Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. november 30., vasárnap 17:51

úgy látszik, túl sokat dicsértük mostanában. a tegnapi napot sürgősen el kell felejteni, borzalmasan játszott.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 30., vasárnap 11:10

Ja, kijött róla minden, de szerencsére mindig tudott még korrigálni. Ő is elég tré volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. november 30., vasárnap 10:21

egész meccsen totál bizonytalan volt, mintha az öltözőben ragadt volna, nálam lazán ő lett volna a leggyengébb, erre a végén a legfontosabb pillanatban véd egy hatalmasat...

remélem ez a védése egy kicsit helyrerázza, mert előtte amit leművelt az no komment kategória volt...

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2014. november 26., szerda 13:15

Ha így véd még sokáig, nem lesz panasz rá.
Ha viszont a világ legjobb kapusát akarjuk, akkor idén eladnánk Neuer, De Gea, Courtouis-ért cserébe.

Én nem vagyok telhetetlen, amit most hoz, az megüti a lécet, ami ide kell.

Szerintem a világ legjobb kapusai sem mozdíthatók.
Egyelőre.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 25., kedd 20:18

Hosszabb távon kell nézni, De Gea szerződése lejár 16-ban, a bl helyük necces, meg amúgy is...eladnám.
Nem illik.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. november 25., kedd 20:15

Eladnámra nyomtam, nálam már rég elrúgta a bizonyos pöttyöst, meg én még mindig úgy érzem, hogy benne van a hibafaktor.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. november 25., kedd 10:53

Mostanában tényleg mintha visszajött volna az önbizalma. A társak is bátrabban adják neki hátra a labdát, ha olyan helyzet van, és ő se csak előrevágja a vakvilágba, sokszor próbálja megjátszani a hátvédeket inkább. Ez a változás nekem nagyon tetszik, és nem véd rosszul.

A hiányossága viszont sajnos ki fog jönni előbb-utóbb megint, ha olyan csapat ellen játszunk, akiknek a beadások a legnagyobb fegyvereik... ebben a mai, átalakult, fizikális fociban valóban jobban tudnak érvényesülni a magasabb kapusok.

Jelenleg maximum olyan kapusra cserélném le, aki nem igazán mozdítható... (szerintem De Gea is nehéz szülés lenne, Manchesterben se hülyék dolgoznak :) ) szóval most nem adnám el :D

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. november 25., kedd 10:17

Eladnám, továbbra is. Most ez szép és jó, de szerintem csak egy hirtelen fellángolás, semmi több.

De Gea vagy Courtois kell, nincs mese. (Ha már csóri Navas-t így elszabtuk.... :roll: )
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 25., kedd 9:59

Közel 50-50%-kal zárult az előző szavazás eredménye, kíváncsi vagyok hogy változott a vélemény az elmúlt hetek tükrében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 23., vasárnap 20:18

Most azért,nem csak direkt jellegű elnézések és beszélgetések léteznek. :D Részese lehetsz dolgoknak,főleg egy csapatban ahol a játékos legtöbbször a csapattársa felé húzhat....de meg is bánhatsz dolgokat.

Elnézést kért,mert benne volt,vagy mert nem tett ellene.A csapat mindenek előtt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 23., vasárnap 18:29

R.M.C.F írta:Iker azért kerül a padra,mert fúrta az edzőt,és ezzel a csapata ellen cselekedett,cinkosa volt ramos,a nagy haver.....aki szintén,de ő legalább elnézést kért,ahogy egyébként illő is,és vissza is került a csapatba.
elnezest kert, de mit vallott, h furta? Ha nekem vki bevallana, h furt engem, nem tudom, h merg tudnek neki bocsajtani. Mou nalam sokkal fafejubb...szoval azert kivancsi lennek arra a bocsanat keresre. Felre ne erts, emlekszem, h a bajnoksag vegeztevel Ramos Mou melle allt, de nem emlekszem olyan szintu bocsanat keresre.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 23., vasárnap 15:07

Iker azért kerül a padra,mert fúrta az edzőt,és ezzel a csapata ellen cselekedett,cinkosa volt ramos,a nagy haver.....aki szintén,de ő legalább elnézést kért,ahogy egyébként illő is,és vissza is került a csapatba.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 23., vasárnap 15:03

2012 őszén egy vicc volt Casillas teljesítménye (hozzátenném, a hullámzó, gyenge formája hamarabb elkezdődött), majdnem minden meccsre jutott egy nagyon bizonytalan megmozdulás, amin ha nem is mentek el meccsek, de nagyon nem volt meggyőző. Volt 1-2 bravúros védése, de rengeteg potyát is kapott. Akkoriban még több fórumot bújtam, nem csak én, de elég sokan üdvözölték azt a döntést, hogy Casillas-nak talán vetélytársat kellene kapnia, mert nagyon elkényelmesedett....

Mourinho a Malaga ellen tette padra (2012 / 17. forduló), rá 1 hónapra sérült le (szóval ismét megjegyezném, hangsúlyoznám, elsőnek nem a sérülése után került gyenge formába), akkor igazoltuk Diego Lopez-t, aki a Sevilla-ban teljesen háttérbe szorult, de nálunk kiemelkedően védett. A kontraszt nem azért volt nagy közte és Iker között, mert Lopez 10x jobb kapus, hanem mert látszott rajta a tűz, a bizonyítási vágy, plusz bemutatott 1-2 olyan bravúrt amit Iker is megirigyelhetett, nem mellesleg magabiztosan fogta a kötelezőket....

Az teljesen egyértelmű, hogy utána -iker teljesen formán kívülre került, plusz az ami a sajtóban folyt valószínűleg lelkileg is megviselte. Más kérdés, hogy benne akkor nagyot csalódtam, de ez már más téma...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. november 23., vasárnap 14:37

dzsi91 írta:a BL döntő az nagyon meleg volt,de azt is megúszta...
Na ez az, hogy kis túlzással az is rajta ment volna el, ha nincs Ramos fejese, mert ilyen bakit nem szabad csinálni.
De tartsa csak ezt a formáját míg nem jön egy újabb kapus tehetség. Mert elég sovány a választék. Szerintem de Gea sem fog jönni, Courtois esélytelen, Llorris meg nem lenne annyival jobb, mint amennyit fizetni kéne érte. Más kapus meg nem akivel jobbak lehetnénk nem nagyon van. Úgyhogy hajrá Iker! :sly:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 23., vasárnap 14:29

Meg igazából konkrétan fontos meccs nem is ment el rajta,a BL döntő az nagyon meleg volt,de azt is megúszta...2012ben bajnokok lettünk, a bl-ben fogott amit tudott a büntetőpárbajban.2012-2013ban ősszel volt 1-2 meccs ami elment rajta,tavaly megy ugye nem ő védett a ligában,szal az se miatta ment el.2011ig meg elég magas szinten védett szerintem.

Szóval lassan 15 év alatt sem modnhatjuk,hogy bármi is rajta múlt volna 1-2 bajnokit leszámítva.Nyilván azt a szintet nem fogja megközelíteni már soha amit fénykorában,de jelenleg nem érzem gyenge pontnak.Lopez-t jobb kapusnak tartom jelenleg, és szeretném ha Iker búcsúzna 2015 nyarán(az undecimával), de nem hiszem,hogy ha bukunk egy trófeát idén az rajta fog múlni,mert sose buktunk miatta(bár a bl döntőn tényleg nagyon meleg volt a pite miatta :mrgreen: ).
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. november 23., vasárnap 14:22

A sérülése pont jókor jött Mourinho-nak, az csak egy tökéletes alibi volt.
De egyébként egyet értek Mike-kal abban, hogy legfőképp azért romlott ennyit, mert nem játszott. Mondjuk gondolom ezt mindenki elismeri. :mrgreen: De a lényeg, hogy kezdi újra felépíteni magát. Klasszis már soha nem lesz, de ha így folytatja, akkor rajta meccsek nem igazán fognak el menni. :agree:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. november 23., vasárnap 1:38

tucsoki írta:Onnan indult az egész, hogy a teljesen egészséges Casillas-t kirakta Mourinho a csapatból.
Kb. 1 hónappal utána sérült le Iker, 12 hétre, ezért hoztuk Diego Lopez-t.
Ez kb így igaz. Az 1 hónapot nem tudom, de Casillas azt hiszem kétszer is ült mielőtt eltörött volna a keze.
De azt se felejtsük el, hogy a látványos formahanyatlás, az a Mourinho érával kezdődött. Az viszont, hogy meccsek mentek el rajta, szerintem túlzás. Egy Bl döntő mehetett volna el rajta, de nem ment. A többi kupa nem rajta múlott.

Amíg így véd mint mostanság, addig nem panaszkodom. (Bár most csak az első félidőt láttam, mert elaludtam a második előtt. :mrgreen: )

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 23., vasárnap 0:54

Onnan indult az egész, hogy a teljesen egészséges Casillas-t kirakta Mourinho a csapatból.
Kb. 1 hónappal utána sérült le Iker, 12 hétre, ezért hoztuk Diego Lopez-t.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 23., vasárnap 0:09

Mike írta:de a teljesítmény meg azért romlik mert nincs játékban...

megsérült, Lopez jól védett, hülyeség lett volna padra tenni, Iker alig játszott, elveszett a forma, a magabiztosság, és mivel Lopez élt a lehetőséggel, maradt csere, jogosan.

Nade az egész onnan indult h megsérült, a rossz teljesítmény meg a meccshiánynak tudható be
Nem igaz.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 22., szombat 23:52

Sierra írta:A sérülése előtt is rengeteg hibával játszott, emlékszem hogy meccsek mentek el rajta.
mou ki is rakta, ha jól emlékszek csak adán(?) pirosat kapott és vissza kellett tennie ikert
Kép

Vissza: