Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 3., kedd 21:56

442-be kezdjük mikor hoznák fel, Kroos védi az elsődleges felpassz sávot, Cének kéne a másodlagost. Mögötte van űr, mert közel van egymáshoz a védelem és a kp. Ennek az a célja, hogy Cavaniék hátra legyenek húzva, és akkor nincs aki beinduljon, nincs aki lendületből átfusson. Viszont ha Cé nem zárja a másodlagos sávot, jön vissza DM, megy oda Rabiot vagy Matuidi és megoldják. Kroos pedig nem ér vissza mert nem annyira mobilis.
Nem illik.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 3., kedd 21:55

Pont ez az, hogy nem egyedül rohangálna, mert Kroos is ott van gyakorlatilag mellette. Az a baj, hogy mivel nem támad le, nem is akadályozzuk a labdakihozatalukat. A többit meg tudjuk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 3., kedd 21:52

___Samy___ írta:Elfogadom az érveket. De mi indokolja azt, hogy nem támad le, nem zár vissza, nem fut a felpasszokért? Miért vergődik, és hisztizik minden szarért?
Azt hogy nem támad le szerintem az indokolja hogy az egész csapat nem támad le..
Az egész csapat a saját térfelén van,innentől kezdve nincs is értelme annak hogy rohangáljon egyedül..
A vergődik,hisztizik szart viszont meg én fogadom el tőled.
Isco lövésénél is mit mutogatott,esélye nem lett volna megelőzni a belső védőjét..
Felmenti Cé trehány letámadását? Ne húzzál fel már megint. :D
De ziro,milyen letámadást most komolyan? Olyan nincs hogy egy ember támad le.
Ez csapat taktika,és mi nem támadunk le,az egész kp,védővonal teljesen hátra van húzva.
Hogy tudna már letámadni?? Meg minek?? Ha föl lenne tolva a csapat,emberről emberre akkor igen,oké,mert ha ott nem áll mindenki az ellenfél mellé akkor kiesel a védekezésből,de ma az egész csapat nem ott kezdi a védekezést,vegyétek már észre basszus..
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 3., kedd 21:49

Legyen aktív, adjon vissza jól egy rohadt kényszerítőt. Várja, hogy majd esetleg kinyalják a fenekét? értem én hogy ma mindenki a kp-t szidja, de ez felmenti a támadókat? Felmenti Cé trehány letámadását? Ne húzzál fel már megint. :D
Nem illik.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 3., kedd 21:48

___Samy___ írta:Hisztizik, vergődik, minden szartól elesik, ezt így nem lehet.
Inkább ez az idegesítő, mert játékban a kiskedvencem Isco is siralmas. Csak CR-nél ezek még egy lapáttal rá tesznek a dolgokral, mert nem elég, hogy gyenge, megint egy kislány, meg sz*rik az egészre....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 3., kedd 21:48

Elfogadom az érveket. De mi indokolja azt, hogy nem támad le, nem zár vissza, nem fut a felpasszokért? Miért vergődik, és hisztizik minden szarért?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 3., kedd 21:46

___Samy___ írta:Kezd egyre inkább elegem lenni ebből az emberből. Az egy dolog, hogy kurva szar formában van, és Benítez így is orrba-szájba nyomatja, de hogy ennyire telibeszarom stílusban menjen ki minden meccsre....azért az már elképesztő. Nulla, egyszerűen nulla, és a játék minden elemében. Hisztizik, vergődik, minden szartól elesik, ezt így nem lehet.

És akkor még ugye várhatjuk vissza Bale-t is...
Mondjuk ilyen csapat felfogással és alapjában előre felé játékkal te mit akarsz tőle?
50 méterre van a kaputól.
Illetve minden föl passz szar felé.
Én ekézem izomból mindig,de most őszintén,hogy a csába játsszon jól,legyen veszélyes kapura???
Teljesen megértem azt hogy ideges,mert ez egy számalom amilyen mentalitással jöttünk ki.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 3., kedd 21:42

Kezd egyre inkább elegem lenni ebből az emberből. Az egy dolog, hogy kurva szar formában van, és Benítez így is orrba-szájba nyomatja, de hogy ennyire telibeszarom stílusban menjen ki minden meccsre....azért az már elképesztő. Nulla, egyszerűen nulla, és a játék minden elemében. Hisztizik, vergődik, minden szartól elesik, ezt így nem lehet.

És akkor még ugye várhatjuk vissza Bale-t is...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 18:41

Ez megint a tobb helyen többféle fordítás mintapéldája.
Ki spanyolrol angolra vettük at. Utólag lattam ezt is amugy de ket cikket nem er meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 15:11

hogy Bale > CR.
Senki nem azt írta, hogy Bale jobb, mint Cé, hanem azokon a meccseken, amikor Bale bevethető volt, jobb volt mint Cé. Érted a különbséget?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 1., vasárnap 15:10

Realista24 írta:A válasz nem adása is válasz. :)
Kicsit lassú vagyok, addig szerkesztgetek, hogy a végén már nem engedi elküldeni:
Nem. Nem teszi meg, mert... nem tudjuk miért (nem is lényeges, azért kapja a lóvét, hogy dolgozzon), de az sem valós, hogy Bale megteszi ezeket. És itt most nem CR-t védem, hanem még mindig arra reflektálok, hogy Bale > CR.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 15:08

kiserik írta: Leírtam a véleményem, miszerint Bale minden volt, csak nem jó az utolsó meccsein. Ez nem egyezik a te véleményeddel = idiótaság = szóbeli figyelmeztetés. WHAT?! :ozil: :D
Ezt írtad kedves kiserik. Ebben hol van az amiről most dumálsz?
Az igen! Akkor remélem mihamarabb visszatér. Már csak Arbeloának kellene szólni, hogy rúgja le CR-t edzésen és akkor nem lenne gyenge pontja a csapatnak... :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 15:03

A válasz nem adása is válasz. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 1., vasárnap 15:02

Fölösleges és meddő vita. Remélem mihamarabb visszatér Bale és igazatok lesz, hogy Bale > CR (bár minden sérülése közben ezt hiszi mindenki, aztán utána láthatjuk).

[quote="Realista24"]
Amekkora idiótaságot írtál, megfűszerezve a stílusoddal, mit vártál? Egyébként ez nem érv, hanem kijelentés.
[quote]

Leírtam a véleményem, miszerint Bale minden volt, csak nem jó az utolsó meccsein. Ez nem egyezik a te véleményeddel = idiótaság = szóbeli figyelmeztetés. WHAT?! :ozil: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik_2 2015. november 1., vasárnap 15:05-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 14:58

Ez aztán az érv! :salute: A második része a hozzászólásodnak meg... mintha a tavalyi Miro írná ezeket.
Amekkora idiótaságot írtál, megfűszerezve a stílusoddal, mit vártál? Egyébként ez nem érv, hanem kijelentés.
Egy kérdés: ha CR-t nem akarod látni a pályán, akkor kit tennél az egy szem középcsatár pozíciójába? Mert meccsek óta azt játszik (mióta a grízes "szétörülte" Karimot), ami köztudott, hogy nem fekszik neki, mert borul, mint a korai A-s merci.
Mi az hogy nem fekszik neki? Hát baszki, vegyen erőt magán és ne boruljon, fusson, cselezzen, küzdjön. Szarok én a pozíciókra amúgy, Marcelo balhátvéd, és hetek óta mégis ő a legveszélyesebb játékosunk. Ez a szánalmas, vicces és egyben megsüvegelendő egyben.
Minden játékosnak egy dolga van, alárendelni magát a csapatnak. Szerinted ezt Cé megteszi?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 1., vasárnap 14:55

Realista24 írta: Lassan mész Remy haverod után :coffee:

Bale hajtott, futott, megjátszható volt. Látszott rajta az akarás. Cristianótól egyiket sem vettem észre.
Ez aztán az érv! :salute: A második része a hozzászólásodnak meg... mintha a tavalyi Miro írná ezeket.

Egy kérdés: ha CR-t nem akarod látni a pályán, akkor kit tennél az egy szem középcsatár pozíciójába? Mert meccsek óta azt játszik (mióta a grízes "szétörülte" Karimot), ami köztudott, hogy nem fekszik neki, mert borul, mint a korai A-s merci.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. november 1., vasárnap 14:25

Ha nem fog javulni drazstikusan a szezon végégi, akkor nem szabad, hogy saját szobrát döntse le. Iker utolsó 1(2) évéhez hasonlót nem szeretnék már látni. Gólok többé kevésbé jönnek még, de az, hogy látványosan gyengült játékban az is biztos. Ennek mi az oka nem tudni, mentálisan vagy fizikálisan lehetnek e gondok, esetlegesen mindkettő. Azért egy, másfél év alatt lehet ekkort zuhanni fizikálisan, robbanékonysgágban, sebességben? Valaki hozzáértő megmondhatná. Komoly meccseken nagy szükség lenne rá, különbséget tud jelenteni. Láthattuk idén már a Párizs ellen, hogy egy top csapat nagyon komolyan tud védekezni, klasszis teljesitmény nélkül ellenük nem lehet létszámfölényt kialakitani, ehhez pedig nagyon kéne a portugál. Baleben én még (már) nem bizom ebből a szempontból, persze cáfoljon csak rám. Az meg, hogy tavaszra tartalékolna azt nem hinném... Nem az a fajta fickó aki nem futná ki azt ami benne van ha érezné, hogy formában van. Össze kell, hogy szedje magát, mert most Párizs, Sevilla, Barca, az ősz itt dől el, leginkább a két bajnokin mert nem lenne jó hátrányba kerülni, lévén januárban tradicionálisan szarok vagyunk, ha jól láttam szokás szerint jövő év első napjaiban Valencia meccs, az sanszosan pontvesztés, ráadásul a kupa is akkor indul be igazán, sérülések akkor is lesznek, februrban meg már jön a Bl egyenes kieséses szakasza, valamint minden bizonnyal a Barca formája is akkor kezd el csucsra járni, ergo a ligában minimális hibázás lesz megengedett, s még azt sem tudjuk kikkel sorsolnak össze az európai porondon. Kell, egy jó Cr kell. Ha nem akkor pedig tisztelettel, szeretettel, mindent megköszönve kell elbucsuzni.

Ronaldo da Lima

HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 1., vasárnap 14:16

Realista24 írta:
Viszont én a 2számjegyű IQ-mal úgy látom,nem teljesen egyformán vannak elbírálva a Crt védők,illetve támadók túlzásai, esetlegesen cinikus hszjei.
Ez többé kevésbé így van.
Egyébként azon gondolkoztam,és kíváncsi lennék,vajon a spanyol madridisták is ennyire elégedetlenek vele,vagy csak itt ennyire elterjedt..Esetleg Te tudnál felvilágosítást adni erről.
A stadionban odavannak meg vissza tőle, de ebből nagy következtetést nem vonnék le. Sokan két nevet nem tudnának mondani a tíz évvel ezelőtti csapatból.
Sok kritika éri kint is, és ugyanúgy megvannak a Remy féle védők, az örök elégedetlen R24-ek, stb..nem magyar sajátosság ez.

A twitteren viszont én úgy tapasztaltam, már akiket követek és az azok által retweetelt hírek alapján, hogy inkább többen vannak az eladása mellett.
Gracias

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 14:11

Viszont én a 2számjegyű IQ-mal úgy látom,nem teljesen egyformán vannak elbírálva a Crt védők,illetve támadók túlzásai, esetlegesen cinikus hszjei.
Ez többé kevésbé így van.
Egyébként azon gondolkoztam,és kíváncsi lennék,vajon a spanyol madridisták is ennyire elégedetlenek vele,vagy csak itt ennyire elterjedt..Esetleg Te tudnál felvilágosítást adni erről.
A stadionban odavannak meg vissza tőle, de ebből nagy következtetést nem vonnék le. Sokan két nevet nem tudnának mondani a tíz évvel ezelőtti csapatból.
Sok kritika éri kint is, és ugyanúgy megvannak a Remy féle védők, az örök elégedetlen R24-ek, stb..nem magyar sajátosság ez.

A twitteren viszont én úgy tapasztaltam, már akiket követek és az azok által retweetelt hírek alapján, hogy inkább többen vannak az eladása mellett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ronaldo da Lima

HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 1., vasárnap 14:05

Realista24 írta:
Az jó lesz,a végén nem marad majd ellenvélemény,csak a Crt ekézők...Kérdés utána mi lesz,megunjátok vagy egymást kezditek el marni...:)
Te sem vagy túl okos, ha ennyit sikerült levenned az egészből.
Hát lehet....Nem lehet mindenki egy zseni... :Đ
Attól függetlenül tényleg egyre több alapja van a kritikáknak,de ez számomra inkább szomorú,mint felháborító..Csak a Real Madrid valaha volt legeredményesebb góllövője.

Vissza: