Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: miVida » 2015. július 24., péntek 4:27

M1Ö írta:
Matt009 írta:Ő is csak akkor jó, ha az egész csapat jó.
Mégis megérezzük a hiányát. Az egész világ a CR-Bale duótól van elájulva, de láthattuk jó párszor az előző évben, hogy mennyit érnek, ha nincs köztük Karim. Nekem a Juve elleni elődöntő volt a tökéletes példa. Az odavágón semmi játékunk nem volt. A visszavágón már volt egy 60%-os Benzema a pályán és látványosan javult a támadójátékunk.
Én egyetlen egy játékosra cserélném le, Agüero-ra. De őt is inkább mellé hoznám és nem helyette. :)
Aguero Bale helyett kell, de ez csak alom... Pedig Balebol akkor mar vmi erosebbet is ki lehetne hozni.. Oh de mennyi lehetoseg lehetne ha Balet el tudnank adni :kivagyhe:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 24., péntek 1:47

Matt009 írta:
Ancelotti volt olyan, mint Schuster. Mou alapjain kifuttatta a csapatot. Amint azok az alapok eltűntek, a csapat is visszaesett. 2. évben már semmi alapjátékunk nem volt, csak ívelgetés. Kontrázni és védekezni látványosan elfelejtettünk, pedig mindent Mou-nak köszönhettünk, és a BL kupa kombót is tulajdonképpen ezzel a két erénnyel értük el. CA tavaly megpróbált egy új játékot felépíteni, de csak egy céltalan ívelgetős játékra futotta tőle.

Most Benitez azért van itt, hogy új alapokat rakjon le. A védekezést rendbe kell rakni, és kontrajátékunkat újraépíteni. Én ezeket várom idén tőle, ezeket az alapokat kell, hogy lerakja. Ezek nélkül ma nem létezik hatékony csapat, mi mégis ezen alapok nélkül voltunk 1 éven keresztül.
Nem kevés helyen sarkítás és ferdítés, amit írsz.
Azért egy elég pofás kis fazont szabott a csapatnak. Nézhető, élvezhető focit játszottunk, ami teljesen különbözött Mou játékától. Rengeteget köszönhetünk a portugálnak, de bl-t nem. És jöhet, a Carlo csak makkal nyeri a bl trófeáit, meg hasonlók. Kicsit élesnek találom a párhuzamot Schuster és Carlo közt. Előbbi a Capello féle lendületből húzott be bajnoki címet, utóbbi pedig kellett a bl győzelemhez. Mert akármekkora munkát letett a portugál az asztalra, akármekkora szargödörből húzta ki a csapatot, az utolsó lécet nem tudta megugrani. Ehhez kellett Carlo.
EZ a csak ívelgetés is elég messze álla a valóságtól, és inkább a Carlo iránt érzett gyűlöleted szülötte. Az, amit Carlo akart, nekem tetszett. Láthattuk nem is kevés időszakban, hogy amikor a csapat ezt játssza, milyen szemrevaló és lehengerlő a focink. Ezt jól felépítette és illett is a csapathoz. Idén tavaszra jött elő az a szarság, amikor Modric kiesésével összedőlt a kártyavár, és nem tudtuk ezt játszani. Olasznak benne van sok mindenben a keze. Kevés rotálás, pihentetés, sérülések, Bale, majd hogy nem tudott egyes dolgokat lereagálni, ami végül az ívelgetéshez vezetett, és ez hiba. De alapjáraton igen messze állt a játékunk attól.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 24., péntek 1:19

füst írta:
Az emberek szerintem nem hisznek Beniteznek és Benitezben
Ugyan már! :D

Én nagyjából úgy vagyok vele mint Schusterrel Capello után. Jó az alap talán nem barmolja szét annyira, aztán hátha csurran-cseppen valami év végén, már ha ki tud húzni egy évet. Én nem vagyok benne biztos.
Ancelotti volt olyan, mint Schuster. Mou alapjain kifuttatta a csapatot. Amint azok az alapok eltűntek, a csapat is visszaesett. 2. évben már semmi alapjátékunk nem volt, csak ívelgetés. Kontrázni és védekezni látványosan elfelejtettünk, pedig mindent Mou-nak köszönhettünk, és a BL kupa kombót is tulajdonképpen ezzel a két erénnyel értük el. CA tavaly megpróbált egy új játékot felépíteni, de csak egy céltalan ívelgetős játékra futotta tőle.

Most Benitez azért van itt, hogy új alapokat rakjon le. A védekezést rendbe kell rakni, és kontrajátékunkat újraépíteni. Én ezeket várom idén tőle, ezeket az alapokat kell, hogy lerakja. Ezek nélkül ma nem létezik hatékony csapat, mi mégis ezen alapok nélkül voltunk 1 éven keresztül.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2015. július 23., csütörtök 20:45

Az emberek szerintem nem hisznek Beniteznek és Benitezben
Ugyan már! :D

Én nagyjából úgy vagyok vele mint Schusterrel Capello után. Jó az alap talán nem barmolja szét annyira, aztán hátha csurran-cseppen valami év végén, már ha ki tud húzni egy évet. Én nem vagyok benne biztos.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 23., csütörtök 20:30

Benitezzel pedig nekem egy nagy problémám van. Nem gondolom, hogy ezen a szinten az edzések a felkészülés között olyan hatalmas különbségek vannak, a taktikai felkészülés is már csak felfogás kérdése. A nüansznyi dolgok amelyek döntenek viszont játékosok, klubok, keretek sorsáról, idényéről, sikerességéről viszont nagyon pici dolgokon múlhat. Mint például a hitelesség. El hiszem, hogy Rafa fasza szakember, még azt is, hogy edzéstechnikailag, taktikailag, emberileg felkészült, jól áll a dolgokhoz. De, hogy ebben az emberben ki hisz és fog hinni amíg itt van...erős kétségeim vannak. Nem látom azt, hogy a klub (nem csak perez), a szurkolók, a játékosok miért állnának be mögé. Nem is fognak. Az emberek szerintem nem hisznek Beniteznek és Benitezben....Kevés lesz. Mint Pinyő.
(vélemény)
Minden szóval egyetértek.
Nekem még annyi gondom van vele, hogy mániákusan szereti a középszerű 1x-1x megvillanó játékosokat. Nincs érzéke megmondani, hogy ki a közepes és ki a tényleg jó játékos. Taktikailag sem érzem a legfelkészültebbnek. 10 éve az volt, talán az egyik legjobb edző volt, ma már van egy újabb generáció, akik sokkal aprólékosabb csapatjátékot építenek, más alapelvek alapján. Benitez még a 10 évvel ezelőtti elvek szerint dolgozik, nem a legjobb előjel.

olyan mintha Perez tejhatalma elfogyott volna
Nem fogyott el. Illetve ez összetett kérdés. Perez hatalma abban is rejlett, hogy képes volt őrült összegeket letenni az asztalra 1-1 játékosért, így a klubok eleve inkább nekünk adták el legjobbjaikat, míg maga a Real név is elég csábító volt. Még most is az, de talán jelenleg egy BM vagy egy Barca csábítóbb.
A másik oldala a dolgoknak az, hogy nem tud a kezdőbe játékost venni, így nem is aktivizálja magát. Modric-Kroos-Bale-James-CR-Benzema 6-osnak játszania kell, a védelem szintén rendben van. Nincs hova klasszist venni. Vidal vagy Pogba meg nem igazán csábító Perez számára több okból sem. Benitez sem biztos, hogy ragaszkodik a kp megerősítéséhez, ugyanis akkor valakinek ki kell maradnia, és ezt Perez nem nézné jó szemmel, de a kimaradó játékos is csak plusz feszkót jelentene. Így minden bizonnyal marad ez a keret. Ha Illara marad, akkor tulajdonképpen számunkra az átigazolási piac bezárult, mert a pad is be van telve. Még egy cserecsatár jönni fog, de nem lesz az sem nagy durranás. De az is lehet, hogy nem jön senki, és Bale-CR csatárduónk lesz, és Karim lesz a pados.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. július 23., csütörtök 17:37

dannen írta:
R. Carlos írta:olyan mintha Perez tejhatalma elfogyott volna
az a hír járja azért, mert egyre rosszabbul mennek spanyol földön a tejüzemek
Az ilyen hibák előfordulnak velem. Természetesen tudom, hogy mi maradt le abból a bizonyos szóból! :) A kommentemre valami válasz?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 23., csütörtök 17:34

Babinho írta:
Kerlon írta:perez papa igazán elkattanhatna, mert még egy szaros biglia hír sincs, amúgy nem is lenne ezzel a helyzettel bajom, ha nem Beníteznek hívnák az edzőnket, Ancelottival kellett volna tovább csiszolgatni ezt a keretet
Perez papa már pont eleget kattant el idén, nekem elég volt. A keret nem lesz befejezett.

