hehe tiltólistán van. heheheheferni írta:vótmá, lentebb a jujjujujujuju hehétőlSierra írta: VALÓTLANUL: Fekete kampányok az Orbán-rendszerben (Magyar Jeti Film)
szokásos minőség, kötelező anyag!
Politika
Re: Politika
vótmá, lentebb a jujjujujujuju hehétőlSierra írta: VALÓTLANUL: Fekete kampányok az Orbán-rendszerben (Magyar Jeti Film)
VALÓTLANUL: Fekete kampányok az Orbán-rendszerben (Magyar Jeti Film)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak olyan van. Ilyen szavakat meg légyszíves ne használj hogy koherens mert összezavarsz.Halfkey írta: Nem az emojik fontosak, hanem a koherens mondanivaló
Biztos van a fórumon akihez be tudsz iratkozni privát tréningre.
Nah de megfogadtam hogy a politika topiktól távol tartom magam, sajnos úgyis megtalál máshol is.
Nem az emojik fontosak, hanem a koherens mondanivaló
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Hagyján hogy magaddal beszélgetsz, de meleg cuccokat nézegetsz és linkelsz. a smiley nagyon fontos gyerekek el ne felejtsétek, így az okosok is értikhehetheoriginal írta:te megtetted helyettemHalfkey írta: Elfelejtettél átjelentkezni a két hsz között a kamu profilba.
mar megint magammal beszélgetek geci.
tedd le az italt már bazmeg.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
te megtetted helyettemHalfkey írta: Elfelejtettél átjelentkezni a két hsz között a kamu profilba.
mar megint magammal beszélgetek geci.
tedd le az italt már bazmeg.
thereisonly1ronaldo
holnap elkezdem en is.hehetheoriginal írta:elkedztem nézni, meleg cucc. nézzétek.
gondolom a 3 millió okosnak felesleges, nem ertik
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Elfelejtettél átjelentkezni a két hsz között a kamu profilba.
- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
-
Szerintem Közös többszörös(?) forgatás volt.ferni írta: Na ebből mi lesz...
Hala Madrid y nada más
- hehetheoriginal
Erdekes lesz, kivancsi vagyok ra, mit sikerul kihozni belole. Bar en Vonat az elmult 5 evben ha 2 videoban lattam, szoval nem tudok rola semmit kb., csak az uj "partjarol" hallottam, hogy van. Van?ferni írta: Na ebből mi lesz...
- h3x0r
Annak a partizanos adasnak nem az volt a celja, hogy beszelgessenek egy jot nehany temarol vagy hogy Puzser keszitsen Marcival egy interjut az eleterol meg a munkajarol, hanem kimondottan egy felkerdezesnek szantak. Ami vegul eleg gyengere sikerult, kerdes, hogy miert. Puzser nem keszult fel elegge a sok szaz oranyi anyagbol vagy csak a Partizannak nincsenek akkora mellelovesei (pl. a gyurcsanyos teman kivul), amiket tenyleg szamon lehetne kerni rajtuk.Gonzi írta: A partizanos szereplese tokeletesen bemutatta hogy egy 0 ujsagiro, 3 es fel orat kapott hogy az ujhullamos magyar media/kozelet egy fontos alakjaval beszelgessen, es papirbol felolvasott izzadtsagszagu kerdeseibol keptelen volt egy hasznos beszelgetest kialakitani. Az elso 10 percben a partizan nevvalasztason lovagolt, ahol a velemenyet megint hogy talalta? "A fel orszagnak gorcsbe randul a gyomra ettol a szotol" :DDD A csavo fomusirodoben az atv-n olyan remek musorokat keszitett, amiben ilyenekre szant 1 orat: "10 leghitvanyabb magyar teves" de nyilvan a partizan mint nevvalasztas gyuloletet szit. A maradek 3 ora 20 percben olyan fantasztikus es fontos dolgokat taglalt hogy miert van a partizanon majka, es ez milyen szint alatti. Csavokam a csillag szuletikes fintorgasainak koszonheti hogy barki is ismeri. Volt meg egy kis gyurcsanyozas ahol legalabb fel oraig nem birta felfogni a valaszt (mert gondolom a papirjan mas volt a kovetkezo kerdes, es reflektalni dolgokra, az mar nem megy)
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
bazze, irtam hogy a kedvenceit leszarom mert az izles kerdese, de attol meg nem mondhatja azt hogy xy a 4/4-es zeneben mufajteremto, mert nem igaz. Vagy hat mondhatja, te is mondhatod hogy lapos a fold, csak ezaltal valik valaki bohocca ugye. Ez a "kritikus" a foglalkozasom, barmilyen topikban mondhatok faszsagot utokartya a legnagyobb bullshit.hehetheoriginal írta: es ha ez a velemenye, mint kritikus?
neked is van, neki is van.
lapozzunk.
- hehetheoriginal
es ha ez a velemenye, mint kritikus?
lapozzunk.
lapozzunk.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Ezzel nagyon nem ertek egyet, mar eleve a musorai nem a "Kedvenc 50 Zenekarom" hanem "Az 50 legjobb zenekar" cimet viselik. De oke, ez lehet csak rugozas a nevadason, elfogadom.csababarca írta:
Kulturális kérdésekben a saját véleményét mondja, én még nem hallottam, hogy ez tény, és aki nem így gondja az hülye érvelést használt volna, pl a depeche mode esetében.
Zenevel es popkulturaval sokat foglalkozom, ezert lehet ez kivaltkepp erzekenyen erint.
Most azt tegyuk felre hogy a listaja olyan mint amit barmelyik tinedzser ossze tud allitani aki elolvasta a bravo magazint anno, ez mondjuk csak izles kerdese. De egyszeruen nem igazak az allitasai amit a mufajokrol, korszakokrol es ugy osszessegeben barmirol osszehord - es ezaltal validalja a listajat. Ahogy mondtam, pontosan annyira allja meg a helyet mint a Benzemas allitasa. Es szerintem ez baj, mert sokaknak o a forras meg szentiras. De ez mar inkabb a fogyasztoi oldalrol problematikus.
Illetve azt irtam hogy ertelmes ember erre "ne" bassza el az idejet... Remelem erzed a kulonbseget hogy nem a "nem" szot hasznaltam, tudom hogy rengeteg ertelmes ember fogyaszt ilyen kontentet, a felszolito mod azert mas mert szerintem nyilvan jobban jarna mindenki ha erre nem menne el az ideje, nem ad semmit. Nalam is becsuszik neha, nem alszenteskedek.
Valoszinuleg tul sok embertol hallottam vissza Puzser faszsagait, es ezert untam meg nagyon a csavot
- hehetheoriginal
Bazeg
Az eutanázia volt a tema.
Erre tessék mit csinaltatok ide.
Tragedia
Az eutanázia volt a tema.
Erre tessék mit csinaltatok ide.
Tragedia
thereisonly1ronaldo