Egyéb bajnokságok
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
Még át se jött Európába de már megy a hype mindenfele vele kapcsolatban twitteren. Nyilatkozataiban érettnek tűnik 17 éves kora ellenére, szerintem jót fogtunk vele. Szépen fokozatosan kell majd betenni.
Viszont mivel ennyire fel lett most kapva, bajnoki cím, gólok, válogatott behívó, félő hogy ő lesz egyedül a csatárigazolás
Topic bőven ráér júliusban sztem.
Viszont mivel ennyire fel lett most kapva, bajnoki cím, gólok, válogatott behívó, félő hogy ő lesz egyedül a csatárigazolás
Topic bőven ráér júliusban sztem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szóljatok ha a klub hivatalos honlapján a keretben megtalálható, aztán nyitom is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazabol lehetne, mert a mienk hivatalosan. Es nem Castillas lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Jese Rodriguez (yes, THE Jese) about Endrick: "I had to play against him and I saw him quite a few games. You're going to be amazed when he comes, he's very, very good. He has power, goals, dribbling, he likes to link up, he's a very complete player... He's very easy to like because he has a lot talent."
Lassan kene egy Endrick topic.
Lassan kene egy Endrick topic.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ne bantsd a brazil ligat, pele itt rugdosta a goljai 90 szazalekat.
a kapus az minek ment fel a tamadassal? futsal kapusnak erezte magat es mezonyfolenyt akart?ferni írta:Endrick góllal hoztak döntetlent, de már a forduló előtt kb bajnokok voltak.Realista24 írta: Endrick bajnok, a Santos pedig története során először kiesett.
Ez meg egy kis csemege a Santos meccsről, hogy lehet a 38. Percben ilyen gólt kapni, amivel meg ki is kaptak azt meg hagyjuk is
Soteldo a 159 centivel viccesen mutatott, de szépet kavargott, majd a másodosztályban is vagánykodhat
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez mekkora bunda meccs volt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Endrick góllal hoztak döntetlent, de már a forduló előtt kb bajnokok voltak.Realista24 írta: Endrick bajnok, a Santos pedig története során először kiesett.
Ez meg egy kis csemege a Santos meccsről, hogy lehet a 38. Percben ilyen gólt kapni, amivel meg ki is kaptak azt meg hagyjuk is
Soteldo a 159 centivel viccesen mutatott, de szépet kavargott, majd a másodosztályban is vagánykodhat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Endrick bajnok, a Santos pedig története során először kiesett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://www.goal.com/en/lists/endrick-g ... 3ef8496f03
Botafogo féltávnál 13 ponttal vezette a brazil bajnokságot, azóta az 5-ik helyen vannak.
A féltáv környékén eligazolt az edzőjük a szaúdi ligába (CR7 csapatához).
Novemberben vezettek a Palmeiras elleni rangadón 3:0-ra fél óra után aztán kikaptak 3-4-re.
Endrick 2 gólt szerzett azon a meccsen, a bajnokságban 10-nél jár, Neymar óta az első 17 éves aki legalább 10 gólt szerzett a bajnokságban.
Botafogo féltávnál 13 ponttal vezette a brazil bajnokságot, azóta az 5-ik helyen vannak.
A féltáv környékén eligazolt az edzőjük a szaúdi ligába (CR7 csapatához).
Novemberben vezettek a Palmeiras elleni rangadón 3:0-ra fél óra után aztán kikaptak 3-4-re.
Endrick 2 gólt szerzett azon a meccsen, a bajnokságban 10-nél jár, Neymar óta az első 17 éves aki legalább 10 gólt szerzett a bajnokságban.
PSV sztem rekordot dönthetett az idei bajnokságban: első 14 meccs 14 győzelem Egészen elképesztő produkció, 50-6-os gólkülönbség.
azert hogy ne kapu fele adjak hatra es hogy szethuzza picit a letamadast
vedo is nyomin adta o meg mar a lovese elott lathatta volna hogy pattog az a szar. idiotan belevert egyet esz nelkul
vedo is nyomin adta o meg mar a lovese elott lathatta volna hogy pattog az a szar. idiotan belevert egyet esz nelkul
valamelyik univerzumban:
- Pad'em
Na baz, schuldigung!Realista24 írta:Igen, a bundás topicbanPad'em írta: Öngól a St.Pauli v Hamburgon megvolt?
https://twitter.com/StokeyyG2/status/17 ... DzL4A&s=19
De eleve minek szaladt el a kapu elől?Mickey írta: Puskás díjra ez is mehetne
de előtte pattant, vagy nem?
de akkor is. kegyetlen
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, a bundás topicbanPad'em írta: Öngól a St.Pauli v Hamburgon megvolt?
https://twitter.com/StokeyyG2/status/17 ... DzL4A&s=19
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Puskás díjra ez is mehetne
de akkor is. kegyetlen
de akkor is. kegyetlen
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Sajnos úgy tűnik az Al Hilal más szintet képvisel. Innentől a cél max a fix 2.hely. Hilal 14 vagy mennyi meccs óta veretlen. A Nassr védelme és kapusa sajnos nem a legjobb. Néha ha adja a tv belenézek a meccseikbe. Laporte erősítés volt az előtte játszó arab gyerek helyett, de sajnos még mindig kevés.rikko írta:Mane, Laporte, Telles, Fofana (Lens), Brozovic, Otavio ( Porto)..florentino007 írta: Gondolom (eredmény alapján) erről most nem baj, hogy meló miatt lemaradtam.. CR-en és Talisca-n kívül van bárki használható játékosuk?
Nem annyira rossz ez, sőt nevek alapján talán még jobb is mint a túloldal.
Plusz az ázsiai BL-ben kéne minél messzebb jutni. Ezek lehetnek a célok szerintem nassrnál.
Tegnap semmi se jött össze CRéknek
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Mane, Laporte, Telles, Fofana (Lens), Brozovic, Otavio ( Porto)..florentino007 írta: Gondolom (eredmény alapján) erről most nem baj, hogy meló miatt lemaradtam.. CR-en és Talisca-n kívül van bárki használható játékosuk?
Nem annyira rossz ez, sőt nevek alapján talán még jobb is mint a túloldal.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
én is hasonlóan cselekedtem az offban, meg úgy egyébként...Halfkey írta: Nyilván vicc volt csak hogy húzzam hehét, de amúgy tényleg jól nyomja most a szerb
kivéve mikor nem, mert jah.
szóval érted.
kivéve aki nem.
( de majd rendszeresítem az emokat )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Nyilván vicc volt csak hogy húzzam hehét, de amúgy tényleg jól nyomja most a szerb