Nem tudom, Isconak mindig adottsága megvan a leírtakhoz szerintem. Amikor Ancelotti elkezdte itt a munkásságát, akkor is a kis görbelábú volt az, aki kihúzott minket eleinte a kakából. Én többekkel ellentétben nem adnám el és még rászolgálna némi bizalomra. Céltudatosabb focira kell ösztökélni, mert szerintem az első két évében jól láthatóan melózott, hasznos tagja volt a csapatnak és a focihoz sem hülye. Ő közel sem reménytelen eset csak meg kell tanulni használni, kezelni. Szerintem Zizou is így van ezzel és remélem, hogy nem kótyavetyéljük el még idén.fiore írta:Szerintem is a legjobb megoldás ma Isco. Sajnos idén elég halovány, viszont az ilyen fontos meccseken mindig kihajtja magát ( sajnos ezt pozitív dologként kell emlegetni, pedig ennek alapnak kéne lennie), védekezésben amit tud, azt tökéletesen megcsinálja. Más kérdés, hogy nem mindig elég az a védekezés, amit tud.
Támadásban meg sajnálatos módon lutri. Kapu előtt/szélen sokszor balfasz, többet cselez, mint kéne, viszont a kp-n nem szokta túlszínezgetni a dolgot szerencsére. Megkapja a labdát, aztán továbbadja. Oldalpasszok, kiugratások jó ütemben rendre jönnek tőle, de úgy tűnik soha nem lesz az a játékos, aki egyedül kirángatja a csapatot a szarból.
(Ma esetleg még megpróbálhatja. )
Szerk.: természetesen Casemiro hiányában a legjobb megoldás
Szerintem labdatartásban is remek, kis területen való cselezésben meg a legjobbunk szerintem, csak ezt még jelenleg nem tudjuk kihasználni csapat szinten, pedig a támadó harmadba pont ilyenre van szükségünk.