Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
Persze nyilván nem ennyire egyszerű de ha pl kivan mondva,hogy a kezezés minden esetben 11es, akkor előbb nyugszok bele abba,hogy pech volt és szerencsétlenül pattant a labda,minthogy egy szándékos kezezésnél a bíró úgy döntött,hogy nem a kéz kereste a labdát.
Van pár eset amihez kell egy ember,hogy mérlegeljen, de közel sem annyi mint amennyi bele van magyarázva a mai fociba.
Az meg megint egy külön mise,hogy őket kritizálni nem lehet, pedig iszonyat szarok.
Van pár eset amihez kell egy ember,hogy mérlegeljen, de közel sem annyi mint amennyi bele van magyarázva a mai fociba.
Az meg megint egy külön mise,hogy őket kritizálni nem lehet, pedig iszonyat szarok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
dzsi az életben nem minden fehér vagy fekete,ahogy a futballban sem.
Ahogy te ezt most leegyszerűsítetted,másik ezer kérdést meg felvet.
Az a baj hogy a JT-kel túlságosan elszaladt a ló,főleg a spanyollal,ki kérik maguknak ha bárki,szurker média szakma kritizálni meri őket.
Meg kellene tisztogatni a rendszert,ha valaki elfúj egy meccset,az hármat pihen aztán gyakorolhat a harmad osztályban.Önkritikát kellene gyakorolni.
Ahogy te ezt most leegyszerűsítetted,másik ezer kérdést meg felvet.
Az a baj hogy a JT-kel túlságosan elszaladt a ló,főleg a spanyollal,ki kérik maguknak ha bárki,szurker média szakma kritizálni meri őket.
Meg kellene tisztogatni a rendszert,ha valaki elfúj egy meccset,az hármat pihen aztán gyakorolhat a harmad osztályban.Önkritikát kellene gyakorolni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én nem hiszek a spanyol VAR-ban.Ezek a spanyol bírók teljesen vakon vannak.Úgy hoznak meg szar döntéseket,hogy 2 méterre állnak az esettől.Szerintem nagyon minimálisan fog javúlni a helyzet jövőre.Attól,hogy visszanézi ugyanúgy szar itéletet fog hozni kert sík hulye az ember a szakmájához.
Legalábbis a legnagyobb fail ítéletek sose takarásból születtek,vagy úgy hogy rá lehet mondani oké ezt nem láthatta.
Nyilván nagyon highteck de én teljesen likvidálnám a sporit a pályáról.A les helyzeted labdába és stoplisba ültetett chipekkel,vagy valami ultramega 100kamerás rendszerrel oldanám meg a legmagasabb szinten. A többi ítéletet meg videon nézik és sípolnak.
Persze könnyen kitalálok ilyeneket ha nem megoldható de kétlem,hogy ennyi pénzből amennyi a (top)fociban jelen van nem lehetne valami fasza “robot”bíráskodást kialakítani.
Szerintem gyönyörü lenne ha a játékosok nem érintkezhetnek a bíróval.Nincs kihez odaszaladni nincs kinek reklamalni,valaki sípolt menni kell tovább azt ennyi.
Az időhúzást meg szimplán büntetném.Ha valaki megsérül és az orvosi stáb 1percen nem tünteti el a pályáról sárgalap.Nagyon kevés szituáció van szerintem amit mérlegelni kell a fociban,ezt csak a sok élősködő találta ki.Ha valaki kézzel ér hozzá a labdához 11es ,kit érdekel,hogy a kéz kereste a labdat és majd azt valaki eldönti egy pikénél,higy mit is akart a hülyéje?? Túl van bonyolítva az egész.
Persze jó ez így is lehet anyázni,csak ilyen félmegoldásokkal ne probalkozzanak mert csak adtak a szarnak egy pofont aztan még hőbörögni se lehet majd mert a var megmondta a tutit de a hulye jatekvezető azt csinal amit akar mert mérlegel...
Legalábbis a legnagyobb fail ítéletek sose takarásból születtek,vagy úgy hogy rá lehet mondani oké ezt nem láthatta.
Nyilván nagyon highteck de én teljesen likvidálnám a sporit a pályáról.A les helyzeted labdába és stoplisba ültetett chipekkel,vagy valami ultramega 100kamerás rendszerrel oldanám meg a legmagasabb szinten. A többi ítéletet meg videon nézik és sípolnak.
Persze könnyen kitalálok ilyeneket ha nem megoldható de kétlem,hogy ennyi pénzből amennyi a (top)fociban jelen van nem lehetne valami fasza “robot”bíráskodást kialakítani.
Szerintem gyönyörü lenne ha a játékosok nem érintkezhetnek a bíróval.Nincs kihez odaszaladni nincs kinek reklamalni,valaki sípolt menni kell tovább azt ennyi.
Az időhúzást meg szimplán büntetném.Ha valaki megsérül és az orvosi stáb 1percen nem tünteti el a pályáról sárgalap.Nagyon kevés szituáció van szerintem amit mérlegelni kell a fociban,ezt csak a sok élősködő találta ki.Ha valaki kézzel ér hozzá a labdához 11es ,kit érdekel,hogy a kéz kereste a labdat és majd azt valaki eldönti egy pikénél,higy mit is akart a hülyéje?? Túl van bonyolítva az egész.
Persze jó ez így is lehet anyázni,csak ilyen félmegoldásokkal ne probalkozzanak mert csak adtak a szarnak egy pofont aztan még hőbörögni se lehet majd mert a var megmondta a tutit de a hulye jatekvezető azt csinal amit akar mert mérlegel...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
Ez így van.Ez egyébként pont 3-4-el több jó ítélet, mint nélküle.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez egyébként pont 3-4-el több jó ítélet, mint nélküle.morientes írta:Úgy kezdtem ezt az egész videos bulit még anno,hogy szezon eleje óta nézem a meccseket,és 3-4 esetben befolyásolta a var a meccseket pozitívan úgy,hogy volt kb 30 vitatható eset.
Az inter-milan(igérem utoljára),volt a hab a tortán.
De még egyszer...engem nem zavar,csak lesz itt csalódás bőven,mert pont te vagy aki hát nem valami objektíven itél meg aktuális szituációkat sokszor,és azonnal félrerakod majd az igazság érzeted amint egy kétes szitu nem nekünk kedvez majd var ide vagy oda...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
. ha te úgy ítéled meg hogy 3-4 szer jött jól a VAR. akkor feladom. én mindenesetre alig várom hogy a spanyoloknál is bevezessék. nem érdekel ha éppen ellenünk vesznek el lesgólt mert ha tényleg les volt akkor nincs miről beszélni. addig meg nézem az olaszokat és a németeket.
- morientes
Úgy kezdtem ezt az egész videos bulit még anno,hogy szezon eleje óta nézem a meccseket,és 3-4 esetben befolyásolta a var a meccseket pozitívan úgy,hogy volt kb 30 vitatható eset.
De még egyszer...engem nem zavar,csak lesz itt csalódás bőven,mert pont te vagy aki hát nem valami objektíven itél meg aktuális szituációkat sokszor,és azonnal félrerakod majd az igazság érzeted amint egy kétes szitu nem nekünk kedvez majd var ide vagy oda...
LEGIO PATRIA NOSTRA
előreviszi. nem kérdés hogy több igazságos eredmény született a VARnak köszönhetően. és folyamatosan az inter- milant hozod fel. ezekszerint jutott 100 meccsre 1 ahol szerinted rosszul ítéltek. az már jobb mintha 100ból 100 meccsen rossz ítélet született volna... spanyoloknál nem tudok olyan meccset nekünk ahol ne hoztam volna fel a bíró ténykedését. németeknél egyébként órási volt a hertha wolfsburg meccs. spori 2 gólt adott meg majd utólag a VAR miatt visszavont. mindkettőnél helyesen persze. egyben van igazuk a szurkolóknak a stadionban, hogy kivetítőn ők is lássák a visszajátszást. azt hiányolják egyedül és tök jogosan. engem is érdekelne ha helyszínen nézném hogy miért veszik el folyamatosan a góljainkat. a videobíró jó. tudni kell használni.
- morientes
Szerintem meg az a vicc hogy nyilvánvaló eseteket néznek el még így is,akár kimegy visszanézni akár a fülére szólnak rá.Most ez hogy szándékos,twkintve hogy az olasz fociról van szó,vagy ott is csak a JT szimplán hülye,nem tudom.BBeno írta:nem muszáj odamennie. hallgathat a segítségre is és hihet nekik. pont ezzel megy el az idő általában hogy a spori maga akarja eldönteni azt amit a szobában 5-en egyhangúan mondanak. ez a vicc.
De az inter milanon is volt jónéhány vitatható eset,amit le se szartak,amikor meg Icardi lerántotta a védőt a gólja előtt az mindennek a teteje.
Sokan akik itt üdvözlik a rendszert,fognak még háborogni néhány eset miatt,ami minket érint majd,VA ide vagy oda.
Amúgy nekem nincs vele bajom,csak nem viszi előre az ügyet szerintem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Nem tudom, hogy hogy működik pontosan ez a VAR rendszer, de én tuti úgy csinálnám, hogy a videós emberkéknek külön speciális oktatáson kellene részt venniük és a fő bírónak mondani mindent a fülére, de csak az eseményeket. Az ítéletet meg kellene hagyni a bírónak, de ezeket a beszélgetéseket folyamatosan rögzíteni és betenni a jegyzőkönyve. Így könnyen nyomon lehetne követni, hogy mik történtek, ki hibázott, ki mit ítélt. Legyen az lesgól, tizi, szimulálás, szándékos utánrúgás, stb. Ödön mondaná a fülkéből, hogy "Feldobta magát", "Les", "Szándékosan utánarúgott" spori meg mérlegelne és döntene.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Nekem kezd teljesen hiteltelenné válni a foci ezzel a bíráskodással.
Azért, hogy az ember leülni megnézni egy derbit és azt látja, hogy Kroosnak oldalról-talppal szállnak bele, Benzemát a földön rúgják, Ramosnak ömlik a vér a fejéből és sehol egy sárga lap se.
Aztán átkapcsolok egy NFL meccsre, ami elvileg durva sport, aztán egy irányító lábszárát elkapják és megy a sárga zászló. Méteres les? Ott meg a lábujjhegyekörmével ha kilép, jön a helyes ítélet.
Ezt így nem lehet komolyan venni.
Trófeák, klubsikerek, játékossorsok dőlnek el igazságtalanul. És nézhetetlen.
Az ember madridista lesz amíg él, de az egyetemes focitól rosszul vagyok lassan.
Azért, hogy az ember leülni megnézni egy derbit és azt látja, hogy Kroosnak oldalról-talppal szállnak bele, Benzemát a földön rúgják, Ramosnak ömlik a vér a fejéből és sehol egy sárga lap se.
Aztán átkapcsolok egy NFL meccsre, ami elvileg durva sport, aztán egy irányító lábszárát elkapják és megy a sárga zászló. Méteres les? Ott meg a lábujjhegyekörmével ha kilép, jön a helyes ítélet.
Ezt így nem lehet komolyan venni.
Trófeák, klubsikerek, játékossorsok dőlnek el igazságtalanul. És nézhetetlen.
Az ember madridista lesz amíg él, de az egyetemes focitól rosszul vagyok lassan.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Egyébként én már ezt a bíráskodást Spanyolországban rohadtul nem értem, de lassan sikerül elérniük annyit, hogy nincs kedvem leülni megnézni a bajnoki meccsünket. Én nem találok benne logikát. Ha azért büntetnek minket, mert szarrá nyertük magunkat, akkor a Barcelona szekerét miért tolták amikor rohadt jól játszottak? Hozzáteszem, akkor nem is lett volna szükségük rá.
Vagy a mi játékosaink szabálytalankodnak ilyen balfasz módon? A hétvégi meccsen végig azt éreztem, hogy az Atletico játékosok sose húzták vissza a lábukat ha egy kicsi esélyt is láttak arra, hogy fájdalmat vagy sérülést okozhatnak. És mégis mi kaptuk az első sárgát... 60 perc után kezdte el osztogatni a lapokat a matracoséknak, addig büntetlenül maradt a henteskedés. És azért nem mindegy, hogy az utolsó 30 percben, vagy az utolsó 60 percben kell odafigyelnie egy játékosnak, hogy ne kapja meg a másodikat.
Tény, a támadó szekciónk formán kívül van, de ilyen bíráskodás mellett nem tudok haragudni a csapatra. A középpálya most már összekapta magát szerintem, a védelem is egyre jobb, már csak elől kéne egy kis javulás. Ami elég nehéz, ha a támadó harmadban boldog-boldogtalan felrúghatja a játékosainkat, és nem jár érte semmi...
Vagy a mi játékosaink szabálytalankodnak ilyen balfasz módon? A hétvégi meccsen végig azt éreztem, hogy az Atletico játékosok sose húzták vissza a lábukat ha egy kicsi esélyt is láttak arra, hogy fájdalmat vagy sérülést okozhatnak. És mégis mi kaptuk az első sárgát... 60 perc után kezdte el osztogatni a lapokat a matracoséknak, addig büntetlenül maradt a henteskedés. És azért nem mindegy, hogy az utolsó 30 percben, vagy az utolsó 60 percben kell odafigyelnie egy játékosnak, hogy ne kapja meg a másodikat.
Tény, a támadó szekciónk formán kívül van, de ilyen bíráskodás mellett nem tudok haragudni a csapatra. A középpálya most már összekapta magát szerintem, a védelem is egyre jobb, már csak elől kéne egy kis javulás. Ami elég nehéz, ha a támadó harmadban boldog-boldogtalan felrúghatja a játékosainkat, és nem jár érte semmi...
nem muszáj odamennie. hallgathat a segítségre is és hihet nekik. pont ezzel megy el az idő általában hogy a spori maga akarja eldönteni azt amit a szobában 5-en egyhangúan mondanak. ez a vicc.
- morientes
Ha rászól a fülére a videoaszisztens két lehetőség van.Amennyiben tudatosan csinálják nyilván nem fog élni a lehetőséggel.
Odamegy,megnézi,azután eldönti hogy történt e valami vagy nem.De a VA nem bírálhatja fölül.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Az semmit sem segít az elcsalt meccseinken.morientes írta:Video asszisztens.Nem ugyan az.Ha akar hagyatkozik rá a,spori,ha akar meg nem.BBeno írta:meg kell várni a jövőévet. videobíróval próbáljanak meg ennyire csalni.
Amennyiben tudatosan csinálják nyilván nem fog élni a lehetőséggel.
Nem igazán látom, hogy mit lehet ez ellen tenni..
Ez az idei évben biztos, hogy nem a véletlen műve.
tök mindegy minek hívod. ha nem használja teljesen indokolt szituknál és emiatt ellenünk ítél akkor ki kell rúgni. ott a segítség, használni kell. spanyol bíróknak főleg nem megy a jó játékvezetés szóval használják nyugodtan.
- morientes
Video asszisztens.Nem ugyan az.Ha akar hagyatkozik rá a,spori,ha akar meg nem.BBeno írta:meg kell várni a jövőévet. videobíróval próbáljanak meg ennyire csalni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dzsi91
Nagyjából ennyi a történet.Nincs már meg az a sikeréhség,még Cr-ben sem...megy becsülettel,de már közel sem zavarja annyira egy gól nélküli meccs mint korábban.Persze ez érthető.Ettől függetlenül én annyira nem aggódom mert szerintem tavaszra összekapják magukat a srácok,10 pont meg hiába hangoztatja a média nem olyan sok,főleg úgy,hogy november van és még van 2 clasico...nzooli93 írta:ez a csapat megcsinálta azt amit egyik se a történelemben. Egész egyszerűen szerintem csak jóllaktak. És ez egy ilyen régóta együtt dolgozó keretnél, ami ennyire sikeres lett,szerintem tök érthető. Emberek ők is. És ennél a csapatnál azért jóval kevesebbre is voltak nagyképűek meg lazábbak a játékosok, szerintem ez csak egy tipikus emberi tulajdonság,hogy megcsinálták azt amit tényleg soha senki, és egész egyszerűen már nem annyira koncentráltak, nem annyira motiváltak. ZZ meg nem meri elengedni azt a kezdőt ,amivel 2 bl-t nyert. Sok nagy edző esett már ebbe a hibába,hogy későn kezdett el változtatni azon ami többé már nem működött. Kiváncsi leszek, ha Kova felépül, és esetleg Ceballoshoz is jobban mer hozzányúlni, akkor mennyire próbál ki új dolgokat.KAG írta:Persze, ez biztos.
Egyebkent nen szivargott ki valami info egy belsostol,hogy mi lehet az oka az idei melytorkoztatasnak?
Én annyit látok,hogy nekünk most nem megy és még szerencsénk sincs a barcának megy és még szerencséjük is van.De én a barcaban ennél többet nem latok mint amit most jatszanak,max ha dembele god modban érkezik akkor tudnának fejlődni,bennünk viszont jóval több kraft van mint ebben a barcaban.
Szerintem ha időben kapcsolunk,még december környékén akkor negfordítjuk ezt a lehetetlennek tűnő 10 pontot...bár nem értem mitől olyan lehetetlen amikor ZZ érkezésénél 11 pontot dolgoztunk le 3-4 hónap alatt.Elég 2 rossz meccs odaát már is nyílt megint a liga.Én nem temetnék semmit.Én úgy látom,hogy a forma időzítésben megint mi fogunk jól kijönni a barcaval szemben,mert ez egyaltalan nem az a barca,már ha formába lendülünk még idén .
A bírókat meg hagyjuk is,vicc az egész.De nekem mind1 jövőre ott kell legyünk a madridi bl döntőn.Úgy érzem még ennyi jár matracéknak.
Már elég rég óta megfigyelhető ez a tendencia. Nem volt véletlen Mou állandó bírózása. Ennek köszönhetően kicsit enyhült is az ilyesfajta nyomás egy kis ideig. Ez egy kicsit politikai is volt mindig, hogy a csúnya "Franco csapat" érezze a törődést, míg a öntudattal rendelkező, elnyomott térség kiemelkedhessen. Általában ez a nagy katalán szócső, de ez volt a matraccal is. Mikor tűz közelbe kerültek, még a bírót is dobálhatták cipővel, senki nem szólt egy büdös szót sem.KAG írta:Persze, ez biztos.
Egyebkent nen szivargott ki valami info egy belsostol,hogy mi lehet az oka az idei melytorkoztatasnak?
Nem véletlen, hogy a Real Madrid igazi pályája az európai színpad. Ott korábban nem, újabban mérsékeltebben van jelen ez a fajta megkülönböztetés.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- nzooli93
ez a csapat megcsinálta azt amit egyik se a történelemben. Egész egyszerűen szerintem csak jóllaktak. És ez egy ilyen régóta együtt dolgozó keretnél, ami ennyire sikeres lett,szerintem tök érthető. Emberek ők is. És ennél a csapatnál azért jóval kevesebbre is voltak nagyképűek meg lazábbak a játékosok, szerintem ez csak egy tipikus emberi tulajdonság,hogy megcsinálták azt amit tényleg soha senki, és egész egyszerűen már nem annyira koncentráltak, nem annyira motiváltak. ZZ meg nem meri elengedni azt a kezdőt ,amivel 2 bl-t nyert. Sok nagy edző esett már ebbe a hibába,hogy későn kezdett el változtatni azon ami többé már nem működött. Kiváncsi leszek, ha Kova felépül, és esetleg Ceballoshoz is jobban mer hozzányúlni, akkor mennyire próbál ki új dolgokat.KAG írta:Persze, ez biztos.