Benitezzel pedig nekem egy nagy problémám van. Nem gondolom, hogy ezen a szinten az edzések a felkészülés között olyan hatalmas különbségek vannak, a taktikai felkészülés is már csak felfogás kérdése. A nüansznyi dolgok amelyek döntenek viszont játékosok, klubok, keretek sorsáról, idényéről, sikerességéről viszont nagyon pici dolgokon múlhat. Mint például a hitelesség. El hiszem, hogy Rafa fasza szakember, még azt is, hogy edzéstechnikailag, taktikailag, emberileg felkészült, jól áll a dolgokhoz. De, hogy ebben az emberben ki hisz és fog hinni amíg itt van...erős kétségeim vannak. Nem látom azt, hogy a klub (nem csak perez), a szurkolók, a játékosok miért állnának be mögé. Nem is fognak. Az emberek szerintem nem hisznek Beniteznek és Benitezben....Kevés lesz. Mint Pinyő.
(vélemény)
Én is így látom, a jóhír viszont hogy odaát se hisz senki LE-ben viszont a játékosok hittek magukban.ilyen kerettel ez bőven elég is lehet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. július 23., csütörtök 14:50

Kerlon írta:perez papa igazán elkattanhatna, mert még egy szaros biglia hír sincs, amúgy nem is lenne ezzel a helyzettel bajom, ha nem Beníteznek hívnák az edzőnket, Ancelottival kellett volna tovább csiszolgatni ezt a keretet
Perez papa már pont eleget kattant el idén, nekem elég volt. A keret nem lesz befejezett.

(vélemény)

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. július 23., csütörtök 11:28

Én nem akarom kongatni a vészharangokat, mert még sok van az átigazolási időszakból. De idén nyáron olyan mintha Perez tejhatalma elfogyott volna. A kezdőbe alapembert még véletlenül se vettünk. Benzema mögül hiányzik a cserecsatár, a középpálya megerősítéséről szó sincs, a kapuskérdés pedig bukni látszik. Nem igazán vágom a pénzügyi hátteret igazából, azért kérdezem, hogy melyik játékosnak az árát kell még idén törlesztenünk? Mert szerintem ez játszhat közre az igazolásokban és abban, hogy Ramos-szal sem tudtak dűlőre jutni korábban.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 23., csütörtök 11:13

Semmi baj Benitezzel, amit eddig csinált azt jól csinálta...épp hogy Pérezzel van baj, meg a Bale imádatával. Holnap meglássuk épp hol fog játszani, de ha megint a csatár mögött hát akkor már kezdhetünk aggódni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 23., csütörtök 11:04

perez papa igazán elkattanhatna, mert még egy szaros biglia hír sincs, amúgy nem is lenne ezzel a helyzettel bajom, ha nem Beníteznek hívnák az edzőnket, Ancelottival kellett volna tovább csiszolgatni ezt a keretet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. július 19., vasárnap 20:34

Akkor pedig indul az ami most a barcánál megy.
:ozil:

A Barcánál jelenleg tripláztak egyet, nagyjából posztokra igazolnak annyira nem is rossz játékosokat, a szezon közben kikezdett edzővel megbékéltek és/vagy mindkét fél engedett a másiknak bizonyos dolgokban és működik a dolog. Persze papíroztak kicsit a fiatalokkal meg elhozták Neymart a fű alatt, valahogy jobban jártak vele, mint mi. Gazdaságilag pedig már simán a Madrid mellett vannak. Nálunk meg mi van? Szerencsétlen DDG-nek az a legnagyobb hibája, hogy nem támadónak született Kínában pl, akkor már itt lenne 50-60-100 millióért is. Calderon-Perez között is volt szóváltás, a Madridot is vádolták - talán nem is annyira alaptalanul - az edzőközpont ingatlanjainak, földtulajdonának a többszörös áron való értékesítésével.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 19., vasárnap 20:32

wZoLee7 írta:Elolvastam Santos Márquez-es interjút. Hát érdekes. A nagyja sosem volt titok, de akkor is. CR-t hiba volt belekeverni a dologba. Rengeteg hibája van már Péreznek, de Benzemát komolyan Bale védettségi szintjéhez hasonlította? :D
Jobbágyok .. Feketézés ...hagyjátok már. A sangria egy idő után üt....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 19., vasárnap 20:19

Anthony írta:
wZoLee7 írta:Elolvastam Santos Márquez-es interjút.
Nem tudom mennyire elfogult, mondjuk az ilyen DelBosques dolgokat felhozni már kicsit fura.

Viszont ha igazat mond, akkor könnyen lehet a közeljövőben egy komoly krízis a klubnál, amiből nem tudom mennyi idő lesz kimászni...
Inkább az lesz a kérdés, hogy Pérez a krízis folyamán hajlandó lesz-e beismerni hibáit...kétlem. Akkor pedig indul az ami most a barcánál megy. A jelöltek sorra fogják egymás égetni, és könnyen találhatjuk magunkat egy olyan helyzetben, hogy a 1-2-3 rossz közül lesz az egyik az elnök.
Az ilyen nyilatkozatok akkor sem segítenek, vannak gondok, de attól hogy ő elmondja nem oldódik meg...csak még inkább neki esnek a csapatnak.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 19., vasárnap 20:05

2 emberen kívül az összes focista az egész világon ilyen.
Ez így van.Aztán ha azok visszavonulnak,akkor már egy sem lesz.Nem látom az utánpótlást.Még talán Neymar.De nagy pénzt arra sem tennék.
Szerk. Rooneyban van még olykor benne,de csak a PL-ben meg a válogatottban.Más top ligában nem hiszem.Neki ez fekszik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 19., vasárnap 20:04

wZoLee7 írta:Elolvastam Santos Márquez-es interjút.
Nem tudom mennyire elfogult, mondjuk az ilyen DelBosques dolgokat felhozni már kicsit fura.

Viszont ha igazat mond, akkor könnyen lehet a közeljövőben egy komoly krízis a klubnál, amiből nem tudom mennyi idő lesz kimászni...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 19., vasárnap 19:20

Matt009 írta:Ő is csak akkor jó, ha az egész csapat jó.
Mégis megérezzük a hiányát. Az egész világ a CR-Bale duótól van elájulva, de láthattuk jó párszor az előző évben, hogy mennyit érnek, ha nincs köztük Karim. Nekem a Juve elleni elődöntő volt a tökéletes példa. Az odavágón semmi játékunk nem volt. A visszavágón már volt egy 60%-os Benzema a pályán és látványosan javult a támadójátékunk.
Én egyetlen egy játékosra cserélném le, Agüero-ra. De őt is inkább mellé hoznám és nem helyette. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. július 19., vasárnap 19:16

Matt009 írta:
wZoLee7 írta:Elolvastam Santos Márquez-es interjút. Hát érdekes. A nagyja sosem volt titok, de akkor is. CR-t hiba volt belekeverni a dologba. Rengeteg hibája van már Péreznek, de Benzemát komolyan Bale védettségi szintjéhez hasonlította? :D
Ha nem lenne Benzema védett, akkor már nem itt játszana. A sok töketlenségét elnézték éveken keresztül, és jelenleg azért az egyik legjobb csatár a világon, mert az elitcsatárok kihaltak. Benzema egy beteljesületlen ígéret, nagy potenciállal, de kevés valódi tartalommal. Ő is csak akkor jó, ha az egész csapat jó. A hátán még nem vitte a csapatot sosem.
2 emberen kívül az összes focista az egész világon ilyen.
Kép
Kép
Kép

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 19., vasárnap 19:15

Ha nem lenne Benzema védett, akkor már nem itt játszana. A sok töketlenségét elnézték éveken keresztül, és jelenleg azért az egyik legjobb csatár a világon, mert az elitcsatárok kihaltak. Benzema egy beteljesületlen ígéret, nagy potenciállal, de kevés valódi tartalommal. Ő is csak akkor jó, ha az egész csapat jó. A hátán még nem vitte a csapatot sosem.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 19., vasárnap 18:53

Elolvastam Santos Márquez-es interjút. Hát érdekes. A nagyja sosem volt titok, de akkor is. CR-t hiba volt belekeverni a dologba. Rengeteg hibája van már Péreznek, de Benzemát komolyan Bale védettségi szintjéhez hasonlította? :D

Vissza: