OFF
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Locsolóvers Hehenek, speciálba (ennyit talán még ő is meg tud jegyezni )
Sivatagban él a teve, locsolkodni jöttem, hehe.
Sivatagban él a teve, locsolkodni jöttem, hehe.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Igen, amíg Budapesten laktunk a játszótérre menés sima is volt és tuti nem rakram volna kertbe, de most messze van a játszótér, mindennap nem kivitelezhető sajnos az út Ráadásul az sem egy extra dolog, sőt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nálam 3,5 éves a nagyobbik. Kaptak egy masszív dupla állásos hintát + külön trambulint. Imádják de ha játszótérre viszem őket az mindig más élményt ad, több gyerek, régen látott vagy új játékok/csúszdák.
Nem tudtok mellé lőni, én a "fa" játszóterekben hiszek, szomszédban 7 éve áll egy ilyen, öntözőrendszer van ami minden nap locsolja és kutya baja.
Nem tudtok mellé lőni, én a "fa" játszóterekben hiszek, szomszédban 7 éve áll egy ilyen, öntözőrendszer van ami minden nap locsolja és kutya baja.
A nagyobbik gyerek is csak kicsit több mint két éves, és egy éve ha rajta múlna minden nap menne a játszótérre - elég korán van ahhoz hogy jópár évet le fog az még szolgálni több gyereknél, emiatt nem aggódom.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nekem van egy:. Ne agyaljatok rajta sokat, a legtöbb gyerek elég hamar ráun ezekre a játékokraHalfkey írta: Kerti játszótér tippek, vélemények? Wickeyt meg Jungle Gymet nézegetem.
Na ez engem is érdekelne, asszony már rágja a fülemet.Halfkey írta: Kerti játszótér tippek, vélemények? Wickeyt meg Jungle Gymet nézegetem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Kerti játszótér tippek, vélemények? Wickeyt meg Jungle Gymet nézegetem.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, illetve dolgoztam 3 évig a gm-nél (amíg még volt Európában) és pont tudom, h sose lehet elég óvatosnak lenni.. (mert pl a jobbágy beköttet valami rejtett kapcsolót, egy az egyben az önindítóra és az egyik kolléga, aki beült megnézni a km óra állást a szervízlapra, ráindít véletlenül, miközben a munkatársa az aknában "könyékig" van a főtengelysonkáknál, mert épp tömítést cserél az olajteknőn.. (nyilván nem volt könyékig, csak bevilágított, ha már csere közben arra járt, még mielőtt a többi szerelő kolléga szóvá teszi, hogy ez hülyeség) na az nem volt vicces..)gutihaz14 írta: rólad akkor nem mondható el hogy szeretsz veszélyesen élni
Nyilván egy akkusaru anya kioldása nem ugyanez, de akkor is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd ha megelőzöl.Kerlon írta:Faust írta:
Es ez nalad jobban csak par szaz felhasznalot nyomaszt.
R-nek fizetnie kene nekem ezert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Faust írta:Es ez nalad jobban csak par szaz felhasznalot nyomaszt.Kerlon írta:
jesus, mennyi időt kúrok el itt
R-nek fizetnie kene nekem ezert.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Legalább megdolgoznak a pénzükért.'shutterisland írta: anyum parja az onkormanyzatnal muszaki kisfonok, olyan lerohadt regi vw transportert hajt meloban, hogy neha a kozmunkasoknak kell betolni reggel.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
anyum parja az onkormanyzatnal muszaki kisfonok, olyan lerohadt regi vw transportert hajt meloban, hogy neha a kozmunkasoknak kell betolni reggel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah, nálunk is így van ez. Amúgy majd most kapok új verdát valamikor fél éven belül, bár ezzel sincs bajom.Halfkey írta: Hát ez a rant nemtudom honnan jött. Te beszéltél 5-6 éves autóról mint alternatíva, én meg leírtam miért nem az. A jobb új autó természetesen az, munkavállalóként van egy kialkudott budgetet, azon belül vannak opcióid. Ha jobbat akarsz az sem gond, a fizetés konvertálhato autó budgetbe - meg is éri neked mint munkavállaló. pl én 145 körüli nettó pénzt kapnék azért ami autó és üzemanyag budgetben 300. Ennek a felét eltankolnám havonta amúgyis, tehát 70 ezer forinttal több fizut ‘cseréltem be’ azért hogy fasza új autóm van, amit pár évente cserélek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát ez a rant nemtudom honnan jött. Te beszéltél 5-6 éves autóról mint alternatíva, én meg leírtam miért nem az. A jobb új autó természetesen az, munkavállalóként van egy kialkudott budgetet, azon belül vannak opcióid. Ha jobbat akarsz az sem gond, a fizetés konvertálhato autó budgetbe - meg is éri neked mint munkavállaló. pl én 145 körüli nettó pénzt kapnék azért ami autó és üzemanyag budgetben 300. Ennek a felét eltankolnám havonta amúgyis, tehát 70 ezer forinttal több fizut ‘cseréltem be’ azért hogy fasza új autóm van, amit pár évente cserélek.
- RealMadridFanatic
Nalunk is van 4 izomkolosszus ezres 3 hengeres octavia, 3 eve hoztuk ki ujonnan, 60 es 100e km kozott jarnak, egyik sem volt kotelezo szervizen kivul szerelonel.
A sajat peugeot partnerekkel meg minden is volt mar, szinte futasteljesitmenytol fuggetlenul. Van ket AdBlues csoda is, vegre talan sikerult eljuttatni a foni tudataig, hogy szalljunk ki beloluk.
A Skodak meg meg eleg barati aron, havi 90 es 105k kozott vannak kint, valamivel kevesebbre jon ki igy is a fenntartasuk, mintha sajatokkal jarnank.
Azota a lizingdijak elszalltak, igy mar vszeg nem erne meg.
Az ISO meg nalunk pl. a legnagyobb megrendelo elvarasa, amugy egy hoki az egesz, arra kivalo, hogy az auditoroknak legyen meloja.
Mondjuk ha igaz - a belso auditorunk szerint - mas iparagakban, ahol pl. tenylegesen van veszelyes anyag kibocsatas, ott eleg szigoruan nezik. Felek, hogy mindig van az a penz itt is, csak ezzel nem dicsekszik.
A sajat peugeot partnerekkel meg minden is volt mar, szinte futasteljesitmenytol fuggetlenul. Van ket AdBlues csoda is, vegre talan sikerult eljuttatni a foni tudataig, hogy szalljunk ki beloluk.
A Skodak meg meg eleg barati aron, havi 90 es 105k kozott vannak kint, valamivel kevesebbre jon ki igy is a fenntartasuk, mintha sajatokkal jarnank.
Azota a lizingdijak elszalltak, igy mar vszeg nem erne meg.
Az ISO meg nalunk pl. a legnagyobb megrendelo elvarasa, amugy egy hoki az egesz, arra kivalo, hogy az auditoroknak legyen meloja.
Mondjuk ha igaz - a belso auditorunk szerint - mas iparagakban, ahol pl. tenylegesen van veszelyes anyag kibocsatas, ott eleg szigoruan nezik. Felek, hogy mindig van az a penz itt is, csak ezzel nem dicsekszik.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Pont ez a baj, ilyenkor lehet kidobni a gecibe minden fancy es kevesbe fancy ISO tanusitvanyt meg pöcstudjamilyen papirokat, amik azt hirdeti mindenki fele, hogy mennyire magas szinvonalon dolgozunk es milyen jo itt a munkavallalonak.Halfkey írta:Nemtudom hol dolgozik Realista, de a legtöbb cég nem így mūködik. Az autó mint juttatás egy adóoptimalizáló manõver, ami lízingelt új autókkal mūködik.hehetheoriginal írta: Papirautok
Monnyad foninek cserelje be valami 5-6 eves rendes hasznaltautora , nem kell az uj szar, nincs kedved uton utfelen lerohadni meg az autopalyan aludni, amikor haza kene erni...
Csak ki kell mondani, hogy uzletileg megeri, aztan kozben a nagy teljes kep alapjan meg megsem.
Mert lehet normalis autot is lizingelni, nem feltetlen kell a legolcsobb szart, csak hogy a beszerzo kipipalhassa ev vegen a kis celjait, kozben meg a fel ceg szenved a szarjai miatt.
De adblue szivattyubol mar vallalatiranyitasnal jarunk, megyek sonkat enni pöcsök
thereisonly1ronaldo
Nemtudom hol dolgozik Realista, de a legtöbb cég nem így mūködik. Az autó mint juttatás egy adóoptimalizáló manõver, ami lízingelt új autókkal mūködik.hehetheoriginal írta: Papirautok
Monnyad foninek cserelje be valami 5-6 eves rendes hasznaltautora , nem kell az uj szar, nincs kedved uton utfelen lerohadni meg az autopalyan aludni, amikor haza kene erni...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Papirautok
thereisonly1ronaldo
Akkor az AdBlue rendszer halt le. Csodás.Realista24 írta: Ha bárkit is érdekelne, a rázza meg az autót, mert az legutóbb valakinek segített megoldástól eljutottunk a csereautóig
- h3x0r
Nekem a 20-30 ezres fulhallgatobol lett fel millas szemmutet, szoval meg jol jartalRealista24 írta: Ha bárkit is érdekelne, a rázza meg az autót, mert az legutóbb valakinek segített megoldástól eljutottunk a csereautóig