Egyéb bajnokságok
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Egyéb bajnokságok (U21)
0 szerzett pont, 1-5-ös gólküli.
henderson,wickham,zaha,shelvey,rose,wisdom,mcearhan,ince...csak kapásból azok a nevek, akik premier league meccsekkel bírnak (némelyik nem is olyan kevéssel), vagy a championshipben full alapemberek ennyi idősen.
és komolyan utána sem néztem, hanem már a nevük is ismerős, nem is egyet láttam is játszani az első osztályban.
és akkor ezen a szinten ilyen nevekkel a fent leírt teljesítmény.
henderson,wickham,zaha,shelvey,rose,wisdom,mcearhan,ince...csak kapásból azok a nevek, akik premier league meccsekkel bírnak (némelyik nem is olyan kevéssel), vagy a championshipben full alapemberek ennyi idősen.
és komolyan utána sem néztem, hanem már a nevük is ismerős, nem is egyet láttam is játszani az első osztályban.
és akkor ezen a szinten ilyen nevekkel a fent leírt teljesítmény.
És még vannak olyanok, akik az angol futballt tartják erősnek... Nem lenne tele a PL bevándorlóval, akkor szerintem olasz szinten lennének mára...'shutterisland írta:újabb pofon az angol labdarúgásnak ez az u21-es torna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
újabb pofon az angol labdarúgásnak ez az u21-es torna.
- 'shutterisland
tymoshchuk zenit
bruno alves fener
babos nac breda
bruno alves fener
babos nac breda
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Thiago + Isco vs Germany
A spanyol fiúk következő meccse amúgy holnapután kerül megrendezésre, az ellenfél a holland együttes lesz.
A spanyol fiúk következő meccse amúgy holnapután kerül megrendezésre, az ellenfél a holland együttes lesz.
- Galacticos
a barca 1-0-ra játszik?Erti írta:ezt a dögunalmas alibiző 1-0ra játszó Barcelona stílust.
ez kb akkora fail mint mikor minket le bekkelőmadridoztak úgy hogy a bajnokságban 120gólt lőttünk.
egyébként montoyával az ég egy adta világon semmi probléma nem volt eddig a tornán.Erti írta:Tellot és Montoyat pedig miért nyomják ennyire?
tello na ő tényleg flop.
úristen.Erti írta:A Barcelonát támogató szervezetek már a spanyol szövetséget is pénzelik, hogy a saját játékukat és játékosaikat erőltessék
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
carvajalt mostmár nagyon megnézném főleg hogy montoya nekem eddig nem nagy durranás azon a poszton.
http://www.youtube.com/watch?v=0zQOv4Rxm1E
itt is bedobhatta volna párszor a huszast.
http://www.youtube.com/watch?v=0zQOv4Rxm1E
itt is bedobhatta volna párszor a huszast.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Figyelj már, annyira hasítanak a saját nevelések, meg annyian vannak, hogy nem férnek már el a lamasiában. Jövőre a Barca B-t más néven kellene elindítsák, és akkor pár éven belül egymást közt játszanák a BL döntőket annyira jók.Erti írta:Úgy néz ki, hogy a spanyol utánpótlás is átveszi ezt a dögunalmas alibiző 1-0ra játszó Barcelona stílust. Tellot és Montoyat pedig miért nyomják ennyire? Mindkettőnél van jobb a keretben.
A Barcelonát támogató szervezetek már a spanyol szövetséget is pénzelik, hogy a saját játékukat és játékosaikat erőltessék
Úgy néz ki, hogy a spanyol utánpótlás is átveszi ezt a dögunalmas alibiző 1-0ra játszó Barcelona stílust. Tellot és Montoyat pedig miért nyomják ennyire? Mindkettőnél van jobb a keretben.
A Barcelonát támogató szervezetek már a spanyol szövetséget is pénzelik, hogy a saját játékukat és játékosaikat erőltessék
Tuti lesznek cserék, hiszen biztos továbbjutó a spanyol válogatott. Max az a kérdés, hogy mennyire érdekli őket, hogy kivel kell a döntőért játszaniuk... Remélem Carvajalt is bedobja a mester, de Morata szerintem fix kezdő lesz.GT37 írta:A tökéletes csere.Kerlon írta:Morata tegnap győztes gólja.
A következő meccsen egyébként két poszton változtatnék az eddigiek fényében:
Rodrigo Morata
Tello Muniaín
Thiago játéka egyébként megint nagyon tetszett.
bocs a dupláért csak közbe nézegettem a tabellákat..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Amúgy én se értem azokat, akik már most leírják Moratat. Csak 20 éves... Jó a felépítése, gyors és mindkét lábát jól használja. Bőven fejlődhet ő még eleget.
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A tökéletes csere.Kerlon írta:Morata tegnap győztes gólja.
A következő meccsen egyébként két poszton változtatnék az eddigiek fényében:
Rodrigo Morata
Tello Muniaín
Thiago játéka egyébként megint nagyon tetszett.
K
K
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Moratának jövőre simán meg lehet adni az esélyt. És ezt az Illarramendi gyereket is figyelemmel kell követni. Isco meg baromi jó.
Montoya, Tello szélt ki kell cserélni mert kevés ---> Carvajal, Muniain
Montoya, Tello szélt ki kell cserélni mert kevés ---> Carvajal, Muniain
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Komolyan nem értem az embereket. Mi bajotok van Moratával? Még mindig csak 21 éves és nagyon ügyes srác. Ha megkapná a bizalmat akk sztem élne is vele. Annak idején a suhanc Higuaín mikor idejött rögtön megkapta a lehetőséget, pedig sokszor leakartam lőni amilyen balf*sz volt. Meg ezen is eldobom az agyam, hogy egy Sevilla/Valenciánál nem viszi többre. Hát pont ez a baj a nagy madridistákkal, hogy mindig vegyünk méreg drágán csatárt. Mert idén olyan sokat elértünk a dinamikus duónkkal. Jövőre meg kell adni Moratának az esélyt már csak azért is mert saját nevelés. Az ilyen Suarez Vámpír meg egyszer volt egy jó meccsen a Real ellen Lewandoskival hagyjatok már. Moratának meg vannak igen is a képességei, hogy egyszer a Real Madrid meghatározó embere legyen.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Azrt szerintem Morata amikor lehetősget kapott nem játszott olyan hő de gyengén.
A Castillában is jól játszott: 12 gól 5 gólpassz 18 meccsen.
Jesé meg 38 meccsen 22 gól és 12 gólpassz.
Úgy hogy szerintem ha végig a Castillában játszott volna Morata, most az lenne, hogy nem kell csatár Higu helyére, itt van nekünk Morata stb stb. De mivel ő össze vissza edzett itt is ott is, ezért nem ez van, és nem fogjuk megbecsülni.
A Castillában is jól játszott: 12 gól 5 gólpassz 18 meccsen.
Jesé meg 38 meccsen 22 gól és 12 gólpassz.
Úgy hogy szerintem ha végig a Castillában játszott volna Morata, most az lenne, hogy nem kell csatár Higu helyére, itt van nekünk Morata stb stb. De mivel ő össze vissza edzett itt is ott is, ezért nem ez van, és nem fogjuk megbecsülni.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Galacticos
isco ma nem játszott jól. na nem baj, majd a hollandok ellen szerdán.
megérdemelték a spanyolok, a németeknek szerintem kapura lövése se volt. thiago megint kiemelkedett a mezőnyből, és egyébként ha moratat most láttam volna először akkor csettintenék hogy ez igen, ez a srác ez.. de nem először láttam de most volt a legjobb. nem pattant el tőle labda, volt egy szép sarkazása, jó megindulásai, hátrament egyszer szerelni, nagyon jól nyomta most. remélem a hollandok ellen kezdeni fog.
megérdemelték a spanyolok, a németeknek szerintem kapura lövése se volt. thiago megint kiemelkedett a mezőnyből, és egyébként ha moratat most láttam volna először akkor csettintenék hogy ez igen, ez a srác ez.. de nem először láttam de most volt a legjobb. nem pattant el tőle labda, volt egy szép sarkazása, jó megindulásai, hátrament egyszer szerelni, nagyon jól nyomta most. remélem a hollandok ellen kezdeni fog.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pedig egyesek megmondták már, hogy Moratából semmi nem lesz, de bezzeg Isco, akinek van 1-2 év előnye az első osztályban (igaz gyengébb csapatban), ő a sztár, mert csinált 3 cselt a 20 évesek ellen...
Mindig ez van, akiről csak youtube videókat lát a nép, vagy max. 2-3 meccset, amikor pont jó volt, az a sztár, aki nálunk van és minden alkalommal látjuk, az meg mindig sz
Aztán persze még bármelyikükből bármi lehet.
Mindig ez van, akiről csak youtube videókat lát a nép, vagy max. 2-3 meccset, amikor pont jó volt, az a sztár, aki nálunk van és minden alkalommal látjuk, az meg mindig sz
Aztán persze még bármelyikükből bármi lehet.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Na lejött...
Nem akarom mondani, hogy megmondtam, de megmondtam
Hala Morata!!!
Nem akarom mondani, hogy megmondtam, de megmondtam
Hala Morata!!!
In vino veritas.