Szerintem csak mutogatás. Állandóan ez megy, ha valaki már elment, akkor ki merik nyitni a szájukat és újjal mutogatnak, még egyet belerúgnak a már elment emberekbe. Én kétlem, hogy Moniz tudott volna a dolgokról.R.M.C.F írta:Most mi van ezzel a monizzal? Meg az orvosokkal? Ki mit tud? Igaz hogy tudott róla vagy csak a szokásos magyarféle másra mutogatás van mögötte?
Mélyebben nem akarok belemenni a korábbi témába, de szerintem vannak csapatok akik MEGÉRDEMLIK, azaz van értelme a stadionjuk fejlesztésének, illetve néhol az újnak. A Fradi stadion ha jól tudom több éve szóba volt, Mo legnagyobb szurkolói bázisával rendelkező csapat. Ha lesz újra egy karakán edző és eredmények, lesznek újra nézők is ebben biztos vagyok. Továbbá még két csapatot emelnék ki: DVSC, DVTK. Előbbi hazai meccsein évekig közelebb volt a nézőszám a 10.000-hez mint mondjuk az öthöz. Folyamatos BL-EL résztvevők (még ha selejtezőkben is, de ne feledjük kétszer a csoportkör is megvolt!!), és az ellenfelek, uefa illetékesek "lelibalegelőzik" a mostani stadion (jogosan), kérdik hol lesz a meccs? mert ez edzőpályának is gagyi. Az állandó vándorlás (kölcsönstadion) helyett beruháztak egybe. A másik jó csapat akiknek meg fog telni a stadionja rendesen az a Diósgyőr. Előző hétvégén is 7000 drukker volt még úgy is, hogy az ultrák bojkottot hirdettek (mivel nem tetszik nekik, hogy mondvacsinált indokokkal kitiltottak pár zászlót, drapériát). Diósgyőri talán a legjobb magyar drukkerhad a legutóbbi pár évben amióta ez a fociszeretet megindult a városban. Ha jól tudom akkor a jelenlegi stadion egyik lelátója ("napos oldali") megmaradna és ahhoz lesz hozzátoldva a folytatás.
Szóval összegezve ennek a három csapatnak van értelme stadiont építeni!
Amit én nem értek, az az, hogyha igazak a hírek, akkor az MTK, Vasas páros is kapna valami felújításfélét. Kötve hiszem h a 200 fős mtk seregnek stadion járna. és ha jól tudom akkor a vasas meccseket is pár100an látogatják. oké, hogy nagy múltú klubokról beszélünk, de ezek ketten nem érdemelnek semmit sem. vagy legalábbis semmi nagy volumenű dolgot.
Továbbá ha jól tudom a Honvédnál is felmerültek a stadion-dolgok, amibe szerintem Hemi bá is beleadna. Viszont ennek sem látom értelmét. Évek óta megy a hadakozás Hemi és a nézők között. Korábban közel 5.000-en is voltak Honvéd meccseken (eredménytől függetlenül), viszont amióta Hemi agya elszállt azóta nulla ami ott megy. Kitilt mindenkit, hogy neki jó legyen. Családbarát stadiont építtetett, csak épp nézője nincsen a csapatának. Én személy szerint sajnálom ami ott megy, mert hosszú évek óta szimpatizálok a csapattal, de amit Hemi és az aktuális edzők művelnek az kritikán aluli. Az állandó koncepció nélküli elrontott igazolások, a feleslegesen idehozott gagyi afrikai játékosok, a hazai szinten minőséget képviselő játékosok elherdálása (az nb1 egyik ha nem a legjobb védőjét csak úgy elengedni/elzavarni, no comment), full gagyi játékosok idehozása (Testardi és Mancini edző fia) és így tovább.