Pfuu ez a Kubo tényleg zseniális volt tegnap.
Gyorsaság, harcosság és pokolian jó labdaérzékkel rendelkezik. Rég láttam ilyen jó belöbbölt passzokat. Ez nálunk elég nagy hiány mostanság. Talán Di Maria és a régi Özil tudott ilyet mint ez a Japán srác.
Jövőre még nem hoznám vissza, de mindenképp olyan csapatba raknám aki indul a nemzetközi porondon is. Sociedad esetleg Getafe. Viszont amit leszürtem a tegnapi meccsből, hogy akár már idén is beférne a kezdőbe... Lucas, Bale és Asensio sincs ezen a szinten.
Egyébként ügyes volt és sok Barcás kollega morgolódott, hogy megszerezte a Real, de erre nem feltétlen számítottam, hogy ennyire ügyes a srác. Kroos és Ramos is kapott ebből ízelíttőt tegnap...
Ödegaard is jónak tűnik, de a tegnapi Kubo nálam őt is felűlmúlja.
Bár ahogy olvasgatok a Norvég is még egy évet eltőlt a Socinál.
Jövőre Hakimit kell mindenképp visszahozni. Illetve, ha Marcelo úgy dönt, hogy megy ( Amit nem hiszek) Akkor Regut is.
Carvajal egyébként nem tudom mennyire fogja elviselni a Marokkóit lévén, hogy még ő is jó korban van. 28 éves és elég strapabíró. Főleg, hogy tavaly és idén sem volt kb helyettese. Odri borzasztóan gyenge mióta Madrid mezben játszik.