ToniKroos írta:Ettől a mostani hibájától elvonatkoztatva, már korábban kialakult bennem az, hogy nem tetszik Navas a kapuba. Tudom sokak szemébe ő a legjobb, meg top3, de én úgy érzem, hogy nincs a szűk elitbe, tehát ha onnan szerezhető valaki, akkor én cserélném. Nagyon nem tetszik, hogy mindent kiüt, emellett a játékba se lehet úgy bevonni, mint Casillat és a kijövetelei se tökéletesek (az a néhány amikor hajlandó erre, mert eléggé vonal kapus). Szóval ja, nekem jobban tetszett Casilla a kupameccsen a kapuba. Ja és semmiféle utálat nincs Keylor felé, csak egyszerűen szerintem ott tudnánk még fejlődni minőségileg.
Azért azt ne felejtsük el, hogy emberekről beszélünk, nem gépekről. Ugyan úgy a többi kapusnak is vannak hátrányai, csak úgy érzem Keylornak ebből elég kevés van. A játékba nem lehet bevonni elég erős túlzás, és nem is biztos, hogy egészséges ha valaki Neuer szerepkört játszik, ugyan is benne van a folyamatosan hiba lehetőség (lásd Ter Stegen). A kijöveteleket viszont adom, egyértelmű ez a gyengesége, több gólt is ebből a bizonytalansági faktorából kaptunk. Ezt viszont nem tudom, hogy vajon ösztönből nem megy neki, vagy ezt a "kockázatmentes profilt" betanították?
Az a baj, hogy a realitások talaján nagyon maximum De Gea lenne hozható, illetve csak az ő cseréje lenne optimális megoldás, de ez sem egy kockázatmentes dolog. Gondoljunk bele, hogy mekkora teherrel játszanak nap mint nap, 40 veretlen meccs etc., mi arra a garancia, hogy pl. egy De Gea a spanyol válogatott formáját hozná folyamatosan(!)? Én továbbra sem felejtem el Navasnak a földöntúli bravúrjait, sok sok pontot köszönhetünk neki, bőven többet, mint amennyire gondolnánk. Ha a vezetőség esetleg eladná, vagy elcserélné, én személy szerint borzasztóan csalódott lennék, hiszen Navas god mode-ja címeket érhet még nekünk.