Az összes első és második helyezett automatikusan kijut, csakúgy, mint a legjobb harmadik. A maradék nyolc harmadik helyezett játszik pótselejtezőt.'shutterisland írta:nem beszélve arról, hogy az első helyre nincs esély, a második hely pedig pótselejtezős nem ?
vagy így, hogy 24 csapat lesz, hogyan módosul a kvalifikáció ?
Mennyei futball
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Mennyei futball
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valóban jobb a második kalap, de így is bőven kerülhetünk kemény csoportokba, mert a harmadik kalapban is vannak jobbak, mint mi, a 4.-ben pedig hasonló, vagy éppen gyengébb csapatok is.
nem beszélve arról, hogy az első helyre nincs esély, a második hely pedig pótselejtezős nem ?
nem beszélve arról, hogy az első helyre nincs esély, a második hely pedig pótselejtezős nem ?
Azért nem mindegy, hogy melyik kalapba kerülünk. A 2. kalap nagy része sokkal jobb, mint mi. A 3. kalapban pedig a törökök, szerbek (bár ők is inkább csak nevekben jók) kivételével bármelyik csapat ellen van esélyünk a 2. helyre.
Pintér kinevezése meg egy vicc
Bele se merek gondolni mit fognak művelni a nagy megmondó edzők, ha a nagyobb létszám miatt kijutunk az EBre
Pintér kinevezése meg egy vicc
Bele se merek gondolni mit fognak művelni a nagy megmondó edzők, ha a nagyobb létszám miatt kijutunk az EBre
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként nem tök mindegy melyik kalapba kerülünk? Ugyanazokkal az ellenfelekkel fogunk találkozni, és a pályán kell bebizonyítani, hogy jobbak vagyunk nem a kalap mondja meg.
szerk: nem tökmindegy mert elkerüljük a 2-ik kalaposokat, de attól még pesszimista vagyok
Én például nem látok egy olyant sem a harmadik kalapban, akikre rá lehetne bökni, hogy na ezek ellen a 6 pont az elvárás1. kalap: Spanyolország, Németország, Hollandia, Olaszország, Anglia, Portugália, Görögország, Oroszország, Bosznia-Hercegovina
2. kalap: Horvátország, Ukrajna, Svédország, Dánia, Svájc, Belgium, Csehország, MAGYARORSZÁG, Írország
3. kalap: Szerbia, Törökország, Szlovénia, Izrael, Norvégia, Szlovákia, Románia, Ausztria, Montenegró
4. kalap: Örményország, Lengyelország, Skócia, Finnország, Lettország, Wales, Bulgária, Észtország, Fehéroroszország
5. kalap: Izland, Észak-Írország, Albánia, Litvánia, Moldova, Macedónia, Azerbajdzsán, Grúzia, Ciprus
6. kalap: Luxemburg, Kazahsztán, Liechtenstein, Feröer, Málta, Andorra, San Marino, Gibraltár
szerk: nem tökmindegy mert elkerüljük a 2-ik kalaposokat, de attól még pesszimista vagyok
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Sorsolnak. A második kalapba kerültünk, mert megvertük Katart meg a tökömtudjakiket és így előrébb lépdeltünk a világranglistán.Anis írta: "Az Eb-selejtezőn hosszú idő után először várhatóan a 2. kalapból sorsolnak minket!"
sorsolnak vagy sorsolhatnak? mert tegnap még feltételes módban volt. amúgy ez nagyon durva lenne, ennyire azért nem jó a magyar válogatott, és a többiekre nézve is égő.
Pintér témához:
-Pintér lett a válogatott kapitány. Már csak rá kéne erre rakni a poént.
-Erre már nem kell.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Lovrencsics.Géci írta:Pedig jó lenne ... Huszti meg az a kis srác aki lengyelbe rúgja a bőrt játszana, az nem kis plusz lenne,..
Amúgy rádióban hallottam, hogy nemsokára átadják a magyar aranylabdát is. Így jobban belegondolva fogalmam sincsen, hogy most vajon ki érdemelné meg. Korábban volt Gerának jó éve Fulhamben, Szalainak is ment a Mainzban, Balinak is ment a PSV-ben anno, Huszti is volt jó korábban Hannoverben (tavalyi bajnokságban 9 gól). Most talán Otigba, Németh (?), Debrecenből Szakály, esetleg Stieber. De a nagyobb nevek közül mind maguk alatt teljesítenek.
Mindenesetre érdekes döntés Pintér mint válogatott edző. A magyar edzők közül az egyik legjobb talán, de semmiképp sem most kellett volna, hatalmas nyomás lesz rajta. de ő legalább nem olyan nyámnyila mint az elődje.
Plusz most hogy a Fradinál is megvan az edző, kíváncsi leszek ki lesz Győrben. Az Igor Nichenko volt egy egyik segítője Pintérnek, nem tudom neki vannak-e papírjai, de ő jól megértené magát a sok szerb-szlovén-szlovák-horvát játékossal.
"Az Eb-selejtezőn hosszú idő után először várhatóan a 2. kalapból sorsolnak minket!"
sorsolnak vagy sorsolhatnak? mert tegnap még feltételes módban volt. amúgy ez nagyon durva lenne, ennyire azért nem jó a magyar válogatott, és a többiekre nézve is égő.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pedig jó lenne ... Huszti meg az a kis srác aki lengyelbe rúgja a bőrt játszana, az nem kis plusz lenne,..Kerlon írta:Nincs, nem fogja elfogadni a meghívót, ha jól meg nem kenik.pheco írta:Amúgy arra van esély, hogy Huszti újra válogatott legyen? Hihetetlen, hogy a legjobb magyar játékos nincs a válogatotban
De azért hogy megütött mindenkit ez a kinevezés.
Mindenki kész van az összes oldalon...
Mindenki kész van az összes oldalon...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Nincs, nem fogja elfogadni a meghívót, ha jól meg nem kenik.pheco írta:Amúgy arra van esély, hogy Huszti újra válogatott legyen? Hihetetlen, hogy a legjobb magyar játékos nincs a válogatotban
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
kabaré emberek.
mostmár csak azért is megnézem a válogatott meccseket (bár eddig is mikor tehettem mazochista voltam)
a locsolással nem lesz gond az biztos.
mostmár csak azért is megnézem a válogatott meccseket (bár eddig is mikor tehettem mazochista voltam)
a locsolással nem lesz gond az biztos.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Most mit akartok legalább nem lesz fellocsolva a pálya...
Annyit tudtam, hogy magyar edző lesz, de rá nem számítottam!
Legalább Mészöly óta, lehet majd megint röhögni a nyilatkozatoknál...
Annyit tudtam, hogy magyar edző lesz, de rá nem számítottam!
Legalább Mészöly óta, lehet majd megint röhögni a nyilatkozatoknál...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
...és Gibraltár!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Reszkess málta és vatikán!
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Hát ez siralmas...Amekkora feje simán elmenne hollandnak, lehet ezért csányinak már ezért külföldinek számít.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amúgy arra van esély, hogy Huszti újra válogatott legyen? Hihetetlen, hogy a legjobb magyar játékos nincs a válogatotban
szerintem csányi nem csak MLSZ vezér, de még trollfoci admin is, másképpen nem tudom felfogni ezt a hihetetlenül remek döntést.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem értem, miért vagytok ennyire felháborodva... Pintér nemzetközi szinten is elismert, klasszis, professzionális, sokoldalú edző, aki jól ismeri a magyar közeget, így minden adott ahhoz, hogy meginduljon a fejlődés, és nyolc-tíz éven belül visszatérjen a magyar válogatott oda, ahová mindig is tartozott: a szűk elitbe!
Pintér tökéletes választás szerintem.
Megindulhat a modernizáció, a fejlődés, és a 2018-as vébén már a top4 lesz a cél.
Nincs még elveszve a magyar foci!
Elképesztő.
Pintér tökéletes választás szerintem.
Megindulhat a modernizáció, a fejlődés, és a 2018-as vébén már a top4 lesz a cél.
Nincs még elveszve a magyar foci!
Elképesztő.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Sokkot kaptam..Pintér kevesebbet fog keresni,mint Csányi ?
Ennyit tudott válaszolni..
Kiröhögtetik magukat a szurkolókkal, ráadásul hülyének is nézik az embert..
Ennyit tudott válaszolni..
Kiröhögtetik magukat a szurkolókkal, ráadásul hülyének is nézik az embert..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”