már a szünetbe és csapatni...nem igaz hogy labát nem tudunk megtartani 5 másodpercig a félpályánál.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mert Ancelotti próbálgat, megnézi ki, hogy ilyen összetételben hogyan mozog a csapat. Hát nem a legjobb, ez kétségtelenLeagueofLesbians írta:hát nem tudom, ha már továbbmentünk a csoportból is igen továbbmentünk, akkor miért nem tudjuk úgy leszarni a meccset, hogy felteszünk 4védőt meg 6csatárt és mindenki színezi meg játssza az agyát a labdával stb. miért kell úgy leszarni, mint valami nyomorultak, akik utálnak focizni. nem hiszem, hogy nem láttunk még egyetlen egy "felszabadult" mérkőzést sem ettől a csapattól...5 sarok passz egy Modric kötény majd egy flegma CR bicikli és vigyorog mindenki. én ezt akarom!!!!!!
Xabi-Khedira kettős továbbra sem, de szerintem ritkán fogjuk őket így látni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
inkább oldalra adja...addig visszacammog még llorrente maci isReaper's Scythe írta:Khedira jó lenne, ha a megszerzett labdáit nem adná rögtön az ellenfélnek. Szerintem behúzzuk, én 2-3ra tippelek.
Nem illik.
-
Khedira jó lenne, ha a megszerzett labdáit nem adná rögtön az ellenfélnek. Szerintem behúzzuk, én 2-3ra tippelek.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Te.... ki ez a Várhidi egyébként?!
Áhh nem is megyek bele..
Áhh nem is megyek bele..
- ___Samy___
istenem ez a várhidi...
asszondja, hogy nem hinné, hogy bárki alkalmazná azt, hogy a csatárt húzza vissza az ellen mélységi irányítójára....nézte ez a faszi a múltkori összecsapást?
asszondja, hogy nem hinné, hogy bárki alkalmazná azt, hogy a csatárt húzza vissza az ellen mélységi irányítójára....nézte ez a faszi a múltkori összecsapást?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. november 5., kedd 21:44-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
várhidi még nem látott olyat h a csatár rááll a mélységi irányítóra...nem nézte az odavágót
Nem illik.
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
hát nem tudom, ha már továbbmentünk a csoportból is igen továbbmentünk, akkor miért nem tudjuk úgy leszarni a meccset, hogy felteszünk 4védőt meg 6csatárt és mindenki színezi meg játssza az agyát a labdával stb. miért kell úgy leszarni, mint valami nyomorultak, akik utálnak focizni. nem hiszem, hogy nem láttunk még egyetlen egy "felszabadult" mérkőzést sem ettől a csapattól...5 sarok passz egy Modric kötény majd egy flegma CR bicikli és vigyorog mindenki. én ezt akarom!!!!!!hehe írta:károgjatok
csak aztán nem akarok itt látni senkit, amikor felemeljük a tizediket
nézz rá a tabellára, aztán rájössz miért nem hajtunk.
félgőzzel is nyerhető a meccs amúgy, de sztem leszarjuk.
[FIFA WORLD]
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Mégis mit vártatok egy meccshiányos Csabi aki egyébként is lassú, egy körülményes Khedira és Modric kp-tól? Örüljünk hogy még csak egy oda...lesz ez még több is.... Carló meg ha szorult bele egy kis inteligencia felfoghatná hogy nem vagyunk bekkelős csapat...ha passziv játékot akkar akkor azt úgy ahogy a barca csinálja, vagy támadás. Minden egyébb vereséghez vezet. Azt látni hogy egy alapból inkább védekező szellemű Pogba hülyére veszi a fél csapaot már tényleg no comment
Amúgy van veszteni valónk, de belefér. Viszont azzal veszítünk nagyot, hogy támadásban ilyen keveset vállalunk és, hogy így visszaállunk. Semmi értelme... Egyértelmű, hogy Modric egyedül kevés, Alonso majdnem 3. belsővédő, Khedira meg nem mert abszolút előrejátszani. Bale keveset lép vissza, CR eltotyorog, Benzema még csak-csak. Marcelo meg feleslegesen cselezget és indul meg előre... Pedig Marchisio nem nagyon virgonckodik azon az oldalon. Ramosnak több gondja van Pogbaval meg Tevezzel, de ez megint nem az ő hibája, mert 1v1-be mehet rá általában bármelyik, mert a középső 3-as egymást fogja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
eddig a fórum legalább fele a 433-ért könyörgött.Cr7 írta:igy játszani nulla az egész 4-3-3 barca ellen is beszoptuk nem tudom ez a fasz nem tanul??
az edzőt továbbra se érdemes lefaszozni.
bl meccsen. a juvénak a kiesés a tét, nekünk konkrétan semmi. ők vannak otthon.Cr7 írta:simán vernünk kéne ezt a juvét! Rajtunk röhög mindenki!!!
1-0 az állás.
akik rajtunk röhögnek azok azok az emberek akik mindig találnak valamit hogy röhöghessen a realon.
ja és természetesen takarodj carlo!!!