Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 5., csütörtök 23:29

R.M.C.F írta:Most mi van ezzel a monizzal? Meg az orvosokkal? Ki mit tud? Igaz hogy tudott róla vagy csak a szokásos magyarféle másra mutogatás van mögötte?
Szerintem csak mutogatás. Állandóan ez megy, ha valaki már elment, akkor ki merik nyitni a szájukat és újjal mutogatnak, még egyet belerúgnak a már elment emberekbe. Én kétlem, hogy Moniz tudott volna a dolgokról.

Mélyebben nem akarok belemenni a korábbi témába, de szerintem vannak csapatok akik MEGÉRDEMLIK, azaz van értelme a stadionjuk fejlesztésének, illetve néhol az újnak. A Fradi stadion ha jól tudom több éve szóba volt, Mo legnagyobb szurkolói bázisával rendelkező csapat. Ha lesz újra egy karakán edző és eredmények, lesznek újra nézők is ebben biztos vagyok. Továbbá még két csapatot emelnék ki: DVSC, DVTK. Előbbi hazai meccsein évekig közelebb volt a nézőszám a 10.000-hez mint mondjuk az öthöz. Folyamatos BL-EL résztvevők (még ha selejtezőkben is, de ne feledjük kétszer a csoportkör is megvolt!!), és az ellenfelek, uefa illetékesek "lelibalegelőzik" a mostani stadion (jogosan), kérdik hol lesz a meccs? mert ez edzőpályának is gagyi. Az állandó vándorlás (kölcsönstadion) helyett beruháztak egybe. A másik jó csapat akiknek meg fog telni a stadionja rendesen az a Diósgyőr. Előző hétvégén is 7000 drukker volt még úgy is, hogy az ultrák bojkottot hirdettek (mivel nem tetszik nekik, hogy mondvacsinált indokokkal kitiltottak pár zászlót, drapériát). Diósgyőri talán a legjobb magyar drukkerhad a legutóbbi pár évben amióta ez a fociszeretet megindult a városban. Ha jól tudom akkor a jelenlegi stadion egyik lelátója ("napos oldali") megmaradna és ahhoz lesz hozzátoldva a folytatás.
Szóval összegezve ennek a három csapatnak van értelme stadiont építeni!
Amit én nem értek, az az, hogyha igazak a hírek, akkor az MTK, Vasas páros is kapna valami felújításfélét. Kötve hiszem h a 200 fős mtk seregnek stadion járna. és ha jól tudom akkor a vasas meccseket is pár100an látogatják. oké, hogy nagy múltú klubokról beszélünk, de ezek ketten nem érdemelnek semmit sem. vagy legalábbis semmi nagy volumenű dolgot.
Továbbá ha jól tudom a Honvédnál is felmerültek a stadion-dolgok, amibe szerintem Hemi bá is beleadna. Viszont ennek sem látom értelmét. Évek óta megy a hadakozás Hemi és a nézők között. Korábban közel 5.000-en is voltak Honvéd meccseken (eredménytől függetlenül), viszont amióta Hemi agya elszállt azóta nulla ami ott megy. Kitilt mindenkit, hogy neki jó legyen. Családbarát stadiont építtetett, csak épp nézője nincsen a csapatának. Én személy szerint sajnálom ami ott megy, mert hosszú évek óta szimpatizálok a csapattal, de amit Hemi és az aktuális edzők művelnek az kritikán aluli. Az állandó koncepció nélküli elrontott igazolások, a feleslegesen idehozott gagyi afrikai játékosok, a hazai szinten minőséget képviselő játékosok elherdálása (az nb1 egyik ha nem a legjobb védőjét csak úgy elengedni/elzavarni, no comment), full gagyi játékosok idehozása (Testardi és Mancini edző fia) és így tovább.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 5., csütörtök 23:22

Most mi van ezzel a monizzal? Meg az orvosokkal? Ki mit tud? Igaz hogy tudott róla vagy csak a szokásos magyarféle másra mutogatás van mögötte?

Ezek szemét dolgok. mi az igazság?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 5., csütörtök 17:56

A Fradival egyébként finoman fogalmazva sem jó viszonyban lévő index vélemény szerint is egyértelműen tizi:
Az utolsó percben aztán Kassai sporttárs megmutatta, miért nem látják már szívesen Európa több stadionjában. Böde lépett ki, Litauszki csúszott be, a tv-s lassításokon jól látszott, hogy az újpesti védő labdát nem ért, de Böde lábát igen. Kassai ennek ellenére nagyvonalúan szögletet ítélt. Még az is belefér ebbe, hogy apróbb tévedés volt, de egy ilyen kupameccsen, amikor akár egy gól dönthetne, ezt inkább óriási tévedésnek neveznénk. Az volt, mert egyetlen gól döntött
Egyébként volt még egy pár nevetséges ítélete pld amikor az egyik lila kifejelte Levi kezéből a labdát vagy amikor kabát lefejelte Jovanovicot és semmi,de Eisi írásbeli figyelmeztetést kapott! :lol:
És még ő szól be a játékosoknak nagypofájúan... :cens:

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. december 5., csütörtök 16:20

besteve7 írta: Hát nem tudom, de a visszajátszásokból úgy tűnt, hogy bár ketten is szorongatták, de az a fura nevü védő a labdát pöcköli el, ezért ítélt szögletet is.
A érdekes volt azt látni, hogy magyar viszonylatban mennyire tankfelépítésű Böde, 1vs1 ben egyszer nem tudták elvenni tőle a labdát, de volt, hogy 3-4 emberen közül is kibogozta. Aztán a válogatottban egy labdát nem tud megtartani, csak lökdösődik.
Böde pöckölte tovább, a védő pedig elrúgta a lábát, szóval vagy kirúgás vagy tizenegyes :D
Egyébként Bödének semmi esze a focihoz. De rohadtul csipázom. :mrgreen:

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. december 5., csütörtök 16:17

BBarni írta:Szerintem az volt, Várhidi szerint is aki újpest szurkoló, sőt több újpest játékos szerint is! :)
Hát nem tudom, de a visszajátszásokból úgy tűnt, hogy bár ketten is szorongatták, de az a fura nevü védő a labdát pöcköli el, ezért ítélt szögletet is.
A érdekes volt azt látni, hogy magyar viszonylatban mennyire tankfelépítésű Böde, 1vs1 ben egyszer nem tudták elvenni tőle a labdát, de volt, hogy 3-4 emberen közül is kibogozta. Aztán a válogatottban egy labdát nem tud megtartani, csak lökdösődik.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 5., csütörtök 16:11

Szerintem az volt, Várhidi szerint is aki újpest szurkoló, sőt több újpest játékos szerint is! :)

besteve7

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. december 5., csütörtök 16:08

torjack írta:Azt mégse mondhatja az ember, hogy szimplán egy kalap sz@r volt a csapat :mrgreen:
De hát ha jelen esetben tényleg ez a valóság :mrgreen: . Bármennyire is rossz azt látni, hogy Mo-szág két legismertebb, talán legsikeresebb is, klubjai jelenleg szimpla középmezőny tagjai, sokkal jobb és közönség csalogatóbb lenne, ha ők harcolnának a dobogó valamely fokáért, de jelen esetben ettől messze állunk.
BBarni írta:Böde tizenegyesén kívül tényleg nem tévedett nagyot ez az arrogáns pöcs....

Hát ha az 11-s volt én rágom le Kassai ujjait :D

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 5., csütörtök 16:01

Böde tizenegyesén kívül tényleg nem tévedett nagyot ez az arrogáns pöcs....

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 5., csütörtök 15:51

Csak szerintem most abszolút felesleges, és értelmetlen is a bírózás, mert semmi égbekiáltó tévedése nem volt a fradi ellen, szerintem ilyen téren teljesen tiszta volt a meccs.
Azt mégse mondhatja az ember, hogy szimplán egy kalap sz@r volt a csapat :mrgreen:

besteve7

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. december 5., csütörtök 15:45

BBarni írta:Pezsgő volt utána kassainak? :)
torjack írta:Arról nem beszélve, hogy liláék ugyanúgy bíróznak. Csak ugye mindig a fradista a paraszt.
Csak szerintem most abszolút felesleges, és értelmetlen is a bírózás, mert semmi égbekiáltó tévedése nem volt a fradi ellen, szerintem ilyen téren teljesen tiszta volt a meccs.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 5., csütörtök 15:43

Ez természetes :mrgreen: :lol: :lol:
Az hát :D Kassainak meg dögöljön meg a lova. :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 5., csütörtök 15:29

torjack írta:
BBarni írta:Nem csak ezt mindig rákenik a Fradistákra pedig itt egy El Clásiconál olyan bírózások szoktak menni, hogy csak na... :lol:
Arról nem beszélve, hogy liláék ugyanúgy bíróznak. Csak ugye mindig a fradista a paraszt.
Ez természetes :mrgreen: :lol: :lol:

torjack

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 5., csütörtök 15:28

BBarni írta:Nem csak ezt mindig rákenik a Fradistákra pedig itt egy El Clásiconál olyan bírózások szoktak menni, hogy csak na... :lol:
Arról nem beszélve, hogy liláék ugyanúgy bíróznak. Csak ugye mindig a fradista a paraszt.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 5., csütörtök 14:29

Nem csak ezt mindig rákenik a Fradistákra pedig itt egy El Clásiconál olyan bírózások szoktak menni, hogy csak na... :lol:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 5., csütörtök 14:23

BBarni írta:Jah mert pld itt sose szokott bírózás lenni... :lol: :lol:
Hagyjuk már... :roll:
Ezen most ne kapd fel a vizet :D ... Most csak beugrottak a régi szép kolis időszakok :'(

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 5., csütörtök 14:08

Jah mert pld itt sose szokott bírózás lenni... :lol: :lol:
Hagyjuk már... :roll:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 5., csütörtök 14:06

BBarni írta:
messideco írta:Halkan súgom meg, hogy AZ ÚJPEST KIÜTTE A FRADIT A KUPÁBÓL B-) :salute:
Pezsgő volt utána kassainak? :)
Tipikus fradista :lol: :lol: :coffee:
Régen amikor még követtem ezt a valamit dózsás voltam. A lényeg, hogy középsulis voltam és az egész koliba ketten voltunk dózsások, de fradistával tömve volt... Amikor kikapott a fradi akkor attól zengett mindig a koli, hogy a szemét bíró és a többi és a többi... :mrgreen: :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 5., csütörtök 13:59

azért az sem semmi, hogy hrutka jani meg majka oltogatják egymást facebookon. :lol:
mehetne ez is trollfocira.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 5., csütörtök 13:35

messideco írta:Halkan súgom meg, hogy AZ ÚJPEST KIÜTTE A FRADIT A KUPÁBÓL B-) :salute:
Pezsgő volt utána kassainak? :)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 5., csütörtök 13:33

Halkan súgom meg, hogy AZ ÚJPEST KIÜTTE A FRADIT A KUPÁBÓL B-) :salute:
"And my heart will leave you never."

Vissza: