Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 31., szombat 13:29

na utananeztem az instas dolognak, 860k-bol egeszen pontosan 4 milla koveto lett kb 1 nap alatt.
a mezeladasokra azert kivancsi lennek majd, csak szaud-arabia onmagaban egy jo 35 millas orszag.

Zubkov
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. december 31., szombat 13:24

És játszik ma este az Al Khaleej ellen? :lol:
18:30 kor lesz a meccs :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. december 31., szombat 12:42

Pad'em írta: When Cristiano Ronaldo returned to Valdebebas recently, he waited for a call from Real Madrid to offer him a contract but it never happened so he went to Al-Nassr. @marca
Csóri azért ez milyen megalázó. :D De hát érthető az öreg részéről is. Na itt nem lett hepiend.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 31., szombat 12:23

When Cristiano Ronaldo returned to Valdebebas recently, he waited for a call from Real Madrid to offer him a contract but it never happened so he went to Al-Nassr. @marca

Perez papa nem adott a fórum 2/3-adra :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 31., szombat 12:10

Al-Nassr’s next big goal is Sergio Ramos with Ronaldo. They want to pair the former Real Madrid duo.
csodalom, hogy ha messit nem probaljak majd meg elcsabitani jovore, mert a cr-messi parost akarmilyen formaban osszehozni mar csak az arab vilag kepes.
ott van meg az a kombo, hogy a liga szintje miatt meg elbirja a csapat a "mezonymunkajukat" es a fizetesuket is.

mas : erdemes nezni az al nassr insta oldalat, allitolag 860 ezer kovetojuk volt az atigazolaskor, most meg triplaja :lol:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 31., szombat 12:08

ELSiete írta:
ferni írta: Abban mi a szakmai projekt, hogy elment egy Khedira+Higuain duóhoz játszani?
Danilot meg se említem inkább :lol:

És akkor már alapból volt pár ügyeske a klubnál.

Vak is látta, hogy ez minden lesz csak előrelépés nem.
És hova igazoltal volna a helyében? Tételezzük fel, hogy tényleg nem volt más döntés és valóban itt akarta hagyni a Realt...
Erdemes elolvasni Rabiosa kommentjet, valóban jó projekt volt akkoriban a Juve. És azert angol, spanyol, olasz bajnoknak lenni, esetleg mindharom helyszinen BLt nyerni, egészen különleges. A Juveval meglett a bajnoki cím, BL nem, de nem 100%ig eselytelenul indultak érte harcba. Patinans klub, fantasztikus miliő, és igen, Higu, Khedira kettős mellett (akikkel btw a Realban is rúgta a labdát), olyan jatekosokkal lehetett egy keretben mint Bonucci, Chiellini, Buffon, Dybala... Azt hiszem Cancelo is ott volt akkoriban. Azért durván termelt akkoriban is, szóval ki lett szolgálva rendesen, nem úgy mint egy MUban, ahol tényleg nagyitoval kellett keresni 1-1 nagyobb nevet mikor odament. A Juve álom nem jött be (vagy legalábbis nem olyan szinten, hogy Bl legyen), de védhető lépés volt.

Baromság volt 34 évesen BL tripla után a Juveba menni
Egyszerűen fölösleges kihívás keresés volt.
Jó csapat volt akkkor a Juve de azért a BL nehéz ügy. Madridban is 5. évében sikerült.
Most ott megnyerte a scudettot, de nem igazán érdekelt senkit. Egyeszerűen számolnia kellett azzal h lehet nem jön be a BL, és akkor kikezdik. Így lett.
Arról nem is beszélve, hogy annak a klubnak a struktúrája nem szokott feküdni a CR7 féléknek.
Egyébként a klub keringő is ott kezdődött

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 31., szombat 10:26

🚨| Al-Nassr’s next big goal is Sergio Ramos with Ronaldo. They want to pair the former Real Madrid duo. @marca #rmalive

Mondjuk Ramos ha látja, hogy milyen volt CR felé a fogadtatás, sanszosan inkabb nem megy oda. :coffee:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 31., szombat 10:23

ferni írta: Abban mi a szakmai projekt, hogy elment egy Khedira+Higuain duóhoz játszani?

És hova igazoltal volna a helyében? Tételezzük fel, hogy tényleg nem volt más döntés és valóban itt akarta hagyni a Realt...
Erdemes elolvasni Rabiosa kommentjet, valóban jó projekt volt akkoriban a Juve. És azert angol, spanyol, olasz bajnoknak lenni, esetleg mindharom helyszinen BLt nyerni, egészen különleges. A Juveval meglett a bajnoki cím, BL nem, de nem 100%ig eselytelenul indultak érte harcba. Patinans klub, fantasztikus miliő, és igen, Higu, Khedira kettős mellett (akikkel btw a Realban is rúgta a labdát), olyan jatekosokkal lehetett egy keretben mint Bonucci, Chiellini, Buffon, Dybala... Azt hiszem Cancelo is ott volt akkoriban. Azért durván termelt akkoriban is, szóval ki lett szolgálva rendesen, nem úgy mint egy MUban, ahol tényleg nagyitoval kellett keresni 1-1 nagyobb nevet mikor odament. A Juve álom nem jött be (vagy legalábbis nem olyan szinten, hogy Bl legyen), de védhető lépés volt.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. december 31., szombat 10:20

Rabiosa írta:
Zubkov írta:De nem is értem.... eleve , hogy mehetett egy antifoci juveba? Akkoriban még biztos valogathatott az ajánlatok közül.... hisz még másfél éve is csak el elvitte volna mint két Manchesteri klub...
Az akkori Juventus projekt abszolút nem nézett ki rosszul, ha jól emlékszem a madridi visszavágón egy nagyon kései büntetővel sikerült csak továbbjutni ellenük 2018 tavaszán, azt megelőző évben pedig a döntőben győzték le őket a srácaink. Olasz bajnoki címeket szállították éveken át kérdés nélkül, kulcsembereik ezekben az években voltak a prime időszakukban, 30 körül mindenki + Dybala mint fiatal sztárjelölt. A torinói ollózás, majd a jól megérdemelt tapsvihar a nézőtéren a fentiekben említett többi körülménnyel együtt szerintem szépen kirajzolta azt hogy egy szintén élete formájában futballozó CR7 lehet az utolsó puzzle darabka a BL címükhöz. Ehhez hozzátett még hogy Agnelliék a Fiattal karöltve vállalták is a kialkudott feltételek finanszírozását, amit Florentino a történet folytatását ismerve bölcsen nem tett meg.

Összefoglalva, én az gondolom hogy a Juventus transzfer Ronaldo oldaláról teljesen érthető volt, szakmai és anyagi szempontokból is, volt olyan reális forgatókönyv amivel mennybe mehetett volna náluk, azonban ez csak részben valósult meg végül.

Az a juve project már a végén volt.
Oda 3-4 évvel ezelőtt lett volna érdemes csatlakoznia, ha annyira oda akar menni.
ZIDANE

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 31., szombat 10:16

Szerintem itt az ő esetében jelentős tényező volt a pénz. Ezt meg lehet érteni, eladható a neve és nem fognak minden nap 200 millió eurós szerződést eléd tolni, főleg úgy nem, hogy túl vagy a csúcson bőven. Egyébként itt egy félévre el tudtam volna képzelni még egy ilyen nehéz szezonban, de biztos, hogy megosztó lett volna az ő érkezése és a neki szánt csereszerepet se fogadta volna el. A harmadik elfogadott megoldás a Sporting lett volna, hogy kerek legyen a története, de bizonyára nem érkezett ajánlat érte onnan.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 31., szombat 10:11

Zubkov írta: 1 aranylabdát biztosan benne hagyott a pályafutásában amit dzsi is említett

És talán egy BL győzelmet is , bár persze lehet vele nem lett volna meg, de az is lehet vele kettő lett volna... én úgy számolom minimum egy BL-t is bukott. Plusz több bajnoki gólt és BL gólt is lőtt volna nálunk mint a Juveban anno vagy a Unitedben.

Az aranylabda ok, de a BL nem biztos, hogy vele meglett volna, ha itt van. Az egy egészen különleges szezon volt, talán a legkulonlegesebb mióta Real drukker vagyok és kellett hozzá egy varázslatos Benzema, akit valószínű nem kaptunk volna, ha Ronaldo itt van.

De nem is értem.... eleve , hogy mehetett egy antifoci juveba? Akkoriban még biztos valogathatott az ajánlatok közül.... hisz még másfél éve is csak el elvitte volna mint két Manchesteri klub...
Haat megtapsolta őt a Juve, ami neki a megbecsülés jele volt, itt pedig sajnos ezt nem érezte, pedig Perez ugyanazt a pénzügyi modellt követte vele is, mint az összes többi jatekosunkkal. Neki ez nem kellett, hát elment. Hozzateszem Ramosnak sem kellet, ez idő alatt ő is szépen lekerult a foci térképről, hiába jatszik egy PSGben.
Gondolom amúgy a cél az volt, hogy angol és spanyol bajnokság után nyerni szeretett volna egy olaszt is. Ehhez a Juve (a megtapsikolós előzményeket is beleertve) tökéletes választás volt, plusz azért olasz foci ide vagy oda, de a Juventus egy patinans klub és az oneletrajzba beleirni, hogy MU, Real Madrid és Juventus még mindig sokkal nívósabb, mint pl Barcelona, PSG.
A kérdés inkabb az, hogy mi történt a Juveban ami miatt nem maradt tovább. Oke, hogy BLt nem nyertek, de sanszosan nem emiatt cserelte le a csapatot a MUra, hiszen ha a zebrakkal, egy közepesen jó kerettel nem tudsz, akkor majd miert Maguirekkel nyernél bármit is. Én inkabb azt a távozást ítéltem meg katasztrofanak, főleg h a MUt választotta.
Persze a legcelravezetobb az lett volna ha a Realban öregszik meg, itt mindig tűz közelben lett volna, legyen szó BL, bajnoksag, kisebb kupak és persze aranylabda.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 31., szombat 10:05

Abban mi a szakmai projekt, hogy elment egy Khedira+Higuain duóhoz játszani?

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2022. december 31., szombat 10:00

Zubkov írta:De nem is értem.... eleve , hogy mehetett egy antifoci juveba? Akkoriban még biztos valogathatott az ajánlatok közül.... hisz még másfél éve is csak el elvitte volna mint két Manchesteri klub...
Az akkori Juventus projekt abszolút nem nézett ki rosszul, ha jól emlékszem a madridi visszavágón egy nagyon kései büntetővel sikerült csak továbbjutni ellenük 2018 tavaszán, azt megelőző évben pedig a döntőben győzték le őket a srácaink. Olasz bajnoki címeket szállították éveken át kérdés nélkül, kulcsembereik ezekben az években voltak a prime időszakukban, 30 körül mindenki + Dybala mint fiatal sztárjelölt. A torinói ollózás, majd a jól megérdemelt tapsvihar a nézőtéren a fentiekben említett többi körülménnyel együtt szerintem szépen kirajzolta azt hogy egy szintén élete formájában futballozó CR7 lehet az utolsó puzzle darabka a BL címükhöz. Ehhez hozzátett még hogy Agnelliék a Fiattal karöltve vállalták is a kialkudott feltételek finanszírozását, amit Florentino a történet folytatását ismerve bölcsen nem tett meg.

Összefoglalva, én az gondolom hogy a Juventus transzfer Ronaldo oldaláról teljesen érthető volt, szakmai és anyagi szempontokból is, volt olyan reális forgatókönyv amivel mennybe mehetett volna náluk, azonban ez csak részben valósult meg végül.

Zubkov
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. december 31., szombat 9:31

1 aranylabdát biztosan benne hagyott a pályafutásában amit dzsi is említett

És talán egy BL győzelmet is , bár persze lehet vele nem lett volna meg, de az is lehet vele kettő lett volna... én úgy számolom minimum egy BL-t is bukott. Plusz több bajnoki gólt és BL gólt is lőtt volna nálunk mint a Juveban anno vagy a Unitedben.

Szóval tökéletesen balfék mód tolta. Anyagilag persze kihozza a maximumot... juhé.

De nem is értem.... eleve , hogy mehetett egy antifoci juveba? Akkoriban még biztos valogathatott az ajánlatok közül.... hisz még másfél éve is csak el elvitte volna mint két Manchesteri klub...

