Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 14:02

Kivéve amikor ugyanúgy eltűnt 20-30 percekre.
Plusz, amit felhoztak itt, hogy Cé hanyagul próbál skillezgetni. Bale-re ez is ugyanúgy igaz volt, csak neki még jó formában sem úgy megy, ahogy kéne.
Nem azt mondtam, hogy Bale überfasza, hanem hogy látszik rajta az akarás, a javulni vágyás. Szó se róla, eladnám, mint a fene, de Cét ugyanúgy.
Egyikre sincs szükségünk. Egyikre sosem volt, a másikra szerintem már nincs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 1., vasárnap 13:59

Realista24 írta: Bale hajtott, futott, megjátszható volt. Látszott rajta az akarás. Cristianótól egyiket sem vettem észre.
Kivéve amikor ugyanúgy eltűnt 20-30 percekre.
Plusz, amit felhoztak itt, hogy Cé hanyagul próbál skillezgetni. Bale-re ez is ugyanúgy igaz volt, csak neki még jó formában sem úgy megy, ahogy kéne.

Szerintem még mindig előrébb vagyunk egy gyenge Ronaldoval, mint egy közepes Bale-lel.
Majd meglátjuk, ha nincs ennyi sérült, akkor milyen lesz a portugál. Vicces lett volna, ha Ronaldo mostanság van lecserélve, amikor 3 támadószellemű játékos (Benz, Bale, James) sérült. Persze, simán benne van, hogy amúgy se lesz lecserélve, majd meglátjuk.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 13:55

Az jó lesz,a végén nem marad majd ellenvélemény,csak a Crt ekézők...Kérdés utána mi lesz,megunjátok vagy egymást kezditek el marni...:)
Te sem vagy túl okos, ha ennyit sikerült levenned az egészből.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ronaldo da Lima

HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 1., vasárnap 13:53

Az igen! Akkor remélem mihamarabb visszatér. Már csak Arbeloának kellene szólni, hogy rúgja le CR-t edzésen és akkor nem lenne gyenge pontja a csapatnak... :coffee:[/quote]

Lassan mész Remy haverod után :coffee:

Bale hajtott, futott, megjátszható volt. Látszott rajta az akarás. Cristianótól egyiket sem vettem észre.[/quote]

Az jó lesz,a végén nem marad majd ellenvélemény,csak a Crt ekézők...Kérdés utána mi lesz,megunjátok vagy egymást kezditek el marni...:).Komolyra fordítva tényleg gyenge sajnos,és nem csak egy dologban,valóban a ziccereknel se olyan halálos már mint régen.Most hogy ez mitől van,vagy fog e változni...Nyílván ahogy telik az idö,úgy csökken rá az esély.De jó lenne...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 13:29

kiserik írta:
Realista24 írta: Igaz, mert Bale jobb volt azon a pár meccsen, amikor játszott.
Az igen! Akkor remélem mihamarabb visszatér. Már csak Arbeloának kellene szólni, hogy rúgja le CR-t edzésen és akkor nem lenne gyenge pontja a csapatnak... :coffee:
Lassan mész Remy haverod után :coffee:

Bale hajtott, futott, megjátszható volt. Látszott rajta az akarás. Cristianótól egyiket sem vettem észre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 1., vasárnap 13:26

Realista24 írta: Igaz, mert Bale jobb volt azon a pár meccsen, amikor játszott.
Az igen! Akkor remélem mihamarabb visszatér. Már csak Arbeloának kellene szólni, hogy rúgja le CR-t edzésen és akkor nem lenne gyenge pontja a csapatnak... :coffee:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 13:14

kiserik írta:
Kerlon írta:Ez a CR semmivel sem jobb Bale-nél.
Ez mekkora ókörség, te jó ég. Ez csak azért juthat valakinek az eszébe, mert MR Wales nem játszik egy jó ideje. Gyenge CR, de nem Bale szint egyelőre.
Igaz, mert Bale jobb volt azon a pár meccsen, amikor játszott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 1., vasárnap 13:01

Kerlon írta:Ez a CR semmivel sem jobb Bale-nél.
Ez mekkora ókörség, te jó ég. Ez csak azért juthat valakinek az eszébe, mert MR Wales nem játszik egy jó ideje. Gyenge CR, de nem Bale szint egyelőre.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 1., vasárnap 12:37

Nem is értem... Ez a CR semmivel sem jobb Bale-nél. Talán egyedül a helyzetkihasználása, de amúgy semmi. Nem küzd, nem hajt, csinálja a felesleges showt, összeesik, reklamál, elégedetlenkedik. Ennyi most CR.

Az a baj, hogy szerintem CR is Remy féle gondolkozással él és nem látja be, hogy változtatni kéne, csak veri a mellét, hogy "igen, ma is gólt vertem". De azt nem, hogy ótvarul játszik fél éve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 11:48

Remy írta:
nagyi írta:Persze mindjárt tucat játékos lesz....

Azért ez kezd kicsit erős lenni. Messinek is volt nem egy rossz időszaka és visszajött belőle,szerintem neki is menni fog.
Nem mindjárt, már az... sőt még az sem. Dzsudzsák jobb. :coffee: :mrgreen:

Egyszer a tavasz a lényeg, most meg, HA arra tartalékolna (szerintem sem ez játszik közre.) akkor meg már az is baj lenne. Nem jövök statisztikákkal, mert igenis visszaesett, tegnap is sokat hibázott, de hogy tényleg minden meccs után most már az van, hogy "ez a CR mekkora egy fék. El kell adni..." :roll: Érdekes...
Elegem van az idiótaságaidból. Az egy hónap alatt menj és olvasgasd a hozzászólásaidat Bale témában, aztán rájössz, hogy semmivel nem másabb, ami itt megy, mint amit te Bale-lel csináltál/csinálsz hamesszal együtt.
Nemrég pihentél pont ezért, de úgy látszik, hogy nincs annyi eszed, hogy változtass.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 1., vasárnap 11:44

Jó látni, hogy provokatív hszekre azért még van időd. :lol:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. november 1., vasárnap 11:43

nagyi írta:Persze mindjárt tucat játékos lesz....

Azért ez kezd kicsit erős lenni. Messinek is volt nem egy rossz időszaka és visszajött belőle,szerintem neki is menni fog.
Nem mindjárt, már az... sőt még az sem. Dzsudzsák jobb. :coffee: :mrgreen:

Egyszer a tavasz a lényeg, most meg, HA arra tartalékolna (szerintem sem ez játszik közre.) akkor meg már az is baj lenne. Nem jövök statisztikákkal, mert igenis visszaesett, tegnap is sokat hibázott, de hogy tényleg minden meccs után most már az van, hogy "ez a CR mekkora egy fék. El kell adni..." :roll: Érdekes...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. november 1., vasárnap 11:14

Persze mindjárt tucat játékos lesz....

Azt nem mondom,hogy nincs igazatok sok mindenben a szabadrúgásoknál már oda se nézek,sőt ki tudok menni cigizni,de én még nem temetném...

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 1., vasárnap 11:03

h.csabi írta:Lehet, hogy csak én vagyok túl bizakodó, de nekem van egy olyan érzésem, hogy pont az ellenkezőjét próbálja eljátszani, mint az elmúlt 2 évben.. Mindkét őszi félévben az aranylasztit űzte, top formában, tavaszra, a komoly meccsekre pedig foson volt már. Az idei Aranylabdát elengedte, mert nyilvánvalóan esélytelen, és nem is érdemelné meg. Nekem az az érzésem, hogy próbál a tavaszra tartalékolni, aztán lehet h csak túlgondolom
Annyiban igazat adok, hogy tavasszal motiváltabb lesz, és talán kicsit fel fog javulni. De úgy gondolom, hogy az már nem motiváció kérdése, hogy 1-1 cselt sem tud megcsinálni, és meccsek sorozatain momentumai sincsenek. A tartalékolásról meg szerintem szó sincs, mert akkor néha engedné magát lecserélni. Tegnap simán lejöhetett volna a 60. perc körül.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 1., vasárnap 10:27

Még ha tavaszra tartalékolna is, az megint önös érdekek miatt lesz. Nem hiszem el, hogy ha párszor odalép a tőle 2 méterre álló labdás ellenfélhez, tavaszra kifúj...

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. november 1., vasárnap 0:39

h.csabi írta:Lehet, hogy csak én vagyok túl bizakodó, de nekem van egy olyan érzésem, hogy pont az ellenkezőjét próbálja eljátszani, mint az elmúlt 2 évben.. Mindkét őszi félévben az aranylasztit űzte, top formában, tavaszra, a komoly meccsekre pedig foson volt már. Az idei Aranylabdát elengedte, mert nyilvánvalóan esélytelen, és nem is érdemelné meg. Nekem az az érzésem, hogy próbál a tavaszra tartalékolni, aztán lehet h csak túlgondolom
Eléggé, mert tavaly tavasz óta játszik így.

h.csabi

HozzászólásSzerző: h.csabi » 2015. november 1., vasárnap 0:31

Lehet, hogy csak én vagyok túl bizakodó, de nekem van egy olyan érzésem, hogy pont az ellenkezőjét próbálja eljátszani, mint az elmúlt 2 évben.. Mindkét őszi félévben az aranylasztit űzte, top formában, tavaszra, a komoly meccsekre pedig foson volt már. Az idei Aranylabdát elengedte, mert nyilvánvalóan esélytelen, és nem is érdemelné meg. Nekem az az érzésem, hogy próbál a tavaszra tartalékolni, aztán lehet h csak túlgondolom

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 31., szombat 23:29

wZoLee7 írta:a gond akkor van ha együtt vannak a pályán.
Kb ennyi a lényeg. Ellenszenves leszek ezzel, mert itt mindenki oda meg vissza van Cr statjaitól. Ami jogos, mert egébként én is, csak a jelent nem látják. Sajnos már önmagában is hátrány. Ilyen védésekkel ne jöjjön senki, hogy Karim sem fejelt volna gólt, ha a röviden nem Cr lett volna és nem vitt volna el 2 embert, mert Ő CR...
De ha ezt megfejeljük egy Bale-el... Hát akkor nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek... Lehet túlzásba esek, de lassan ott tartunk, hogy miattuk nem nyerünk semmit, mert a többieknek annyi pluszt kell kiadjanak magukból védekezésbe. Mondjuk sokkal inkább CR, mint Bale. De nem tudom elképzelni, hogy a walesi akár már jövőre el lenne passzolva... :(
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 31., szombat 22:58

M1Ö írta:
torjack írta: de tartok tőle, hogy a távozásával Bale be lesz ide betonozva, mint az új alfahím...
Teljesen mindegy, hogy marad vagy nem. Bale így is, úgy is folyamatos kezdő, alap ember lesz. Ebbe bele kell törődjetek, mert én már meg tettem. Már csak az imádkozás marad, hogy szedje össze magát mindkettő. CR-ben a múltja miatt még bízok, de Bale....
Tényleg teljesen mind1 mi lesz Balel, ha CR távozik...a gond akkor van ha együtt vannak a pályán. A CR nélküli Madridban Bale mehetne a bal szélre futkosni. Sajnos Jesé és Isco kárára, de olyan opció nincs, hogy mindenkinek jó legyen. Meg kell hagyni, Bale balról tudna beadni, lőni, és még gyors is...ha meg fék lenne, amire azért szintén jó esély van, legalább a 10-ből 9 ember védekezne is.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 31., szombat 22:33

torjack írta: de tartok tőle, hogy a távozásával Bale be lesz ide betonozva, mint az új alfahím...
Teljesen mindegy, hogy marad vagy nem. Bale így is, úgy is folyamatos kezdő, alap ember lesz. Ebbe bele kell törődjetek, mert én már meg tettem. Már csak az imádkozás marad, hogy szedje össze magát mindkettő. CR-ben a múltja miatt még bízok, de Bale....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: