Mozi, filmek
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
SW 7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyre több helyen olvasom, hogy ez szar, mert Remake. Csak én nem értek ezzel egyet? Illetve valamennyi igazság van benne, de engem a SW hangulat, a karakterek kárpótoltak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyre több helyen olvasom, hogy ez szar, mert Remake. Csak én nem értek ezzel egyet? Illetve valamennyi igazság van benne, de engem a SW hangulat, a karakterek kárpótoltak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk ez nem is rossz ötlet. kék dual. Itt is van. Nyilván rövidebb fogó résszel.P. Krisz írta:SW 7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látva azt hogy Rey elég szépen bánt a furkósbotjával , tök fasza lenne ha Maul féle dual lightsaber-je lenne .
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
SW 7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látva azt hogy Rey elég szépen bánt a furkósbotjával , tök fasza lenne ha Maul féle dual lightsaber-je lenne .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Igen, én is hallottam ismerőstől, hogy szar, mert:Remy írta:Amúgy azért durva, hogy mennyi negatív véleményt is lehet olvasni. Jó, nyilván nem lehet elvárni, hogy mindenkinek bejöjjön, de sokszor annyira bugyuta okokat hoznak fel, amiket az eredeti trilógiánál is elő lehetne szedni (csak, hát ugyebár elég sok esetben gyerek fejjel nézték még meg az eredetit). Illetve azt sem értem, hogy miért nem tudják sokan felfogni azt, hogy azt az újszerű hatást, amit a Star Wars a 70-es években csinált, azt már nem lehet soha újra meglépni. Olyan szintű elvárásokat támasztottak a film felé, amit lehetetlen teljesíteni, aztán emiatt "szar" a film...
-másolás (MOD by isti.), lehetett volna újítani. Meg hogy egy KOTOR-ban milyen történet van, itt a filmben meg szinte semmi...de könyörgöm, az 20-30 órás JÁTÉK. Abban egy fokkal egyszerűbb a történetet összehozni, lezárni, elvarrni a szálakat...Nah mind1.
De én nem érzem akkor hibának ezt. Mégis mit lehetett volna csinálni helyette?
Gyerekek, ez a Sicario mekkora ótvar egy film, te úrjézus....
Oszt mé'?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, hát ez nem egy olyan trilógia, amit majd az első rész sikere után jelentenek be. Ez alapból 3 részre készül(t).Mike írta:és azt sem bírják felfogni, hogy ez csak egy felvezetője a következő 2 filmnek, ezért aztán nem is volt cél h mindent megmagyarázzanak, és minden szereplőt teljesen felépítsenek.
de én úgy veszem észre, hogy azért pozitív fogadtatása van, főleg külföldön.
Gondoljunk csak vissza. 77-ben kijött a 4. (!!!) rész, majd 3 évet kellett várni a folytatásra. Mit érezhettek akkoriban az emberek. Ahhoz képest mi kényelmes helyzetben vagyunk, mert mindent az orrunk alá dörgölnek. Mi, mikor jön, hogyan, stb.
Persze, szerencsére azért több a pozitív.
Mondjuk vicces volt, amikor premier után kijöttem a moziból, és csak és kizárólag leszóló véleményt hallottam. Egyik tag ilyet szólt, hogy eladja az összes Star Warsos cuccát és Star Trekeseket vesz helyette.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kicsit úgy tekintenek erre a részre a fanyalgók,mintha egy különálló film lenne,amit nem fog követni több.
A kérdések amik nyitva maradnak, meg lesznek nagyrészt magyarázva.
Az eredetiben sem lőttek el mindent, sőt, a lényegi dolgok később derültek ki, addig max sejthettük.
Illetve ami probléma szerintem,hogy a nézők se tudják mit akarnak.
Mert olyanokat hoznak fel negatívumnak, amiket ha nem raknak bele,akkor nyakamat teszem rá,hogy az lett volna a baj.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt muszáj volt visszautalni, nosztalgiázni, régi karakterekhez nyúlni, hiszen 32 év telt el az utolsó rész óta történetileg, (meg sztori szempontjából is), nem lehetett in medias res belevágni,nulla kapcsolódási ponttal, nulla kikacsintással.
A cím is sokat elárul, ébredő, az egész franchise ébredése, nem csak az erőé, és a karaktereké.
A kérdések amik nyitva maradnak, meg lesznek nagyrészt magyarázva.
Az eredetiben sem lőttek el mindent, sőt, a lényegi dolgok később derültek ki, addig max sejthettük.
Illetve ami probléma szerintem,hogy a nézők se tudják mit akarnak.
Mert olyanokat hoznak fel negatívumnak, amiket ha nem raknak bele,akkor nyakamat teszem rá,hogy az lett volna a baj.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt muszáj volt visszautalni, nosztalgiázni, régi karakterekhez nyúlni, hiszen 32 év telt el az utolsó rész óta történetileg, (meg sztori szempontjából is), nem lehetett in medias res belevágni,nulla kapcsolódási ponttal, nulla kikacsintással.
A cím is sokat elárul, ébredő, az egész franchise ébredése, nem csak az erőé, és a karaktereké.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
illetve nem látnak a dolgok mögé, nem értik amit láttak, és azt sem bírják felfogni, hogy ez csak egy felvezetője a következő 2 filmnek, ezért aztán nem is volt cél h mindent megmagyarázzanak, és minden szereplőt teljesen felépítsenek.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Remy
- Kapcsolat:
Amúgy azért durva, hogy mennyi negatív véleményt is lehet olvasni. Jó, nyilván nem lehet elvárni, hogy mindenkinek bejöjjön, de sokszor annyira bugyuta okokat hoznak fel, amiket az eredeti trilógiánál is elő lehetne szedni (csak, hát ugyebár elég sok esetben gyerek fejjel nézték még meg az eredetit). Illetve azt sem értem, hogy miért nem tudják sokan felfogni azt, hogy azt az újszerű hatást, amit a Star Wars a 70-es években csinált, azt már nem lehet soha újra meglépni. Olyan szintű elvárásokat támasztottak a film felé, amit lehetetlen teljesíteni, aztán emiatt "szar" a film...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sokan ezzel a jelenettel is Rey Skywalker mivoltát akarják alátámasztani . R2 Luke eltünése után kapcsolt energiatakarékos módba és Rey feltünésével ébredt fel . De szerintem is Luke áll a dolog mögött . Megérezve Han halálát és Rey igen nagyfokú erőérzékenységét úgy döntött ideje visszatérni és kinevelni egy , talán utolsó tanítványát , így aktiválta R2-t .csababarca írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én olyat olvastam hogy Luke irányította...de lehet Rey valóban.
Van valami konkrétum erről az elméletről?
mi lesz itt még két évig
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azt gondolom, hogy az egész univerzum legbadassebb karaktere R2. Igazából mindent megold, miatta élnek még a többiek, miatta van még jó oldal, stb. A Star Wars univerzum Chuck Norrisa. Amúgy nem tudom.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ti mit gondoltok arról az elméletről hogy Rey miatt ébredt fel R2 .
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ti mit gondoltok arról az elméletről hogy Rey miatt ébredt fel R2 .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én olyat olvastam hogy Luke irányította...de lehet Rey valóban.
Van valami konkrétum erről az elméletről?
mi lesz itt még két évig
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ti mit gondoltok arról az elméletről hogy Rey miatt ébredt fel R2 .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- csababarca
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is olvastam, baromi viccesTádám írta:Remy írta:SW 7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Daniel Craig cameozott benne. Őt irányította Rey az erővel.
Igen, ebben még van pár érdekesség:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://cinestar.hu/kibeszelo-star-wars-az-ebredo-ero/
Amúgy ettől kicsit el is bizonytalanodtam, hogy talán Rey mégsem Skywalker...
Engem is picit, lehet annyira szakítani akarnak a következő részben a régiekkel,hogy mégse Skywalker lesz,hanem csak egy "random" lány?
Nekem jobban tetszik a Skywalker elmélet, és Jedi oldalon is továbbvinném a családot..
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Remy írta:SW 7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Daniel Craig cameozott benne. Őt irányította Rey az erővel.
Igen, ebben még van pár érdekesség:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://cinestar.hu/kibeszelo-star-wars-az-ebredo-ero/
Amúgy ettől kicsit el is bizonytalanodtam, hogy talán Rey mégsem Skywalker...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Remy
- Kapcsolat:
SW 7
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
Igen, és még mindig az.ThePilgrim írta:Ez tényleg kérdéses volt?
- Remy
- Kapcsolat:
Amint lesz magyar felirat igen. Bár ettől függetlenül mind a kettő mozisba nézős.Anthony írta: Más: kijött dvdscreeneren a Revenant, a Hateful Eight, ti megnézitek? Ahogy nézem elég jó a képminőség, bár a Revenantnak ugye a fényképezés az egyik legszebb része elvileg
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Gyerekek, ez a Sicario mekkora ótvar egy film, te úrjézus....
Más: kijött dvdscreeneren a Revenant, a Hateful Eight, ti megnézitek? Ahogy nézem elég jó a képminőség, bár a Revenantnak ugye a fényképezés az egyik legszebb része elvileg
Más: kijött dvdscreeneren a Revenant, a Hateful Eight, ti megnézitek? Ahogy nézem elég jó a képminőség, bár a Revenantnak ugye a fényképezés az egyik legszebb része elvileg
- Remy
- Kapcsolat:
Igazából már túl van már tárgyalva, de értettem. Viszont azt is vedd hozzá, hogy az utóbbi időben ennek a franchisenak van a legnagyobb újranézési faktora. Ezáltal, amellett, hogy rengetegen megnézik, még rengetegen újrázni fogják.sentry írta:
Nem értetted mit mondtam. Szerinted hányan nézik újra 100 emberből? 5-10? Csak tippelek.
Szerintem nem az újranézésből lesz nagy bevétele a filmes bevételeknek. Hanem abból hogy kb aki él és mozog az el fog menni. Az is aki alig jár moziba. Ezért lesz brutális mozis bevétele is, nem abból mert egy kevés százalék újranézi. Ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots