OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
igencsak kikerekedett a szemem meg egy gyrososnal is.
taxirol meg egyebekrol nem is beszelve.
tudom, fovaros, turistak, stb, de nekem nagyon szembetuno a dragulas, mert evente jarok haza es akkor sem pestre, hanem bekes megyebe.
bele sem merek gondolni, mennyit kell az embernek bp-n keresni ahhoz, hogy egy eros kozepes eletszinvonalon (albi,motor/auto,kaja,alap szorakozas) eleldegeljen.
taxirol meg egyebekrol nem is beszelve.
tudom, fovaros, turistak, stb, de nekem nagyon szembetuno a dragulas, mert evente jarok haza es akkor sem pestre, hanem bekes megyebe.
bele sem merek gondolni, mennyit kell az embernek bp-n keresni ahhoz, hogy egy eros kozepes eletszinvonalon (albi,motor/auto,kaja,alap szorakozas) eleldegeljen.
Én tegnap kijevit ettem hasábbal, amerikai káposzta salival, kis büfében 2700ért...Realista24 írta:Sokszor örülnék ha 2500ban megallna a főétel...hehetheoriginal írta:
Amugy azon en is mai napig meglepődok, hogy nyugati arszinvonal van az ettermekben, 1-2 ev alatt durva.
Most egy főétel alsohangon 2500-3000 akarhol
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sokszor örülnék ha 2500ban megallna a főétel...hehetheoriginal írta:Amugy azon en is mai napig meglepődok, hogy nyugati arszinvonal van az ettermekben, 1-2 ev alatt durva.zsuninnyo írta:
mi ilyen jol elunk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Amugy azon en is mai napig meglepődok, hogy nyugati arszinvonal van az ettermekben, 1-2 ev alatt durva.zsuninnyo írta:mi ilyen jol elunk'shutterisland írta: allitolag az eiffel torony is erdekes.
kb 5 ev utan vagyok "turistakent" pesten.
te jo isten, mik ezek az arak ?
thereisonly1ronaldo
mi ilyen jol elunk'shutterisland írta: allitolag az eiffel torony is erdekes.
- hehetheoriginal
Psg stadionsebydani írta: Srácok. Akik voltak már Párizsban, mit ajánlanátok mit érdemes megnézni? Szerdán reggel megyünk, 5 éjszakát leszünk. Étterem, bár, múzeum tökömtudjami, minden jöhet.
Köszike
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
allitolag az eiffel torony is erdekes.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Srácok. Akik voltak már Párizsban, mit ajánlanátok mit érdemes megnézni? Szerdán reggel megyünk, 5 éjszakát leszünk. Étterem, bár, múzeum tökömtudjami, minden jöhet.
Köszike
Köszike
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Olyan ez mint a b.szás. Inkább szeressél, de ne tudjál, mint tudjál de ne akarjál.
hehetheoriginal írta: listát kérek madridom account nevvel, hogy akkor kik voltak es kik nem tudnak focizni, hogy ugy kezeljuk a hsz-eket ezentul
de szenya, én vállalom hogy geci nem tudok focázni. De a pofám nagy.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jó volt a foca, bár kicsit féltem hogy Halfkey rámcsúszik, nagyon ment a trash talk.hehetheoriginal írta:Azert egy beszamolot csak kernek milyen volt a fotball, melyiknek csak nagy itt a pofaja, aztan kozben fullretard a labdaval pl, vagy volt e tömegverekedéses 8napontulgyogyulo terdrecsuszasos akciozas vagy valamihehetheoriginal írta: Csak semmi buzulas jo focikazast öcskösök
- hehetheoriginal
jajj necsinald mar édes sós sütemény ne legyél morci ne keresd magad, kell neked is a seggrepacsi szabadrugasnal
thereisonly1ronaldo
- Süti
Eddig a pillanatig volt kedvem menni egy esetleges következő eseményre.Halfkey írta:
Jó volt, sajnos buzulás nélkül nem sikerült megúszni. Már elindítottam a metoo mozgalmamat, Pipita jó alaposan megfogdosta a seggem A Johnny Depp-Amber Heard per kutya fasza ahhoz képest ami itt lesz!
Játékban mindenkiben el van rejtve egy Benzema, csak mindenkiben elég mélyen
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
listát kérek madridom account nevvel, hogy akkor kik voltak es kik nem tudnak focizni, hogy ugy kezeljuk a hsz-eket ezentul
thereisonly1ronaldo
Jó volt, sajnos buzulás nélkül nem sikerült megúszni. Már elindítottam a metoo mozgalmamat, Pipita jó alaposan megfogdosta a seggem A Johnny Depp-Amber Heard per kutya fasza ahhoz képest ami itt lesz!hehetheoriginal írta:Azert egy beszamolot csak kernek milyen volt a fotball, melyiknek csak nagy itt a pofaja, aztan kozben fullretard a labdaval pl, vagy volt e tömegverekedéses 8napontulgyogyulo terdrecsuszasos akciozas vagy valamihehetheoriginal írta: Csak semmi buzulas jo focikazast öcskösök
Játékban mindenkiben el van rejtve egy Benzema, csak mindenkiben elég mélyen
- hehetheoriginal
politika topikba raktam inkabbtubatibi írta: Meghalt Berki Krisztián, nem a sportoló, hanem a celeb.
thereisonly1ronaldo
Meghalt Berki Krisztián, nem a sportoló, hanem a celeb.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gondolom Faust megint nyelte a kötényeket, mint kacsa a nokedlit.hehetheoriginal írta:Azert egy beszamolot csak kernek milyen volt a fotball, melyiknek csak nagy itt a pofaja, aztan kozben fullretard a labdaval pl, vagy volt e tömegverekedéses 8napontulgyogyulo terdrecsuszasos akciozas vagy valamihehetheoriginal írta: Csak semmi buzulas jo focikazast öcskösök
- hehetheoriginal
Azert egy beszamolot csak kernek milyen volt a fotball, melyiknek csak nagy itt a pofaja, aztan kozben fullretard a labdaval pl, vagy volt e tömegverekedéses 8napontulgyogyulo terdrecsuszasos akciozas vagy valamihehetheoriginal írta: Csak semmi buzulas jo focikazast öcskösök
thereisonly1ronaldo
Hello Mindenki!
Kérdésem lenne azok fele, akik használnak egészségpénzárt. Olvastam, hogy azon gyógyszerekre is lehet használni amelyeknek van OGYI azonosítója. Találtam ezt az oldalt, ahol elvileg meg lehet nézni, hogy mely készítményeknek van ilyen azonosító:
https://ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis ... item=19850
Actival vitamin, cataflam ezek nálunk általános havonta/két havonta/három havonta vásárolt termékek és ha jól láttam rendelkeznek nyilvántartási számmal. Lényegében minden olyan készítményt megtaláltam itt amit valahova vettem...létezik, hogy minden hivatalosan megjelent gyógyszernek van ilyen azonosítója?
Illetve másik kérdésem az, hogy adóbevallásnál lehet visszaigényelni a befizetés 20%-t?Esetleg egy levásárolható egyenleget kapok?
Hogy működik ez?
Előre is köszi!
Kérdésem lenne azok fele, akik használnak egészségpénzárt. Olvastam, hogy azon gyógyszerekre is lehet használni amelyeknek van OGYI azonosítója. Találtam ezt az oldalt, ahol elvileg meg lehet nézni, hogy mely készítményeknek van ilyen azonosító:
https://ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis ... item=19850
Actival vitamin, cataflam ezek nálunk általános havonta/két havonta/három havonta vásárolt termékek és ha jól láttam rendelkeznek nyilvántartási számmal. Lényegében minden olyan készítményt megtaláltam itt amit valahova vettem...létezik, hogy minden hivatalosan megjelent gyógyszernek van ilyen azonosítója?
Illetve másik kérdésem az, hogy adóbevallásnál lehet visszaigényelni a befizetés 20%-t?Esetleg egy levásárolható egyenleget kapok?
Hogy működik ez?
Előre is köszi!