Megy a meccs!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
5526 métert futott Karim, Khedira 5353, Illarra 5971, CR 4456.
Bale jönni fog, szerintem is Benzema helyett, aki jól játszik, és nem elfogultságból írom.
Bale jönni fog, szerintem is Benzema helyett, aki jól játszik, és nem elfogultságból írom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
szerintem Benzema jól játszik.
Ma nekem tetszik.
Bár nem veszélyes kapura, de jól tarja meg a lasztit, általában jó helyre is teszi.
Ma nekem tetszik.
Bár nem veszélyes kapura, de jól tarja meg a lasztit, általában jó helyre is teszi.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Benzema követi még a wcre is Pirlot. Sokat melózik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mentamas 2013. október 23., szerda 21:38-kor.
- Galacticos
egyébként nem tudom mit vártatok.
én egyáltalán nem vagyok meglepődve.
ez a juventus évek óta együtt van, évek óta ugyanaz az edző, ugyanaz a felfogás.
és ott ahol a legerősebbek mi ott vagyunk jelenleg még a leggyengébbek -igen még mert ha összeszokik isco-modric meg illarra vagy ha xabi felépül akkor khediát egyre kevesebbet látjuk majd- és még ígyis vezetünk. és a juventus azon kívül hogy távolról vaktába lövöldöznek -hány jó lövésük volt egy?- azon kívül az ég világon semmiben sem jobbak, a kp-n több párharcot nyernek egy vadbarom vidallal.
céerrel vezetünk, cr miatt vezetünk. de tavasszal sokkal jobbak leszünk, sokkal inkább összefog állni ez a csapat, és egymásra fog hangolódni carloval, ellenben ez a juve stagnál, ők tavasszal sem lesznek jobbak egy fikarcnyival sem.
benzema is ma egyébként jól játszik, szépen, csendben de jól, sokszor nagyon jól tartja meg a labdát. volt egy szép esernyője pirloval szemben.
én egyáltalán nem vagyok meglepődve.
ez a juventus évek óta együtt van, évek óta ugyanaz az edző, ugyanaz a felfogás.
és ott ahol a legerősebbek mi ott vagyunk jelenleg még a leggyengébbek -igen még mert ha összeszokik isco-modric meg illarra vagy ha xabi felépül akkor khediát egyre kevesebbet látjuk majd- és még ígyis vezetünk. és a juventus azon kívül hogy távolról vaktába lövöldöznek -hány jó lövésük volt egy?- azon kívül az ég világon semmiben sem jobbak, a kp-n több párharcot nyernek egy vadbarom vidallal.
céerrel vezetünk, cr miatt vezetünk. de tavasszal sokkal jobbak leszünk, sokkal inkább összefog állni ez a csapat, és egymásra fog hangolódni carloval, ellenben ez a juve stagnál, ők tavasszal sem lesznek jobbak egy fikarcnyival sem.
benzema is ma egyébként jól játszik, szépen, csendben de jól, sokszor nagyon jól tartja meg a labdát. volt egy szép esernyője pirloval szemben.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Benzema - Bale, Carvajal - Arbeloa, Lopez - Casillas... következő meccsen ennyit változtatnék, ahogy elnézem tökmindegy van e elől valaki vagy nincs...
Juve elfáradt nagyon, erősen kezdtek, szerintem a második félidőben szétfutjuk őket.
Juve elfáradt nagyon, erősen kezdtek, szerintem a második félidőben szétfutjuk őket.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Jól láttam h Vidal egy sárgával a "zsebében" izomból achillesen rúgta Marcit?
Mert akkor jön egy sörrel a sporinak.
Mert akkor jön egy sörrel a sporinak.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
juve jó csapat..a kp-n sokan vannak, jók és tudja az összes mit kell csinálnia. nálunk nincs meg mindegyik.. ugyanakkor van egy ronaldonk
pogba jó, hasonlóak az elmozgásai mint a hercegéi, csak az övéinek értelme is van
pogba jó, hasonlóak az elmozgásai mint a hercegéi, csak az övéinek értelme is van
Nem illik.
- ___Samy___
azért a félidő második felére eléggé ráérzett a csapat, hogy mi kell ez ellen a juve ellen
cr meg egy kibaszott állat, nem állítja meg senki és semmi
cr meg egy kibaszott állat, nem állítja meg senki és semmi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
http://www.nonstoptv.eu/sport-/sport-kozvetites1-/ én itt nézem, a minőség nem a legjobb de legalább nem akadozik és magyar
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Szerk: találtam egy közvetlen linket: acestream://d293c82146aa6c2904e45ff305ae0f38dc5b329dVictor írta:valaki kérem adjon linket félidőben, mindent átnéztem, de sehol nem találok rendeset.
torrentstream/acestreames. ha nincs progid hozzá töltsd le innen:http://www.wiziwig.tv/softwareitem.php?softwareid=28
alul vannak a linkek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2013. október 23., szerda 21:38-kor.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Labdat alig kap...Lacsy írta:Benzemánál volt már labda?
Ronaldo es Marcelo ma megonzobb, mint altalaban.
Merci Zizou!
-
Szerencsére a Juve is lenyugodott az utolsó negyed órára. Addig csak kerestük a labdát, meg morzsoltuk a rózsafüzért, hogy ne kapjunk gólt. Annyi azért nincs bennünk, hogy felül is kerekedjünk netán kialakítsunk néhány kidolgozott helyzetet. A védekezés igazi szervezettséget sugall, mindegyikük tudja mikor ki merre van vagy legalábbis kéne lennie.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
http://lonials.blogspot.com.es/#www.rojadirecta.meVictor írta:valaki kérem adjon linket félidőben, mindent átnéztem, de sehol nem találok rendeset.
Nem HD, de megy rendesen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
25. perctől nézema meccset. Ez a juve mint fing a ködben...
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
valaki kérem adjon linket félidőben, mindent átnéztem, de sehol nem találok rendeset.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Iker a mai teljesítményével igencsak mélyíti a sírját...
Mondjuk egyelőre a csapat sem jó, nem értem mi ez a lagymatagság...
Mondjuk egyelőre a csapat sem jó, nem értem mi ez a lagymatagság...
-
- Kedvenc játékosaid: David Silva, Neymar, el Shaarawy, Eden Hazard, Pogba, Veratti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,
Benzemánál volt már labda?
A labda megfogása két kézzel mióta tartozik top teljesítmények közé? Alap dolog. Ennek bemelegítés nélkül is menni kellene.Remy írta:Biztos az ő hibája. Alig játszik, de legyen toppon.