Real Madrid vs. Barcelona
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Atyavilág mik vannak itt...
EXCLUSIVE: Barcelona told Frenkie de Jong on July 15 they have evidence of criminality around contract given by old board + cause for legal action vs all involved. #FCBarcelona asked him to annul deal & revert to previous terms @TheAthleticUK @DavidOrnstein
EXCLUSIVE: Barcelona told Frenkie de Jong on July 15 they have evidence of criminality around contract given by old board + cause for legal action vs all involved. #FCBarcelona asked him to annul deal & revert to previous terms @TheAthleticUK @DavidOrnstein
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Szanalmas tovabbra is. Mi lesz a kovetkezo, a unicefnek regebben adott penzt kerik vissza?
- Pad'em
Szemét elnyomó Tebas, monnnyon le!!Realista24 írta: Incredible. Spanish radio claim Barcelona jointly set-up a holdings company to which it paid €150m of its own money to buy its own assets (to inflate value of sale). La Liga rejected it as not "new" money. Barça must now pay €37.5m tax on this payment.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Megy a kockázás rendesen Mindent fel kell tenni a pirosra azt kész.Realista24 írta: Na, úgy fest, hogy valaki már most utánament a Barca könyvelésének.
A klub azt állítja, hogy a 25%-ot a Sixth Street 667m-ért adta el, de a cég csak 517m-t fizetett valójában, a maradék 150m-t valahogy a Barca forgatta bele az üzletbe a saját pénzéből.
Tehát az FFP szempontjából, illetve a fizetések/regisztrációk végett csak 517m az új bevétel, amit el lehet ismerni, szemben a Barca által jelentett 667m-val. Laportáék remélik, hogy nem lesz értelmezési különbség a Ligával, és ők is a 667-et ismerik el, mint bevétel.
Incredible. Spanish radio claim Barcelona jointly set-up a holdings company to which it paid €150m of its own money to buy its own assets (to inflate value of sale). La Liga rejected it as not "new" money. Barça must now pay €37.5m tax on this payment.
A végén még kihozza Laporta, hogy nincs semmilyen pénzügyi gondjuk csak félre lett értelmezve....
(Sixth Streettel mi is kötottunk szerzodest amugy, Perez nem panaszkodott:)
Toni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, úgy fest, hogy valaki már most utánament a Barca könyvelésének.
A klub azt állítja, hogy a 25%-ot a Sixth Street 667m-ért adta el, de a cég csak 517m-t fizetett valójában, a maradék 150m-t valahogy a Barca forgatta bele az üzletbe a saját pénzéből.
Tehát az FFP szempontjából, illetve a fizetések/regisztrációk végett csak 517m az új bevétel, amit el lehet ismerni, szemben a Barca által jelentett 667m-val. Laportáék remélik, hogy nem lesz értelmezési különbség a Ligával, és ők is a 667-et ismerik el, mint bevétel.
Incredible. Spanish radio claim Barcelona jointly set-up a holdings company to which it paid €150m of its own money to buy its own assets (to inflate value of sale). La Liga rejected it as not "new" money. Barça must now pay €37.5m tax on this payment.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most néztem az összefoglalót, azt csináltak amit akartak. Megyeiben sem rohangálnak így a játékosok, azt se tudták merre vannak arccal előre. Minőségi ez a dél-amerikai foci.
Ettől függetlenül azért aggódhatunk a bajnokságban, mert ez a támadósor aprítani fog rendesen.
Ettől függetlenül azért aggódhatunk a bajnokságban, mert ez a támadósor aprítani fog rendesen.
a roma lett volna az ellenfél, de lemondták, a pumas csak beugrott.
Annyira szanalmas
Es majd beallitjak ugy , meg a sajto is, h trofeat is nyertek, bomba jatekot is jatszottak, stbstb. Aztan meg jon egy roma, pool, bayern v frankfurt akkor, amikor tenyleg villantani kellene.
Amugy nem banom, jatszak le most magukat, higyjek el magukrol, rejszoljanak ra az oltozoben, ha szezon vege megint ugyanaz lesz.
Es majd beallitjak ugy , meg a sajto is, h trofeat is nyertek, bomba jatekot is jatszottak, stbstb. Aztan meg jon egy roma, pool, bayern v frankfurt akkor, amikor tenyleg villantani kellene.