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 31., szombat 9:25

szerintem is jol tette amit tett, mar amennyiben igaz, hogy bl csapatnak nem kellett.

vagy ha kellett is es le kellett volna adnia 5 milla / evre mondjuk a fizut egy olyan epp bl szereplo kozep csapatert, akivel max par csoportmeccs van benne, vagy elmenni az arabokhoz kiralykent 200 millerert...hat azert van kontraszt.

en nem zarom ki egyebkent, hogy visszater europaba (bar kicsi esely van ra) vagy hogy az eb-re az uj edzo meg bevalogatja onnan is, igy szerintem az a palyafutas meg nincs lezarva.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 31., szombat 7:16

https://youtu.be/TpKT2333Ph0
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 31., szombat 2:04

Ramioli írta: Azért eljàtszat az ember a gondolattal , mi lett volna ha Cr elfogadja az öreg által kínàlt 35 m E és boldogan marad és még mai napig a klub jàtékosa és nem rúgja össze vele a port..vajon nyert volna még Aranylabdàt? Szerintem 1 -et még tuti.
Modric nem nyert volna aranylabdát ha cr marad úgyhogy 1et fixen.

Azért az kemény, hogy 1 cikkel nem találkozok, hogy koszonjük Cé :lol: mindenhol csak finished meg elment a pénzért 38!! Évesen :lol:

Geci kemény ez a boszorkány üldözés azt amikor messi elment csilliárdos összegért szeretett klubjából a frankenstein csapatba még azt is megtudták magyarázni, hogy ő amúgy ingyen is focizna a barszában csak a csúnya rendszer meg franco meg a gyurcsány :lol:

Kedvet is kaptam egy jó bl címvédéshez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 31., szombat 1:52

DinhoL írta:
dzsi91 írta: TheVr pisti akinek lófasz köze van a focihoz is elmondta a legnagyobb igazságot a vb-ről. Hogy elég netflix dokusra sikerült és tudja, hogy nem nyílt csalás de azért lehet jókor jó helyen belenyúlni a dolgokba. Azért említem meg őt mert neki aztán ténlyeg semmi kötődése sem a focihoz sem messihez vagy céhez mégis észrevette.
Lehet ezt mantrázni, biztos könnyebbé teszi a megemésztést de a lényegen nem változtat. :)
Azért könnyebb megemészteni mintha a barsza évebte a farkára húzná europát :lol:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2022. december 31., szombat 1:42

Azért eljàtszat az ember a gondolattal , mi lett volna ha Cr elfogadja az öreg által kínàlt 35 m E és boldogan marad és még mai napig a klub jàtékosa és nem rúgja össze vele a port..vajon nyert volna még Aranylabdàt? Szerintem 1 -et még tuti.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. december 31., szombat 1:33

realmadrid95 írta: En is igy latom. Emberek.. 38 eves, mirol beszelunk?
Nezzuk meg, hogy kik mikor vonultak vissza…
Ronaldinho 36 evesen, ugy, hogy mar elotte ket evvel mexikoban levezetett(miben jobb, mint az arab liga?)
Iniesta 34 evesen , Forlan 35 evesen mar japanban jatszott.
Raul (35) Trezeguet(34), Xavi (36), Etoo(37) evesen mar az arab ligaban focizott.
Del Piero 38 evesen ausztral bajnoksagba igazolt.
Zz (36), Ballack (36), evesen visszavonult.

Hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Azt meg vegkepp nem ertem, hogy miert irja mindenki mashol, hogy eldolt a goat kerdes. Kivancsi leszek, hogy Messi 38 evesen mit fog alkotni, akinek amugy hatamas szerencseje volt a psgvel.
Egyetértek. Meg kell nézni a többi nagy klasszist hol tartottak közel 38 évesen.

Kis javítás ZZ még 33 évesen vonult vissza (azon a nyáron lett 34), Ronaldinho meg már 31 évesen nem volt tényező, akkor igazolt haza Brazíliába, ahol még 4 évet elfocizgatott.

Többieket nem tudom, ez a kettő volt feltűnő a felsorolásból. De kb nincs hozzá fogható játékos, csak Ibra. Meg ugye Modric. Többi arc ennyi idősen max kapus volt, aki ezen a szinten tolta közel 38 évesen.

Vissza: