Nekem arra kell oszinten h a szabad unalmas esteken melo utan beüljek egy sörrel es lekosson. Semmi kulonleges elvárásom nincs, de ha mukodik hang alapjan az nagy plusz a box számláján, mert akkor kb tenyleg megoldok rola mindent egy személyben. Atgondolom meg es megnezem a címeket, hogy melyik jatekok jonnek be inkabb. Koszi szepenvolt írta:A kamera az egyetlen dolog amiben az xbox ténylegesen jobb. A Sony gépe viszont erősebb.kecsu10 írta:Koszi sracok! Atgondolom. Valoban olcsobb mint otthon. Ez a kamera tema az boxnal az nem fejlettebb mint a Sony cucca? Mert hang alapú vezerlest vagy mit olvastam, h tud.
A legfontosabb szempont az exkluzív címek, ahogy a többiek is említették.
Konzolok
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konzolok
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A kamera az egyetlen dolog amiben az xbox ténylegesen jobb. A Sony gépe viszont erősebb.kecsu10 írta:Koszi sracok! Atgondolom. Valoban olcsobb mint otthon. Ez a kamera tema az boxnal az nem fejlettebb mint a Sony cucca? Mert hang alapú vezerlest vagy mit olvastam, h tud.
A legfontosabb szempont az exkluzív címek, ahogy a többiek is említették.
- kecsu10
Koszi sracok! Atgondolom. Valoban olcsobb mint otthon. Ez a kamera tema az boxnal az nem fejlettebb mint a Sony cucca? Mert hang alapú vezerlest vagy mit olvastam, h tud.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Mind a kettőt meg kell venni, ha ilyen olcsón adják. Itthon egy 10-15-el drágább.
Én is ps4-et vettem elsőre, de majd valószínű egy One is lesz, amint megjelenik valami slim változat.
Online leállások vannak, de eddig egyet sem éreztem igazán. Ha nem lógsz rajta éjjel-nappal fel se tűnik.
Játékok döntenek a két gép között inkább. Meg esetleg, ha akarsz ugrálni a szobába, akkor jobb az xbox.
Én például sosem bírtam a Halo játékokat az első óta, így értelemszerűen jobban bejön egy God Of War, stb. Egy valami hiányzik, a forza, amíg nem jön GT7.
Én is ps4-et vettem elsőre, de majd valószínű egy One is lesz, amint megjelenik valami slim változat.
Online leállások vannak, de eddig egyet sem éreztem igazán. Ha nem lógsz rajta éjjel-nappal fel se tűnik.
Játékok döntenek a két gép között inkább. Meg esetleg, ha akarsz ugrálni a szobába, akkor jobb az xbox.
Én például sosem bírtam a Halo játékokat az első óta, így értelemszerűen jobban bejön egy God Of War, stb. Egy valami hiányzik, a forza, amíg nem jön GT7.
Sok dologtól függ.kecsu10 írta:Ps4 vagy xbox one? Egyik 330 frank ez a box a masik 350 tehat arban nagy kulonbseg nincs. Velemenyek?
Pl.: ismerősök min játszanak, melyik gyártó exkluzív címei jönnek be jobban
Jelenleg az xbox gyengébben muzsikál játékok terén. PS4-en a most kijövő játékok 1080p-ben futnak majd, xboxon 900p-ben.
Valamint az xone online része stabilabb. Ps-en sokszor van leállás a javítások miatt.
Nekem PS4-em van, szerintem exkluzívok terén a Sony mindig is jobban állt, de ez teljesen szubjektív.
- kecsu10
Miert? Kifejtened legyszi?ferni írta:ps4, ne is gondolkozz rajta.kecsu10 írta:Ps4 vagy xbox one? Egyik 330 frank ez a box a masik 350 tehat arban nagy kulonbseg nincs. Velemenyek?
ps4, ne is gondolkozz rajta.kecsu10 írta:Ps4 vagy xbox one? Egyik 330 frank ez a box a masik 350 tehat arban nagy kulonbseg nincs. Velemenyek?
- kecsu10
Ps4 vagy xbox one? Egyik 330 frank ez a box a masik 350 tehat arban nagy kulonbseg nincs. Velemenyek?
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
a, , 11:49
Valaki velemeny a metro 2033-rol? Most xbox live-on 1900ft, szerintem ennyit megér, de azért kivancsi lennék, más mit mond. A last light is megvan, de azt még nem játszottam ki, most meg már inkább előtte kitolnám a 2033-at.
Valaki velemeny a metro 2033-rol? Most xbox live-on 1900ft, szerintem ennyit megér, de azért kivancsi lennék, más mit mond. A last light is megvan, de azt még nem játszottam ki, most meg már inkább előtte kitolnám a 2033-at.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Mafia 1LaMartin írta:Most elkezdtem a mafia 2-t xbox 360-on. Hatalmas jatek, nagyon adom. Régen, kb 7-8 éves koromban játszottam a Godfather-rel ps2-n, bár már nem nagyon emlékszem, dr hasonló jàték lehet. Tudtok mondani hasonló játékokat? Ha nagyon nincs más maffiózó játék, akkor valami ilyesmi játékokat írhatnátok:) köszönöm
Egyébként az összes GTA és a Sleeping dogs.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Most elkezdtem a mafia 2-t xbox 360-on. Hatalmas jatek, nagyon adom. Régen, kb 7-8 éves koromban játszottam a Godfather-rel ps2-n, bár már nem nagyon emlékszem, dr hasonló jàték lehet. Tudtok mondani hasonló játékokat? Ha nagyon nincs más maffiózó játék, akkor valami ilyesmi játékokat írhatnátok:) köszönöm
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Mindegy, ahol garancia van rá. Hűtést is érdemes rendbe tenni, géptől függően. Itt az is van.
http://elitkonzol.hu/xbox-360-rgh-modositas/
http://elitkonzol.hu/xbox-360-rgh-modositas/
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
Valaki tud megbízható konzolboltot Budapesten, ahova nyugodt szívvel felküldhetem az xboxomat RGH-ztatni?
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Xbox-on ingyenesen letölthető a Fast & Furious 7 játék, Forza Horizon 2 kiegészítője. Nem nagy cucc, de ingyé' megteszi
- P. Krisz
Várható volt . Pedig azt terveztem hogy ezzel veszek PS 4 bundlet , de így akkor várok .Be is sült rendesen, pedig jónak nézett ki
De megjelennek olyan nagy címek is mint az Arkham Knight vagy a The Witchet 3 ami nem jelenik meg lastgenre .Persze jön ki idén néhány fasza játék, de szerintem érdemes még várni, főleg ha az előző konzol exkluzív címek kimaradtak valakinek. Bőven ráér váltani nextgenre, ha azokat bepótolta.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ha jól tudom a Tomb Raider jön PS4re is majd, de nagyon sajnálom ,h a Quantum Break Box exkluzív.P. Krisz írta:Xbox fronton a Tomb Raider vagy a Quantum Break / Sam Lake rohadt nagy zseni /.
Be is sült rendesen, pedig jónak nézett ki. Használtan, olcsón beszerzős játék.P. Krisz írta:A héten jelent meg az Order
Egyébként én sem ajánlom márt a PS3/360-at. Inkább ruháznék most márt be az új generációra.(az általad említett Fifa is jobb az új generáción és nem csak grafikailag)
Szvsz az Uncharted 4 nem fog megjelenni idén, de majd meglátjukP. Krisz írta:Az túlzás hogy csak jövőre jönnek ki azok a játékok amiért érdemes konzolt venni .
A héten jelent meg az Order , márciusban a Bloodborne , év végen az Uncharted 4 és valószínűleg az FF XV is . Az olyan indie címek is mint a Witness vagy az Everybody's Gone to the Rapture .
Xbox fronton a Tomb Raider vagy a Quantum Break / Sam Lake rohadt nagy zseni /.
A Bloodbornet elfelejtettem, igazad van az nagyon jól néz ki, valamint az Everybody's GtR is érdekesnek ígérkezik.
Persze jön ki idén néhány fasza játék, de szerintem érdemes még várni, főleg ha az előző konzol exkluzív címek kimaradtak valakinek. Bőven ráér váltani nextgenre, ha azokat bepótolta.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Call of Duty Black Ops 2 local multiplayerét küldjük szét éppen a srácokkal, eszméletlen élvezetes. Berakhattok botokat is, aztán hadd szóljondodi írta:Tudtok ps3-ra mondani olyan játékot, amit offline lehet multiban tolni? Régebbi is érdekel, akár co-op, akár 1v1 is jöhet, osztott képernyősben is.
És persze fasza kis játék legyen.
-------------------------
Lenne egy karcmentes, alig használt, dobozában átvehető kinectem xbox360-ra. Ha érdekel valakit, írjon PÜ-t
- P. Krisz
Az túlzás hogy csak jövőre jönnek ki azok a játékok amiért érdemes konzolt venni .
A héten jelent meg az Order , márciusban a Bloodborne , év végen az Uncharted 4 és valószínűleg az FF XV is . Az olyan indie címek is mint a Witness vagy az Everybody's Gone to the Rapture .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
A régi konzolokat már talán csak az exkluzívok miatt érdemes venni.
Azt viszont neked kell eldönteni, hogy melyik játékkínálata jön be inkább.
Xbox: Gears of War, Forza, Halo, Alan Wake, Fable
PS: God of War, Uncharted, Heavy Rain, The Last of Us, Infamous, Gran Turismo
Valamint a Red Dead Redemption is konzol exkluzív.
Én személy szerint a PS3-at ajánlom, használtan elég jó pénzért hozzá lehet jutni és hatalmas a játékkínálata.
Az új generációra alig jött még ki értelmes játék, majd 2016 körül jönnek azok a játékok, amik miatt érdemes lenne inkább azt venned.
Szerintem nyugodtan ruházz be egy használt Xboxra/PSre aztán 1,5 év múlva túladsz rajta minimális veszteséggel.
Ha pedig csak a Fifa miatt vennél konzolt akkor akár már most is beszerezhetsz egy nextgen gépet.
Azt viszont neked kell eldönteni, hogy melyik játékkínálata jön be inkább.
Xbox: Gears of War, Forza, Halo, Alan Wake, Fable
PS: God of War, Uncharted, Heavy Rain, The Last of Us, Infamous, Gran Turismo
Valamint a Red Dead Redemption is konzol exkluzív.
Én személy szerint a PS3-at ajánlom, használtan elég jó pénzért hozzá lehet jutni és hatalmas a játékkínálata.
Az új generációra alig jött még ki értelmes játék, majd 2016 körül jönnek azok a játékok, amik miatt érdemes lenne inkább azt venned.
Szerintem nyugodtan ruházz be egy használt Xboxra/PSre aztán 1,5 év múlva túladsz rajta minimális veszteséggel.
Ha pedig csak a Fifa miatt vennél konzolt akkor akár már most is beszerezhetsz egy nextgen gépet.