Realista24 írta: Katalanok szerint Vini lesz az aldozat, ha erkezik Mbappe
Arrol van hir, hogy mennyibe kerulne Mbappe osszesen? Alairasi bonusz + fizetes?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. január 24., szerda 16:16
Realista24 írta: Katalanok szerint Vini lesz az aldozat, ha erkezik Mbappe
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 24., szerda 16:10
két erőszaktétel között csak a harmadik edzésen esett le neki, hogy bazmeg.Realista24 írta: O lesz az uj Robinho.
Mekkora sztori volt, amikor megerkezett Machnesterbe es azt sem tudta hol van
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 24., szerda 15:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 24., szerda 15:33
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. január 24., szerda 15:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 24., szerda 15:21
1 hete azt hoztak le, hogy a ManU vinne, legalabbis en mast nem lattam.untouchable írta:Volt már. Kb 1 hete hozta le a katalán Sport, ide is linkelte valaki.Realista24 írta: Katalanok szerint Vini lesz az aldozat, ha erkezik Mbappe
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 24., szerda 15:18
hallod e lapi geci, tudom olvasod. ha igy lesz, akkor tolem már kapsz 150 vagy hany eurot, mert veszek toletek egy meztRealista24 írta: Katalanok szerint Vini lesz az aldozat, ha erkezik Mbappe
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. január 24., szerda 15:13
Volt már. Kb 1 hete hozta le a katalán Sport, ide is linkelte valaki.Realista24 írta: Katalanok szerint Vini lesz az aldozat, ha erkezik Mbappe
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 24., szerda 14:59
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. január 21., vasárnap 11:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 21., vasárnap 11:00
Arad a szeretet. De én is ugyanerre gondoltam.kodo írta:ha lehet, az egész oldalról.Pipita írta: szorri R, későn láttalak meg, törölj pls
HozzászólásSzerző: kodo » 2024. január 21., vasárnap 10:50
ha lehet, az egész oldalról.Pipita írta: szorri R, későn láttalak meg, törölj pls
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 21., vasárnap 9:43
2018/19 - 30 gol, 11gpAztán 2018- ban elkezdte lőni a gólokat, 2019 után meg a szurkolók is elkezdték szeretni.
Az emlitett idoszakban ketszer is szerzett tobb golt, mint 2018 utan valamelyik evben, es atlagolt 25-40 g/a-t evente, CR es Bale mellett.2010 és 2017 között sokan nem értették, mit keres a Real Madridban, én sem értettem. Focihoz nálam sokkal jobban értő kollégám szerint meg nagyon is Real Madridba való játékos volt.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 21., vasárnap 9:37
A Pipita és a Morata fanoknak.ferni írta: Benzema azoknak volt kevés akik nem értették a focit.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 21., vasárnap 9:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. január 20., szombat 21:09
Akkor csak tanácsolni tudom, hogy nyisd ki a szemed és járj figyelmesebben.MarioCirolo írta:Sajnalom ha nem sikerult megerteni amit irtam. Azzal kezdtem, hogy a problema letezik es probaltam ramutatni, hogy talan ezert nem csak Vini a hibas. Ezek a barki/mindenhol/mindenki mondatok a sajat szubjektiv velemenyed es tenyszeruen nem igazak. Nemzetkozi szinten nem szokott vele problema lenni, az ellenfelek jatekosai/szurkoloi tobbnyire tisztelik es elismerik.Kerlon írta:
Na ne szabj fel, madridista forumon kozellenseg? Hat ember, mi viseljuk el egyedul, mindenhol utaljak, barki latja kritizaljak a viselkedese miatt. Ne allitsatok .ar be a magyar madridista forumozokat antikrisztusnak, amikor mindenki, MINDENKI látja a problemát csak a vednok jeloltek nem.
Johettek Perezzel meg Ancelottival is, de nekik anyagi ertekekben is kell gondolkozni, mert o befektetes is, de hat botranyos az ember mar eleg regota es nem kifele tart ez egyertelmu.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. január 20., szombat 21:04
Maga az a teny, hogy megy a folyamatos diskurzus Viniciusrol alatamasztja, hogy valami nincs rendben, vagy legalabbis rengeteg embernel kiveri a biztositekot. 20 eve szurkolok a csapatnak, de ilyet meg nem tapasztaltam. Voltak itt KHÖD es hasonlo periodusok, amikor ezek a jatekosok kaptak az ivet rendesen, de sosem a viselkedesuk miatt.MarioCirolo írta:Sajnalom ha nem sikerult megerteni amit irtam. Azzal kezdtem, hogy a problema letezik es probaltam ramutatni, hogy talan ezert nem csak Vini a hibas. Ezek a barki/mindenhol/mindenki mondatok a sajat szubjektiv velemenyed es tenyszeruen nem igazak. Nemzetkozi szinten nem szokott vele problema lenni, az ellenfelek jatekosai/szurkoloi tobbnyire tisztelik es elismerik.Kerlon írta:
Na ne szabj fel, madridista forumon kozellenseg? Hat ember, mi viseljuk el egyedul, mindenhol utaljak, barki latja kritizaljak a viselkedese miatt. Ne allitsatok .ar be a magyar madridista forumozokat antikrisztusnak, amikor mindenki, MINDENKI látja a problemát csak a vednok jeloltek nem.
Johettek Perezzel meg Ancelottival is, de nekik anyagi ertekekben is kell gondolkozni, mert o befektetes is, de hat botranyos az ember mar eleg regota es nem kifele tart ez egyertelmu.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. január 20., szombat 20:35
Sajnalom ha nem sikerult megerteni amit irtam. Azzal kezdtem, hogy a problema letezik es probaltam ramutatni, hogy talan ezert nem csak Vini a hibas. Ezek a barki/mindenhol/mindenki mondatok a sajat szubjektiv velemenyed es tenyszeruen nem igazak. Nemzetkozi szinten nem szokott vele problema lenni, az ellenfelek jatekosai/szurkoloi tobbnyire tisztelik es elismerik.Kerlon írta:Na ne szabj fel, madridista forumon kozellenseg? Hat ember, mi viseljuk el egyedul, mindenhol utaljak, barki latja kritizaljak a viselkedese miatt. Ne allitsatok .ar be a magyar madridista forumozokat antikrisztusnak, amikor mindenki, MINDENKI látja a problemát csak a vednok jeloltek nem.MarioCirolo írta:
En sem vagyok megelegedve sokszor a viselkedesevel es vissza kene vennie kicsit. De ez a viselkedes csak Spanyolorszagban jellemzo nala, a bl-ben nem emlekszem hogy problema lett volna valaha is a viselkedesevel. A bajnoksagban evek ota agyba-fobe rugjak-harapjak! buntetlenul, a birok nem tesznek semmit. A szurkolok majmozzak, a halalat kivanjak es a liga nem tesz semmit. Ezt abban a bajnoksagban, ahol a barcelona 17 even at fizetett a jatekosbizottsag elnokenek szinten buntetlenul. Es ennek ellenere 23 evesen egy magyar madridista forumon o lett az elso szamu kozellenseg, ugy hogy masfel eve meg gyoztes golt lott a bl dontoben, tavaly egyedul cipelte a hatan a csapatot es mult heten mesterharmast rugott a barcelonanak egy dontoben. Ez szamomra teljesen irrealis.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem