Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ___Samy___
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Ha már hamis kilences, akkor inkább Isco legyen ott. Nálam Kovács kezdene egyébként. Kovacic-Kroos-Modric.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A PSG-ben.mexes írta:Én is rhdtul várom már mikor húzzák meg. Hamis 9ben jönne ki leginkabb a haszna...Ónó írta:Nekem a legjobban James hamis kilences poszton kezdetése lenne a legoptimálisabb választás
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Én is rhdtul várom már mikor húzzák meg. Hamis 9ben jönne ki leginkabb a haszna...Ónó írta:Nekem a legjobban James hamis kilences poszton kezdetése lenne a legoptimálisabb választás
Morientes, nem feltétlenül az a középpalyara visszajáro hamis 9es, inkabb egy olyan nem-ellövöm-hanem-passzolok csatár
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mexes 2016. május 4., szerda 18:12-kor.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha játszott volna valaha is ebben a formulában a csapat az utobbi 10 èvben...Nekem a legjobban James hamis kilences poszton kezdetése lenne a legoptimálisabb választás,
Sztm nem ugy van hogy ukkmukkfukk akkor most fals9-el játszunk...azt be kell gyakorolni.
Mondom èn innen a kocsmábol
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Szerintem ma a cserék meghúzása lesz a döntő. Szinte biztos vagyok benne, bárki is legyen a kezdő Benz helyett, nem lesz tényező. Nekem a legjobban James hamis kilences poszton kezdetése lenne a legoptimálisabb választás, isco lucas és jesé később aranyat érhetnének a fáradt védelem ellen. Kezdőként semmiképpen sem választanám lucast vagy jesét. Case miatti űrt persze Isco töltheti ki, Kroos hátrébb zavarásával, sajnos oda így nem marad más opció pedig jobb lenne isco később. Na de ez van. Szóval James. Nem hiszem, hogy csereként sokat tudna dobni a játékunkon, viszont a meccs elején amikor minden bizonnyal nekik fogunk esni, azon kevés játékosaink egyike aki messziről bármikor veszélyes lehet, és sokkal jobb a védők mögé bepasszolt labdákban, mint jesé vagy lucas...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tegyük hozzá, ez a hétköznapi söröm.ziro4vr írta:Jó a kőbi én veled vagyok de az elemzéseket hagyd a profikra. Igen, pl rám.
Amúgy akkor mesélj már valamit, mit mondasz mára...egy olyan Inception-elemzés volumenű anyagot kérek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó nem lehet mindenki akkora sznob búza mint te. Jó a kőbi én veled vagyok de az elemzéseket hagyd a profikra. Igen, pl rám.Remy írta:Azért remélem ma estére tényleg sört fogsz venni, nem pedig valami lóhugyot.nmate írta: Az már elfogyott, csak fácán van
Nem illik.
- nmate
Ne offoljatok már. Írom itt az elemzéseket, ti meg sörökről beszéltek
Ha Kovacic játszik, marad a kőbi, ha Isco akkor jöhet a Corona.Remy írta:Azért remélem ma estére tényleg sört fogsz venni, nem pedig valami lóhugyot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bizonyos mennyiség után már mindegy neki.Remy írta:Azért remélem ma estére tényleg sört fogsz venni, nem pedig valami lóhugyot.nmate írta: Az már elfogyott, csak fácán van
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért remélem ma estére tényleg sört fogsz venni, nem pedig valami lóhugyot.nmate írta: Az már elfogyott, csak fácán van
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
Az már elfogyott, csak fácán vansebydani írta:Tegnap óta ott ülsz és még mindig kőbányait iszol?
Amúgy, ötös opcióra nem gondolt senki
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem iszonyatosan fog ma hiányozni Casemiro...az ő hiányában szerintem teljesen borulni fog az egyensúly...nem beszélve Ronaldo csatárként való kezdetéséről...nem tudom...bízom benne, hogy Zidane valahogy megoldja majd...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tegnap óta ott ülsz és még mindig kőbányait iszol?nmate írta:Gondolom én innen a fotelből.
Egyébként szerintem ZZ majd tökéletesen látni fogja, hogy este Isco vagy James kell a csapatnak, érzi ő azt majd ki pörög 100%-on , de szerintem Isco fog kezdeni. Harcosabban védekezik, agilisebb játékos, és ha nem tekeredik rá a minden labdára akkor nagy haszna lesz ott Kroos és Modric mellett. Egyébként szerintem ha a 3 középső játékosunk jó napot fog ki, nem lesz gond, a két vadló előbb-utóbb elől be fog találni, viszont ha uralni fogjuk a középpályát minimalizálva a nyomást a kapunkra, megmozgatva őket rengeteg lehetőséget adunk majd a támadóknak, bőven benne van a Cityben a hiba hátrafelé.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
Őket kell amúgy széthúzni, Kroos és Modric labdatartásnál mélyen kell legyen, akkor ki kell lépniük és elég nagy területek nyílhatnak.J. Dee írta:Fernando-Fernandinho kettőssel
Gondolom én innen a fotelből.
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Persze, James lassú, de aki azon a poszton fog játszani, az pont nem a City gyors embereivel fog találkozni, hanem inkáb a Fernando-Fernandinho kettőssel, ők meg simán elnyomják Iscot.morientes írta:Szerintem meg pont hogy nem,a city gyorsan át akarja majd játszani a kp-t,Hamesz gyorsaságával meg elmehetunk az istenkertjèbeszartfurèszelni...Alapvetően egyik se érdemelné meg, nekem a lentebb írtak miatt James jobban illik a mai meccsbe,
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem meg pont hogy nem,a city gyorsan át akarja majd játszani a kp-t,Hamesz gyorsaságával meg elmehetunk az istenkertjèbeszartfurèszelni...Alapvetően egyik se érdemelné meg, nekem a lentebb írtak miatt James jobban illik a mai meccsbe,
LEGIO PATRIA NOSTRA
- nmate
Szerintem Becksy erre gondolt.Berti írta:Kétlem, hogy egy ilyen fontos mérkőzésen ZZ új felállásal küldené fel a fiukat..
http://www.uefa.com/newsfiles/ucl/2016/2015762_lu.pdf
http://www.uefa.com/newsfiles/ucl/2016/2015762_tl.pdf
Eléggé átmenet a kettő között, és amúgy van is realitása.
Kétlem, hogy egy ilyen fontos mérkőzésen ZZ új felállásal küldené fel a fiukat..
Ez így okés:
----------------Keylor---------------
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
----Modric--Kroos ---Isco
---Bale-----Jesé ---- Ronaldo
LV-t jobban szeretem és jobb formában van, mint Jesé, de jelenlegi helyzetben Jesé jobban kellene ide. A Barca ellen is nekem egész jónak tűnt, pedig volt nyomás azon a meccsen.
Bale és Ronaldo úgyis folyamatosan fogják változtatni a poziciójukat, ahogy eddig, szóval Jesé 9esből sokszor szélre kerülne majd ki, amit ugyebár szeret.
Ez így okés:
----------------Keylor---------------
----Modric--Kroos ---Isco
---Bale-----Jesé ---- Ronaldo
LV-t jobban szeretem és jobb formában van, mint Jesé, de jelenlegi helyzetben Jesé jobban kellene ide. A Barca ellen is nekem egész jónak tűnt, pedig volt nyomás azon a meccsen.
Bale és Ronaldo úgyis folyamatosan fogják változtatni a poziciójukat, ahogy eddig, szóval Jesé 9esből sokszor szélre kerülne majd ki, amit ugyebár szeret.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
----------------------Keylor-----------------
James - Kroos --- Modric - Isco
-------------Ronaldo - Bale-------------
Lucas Vazquez meg jöhet James vagy Isco helyére csereként, ha valamelyik nem képes odatenni magát.
James - Kroos --- Modric - Isco
-------------Ronaldo - Bale-------------
Lucas Vazquez meg jöhet James vagy Isco helyére csereként, ha valamelyik nem képes odatenni magát.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano