Bundesliga
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Az gól volt
Thiago
Thiago
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Leverkusen a második helyen, 4 ponttal a Dortmund előtt?
"And my heart will leave you never."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ziro4vr írta:kb ennyi..bármit megcsinálhatnak már a buliban, pizarro meg van buyten is jöhet lassan..nmate írta:Pep innentől 100%-on a BL-re készíti a bandát. (szerintem könnyen meg is nyerhetik)
a bundást még akkor is megnyernék, ha ráfinnyát játszatná pep irányítóban
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mi a ?ikarus93 írta:Csak nem a hercegre gondolsz?reeed_ati írta:Khmm, a stuttgart kezdőjét meg kell nézni és így már érthető is az eredmény.
Nem illik.
- realmadridfan
Minden álmom egy Khedira-Khedira kp.
- ikarus93
Csak nem a hercegre gondolsz?reeed_ati írta:Khmm, a stuttgart kezdőjét meg kell nézni és így már érthető is az eredmény.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Khmm, a stuttgart kezdőjét meg kell nézni és így már érthető is az eredmény.
Egyértelműen.Csak nem a hercegre gondolsz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2014. január 29., szerda 21:03-kor.
- ikarus93
Ez a baj sajnos, hogy olyan kényelmesen várhatják a BL-t, hogy az hihetetlen.nmate írta:Pep innentől 100%-on a BL-re készíti a bandát. (szerintem könnyen meg is nyerhetik)
Ráadásul a spanyol, angol bajnokságba az is elképzelhető, hogy majd csak a legutolsó fordulóba fog eldőlni végül ki nyeri meg ezért ott is kénytelenek lesznek mindent beleadni a top csapatok.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
kb ennyi..bármit megcsinálhatnak már a buliban, pizarro meg van buyten is jöhet lassan..nmate írta:Pep innentől 100%-on a BL-re készíti a bandát. (szerintem könnyen meg is nyerhetik)
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pep innentől 100%-on a BL-re készíti a bandát. (szerintem könnyen meg is nyerhetik)
- ikarus93
BM kikapásra áll, mondjuk már így is úgy is megnyerték a bajnokságot, de nem nagy szám a játékuk eddig.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
szerintem meg így már felesleges a bayernnek a horvát. lewa nagy vétel, egy ilyen csatár kell oda, gomezzel ellentétben nem csak makkal meg seggel tud nagy számban gólt lőni, mandzukicnal meg majd mindenben jobb, talán a fejjátékot meg a mezőnymunkát nézve nem, de ezek nem létszükségek ha pep elképzeléseit nézzük
hamis 9esnek meg igen, ott van Götze, akit én mint játékos nagyon sokra tartok, ha javít a helyzetkihasználásán, tökéletes oda
hamis 9esnek meg igen, ott van Götze, akit én mint játékos nagyon sokra tartok, ha javít a helyzetkihasználásán, tökéletes oda
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Van egy kis vihar a biliben behatása is a dolognak. 3 perccel játszott kevesebbet 17 forduló alatt, mint tavaly. Ehhez képest a sajtó mellőzöttként állítja be.
Lewa érkezésével újra komolyat kellene küzdenie a helyéért. Amikor megérkezett akkor Gomezt ki tudta nyomni és küzdött. Most meg mióta a lengyelt bejelentették morgolódik. Sőt már szezon eleje óta. Nem tudni miért. El kell fogadnia a helyét a csapatban, vagy mennie kell. Balhéra nincs szükség.
Más kérdés, hogy nagyon fájó szívvel engedném csak el, ha rajtam múlna. Tavaly amit melózott a Juve ellen... Én centertől olyan mezőnymunkát még életemben nem láttam.
Ami a hamis 9-es felvetést érinti. Götze tölti be ezt a szerepkört, ez már élesen kezd körvonalazódni. Nagy ritkán Müller. De ha együtt vannak a kezdőben, akkor Müller szélen van. De Pep is ellenféltől függően váltogatja a dolgot.
Látni fogjuk még Mandzut (szerintem konkrétan Stuttgartban kezdő lesz). Lesz esélye bizonyítani. Már csak élni kell vele.
