Persze, ezt nehéz vitatni, nekem sem a szélen nyújtott teljesítménye hiányzik, de egyébként ott is voltak jobb meccsei. Ennek ellenére igazi minőséget csak a kpn képviselt.Onnantol hogy Carlo megtalálta a neki valo posztot,szerintem is.De szèlsonek mondhat bárki bármit,agyatlan kutyauto volt.
Erről meg szó nincs, emlékszek én nagyon sok baromságára, nem sok játékos okozott annyiszor idegösszeroppanást számomra, mint ő.Èrtem èn a csak a szèpre emlèkezem èletèrzèst,de sokszor borult nálam a bili mikor random nyomta a baromságait a rosszabbnál rosszabb megoldásaival.
Viszont mentségére szólhat az is, hogy nyilván nagyobb arányban hibázik egy olyan játékos, aki olyan sokat próbálkozik, mint ő.
Ennél jobban meg nem lehet megfogalmazni a lényeget. Nyilván egy Di Maria után ugyanúgy lesz élet a Realnál, és nem is aggódtam különösebben a távozása miatt, de idehoztak egy Jamest, akinek semmi köze nincs a posztjához és az erősségei is teljesen mások, ráadásul muszáj játszatni is. Azóta is szívjuk DM távozását, azóta sincs középpályánk.Hiaba nem potolhatatlan, ha a vezetosegunk keptelen potolni ;)
ő lehet a kulcs, de amég a nevek játszanak, addig baszhatjuk mi is, meg a srác is.ott a kovács gyerek, használni kéne