Amugy nem banom, jatszak le most magukat, higyjek el magukrol, rejszoljanak ra az oltozoben, ha szezon vege megint ugyanaz lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
Az emlekezetes balhek Rosell alatt voltak (Neymar biznisz, Cruijff, Abidal, stb. elzavarasa, Guardiolanak parszor keresztbe tett, transfer ban, a klub bevetelei nem nottek, katari uzletek, meg ami nem jut hirtelen eszmbe). Rosell bele is bukott a Neymar ugybe, viszont majdnem Barto is, de ot a valasztas elott a triplazas megmentette.tcskhun írta:egy dolog ami érdekes számomra,hogy a rossel/barto éra alatt hol voltak a sociok vagy a szurkolok? miert nem lázadtak fel anno? most meg mindegy egyszerübb az előző elnökségekre kenni4Rv írta: a teljes hozzászólásban leírtam, hogy sajnos a rosell/bartomeu féle brancs ebbe a helyzetbe juttatta a klubot, ebből kell most kimászni anélkül, hogy hosszú évekre európai középcsapat szintjére süllyedne a klub.
meg persze anélkül, hogy arab/amerikai kézre kerüljön bármilyen formában..
Barto legnagyobb hibaja nem is a harom 100 millas uzlet, (az anyagi helyzet eltitkolasa mas tema) mert az meg benne van, hogy jatekosok nem valnak be, (mondjuk kozuluk csak Griezmann az erdekes, mert ot tenyleg csak kinjaban hozta el) hanem hogy hagyta a fizteseket teljesen elszallni. Hol voltak a szurkolok? Hat ok kiabaltak a legjobban, hogyha Messi tavozik, neked veged. Bartomeu meg megadta nekik amit akartak. En viszont pont azt nevetem, hogy minden barcas csak kocsog Bartomeuzik, de egytol nem lattam meg leirni, hogy "imadom Messit, meg amit elert, de huzzon az anyjaba, amiert ilyen szinten kihasznalta a klubot es tonkre vagta a kovetkezo evtizedet".
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
elvileg a Roma jött volna, csak a visszamondták.
ez így valóban elég komolytalan
ez így valóban elég komolytalan
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Negyed ora utan 4:0 a gumpert trofea, megint veretes ellenfelet fizettek le erte
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
egy dolog ami érdekes számomra,hogy a rossel/barto éra alatt hol voltak a sociok vagy a szurkolok? miert nem lázadtak fel anno? most meg mindegy egyszerübb az előző elnökségekre kenni4Rv írta: a teljes hozzászólásban leírtam, hogy sajnos a rosell/bartomeu féle brancs ebbe a helyzetbe juttatta a klubot, ebből kell most kimászni anélkül, hogy hosszú évekre európai középcsapat szintjére süllyedne a klub.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én eleve azt nem értem, ki az az ostoba, aki most oda akar menni? Már tudva levő volt, hogy elég nagy szarban van a csapat... vagy majd azt hitték, hogy ha odamennek, 1-2 hónap és megoldódik minden?rikko írta: Ezt senki sem érti, hogy miért kellett még támadókat hozni.
Ugye Fati - Dembi nem garanciás.
Azt még megértem, hogy Lewa jött. Top 3 támadó...
Rafit is valamilyen szinten, pont a Fati - Dembi duo miatt.
Nekem az nem tetszik, ahogy a játékosainkkal bánnak...
Az meredek
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ezt senki sem érti, hogy miért kellett még támadókat hozni.
Az meredek
Az meredek
- h3x0r
Tavaly nyaron vittetek depayt, telen aubameyangot es ferran torrest; most lewat es raphinhat. Kozben ott van meg dembele es ansu fati is. na meg braithwaite . Ertem en, hogy nem szabad kozepcsapatta sullyedni, de biztos ilyen mennyisegben kell igazolni a tamadokat?4Rv írta: a teljes hozzászólásban leírtam, hogy sajnos a rosell/bartomeu féle brancs ebbe a helyzetbe juttatta a klubot, ebből kell most kimászni anélkül, hogy hosszú évekre európai középcsapat szintjére süllyedne a klub.
ezt majd az idő fogja eldönteniRealista24 írta: És ez az amivel ezt el lehet érni?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És ez az amivel ezt el lehet érni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Úgy tűnik, hogy Neto is offolva.
a teljes hozzászólásban leírtam, hogy sajnos a rosell/bartomeu féle brancs ebbe a helyzetbe juttatta a klubot, ebből kell most kimászni anélkül, hogy hosszú évekre európai középcsapat szintjére süllyedne a klub.