Ki fog derülni, hogy ferdítésről van szó, vagy tényleg ez áll a háttérben.
Kár előre eldöntött tényként kezelni a dolgot.
Lewa érkezésével újra komolyat kellene küzdenie a helyéért. Amikor megérkezett akkor Gomezt ki tudta nyomni és küzdött. Most meg mióta a lengyelt bejelentették morgolódik. Sőt már szezon eleje óta. Nem tudni miért. El kell fogadnia a helyét a csapatban, vagy mennie kell. Balhéra nincs szükség.
Más kérdés, hogy nagyon fájó szívvel engedném csak el, ha rajtam múlna. Tavaly amit melózott a Juve ellen... Én centertől olyan mezőnymunkát még életemben nem láttam.
Ami a hamis 9-es felvetést érinti. Götze tölti be ezt a szerepkört, ez már élesen kezd körvonalazódni. Nagy ritkán Müller. De ha együtt vannak a kezdőben, akkor Müller szélen van. De Pep is ellenféltől függően váltogatja a dolgot.
Látni fogjuk még Mandzut (szerintem konkrétan Stuttgartban kezdő lesz). Lesz esélye bizonyítani. Már csak élni kell vele.
Ki fog derülni, hogy ferdítésről van szó, vagy tényleg ez áll a háttérben.
Kár előre eldöntött tényként kezelni a dolgot.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Pedig a szemfüles katalán sajtó gyorsan lehozta, hogy Tata szeretné a csapatban tudni a horvátot.Realista24 írta:Juventusba fog igazolni minden bizonnyal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Juventusba fog igazolni minden bizonnyal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Matt009 írta:Simán csak látja, hogy Mandzukic nem BM szint, és jobb játékosai vannak, akik ha nem is echte csatárok, de be tudják tölteni azt a posztot. Lewa megvásárlását sem értem, mert Lewa is csak egy túlsztárolt csatár, még ha Mandzukicnál jobb is. Pepnek és a BM-nek nem csatárra van szüksége, hanem valakire, aki a hamis kilences posztot, ha nem Messi szintjén, de BM-nél elvárt szinten el tudja látni..simán csak eldöntötte, hogy nem játszassa és ezért képes még a keretbe sem nevezni
Lewáért átigazolási díjat nem kellett fizetni, így logikusnak tűnik, hogy "ingyen" megszerezték, plusz a horvátnál valóban jobb. Az már egy más kérdés, hogy olykor majd a padon fog szotyizni, miközben hamis kilencesben Götze vagy Müller tolja.
De a lengyel növeli a taktikai repertoárt. A horvát meg... 15 millió körül vették, némi plusszal túl tudnak adni rajta, lépni is akar, a jövő évi keretben csak peremember lenne. Nem lepődnék meg túlságosan, ha épp Dortmundban kötne ki. Diego Costára nem hiszem, hogy a méheknek reális sanszuk van az angol újgazdag csapatok ellen.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Simán csak látja, hogy Mandzukic nem BM szint, és jobb játékosai vannak, akik ha nem is echte csatárok, de be tudják tölteni azt a posztot. Lewa megvásárlását sem értem, mert Lewa is csak egy túlsztárolt csatár, még ha Mandzukicnál jobb is. Pepnek és a BM-nek nem csatárra van szüksége, hanem valakire, aki a hamis kilences posztot, ha nem Messi szintjén, de BM-nél elvárt szinten el tudja látni..simán csak eldöntötte, hogy nem játszassa és ezért képes még a keretbe sem nevezni
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
most majd páran biztos nekem esnek, hogy hülyeségeket írok, de az hogy Guardiola megint jön a hülyítéssel, Mandzukic nem végzi rendesen a munkáját az edzésen egyenesen nevetséges...amikor 3-at nyert a Bayern végezte, most meg hirtelen elfelejtette mi a dolga? megint kikukáz egy csatárt mint annó Ibrát...simán csak eldöntötte, hogy nem játszassa és ezért képes még a keretbe sem nevezni