BBarni írta:Akinek élő szerződése van nem nagyon fog tudni elmenni! Egyedül Leo az aki nagyon ragaszkodik Monizhoz, szinte apjaként tekint rá, ő lehet, hogy távozik télen...igazából nem nagy kár érte!
nagyon jól indult, élmény volt nézni a játékát, de folyamatosan szétrúgták, ami miatt Moniz ki is kelt magából elég sokszor - jogosan, de sajnos jött a "győri hentes" és a kihagyás. Kétlem, hogy azt a szintet újra el tudná érni. Kár érte.
Csapataink fele egyből a 2.körben indul, ha jól tudom csak a 3. hely és a kupa miatti csapat megy első körbe (utóbbinál vannak kitételek, ha a győztes már BL-es akkor más eset lép fel).
Remélem most nem fogja azt mondani Bognár Gyurika, hogy "Én megmondtam!"
Csak azt nem értem,hogy az Akeem esetig minden frankón ment (amit a néző látott), egyedül a DVSC-Vidi párostól kaptak ki, akiktől ki lehet kapni, utána pedig megtört az egész csapat és az edző is (egyik tudatlan riporter az egyik meccs végén rákérdezett az akeem esetre, és Moniz el is ment onnan).
Viszont Gomes sem egy húú de extra edző, bár állítólag Fehérváron sincsen minden rendben: edző mondta hogy sokan nem tesznek meg mindent a győzelemért (bár lehet ez csak a duma kifelé). Sousa volt az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb edzője az Nb1-ben. Nagyon sajnáltam, hogy elment. Amolyan Mourinhos taktikával bejuttatta a Vidit a csoportkörbe, és ott is mondhatni szépen helytálltak. viszont ez a Gomes hozzá képest... eléggé nézhetetlen sokszor a Vidi játéka, míg Sousánál azért volt több jó meccsük is, ami szép játékkal is társult.