Mennyei futball
Re: Mennyei futball
Nem akarom Szalait védeni, de ez a cikk semmit nem bizonyít azzal kapcsolatban, hogy valamit rosszul csinál. A Pro Licencről beszéljen, ha kritizálni akar, ne az alapképzésről
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Bár annyira nem favorizálom az itthoni FFT-t, a weboldal és annak működése egyenesen gáz szerintem, de ez a cikk most nagyon betalált: Így újítjuk mi meg az edzőképzést
#happyshitting
Csak az MTK kap 5 milliárdot. Ennyi pénznek még csak az ötödét sem kapta egy vidéki klub sem az elmúlt években.
De itt nem is az a gond, hogy csak a főváros kap pénzt, hanem megint értelmetlen dologra megy. Ilyen eszetlen pénzszórás után ne is várja senki a javulást
Az államnak nem ilyenekre kellene költenie. Pályákat kellene építeni. Olyan iskolákat kellene csinálni amik a 10 éven aluli tehetséges játékosokat keresik, nevelik az ország minden pontján. és még sorolhatnék rengeteg dolgot
De itt nem is az a gond, hogy csak a főváros kap pénzt, hanem megint értelmetlen dologra megy. Ilyen eszetlen pénzszórás után ne is várja senki a javulást
Az államnak nem ilyenekre kellene költenie. Pályákat kellene építeni. Olyan iskolákat kellene csinálni amik a 10 éven aluli tehetséges játékosokat keresik, nevelik az ország minden pontján. és még sorolhatnék rengeteg dolgot
-
Ugye azért azt nem kell megmagyarázni, hogy mi a különbség egy önkormányzat támogatása és állami szerepvállalás között? Ahogy emlékszem sok helyen tanították választásunk sajátosságait, onnét is rémlik, hogy bizony Budapest nem egyenlő Magyarországgal, hanem ott is vannak valami kerületek saját önkormányzattal két szinten is. Ezen a fórumon igazából nem is érdemes és nem is lehetne ezeken vitatkozni. Csak felidegesíti magát az ember ezekkel a baromságokkal!A vidéki kluboknak ott van az önkormányzati támogatás(ami nem kis pénz) plusz nem véletlen mentek egy két helyre tulajok...
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
A vidéki kluboknak ott van az önkormányzati támogatás(ami nem kis pénz) plusz nem véletlen mentek egy két helyre tulajok...
Max a pesti csapatok szurkolóinak jó hír. Ezeket a pénzeket sokkal hasznosabban el lehetne költeni.BBarni írta:Foci szempontjából jó hír, a vidéki klubok amúgy is egy "kis" előnyben voltak...
-
Sőt fenomenális hír! A mucsaröcsögei, karakószörcsögi adóforintokból támogatnak pesti magánkézben lévő klubokat. Bár már nem először, a Szerencsejáték zrt. is csepegtetett az elmúlt években. Szóval igazából miért is ne.Foci szempontjából jó hír, a vidéki klubok amúgy is egy "kis" előnyben voltak...
-
Ez már nem ígérgetés kategória!
Veheti mindenki hivatalosnak, már csak a "papírmunka" van hátra!
Foci szempontjából jó hír, a vidéki klubok amúgy is egy "kis" előnyben voltak...
Veheti mindenki hivatalosnak, már csak a "papírmunka" van hátra!
Foci szempontjából jó hír, a vidéki klubok amúgy is egy "kis" előnyben voltak...
-
Ebben az országban? Semmi. Ennél komolyabb dolgok miatt sem patáliázott senki. Kormány támogatást adni (!nem önkormányzatit!) kluboknak már csak legyintés szintjén említhető.Mi lesz itt ebből...
szerk: bár remélem ez is csak egy nagy ígéretük marad a sok közül. Ezért csak elméleti szinten lehet róla k***va anyázni.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Botrány.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
16-17 évesen már a fejlődési ütemedet megtörték itthon.....elavult,rossz módszerekkel.
15 évesen már a szervezeted olyan "betanulási képességekkel" rendelkezik,ami a szervezet vérkeringés-tűdővitálkapacitás-érrendszer tágulási-nyomási képesség rovására ment.
Sajnos most kezdenek ezekre rájönni......10 éve tudni lehet,ha jól elemzed a magyar edzésmódszereket.
15 évesen már a szervezeted olyan "betanulási képességekkel" rendelkezik,ami a szervezet vérkeringés-tűdővitálkapacitás-érrendszer tágulási-nyomási képesség rovására ment.
Sajnos most kezdenek ezekre rájönni......10 éve tudni lehet,ha jól elemzed a magyar edzésmódszereket.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ha jól tudom Rudolf is kint nevelkedett (2,5 évig volt kint Franciaországban). Belőle is sokkal jobb játékos is lehetett volna ha ekerülik a sérülések és a hatalmas formaingadozások, és mehetne ő is a Gera-Huszti-Dzsu féle trió mellé (és Szalai is ide tartozna, de ahogy említetted ő is kint nevelkedett).Wertz írta:Hajnal 16-17 évesen ment ki Németországba. Amit ő elért az ottani képzésnek köszönheti. Legalább is én ezt gondolom
Köteles meg a belga bajnokságban és EL-ban is bizonyít, és szerintem egy komoly bajnokság középcsapatánál is megállná a helyét - az általad említett Hannover, PSV már nem komoly csapat, Angliába nem biztos hogy jó lenne. De sztem egy német középcsapat tökéletes lenne neki köv csapatának.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
Győrben fizetnének, hogy ne menjenek ki a csapatot kritizálók a stadionba
ez mennyire szánalmas....
ez mennyire szánalmas....
Internetes szurkolói információk szerint Tarsoly Csaba ekkor többek között azt mondta a drukkereknek, hogy szívesen visszafizeti számukra a bérletük árát, de inkább ne menjen ki a meccsre az, aki kritizálja a csapat játékát.
Hajnal 16-17 évesen ment ki Németországba. Amit ő elért az ottani képzésnek köszönheti. Legalább is én ezt gondolom
Köteles pedig magyar szinte jó kapus, de nem hiszem, hogy benne ennél több van. Ő egy PSVhez, Hannoverhez, WBAhoz kevés lenne
Köteles pedig magyar szinte jó kapus, de nem hiszem, hogy benne ennél több van. Ő egy PSVhez, Hannoverhez, WBAhoz kevés lenne
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Én még Hajnalt idetenném, aki azért, még ha nem is sokat, de játszott egy Stuttgartba, egy Dortmundba, illetve Köteles még az, aki rendszeres EL résztvevő, és általában nem is véd rosszul, sőt..Wertz írta:Dárdai és Király már egy másik korosztály.
De most néztem meg, hogy Gera is már 34 éves. Én 31-32-nek gondoltam. Így az elmúlt 15 év "termésébe" ő sem fér bele.
Dárdai és Király már egy másik korosztály.
De most néztem meg, hogy Gera is már 34 éves. Én 31-32-nek gondoltam. Így az elmúlt 15 év "termésébe" ő sem fér bele.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ez abszolút igaz. Pár éve volt egy jó cikk ehhez a témához: NyolcvanhetesekWertz írta:Magyarországon pedig meg kellene már érteni, hogy nem a megnyert meccsek számától lesz jó egy utánpótlás korosztály. Hanem attól, hány jó játékost tudnak adni a felnőtt válogatottnak
Meg lehet nézni mire vitték a spanyol 87esek, és mire a mieink. Sehol nincsenek. Legtöbb játékosról még csak nem is hallottam. Egy hasonlót lehetne csinálni a Némethék generációjából is, illetve majd a mostani U21-es csapatból is.
én azért idesorolnám a picit korábbi időből Dárdait és Királyt is.Wertz írta: akik külföldön letudtak valamit tenni az asztalra?
Nb1-ből kis szerencsével el lehet jutni a BL-EL selejtezőbe, míg az osztrák kettőből nem.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Nem mindegy, hogy mit játszunk az albánokkal és az angolokkal egy utánpótlás meccsen?
Attól, hogy megverjük őket, még nem lesznek jobbak a fiatal játékosaink. A mostani u21eseken jó ideje lehet látni, nem lesznek közölük sokan komolyabb játékosok. Legjobb esetben lesz 2-3 játékos aki rendszeresen tud játszani legalább egy holland szintű ligában. A többi az NB1 szintjén fog megragadni
Magyarországon pedig meg kellene már érteni, hogy nem a megnyert meccsek számától lesz jó egy utánpótlás korosztály. Hanem attól, hány jó játékost tudnak adni a felnőtt válogatottnak
Azon pedig mit kell meglepődni, hogy sok fiatalnak egy jól fizető osztrák alsóbb osztály az álom?
Egyszerűen a nagy részük tisztában van azzal, hogy soha nem lesz belőlük komolyabb focista, mert kurvára nem csak hozzáállás dolga az egész. Magyarországon gyakorlatilag nem lehet az emberből jó focista. Csak nézze meg mindenki az elmúlt 10-15 évet. Hány olyan játékost nevelt ki a magyar foci, akik külföldön letudtak valamit tenni az asztalra? Körülbelül hármat(Dzsudzsák, Gera, Huszti). Ez a mennyiség egy szégyen, egy nulla teljesítmény a magyar focitól. Az meg szerintem teljesen mindegy, hogy az ember az NB1ben bohóckodik vagy az osztrák 2ben, 3ban.
Attól, hogy megverjük őket, még nem lesznek jobbak a fiatal játékosaink. A mostani u21eseken jó ideje lehet látni, nem lesznek közölük sokan komolyabb játékosok. Legjobb esetben lesz 2-3 játékos aki rendszeresen tud játszani legalább egy holland szintű ligában. A többi az NB1 szintjén fog megragadni
Magyarországon pedig meg kellene már érteni, hogy nem a megnyert meccsek számától lesz jó egy utánpótlás korosztály. Hanem attól, hány jó játékost tudnak adni a felnőtt válogatottnak
Azon pedig mit kell meglepődni, hogy sok fiatalnak egy jól fizető osztrák alsóbb osztály az álom?
Egyszerűen a nagy részük tisztában van azzal, hogy soha nem lesz belőlük komolyabb focista, mert kurvára nem csak hozzáállás dolga az egész. Magyarországon gyakorlatilag nem lehet az emberből jó focista. Csak nézze meg mindenki az elmúlt 10-15 évet. Hány olyan játékost nevelt ki a magyar foci, akik külföldön letudtak valamit tenni az asztalra? Körülbelül hármat(Dzsudzsák, Gera, Huszti). Ez a mennyiség egy szégyen, egy nulla teljesítmény a magyar focitól. Az meg szerintem teljesen mindegy, hogy az ember az NB1ben bohóckodik vagy az osztrák 2ben, 3ban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Itthon megyek kettőben is lehet milliós tételt keresni, ha van neved. True story.Osztrák 3. osztályban ha van valamilyen mb2,mb1 múltad akkor van ahol 700 ezret fizetnek...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema