ez nem feltétlenül western kategória, úgyhogy ne arra várjKomoly? Nemár. Remélem csak a te ízléseddel van baj Régóta várok már egy új, ütős westernre, remélem nem lesz csalódás.
sztem közelebb van egy sherlock holmes vagy egyéb detektív filmhez
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 13:21
ez nem feltétlenül western kategória, úgyhogy ne arra várjKomoly? Nemár. Remélem csak a te ízléseddel van baj Régóta várok már egy új, ütős westernre, remélem nem lesz csalódás.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 13:20
Hátvéd? Ebben mi nem érthető? De, akkor tovább szűkítem: LinebackerMike írta:az mi?Remy írta:Volt NFL-hátvéd
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 3., vasárnap 13:15
Komoly? Nemár. Remélem csak a te ízléseddel van baj Régóta várok már egy új, ütős westernre, remélem nem lesz csalódás.nmate írta:Csalódás: Avengers 2, The Hateful Eight.
az mi?Remy írta:Volt NFL-hátvéd
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2016. január 3., vasárnap 12:51
Én alapvetően a komolyabb filmeket szeretem, de amikor már a komolyság az élvezhetőség rovására megy, na azt nem. Pont ezért jött be nagyon ez a film.Remy írta:Néhány ismerősöm olvasta a könyvet és szerintük teljesen jól adaptálták a történetet, szóval a könyv is vicces. Amúgy meg értelmetlen lett volna komolykodni, arra ott volt a Gravitáció meg az Interstellar.Matt009 írta: Viszont a film egy könyv adaptáció, és ha ilyen volt a könyv, akkor a filmnek is valamennyire hasonlítania kellett rá. Összességében szerintem nem volt rossz döntés a filmet ilyenre csinálni, szerintem ebből csak rosszabb film lehetett volna még akkor is, ha 1-2 helyen realisztikusabb lett volna.
Mondjuk vicces. Ha komolykodnak, akkor az a baj, ha poénkodnak, akkor meg az. Sose jó. És mondjuk egy adaptációnál felhozni ezt hibának, az kissé fura, mert ez nem a film hibája, hanem a nézőé, hogy olyat várt el tőle, amit soha nem kaphatna meg.
Van pár, amit még nem láttam (Hateful Eight, Revenant, Bíborhegy, Macbeth, Legenda, Fekete Mise, Kémek hídja, Joy), amikből valószínű lesz pár a top 10-ben.messideco írta:A tavaly látott filmekről senki sem ír? Legjobb, legrosszabb, pozitív, negatív csalódás, mennyi az annyi stb
Bocs!Uhh Matt ez a Martianos szösszenet nyugodtan tehetted volna spoilerbe. Köszi szépen.
HozzászólásSzerző: füst » 2016. január 3., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 12:26
Néhány ismerősöm olvasta a könyvet és szerintük teljesen jól adaptálták a történetet, szóval a könyv is vicces. Amúgy meg értelmetlen lett volna komolykodni, arra ott volt a Gravitáció meg az Interstellar.Matt009 írta: Viszont a film egy könyv adaptáció, és ha ilyen volt a könyv, akkor a filmnek is valamennyire hasonlítania kellett rá. Összességében szerintem nem volt rossz döntés a filmet ilyenre csinálni, szerintem ebből csak rosszabb film lehetett volna még akkor is, ha 1-2 helyen realisztikusabb lett volna.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2016. január 3., vasárnap 12:16
Nekem a film például tetszett.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont azért, mert nem hősöket akart csinálni a törvénytelen gyilkolászást elkövető CIA-sokból, és nem ruházta fel őket nemes indokokkal, hanem szimpla már-már nemtelen bosszú lett belőle. Nem volt cukormáz, pusztán a rideg, egyszerű sztori.Norbii írta:Mindazonáltal mint kiderült. A film vége a forgatókönyvnek nem ez volt. del toro, a csaj meg a rendező 2 óra alatt megbeszélte, hogy más lesz a vége. Talán ez is közrejátszhatott hogy (szerintem) pocsék lett. Ill nem tartottam reálisnak se a filmet. mondjuk a hágai nemzetközi bíróság előtt mit ér egy papir hogy "mindent jogszerűen csináltunk". hát nem sokat. Mintha két betörő aláiratná egymással, hogy mi nem törtünk be sehova.
Persze azért nekileselkedek újra a filmnek, úgy sincs mit csinálnom.
És milyen jól tették, hogy fogyasztható filmet raktak össze. A Gravitáció hasonló film volt, de én kegyetlenül szenvedtem rajta, mert semmit nem tettek a fogyaszthatóság érdekében, és szerintem az a film pont ezért gyengére sikerült.Ja hát azzal nem is volt gond. A gond inkább az volt hogy nem éreztem hogy valóban meg kéne menteni a főszereplőt. Több hangsúlyt is fektethettek volna a a lelki válságára amit átélhetett egy ilyen szituációban. Cserébe egy teljesen lelketlen és elpoénkodott jelenet sort kaptunk. Ugyan ez volt jellemző a földön történtekre, csak ott sokkal jobban zavart és ment át teljesen random katasztrófa filmbe ahol az okosok próbálják megoldani a helyzetet. Egy ténylegesen remek filmet kilehetett volna hozni belőle de persze nem. Inkább rámentek arra hogy minél jobban fogyasztható legyen a film.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 10:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 3., vasárnap 9:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 3., vasárnap 9:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 3., vasárnap 8:50
Nem. Senki.messideco írta:A tavaly látott filmekről senki sem ír? Legjobb, legrosszabb, pozitív, negatív csalódás, mennyi az annyi stb?
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. január 3., vasárnap 3:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 2., szombat 13:47
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 2., szombat 12:43
HozzászólásSzerző: Faust » 2016. január 2., szombat 11:59
Nem feltétlenül, de nem hiszem hogy dokumentumfilmes mélységekbe kellett volna merülnie a dolgoknak. Btw PONT arról szól, hogy mi történik a háttérben. Hogy az ember európaiként nem érzi ennek a súlyát azt meg tudom érteni, mindazonáltal nekem teljesen átjött az egész.Leírás alapján arra számítottam hogy egy durván badass kartel hálózatot fogok látni és jobban beleláthatunk hogy mi is folyik komolyabb szinten a háttérben de nem volt súlya az egésznek. V ezzel csak én vagyok így?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 2., szombat 9:49
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 2., szombat 1:54
Ja hát azzal nem is volt gond. A gond inkább az volt hogy nem éreztem hogy valóban meg kéne menteni a főszereplőt. Több hangsúlyt is fektethettek volna a a lelki válságára amit átélhetett egy ilyen szituációban. Cserébe egy teljesen lelketlen és elpoénkodott jelenet sort kaptunk. Ugyan ez volt jellemző a földön történtekre, csak ott sokkal jobban zavart és ment át teljesen random katasztrófa filmbe ahol az okosok próbálják megoldani a helyzetet. Egy ténylegesen remek filmet kilehetett volna hozni belőle de persze nem. Inkább rámentek arra hogy minél jobban fogyasztható legyen a film.danianevem írta: A Mentőexpedició alapját adó könyvet a NASA-s tagok is elismerik, mondván piszkosul realisztikusan van végigvezetve. A könyvben lévő sok magyarázatot kivették, hogy gördülékenyebb legyen a film, de az alap attól még teljesen jó. A Sicarionál nem tudom, mit tartasz komolytalannak.
HozzászólásSzerző: Faust » 2016. január 2., szombat 1:34
Függetlenül attól, hogy tetszik-e az embernek a Sicario vagy sem, de mi az hogy nem komoly film?Nekem mind a kettővel az volt a bajom hogy próbált komoly lenni, de amúgy nem az.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. január 1., péntek 22:11
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem