PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Cod4-et szokott valaki meg nyomni? En igy 2017ben elkezdtem vele jatszani a haverjaimmal (meg idoben ),aztan hatha lenne kivel nyomni 3v3,4v4 5v5oket
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- P. Krisz
Mass Effect Andromeda 6 óra után.
A Mass Effect hangulat megvan benne. Scott Ryderrel vagyok, igazi nagypofájú hülyegyerek, tetszik. A többi karakter még nincs kibontva. Az ellenséges faj eddig random gonosznak tűnik. A harc szerintem az eddigi legjobb, először nem tetszett a jetpack, de hasznos tud lenni a harcban. A Frostbite engine teszi a dolgát, audiovizuálisan remek. Az animáció gyenge, az ajakszinkron furcsa, a karakterek szemei pedig külön életet élnek és olyan mintha rajzolva lennének. A rendezés sincs a helyzet magaslatán, talán rosszul vannak időzítve a szkriptek.
A Mass Effect hangulat megvan benne. Scott Ryderrel vagyok, igazi nagypofájú hülyegyerek, tetszik. A többi karakter még nincs kibontva. Az ellenséges faj eddig random gonosznak tűnik. A harc szerintem az eddigi legjobb, először nem tetszett a jetpack, de hasznos tud lenni a harcban. A Frostbite engine teszi a dolgát, audiovizuálisan remek. Az animáció gyenge, az ajakszinkron furcsa, a karakterek szemei pedig külön életet élnek és olyan mintha rajzolva lennének. A rendezés sincs a helyzet magaslatán, talán rosszul vannak időzítve a szkriptek.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
P. Krisz írta:Mass Effect Andromeda - AAA animations.
10mp-et bírtam a csávó visításából...
ZIDANE
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nyomja itt valaki az xbox játékokat win10en?
- P. Krisz
Mass Effect : Andromeda első órája.
Ha valaki már nem bírja a várakozást.
Ha valaki már nem bírja a várakozást.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
most olvasom hogy a BF1-nek jön egy DLC-je. most ezt külön meg kell venni, vagy aki már megvette a játékot az ingyen leszedheti originen?
- P. Krisz
Fasza, játék előrendelve, csak a zene ment mellé.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nyugi, nem vettem magamra Utánaolvastam a Seasonicoknak, ha végül arra esik a választás, akkor egy 620W-os S12II-t fogok belerakni, de még kicsit odébb van a projekt, bekavar a költözésSanti írta:Bocsánat amúgy, hogy kicsit offenzívabb hangvételű voltam, csak érted az embert azért zavarja, amikor ért hozzá, segít és megmondja melyek a jók és mégis valami más mellett döntesz, ami szintén nem szar egyébként, ezt sosem írtam, a hyper is elmegy, nyilván nemfog felrobbanni a gépedben de ha van jobb, akkor legyen a jobb nem?
Egyébként a házad szuper választás, bőven ellehet dugni a kábeleket az alaplap mögött és ha benézel a házba a plexin át, nem fogsz látni egy zavaró kábelt sem, látvány letisztult lesz és semmi nem fogja akadályozni a levegő útját. Egyszóval ne aggódj a Raider miatt, van hely bőven a kábeleknek, jó a ház kábelmenedzsmentje.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Bocsánat amúgy, hogy kicsit offenzívabb hangvételű voltam, csak érted az embert azért zavarja, amikor ért hozzá, segít és megmondja melyek a jók és mégis valami más mellett döntesz, ami szintén nem szar egyébként, ezt sosem írtam, a hyper is elmegy, nyilván nemfog felrobbanni a gépedben de ha van jobb, akkor legyen a jobb nem?
Egyébként a házad szuper választás, bőven ellehet dugni a kábeleket az alaplap mögött és ha benézel a házba a plexin át, nem fogsz látni egy zavaró kábelt sem, látvány letisztult lesz és semmi nem fogja akadályozni a levegő útját. Egyszóval ne aggódj a Raider miatt, van hely bőven a kábeleknek, jó a ház kábelmenedzsmentje.
- peti_madrid
Köszi, megfontolom még a vásárlásig egy párszor, de hallgatok a tanácsodraSanti írta:Mi a bajod Raiderrel? Egy jó kábelmendzsmentes házban el lehet dugni a kábeleket az alaplap mögé. A Hyper-t nem véletlenül nem írtam még a Bronze minősítést sem kapta meg. De nem töröm magam tovább, leírtam neked azt a kettőt, ami annyiért top minőség, ha nem tetszenek, te tudod a te géped lesz.peti_madrid írta:.
- Santi
Mi a bajod Raiderrel? Egy jó kábelmendzsmentes házban el lehet dugni a kábeleket az alaplap mögé. A Hyper-t nem véletlenül nem írtam még a Bronze minősítést sem kapta meg. De nem töröm magam tovább, leírtam neked azt a kettőt, ami annyiért top minőség, ha nem tetszenek, te tudod a te géped lesz.peti_madrid írta:.
- peti_madrid
Olvasgattam pár véleményt és tesztet az FSP tápokról, és annyira meggyőztek, hogy jelenleg az FSP 600W Hyper M van a kosárban. Tetszik, hogy (félig) moduláris, így a kábelmenedzsmenttel is jobban fogok tudni ügyeskedni, nagyobb szabadságot ad. Köszi a tippet!Santi írta:Hát ott 20 körül azt mondom neked, hogy ezt a kettőt nyugodt szívvel tudom ajánlani, válassz szimpátia vagy márkahűség alapján, amelyik neked tetszik. Mindkettővel jól jársz.
Seasonic S12II-520 520W
FSP 550W Raider S 550
- P. Krisz
Middle-earth : Shadow of War.
Oké, ez kell.
Oké, ez kell.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Santi
Hát ott 20 körül azt mondom neked, hogy ezt a kettőt nyugodt szívvel tudom ajánlani, válassz szimpátia vagy márkahűség alapján, amelyik neked tetszik. Mindkettővel jól jársz.
Seasonic S12II-520 520W
FSP 550W Raider S 550
A coop-os srácnak, már nemtudom ki kérdezte meg a PAYDAY 2-t tudnám mondani, esetleg a Left4Dead 2-t, itt a fórumon nagyon ment régen.
Seasonic S12II-520 520W
FSP 550W Raider S 550
A coop-os srácnak, már nemtudom ki kérdezte meg a PAYDAY 2-t tudnám mondani, esetleg a Left4Dead 2-t, itt a fórumon nagyon ment régen.
- peti_madrid
pcx.hu-n raktam össze. Köszi a javaslatot, ha van valami tipped, akkor pü-ben szívesen fogadomSanti írta:Ha mondjuk 1080p-ben játszol, akkor sztem az a VGA jó lesz mindenhez. 1440p-nél már nem lennék biztos benne.
De inkább amúgy a táphoz szólnék hozzá, mert abban otthonosabban mozgok, ettől a Corsair táptól ennyiért van jobb is, nemtudom hol veszed a cuccokat, de ha leírod a boltot nézek neked egy jobb tápot hasonló árban. Egyébként nem hulladék kategória a CX500 se, de van jobb ennyiért.
1080-ban tervezem használni, nem gondolkodtam nagyobb monitorban, legalábbis nem most. Pl. a League-et is windowed módban futtatom 1280x800-on, hogy kisebb felületet kelljen belátnia a szememnek. Nem az a klasszik hardcore gamer vagyok, aki mindent ultrán akar futtatni 4K-ban 2 monitoron, stb
Rossz emlékeim vannak az AMD-vel, ezért nem nagyon nézegettem azokat a kártyákat.donor írta:Nagy +1 az RX470 mellett. Igaz, hogy kikötötted, hogy nem akarsz AMD-t, de sokkal jobban járnál vele. Én is így indultam neki az új vidkari vásárlásnak, de nem bántam meg, hogy végül zöldről pirosra váltottam és RX480 lett belőle.
Nagy +1 az RX470 mellett. Igaz, hogy kikötötted, hogy nem akarsz AMD-t, de sokkal jobban járnál vele. Én is így indultam neki az új vidkari vásárlásnak, de nem bántam meg, hogy végül zöldről pirosra váltottam és RX480 lett belőle.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Santi
Ha mondjuk 1080p-ben játszol, akkor sztem az a VGA jó lesz mindenhez. 1440p-nél már nem lennék biztos benne.
De inkább amúgy a táphoz szólnék hozzá, mert abban otthonosabban mozgok, ettől a Corsair táptól ennyiért van jobb is, nemtudom hol veszed a cuccokat, de ha leírod a boltot nézek neked egy jobb tápot hasonló árban. Egyébként nem hulladék kategória a CX500 se, de van jobb ennyiért.
- peti_madrid
Igazság szerint amivel én játszanék, az a LoL, CS:GO, Mirrors Edge 2, meg még 1-2 nem túl brutál gépigényű cucc, szóval szerintem be fogom érni a 8gb-nyi 2400MHz-es rammal