Fordítva gondolom. A kinevezése volt a kiábrándító hiba, mert lehetett rá számítani, hogy ez lesz. A menesztése már kétes értékű húzás lenne. Értelmes edzőt hozni ilyenkor nem lehet (most mondjuk egy Mourinho megdumálható lenne, de alapjáraton nem ez a helyzet, és Mourinhotól is isten mentsen meg minket), egy Lopez Caro-szerű edző pótléknak meg még kevesebb értelme lenne, mint Benitezzel végigtolni a szezont.Kerlon írta:Üdvözölték Benyót a helyiek
Amúgy vicc volt ma is, nem értem, hogy minek erőltetik. Perez elmehet a csába és nem azért, mert kinevezte, hanem azért, mert még ki sem rakta.
Amit meg hehe leírt, abban nagyon igaza van, én is hajlanék Zidane kinevezésére szigorúan a szezon végéig, de leginkább azért, mert veszítenivalónk nincs (és ezzel párhuzamosan Zidanenak sem lenne). 2016 nyarán tuti nem Zidanet ültetném le a padra Rafa helyére.
A Pep-es példa azért sántít, mert Pepnek van egy saját futballfilozófiája, amit ha törik, ha szakad keresztülvisz, és a sikerei a motiváción (és a jó csapatválasztáson kívül) annak köszönhető. Szerintem Zidanenak ez hiányzik, és ezért elég komoly kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy képes lenne-e arra, hogy első csapatos edzőként komoly dolgot tegyen le az asztalra. Pep és Zidane lényegében kortársak, Zidanenak is már a második csapatát kellene fogyasztania, mint a kopasz spanyolnak, de azért nem véletlen, hogy nem tart még ott.