Ha jobban megnézed a Real modelljei nem lettek frissítve a FIFA 16 óta(max CR-nek de ő meg cover star idén),én ezt úgy tudom elképzelni,hogy amikor megszületett a szerződés a Real és a EA között szépen elmentek a csapathoz és mindenkit be scanneltek aki ott volt, így lehet az hogy pl a kurva fontos illaramendinek van saját arca Casemiro meg valószínűleg akkor hiányzott valamiért (vagy még nem érkezett vissza a portótól addig)...BBeno írta:na ezt én sem értem. ha már szerződésben vannak a Reallal akkor miért nem fektetnek bele annyit hogy a keret minden tagját lemodellezik rendesen és nem egy random facet raknak casemirora. nevetséges.Na meg az olyan talányok,hogy egy Casemiro-nak,Oblaknak miért nincs lemodellezett arca, erre azért figyelhetnének.
Most az,hogy asensionak nincs arca ok, fiatal most futott be nemrég védhető.De hogy egy Casemirot nem tudtak 2 év alatt pótolni az vicc annak tudatában,hogy az angol mit tudomény hanyad osztályos néger ogrenak meg scannelve van az arca.
Rohadt illúzió romboló,hogy mindenki pöpecül le van modellezve a kezdőből csak Casemiro helyén rohangál egy baltaképű cigánygyerek
Na de ezek csak apróságok összességében tényleg jó lett.Azért csütörtökön kipróbálom a pes-t megszokásból de én eltemettem már őket pár éve.