Egy két gondolat még a tegnapi (és előző 5) meccsről:
Általában az elsők között vagyok amikor KAK-ot meg kell találni, ha határszar
Sok negatív formát mutatott az évek alatt, persze rengeteg jót is. Éppen a Liga kapcsán lehetett hiányérzetünk az elmúlt években.
Most ott járunk, hogy az erős ősz után, megint a gyenge tavasz felé tartott. És nem is jöhetett volna jobbkor ez a szünet. Kipihente magát, megint nagyon éles, rohadt erős fizikálisan is és baromi fontos pillanatokat csinál meg. Kijelenthető, akár bajnokok leszünk akár nem, ez idén nem rajta múlik, nem tehet többet, sőt most az elvárható feletti extra is megvan benne. Ez goodjobkarim
Azért még a hátralevő meccseken nagyon kell ez tőle, mert Hazard, Bale, Isco egyike állandóan kezdő, és gól nem nagyon van a játékukban.
Fontos a rotálás, de én innentől kezdve Viniciusnak és Rodrygonak adnám a széleket, cserébe mehet Hazard és Asensio. Bale és Isco nem lesz elég, ilyen fontos meccseken.
A középpályánk totál egyben van továbbra is, engem Modric is meggyőzött most, hogy érdemel még minimum egy évet, szigorúan már veterán státuszban, Valverde és Kroos tehermentesítésére. Azt gondolom, ha találnánk nyáron egy Casemiro cserét, akkor ez a pálya rész meg is van. Odegaard nem fog még visszajönni.
Vessetek meg, de azzal, hogy Valverde játszatásával Kroosnak több lehetősége van támadni, szerintem posztot teremtene Ceballosnak, aki szerintem tökéletes csere ember lehetne a német mögé, persze ehhez Iscot is el kellene adni.
Marcelo sajnos nem találja már azt a fizikális formát amit kellene. Természetesen a távozása nem téma, így is van ez jól, de nem szabad a meccsek 50%-án sem kezdenie. Mendy kapjon annyi meccset amennyit csak bír, és akkor rendben van. Amit tegnap is lehozott...hát őszintén ha a kezdőben van, Ramosért elmorzsolok egy könnycseppet, mert hogy még a kínait is neki kellett fogni...csak tudnám, hogy minek van fenn, amikor egy jó beadása nincs, a passzok között sincs kiugratás, védelmet megbontó átadás. Ehhez képest Mendy 1v1-ezik és a beadásai is egyre jobbak, védekezésben pedig sosem hagy űrt maga mögött.
Az idei évhez rengeteget hozzátesz Courtois! Nagyon stabil és elképesztő bravúrjai is vannak. Le a kalappal, főleg ahonnan indult a madridi karrierje, fejben bitang erős. Egyébként az indításai is élményszámba mennek, lábbal is ügyes.
Ha a héten 6 pontot hozunk, szerintem meglesz a bajnokság. A két legnehezebb hátralévő meccs lesz ez. Jól jön, hogy a getafe élethalál meccset játszik ma, így egy nappal többünk van, és várhatóan sokat is kiadnak ma magukból. A bilbao is a valenciához megy hétközben