Nagyon szubjektíven közelíted meg a témát. Zidane-nál felhozod negatívnak, hogy még csak a Castillanál van, de Guardiolat meg jó választásnak tartod, mert 4-5 évvel hamarabb kezdte a szakmát? Nekem nem áll össze a kép. Guardiola is csak a Barca B-t irányította a felnőtt csapat előtt. Ráadásul Ő 2. edző sem volt, Zidane volt Carlo mellett. Ez a 2. éve a Castillánál és egyelőre úgy néz ki, hogy jó munkát végez, mert alakított a kiesett kereten és több mint valószínű, hogy vissza is jutnak. Nem azt akarom mondani, hogy minden szempontból Ő a tökéletes ember a padra, de semmivel sem nagyobb kockázat, mint annó Guardiola. Ő bejött, Zidane miért ne jöhetne be?Matt009 írta:Miért a Castillánál azt tanulja, hogyan kell a felnőtt Realt irányítani? Szerintem a Castillánál végzett munka sokkal inkább hasonlít egy kis csapat munkájához, úgyhogy nem látom ebből a szempontból a különbséget. Semmi előnye nincs a Castillás állásának egy bármilyen elsőosztályú klubbal szemben, hacsak a kisebb nyomást, nagyobb hibázási szabadságot nem tekintjük annak. Szerintem abszolút nem nagy kihívás egy csikócsapatot félamatör harmadosztályú csapatok ellen vezényelni. Szárnypróbálgatásra jó, saját edzésmódszer felépítésére, kialakítására jó, de többre nem.
Edző és vezetőség
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Pad'em
Zidane kell. Számomra egyértelmű. December elején kinn voltam egy Castilla meccsen, az ifik két passzából látszódott hogy Zidane edzői felfogása, szemlélete az aminek jellemeznie kell a Real Madridot. Kombinativ játék, kicsiben, járatva a labdát, a meccsen összesen ha volt 3 beivelés sokat mondok. Látszott rajtuk hogy nem ad hoc vezetik a támadasokat (mint pl a nagy csapat), hanem tudatosan, latinos focit játszva. Amit kötelessége lenne egy Real Madridnak képviselnie, utolsó mohikánként is akár. Benitez pont az ellenkezője, első bajnoki óta kvázi látni, hogy ennek semmi értelme. Egy ilyen zs kategóriás gyenge Mourinho klónt hogy gondolhatott ki Perez Ancelotti után, nagyon szomorú.
Visszatérve a Castillára, járatták a labdát, kicsiben próbálkoztak, letámadtak, egyszerűen felüdülés volt nézni ezt a mentalitást és játékot. Nem vagyok képben annyira a Castilla viszonyaival, de igy élőben lejött hogy Zidane nagyon jó pedagógus, hihetetlen respectje van, felnéznek rá. Ő neki a tanácsait még Ronaldo is nagy eséllyel megfogadná. Benitezt épp hogy nem pofozza fel az adott játékos akinek épp dirigálja a fasságait. A keretünk brutális. Csak a jó szemlélet kell, és a foci történelem egyik legpengésebb támadója biztos nem benitezi meg mourinhoi biztonsági focira tanitaná a csapatát. Pláne nem hiszem hogy 4-1-5-ös felállásban küldené fel a pályára a csapatot mint a látnoki Rafa folyton, amikor Kroos Modric Isco James Kovacic középpálya áll a rendelkezésére. Messze a legtechnikásabb kp a mienk. Nincs veszteni valónk, ennél ami most van kizárt dolog hogy rosszabb legyen. Én dobnám is akár ezt az évet, a Barca nagyon fut, a bajnokságot kizártnak tartom. A Blben a 4ig megint simán el kell menni, ott meg már bármi lehet. Zizounak időt kell adni, nyáron okosan vásároljunk hiány posztra, aztán akár ki is zárhatnak minket a picsába a transzfer időszakból. Annyitól tartok azért hogy a BBC Zidane-nak is nagy falat lesz (főleg az a semmirekellő gyöklassú Bale), valakit pedig kikell szedni onnan, vagy pedig elzavarni a középpályánkat és venni két pitbullt mögéjük. Szerintem ilyen jellegű világklasszis nincs a piacon + ott van a fentiek során kifejtett felfogás amit a Királyi Gárdának képviselnie illene, és ahhoz egy zsivány pengés középpálya fekszik, és nem egy brusztolós, kontrákból élő csapat.
Van amugy a Castillaban egy brutál tehetséges btb középpályás, élőben figyeltük, nagyon hasonlított a játéka Verratiéra. Középpálya közepén zakatolt föl le megállás nélkül, ragadt hozzá a labda, technikásnak, kreatívnak tűnt, remekül szerelt. Nagyon nagy zsugákat tolt. Aleix Febas, figyelni kéne rá. A másik Odegaard, keveset volt játékban, de amikor irányított csak bámultunk. Rengeteget kell fejlődnie, de hát van ideje. Nagyon szép lehet a jövő, csak Pereznek legyen esze oda adni Zidane-nak a karmesteri pálcát. Nagyon reménykedem, hogy nem első regnálása kori ámokfutás lesz megint a vége az egésznek.
Szóval legyen Zidane a mi Pep-ünk por favor!
Visszatérve a Castillára, járatták a labdát, kicsiben próbálkoztak, letámadtak, egyszerűen felüdülés volt nézni ezt a mentalitást és játékot. Nem vagyok képben annyira a Castilla viszonyaival, de igy élőben lejött hogy Zidane nagyon jó pedagógus, hihetetlen respectje van, felnéznek rá. Ő neki a tanácsait még Ronaldo is nagy eséllyel megfogadná. Benitezt épp hogy nem pofozza fel az adott játékos akinek épp dirigálja a fasságait. A keretünk brutális. Csak a jó szemlélet kell, és a foci történelem egyik legpengésebb támadója biztos nem benitezi meg mourinhoi biztonsági focira tanitaná a csapatát. Pláne nem hiszem hogy 4-1-5-ös felállásban küldené fel a pályára a csapatot mint a látnoki Rafa folyton, amikor Kroos Modric Isco James Kovacic középpálya áll a rendelkezésére. Messze a legtechnikásabb kp a mienk. Nincs veszteni valónk, ennél ami most van kizárt dolog hogy rosszabb legyen. Én dobnám is akár ezt az évet, a Barca nagyon fut, a bajnokságot kizártnak tartom. A Blben a 4ig megint simán el kell menni, ott meg már bármi lehet. Zizounak időt kell adni, nyáron okosan vásároljunk hiány posztra, aztán akár ki is zárhatnak minket a picsába a transzfer időszakból. Annyitól tartok azért hogy a BBC Zidane-nak is nagy falat lesz (főleg az a semmirekellő gyöklassú Bale), valakit pedig kikell szedni onnan, vagy pedig elzavarni a középpályánkat és venni két pitbullt mögéjük. Szerintem ilyen jellegű világklasszis nincs a piacon + ott van a fentiek során kifejtett felfogás amit a Királyi Gárdának képviselnie illene, és ahhoz egy zsivány pengés középpálya fekszik, és nem egy brusztolós, kontrákból élő csapat.
Van amugy a Castillaban egy brutál tehetséges btb középpályás, élőben figyeltük, nagyon hasonlított a játéka Verratiéra. Középpálya közepén zakatolt föl le megállás nélkül, ragadt hozzá a labda, technikásnak, kreatívnak tűnt, remekül szerelt. Nagyon nagy zsugákat tolt. Aleix Febas, figyelni kéne rá. A másik Odegaard, keveset volt játékban, de amikor irányított csak bámultunk. Rengeteget kell fejlődnie, de hát van ideje. Nagyon szép lehet a jövő, csak Pereznek legyen esze oda adni Zidane-nak a karmesteri pálcát. Nagyon reménykedem, hogy nem első regnálása kori ámokfutás lesz megint a vége az egésznek.
Szóval legyen Zidane a mi Pep-ünk por favor!
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Miért a Castillánál azt tanulja, hogyan kell a felnőtt Realt irányítani? Szerintem a Castillánál végzett munka sokkal inkább hasonlít egy kis csapat munkájához, úgyhogy nem látom ebből a szempontból a különbséget. Semmi előnye nincs a Castillás állásának egy bármilyen elsőosztályú klubbal szemben, hacsak a kisebb nyomást, nagyobb hibázási szabadságot nem tekintjük annak. Szerintem abszolút nem nagy kihívás egy csikócsapatot félamatör harmadosztályú csapatok ellen vezényelni. Szárnypróbálgatásra jó, saját edzésmódszer felépítésére, kialakítására jó, de többre nem.De ég és föld a két dolog. Elküldhetnéd egy kiscsapathoz, az ottani feltételek egy másfajta munkát igényelnek, mint egy Real Madrid (vagy Barca, MU, City, stb) irányítása. Nyilván kell egy alap, de azt azért ő már megtanulhatta, hiszen világklasszis szinten űzte a sportot. Egy legenda, aki ráadásul dolgozott neves edzőkkel. Carlo mellett meg a kispadra is leült segítőnek. Minket nem felfuttatni kell, mint ahogy tette azt Pellegrini a Villarreallal vagy Simeone az Atleticoval. Teljesen más feltételek, szemléletmód, stb.
Az alap, amit meg megtanult, azt én nem nevezném komoly alapnak. A Realnál VDB-t leszámítva kutyaütő edzőkkel dolgozott, a francia válogatottat sem a szakma legjobbjai irányították, kitől tanult volna komoly dolgot? Én CA-t sem tartom sokra, úgyhogy szívből remélem, hogy mikor Zizou leül a padra, CA-nál szakmailag felkészültebb edző lesz, mert ha nem, akkor inkább le se üljön.
Néha egy-egy eseményből, reakcióból következtetéseket is le szoktam vonni, nemcsak statisztikákkal és hírekkel dobálózni.Ezt amúgy mikor mondta neked?
Perez visszatérte óta mindenféle mesterségesen kreált pozíciókat töltött be a klubnál, sokszor a pontos feladatát sem lehetett tudni. Ilyenekre nem lett volna ideje, ha az egyéb teendői teljesen lefoglalnák. Mióta leült CA mellé másodedzőnek a padra, azóta világos a feladata. De alapvetően CA csapatába sem volt létszükség, mert ott volt Paul Clement másodedzőnek. Ha jobban tetszik Perez füle, szeme és szája volt, amit később Hierro örökölt meg. Nem véletlen, hogy Mou nem tűrte meg Zidanet maga mellett. Ha pusztán csak tanulni akart volna, akkor Mou nem zavarta volna el annak idején.Zidane-nak komoly vállalkozása(i) van(nak), ott a négy gyerek és az egyéb felkérések. Biztos nem tud mit kezdeni magával.
De ez már nagyon off.
Még a végén rám sütitek, hogy Zidane ellenes vagyok, pedig abszolút all time kedvencem R9 mellett, és ha én dönthetnék, a szezon végéig ő irányítaná a csapatot. De vannak kétségeim vele szemben. És ha ugyanezzel a CV-vel állna előttem egy ember, csak nem Zidanenak hívnák, hát komolyan nem fordulna meg a fejemben, hogy a Real edzőjének tegyem meg még ideiglenesen sem. Előbb elvárnám, hogy másutt tegyen le valamit az asztalra, utána visszatérhetnénk a témára.
Őt a neve miatt akarjuk, és azért mert a jól csengő edzőnevek (Mou, CA, Heynckess, Capello, Simeone, Pep, Wenger, Hiddink, Klopp) már voltak itt, vagy semmi esély a szerepvállalásukra.
De amikor írtam ezt a hsz-t beugrott még egy név, akit én szívesen látnék itt, ő pedig nem más, mint Marcello Lippi. A Juvéval annak idején egész pofás focit rakott össze olasz csapat létére. A tekintély és a tapasztalat is megvan. Mentornak is tökéletes lenne, ha Zidane lehetne a másodedzője. 3-4 év múlva pedig simán átvehetné tőle Zidane a kettejük által közösen felépített együttest.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
a rosszullét kerülgetett, amikor a Hólyag szánalmas vergődését néztem a partvonal mellett, miközben folyamatosan rág valamit és az egyetlen utasítás, amit ki lehet venni nála, az amikor mutatja valakinek, hogy jöjjön közelebb, vagy feljebb, lejjebb, mittomén.
A középpályánkat agyonvágta, emiatt szenved a hátvédsor is, elöl meg az van, amit a játékosok egyéni kvalitásaiknak köszönhetően kihozunk.
Rúgjuk már ki a picsába, könyörgöm
A középpályánkat agyonvágta, emiatt szenved a hátvédsor is, elöl meg az van, amit a játékosok egyéni kvalitásaiknak köszönhetően kihozunk.
Rúgjuk már ki a picsába, könyörgöm
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt amúgy mikor mondta neked?Az sem véletlen, hogy a Castillánál komolyabb csapatot nem mert elvállalni.
De hogy érdemben is válaszoljak egy kicsit.övezzetek meg, de nekem Zizou edzősködése kicsit olyannak hat, hogy nem tud mit kezdeni magával, és jobb híján (talán kicsit Perez nyomására is) elkezdett edzősködni. Elnöknek még fiatal, a sportigazgatóság meg bizonyos szempontból kamu szakma, bizonyos szempontból pedig nem árt bizonyos edzői háttértudás hozzá, marad a másodedzői, edzői poszt.
Zidane-nak komoly vállalkozása(i) van(nak), ott a négy gyerek és az egyéb felkérések. Biztos nem tud mit kezdeni magával.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De ég és föld a két dolog. Elküldhetnéd egy kiscsapathoz, az ottani feltételek egy másfajta munkát igényelnek, mint egy Real Madrid (vagy Barca, MU, City, stb) irányítása. Nyilván kell egy alap, de azt azért ő már megtanulhatta, hiszen világklasszis szinten űzte a sportot. Egy legenda, aki ráadásul dolgozott neves edzőkkel. Carlo mellett meg a kispadra is leült segítőnek. Minket nem felfuttatni kell, mint ahogy tette azt Pellegrini a Villarreallal vagy Simeone az Atleticoval. Teljesen más feltételek, szemléletmód, stb.Matt009 írta:De jobb lenne, ha első osztályú csapatnál tanulná.
Benítez se hülye a szakmához, mégis gyengék vagyunk vele. Hiába taktikus meg minden, nem jó ide. Ide egy családapa kell, kis túlzással.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt hittem vetted az idézőjelet.2008-ban már két éve visszavonult. Az már nem friss. Bőven volt ideje átgondolni ezt a dolgot, és még akkor sem hajlott az edzőség felé.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
2008-ban már két éve visszavonult. Az már nem friss. Bőven volt ideje átgondolni ezt a dolgot, és még akkor sem hajlott az edzőség felé.Még "friss" visszavonuló volt, komolytalan nyilatkozatnak tekintem. Pláne, hogy vissza akarok térni, elnökként, egy nagy klubhoz?
Általában egy nyilatkozatból, sok mindent nem lehet leszűrni. Viszont mégsem nyomásra nyilatkozta, vagy sablondumának szánta, kellett ennek okának lennie. Vagy önmagát nem tartó megfelelő alkatnak az edzősködésre, vagy nem érdekelte igazán. Akármelyik ok az igaz, nem megnyugtató, még akkor sem, ha az utóbbi esetben revideálta a korábbi álláspontját.
Kövezzetek meg, de nekem Zizou edzősködése kicsit olyannak hat, hogy nem tud mit kezdeni magával, és jobb híján (talán kicsit Perez nyomására is) elkezdett edzősködni. Elnöknek még fiatal, a sportigazgatóság meg bizonyos szempontból kamu szakma, bizonyos szempontból pedig nem árt bizonyos edzői háttértudás hozzá, marad a másodedzői, edzői poszt.
Ettől függetlenül lehet, hogy ő lesz a tökéletes edző. Ha van valaki, akiben tudok hinni, akkor ő az. Biztos, hogy volt valamekkora szerepe a tizedik elhódításában, és egyértelműen jótékony hatással van a jelenléte a csapatra. Talán ő az egyetlen ember, akinek Perez szabad kezet adna. Csak nagyon kellene mellé egy olyan ember, aki a szakmát is tudja valamennyire, ugyanis a szakértelmével kapcsolatban erős kérdőjelek fogalmazódnak meg bennem. Az sem véletlen, hogy a Castillánál komolyabb csapatot nem mert elvállalni. Tanulja a szakmát az oké. De jobb lenne, ha első osztályú csapatnál tanulná.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Miért ne? Megbújik egy nagy csapatnál, mint utánpótlás edző. Belopja magát mindenki szívébe. Beférkőzik a legbensőbb körökbe is. Elhiteti, hogy majd ő lehet a nagy edző, stb, stb, aztán... BUMM! Lecsap Perezre és kipicsázza az elnöki székbőlRealista24 írta: Ez 2008-as nyilatkozat:
"Vissza akarok térni a labdarúgásba, egy igazán nagy klubnál szeretnék dolgozni" - jelentette ki Zidane a Canal+ tévécsatornának. "Nem akarok edző lenni, sokkal inkább igazgató vagy elnök" - tette hozzá a klasszis.
Még "friss" visszavonuló volt, komolytalan nyilatkozatnak tekintem. Pláne, hogy vissza akarok térni, elnökként, egy nagy klubhoz? Át sem gondolta szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez 2008-as nyilatkozat:Matt009 írta:
Nekem rémlik egy Zidane nyilatkozat a pályafutása végéről, amelyikben kijelentette, hogy nem akar edző lenni, nem passzol hozzá az a pálya. Azért maradt meg, mert nagyon szomorú voltam miatta, hiszen én őt akkoriban ideális jövendőbeli Real edzőnek képzeltem el.
Meg is lepődtem, amikor mégis felmerült a Mou-korszak alatt a későbbi edzősködésének a lehetősége.
Mindenesetre nem volt véletlen az a nyilatkozat, mint ahogy az sem, hogy kis túlzással a kortársaihoz képest 5-10 év lemaradásban van. Ettől még lehet jó edző lesz belőle, de más edzőjelölt azonnal leült volna egy Monaco padjára, de nem vacilált volna a Real kispadjának az elfogadásával.
"Vissza akarok térni a labdarúgásba, egy igazán nagy klubnál szeretnék dolgozni" - jelentette ki Zidane a Canal+ tévécsatornának. "Nem akarok edző lenni, sokkal inkább igazgató vagy elnök" - tette hozzá a klasszis.
Még "friss" visszavonuló volt, komolytalan nyilatkozatnak tekintem. Pláne, hogy vissza akarok térni, elnökként, egy nagy klubhoz? Át sem gondolta szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
Nekem rémlik egy Zidane nyilatkozat a pályafutása végéről, amelyikben kijelentette, hogy nem akar edző lenni, nem passzol hozzá az a pálya. Azért maradt meg, mert nagyon szomorú voltam miatta, hiszen én őt akkoriban ideális jövendőbeli Real edzőnek képzeltem el.hehe írta:minden ember más, zidane kifejezetten maga kérte, hogy ne kelljen még nagycsapatot elvállalni, hogy tudjon tanulni kicsiben. (biztos, hogy több csapat is kereste)Zidanenak is már a második csapatát kellene fogyasztania, mint a kopasz spanyolnak, de azért nem véletlen, hogy nem tart még ott.
biztos nem azért lett edző, mert nem volt épp más meló amúgy.
egyértelmű, hogy zidane-nak van kikövezve az út, kérdés, hogy mikor veszi át.
Meg is lepődtem, amikor mégis felmerült a Mou-korszak alatt a későbbi edzősködésének a lehetősége.
Mindenesetre nem volt véletlen az a nyilatkozat, mint ahogy az sem, hogy kis túlzással a kortársaihoz képest 5-10 év lemaradásban van. Ettől még lehet jó edző lesz belőle, de más edzőjelölt azonnal leült volna egy Monaco padjára, de nem vacilált volna a Real kispadjának az elfogadásával.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezen a szinten inkább pszichológusnak,tanárnak kell lenni,ezeket a sztárokat kezelni kell,egységbe verni,onnantól sínen van a dolog. Ha ugyanarra evez az edző és a jàtékosok,az már fél siker. Ha egységben vannak a játékosok és tudjàk mit kell játszani,tudják mit vár az edző,akkor siker van. Legjobb példa a Barca. Ugy jatszottak a futballt,hogy a nagymamam is ulhetett volna a padon.
Nalunk is meg van a tokeletes anyag,csupa vilagklasszis,minden poszton a legjobbak szinte (Marcelo bal,Carvajal jobb bekk poszton TOP,kozepen Ramosnak nincs parja a vilagon,KP-n vilagbajnok Kroos,ott van Modric,elol CR,mellette Benzema,akkor a vilag leggyorsabb lova futkoraszik elol,es akkor meg ott van Isco,James... Csak egy jo edzo kell,akire felneznek es kovetik ot. Zidane a megoldas.
Nalunk is meg van a tokeletes anyag,csupa vilagklasszis,minden poszton a legjobbak szinte (Marcelo bal,Carvajal jobb bekk poszton TOP,kozepen Ramosnak nincs parja a vilagon,KP-n vilagbajnok Kroos,ott van Modric,elol CR,mellette Benzema,akkor a vilag leggyorsabb lova futkoraszik elol,es akkor meg ott van Isco,James... Csak egy jo edzo kell,akire felneznek es kovetik ot. Zidane a megoldas.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Anthony írta:Igen, csak kérdés a spanyol 3-ad osztályban 18-21 éves fiatalokkal dolgozni elég tapasztalat-e egy RM irányításához? Tudom, ott volt Carlo mellett egy évig, az biztos sokat számít szerintem.
Plusz ugye Világ-és Európa-bajnok, BL-győztes, Aranylabdás, valaha volt egyik legjobb focista. Az se lesz hátrány. Tudja a dörgést, mert benne volt a lehető legmagasabb szinten.
Roby Carlos és Becks meg néha beugrik Cének megmutatni, hogy kell szabadrúgást lőni.Kerlon írta:Raúlt meg csak leültetném mellé sportigazgatónak. Guti meg pályaedző. Figo meg jöhet majd elnöknek.
Raúlt meg csak leültetném mellé sportigazgatónak. Guti meg pályaedző. Figo meg jöhet majd elnöknek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Zidane tökéletes edzője lesz a Real Madridnak.
kérdés mikor.
De én is mellette vagyok.Olyan ember kéne mint ő.
kérdés mikor.
De én is mellette vagyok.Olyan ember kéne mint ő.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pepnek milyen tapasztalata volt? Egy ilyen klubnál nem feltétlenül az kell, hogy hatalmas taktikus legyen valaki. Csak kövessék a játékosok, tiszteljék, elfogadják, mint főnök. Ilyen játékosállománnyal ez már hatalmas siker.Anthony írta:Igen, csak kérdés a spanyol 3-ad osztályban 18-21 éves fiatalokkal dolgozni elég tapasztalat-e egy RM irányításához? Tudom, ott volt Carlo mellett egy évig, az biztos sokat számít szerintem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Igen, csak kérdés a spanyol 3-ad osztályban 18-21 éves fiatalokkal dolgozni elég tapasztalat-e egy RM irányításához? Tudom, ott volt Carlo mellett egy évig, az biztos sokat számít szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Monaco és még egy francia kész szerződést rakott le neki. Szóval igen. De eleinte a hírek szerint menni akart, de Pérez külön kérte, hogy maradjon, és itt tanuljon, és végül így döntött.(biztos, hogy több csapat is kereste)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
minden ember más, zidane kifejezetten maga kérte, hogy ne kelljen még nagycsapatot elvállalni, hogy tudjon tanulni kicsiben. (biztos, hogy több csapat is kereste)Zidanenak is már a második csapatát kellene fogyasztania, mint a kopasz spanyolnak, de azért nem véletlen, hogy nem tart még ott.
biztos nem azért lett edző, mert nem volt épp más meló amúgy.
egyértelmű, hogy zidane-nak van kikövezve az út, kérdés, hogy mikor veszi át.